Cum să fii cel mai bun prieten al tău

Un prieten cel mai bun este cineva în care puteți avea încredere în cele mai profunde secrete, bazându-se în momente de criză și sărbători evenimente de viață semnificative cu. Dar dezvoltarea abilităților de a fi cel mai bun prieten al tău înseamnă că te poți baza pe judecata ta și să fii sursa de confort atunci când ai nevoie de sfaturi sau de sprijin. A fi cel mai bun prieten al tău poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a lucra prin sentimente de singurătate, nesiguranță și instabilitate în viața ta. Prin cultivarea unui sine productiv și pozitiv, puteți învăța să vă încredeți în mod consecvent și să vă întoarceți în interior pentru a lucra la orice problemă sau probleme pe care le puteți întâlni.

Pași

Partea 1 din 2:
Creând o relație sănătoasă cu dvs
  1. Imagine intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten Pasul 1
1. Petreceți timpul să vă cunoașteți. Gândiți-vă la ceea ce vă conduce și vă motivează, vă place și nu vă place, și punctele forte și slăbiciunile voastre. Tindem să ne uităm la exterior pentru a ne afla gusturile, ideile, obiectivele și urmăririle noastre, de la bârfe în jurul acuzatului la locul de muncă la postările Facebook și Instagram îi place în palma mâinilor noastre. Dar, cu cât înțelegeți mai mult pe un nivel cinstit și real, cu atât este mai ușor să vă place și să vă respectați pentru cine sunteți, mai degrabă decât cine credeți că sunteți în funcție de alți oameni, tendințe și circumstanțe din viața voastră.
  • Obțineți un stilou și o bucată de hârtie sau jurnalul dvs. și luați în considerare solicitările ca, "Lucruri care îmi plac", "Cine sunt acum", și "Ce aș spune sinele meu de 99 de ani?" Notați răspunsurile dvs. și apoi citiți-le peste. Aceste instrucțiuni ar trebui să vă ajute să vă aflați mai adânc în cunoașterea dvs.
  • Terapia unică, precum și ateliere de stil de viață și clinici, vă pot ajuta să dezvoltați conștiința de sine profundă. Investigați diferitele servicii de auto-dezvoltare disponibile în zona dvs. sau online.
  • Imaginea intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten Pasul 2
    2. Gândiți-vă la relațiile dvs. cu alte persoane. Luați în considerare modul în care interacționați cu oamenii din viața voastră, de la partenerul dvs. sau de cei dragi la cunoștințe casual și străini pe stradă. Atitudinea ta față de ceilalți reflectă asupra sentimentului dvs. de sine și relațiile bune din viața voastră pot servi ca modele pentru cum să fie cel mai bun prieten al tău.
  • Scrieți numele persoanelor pe care le considerați importante în viața voastră și de ce sunt importante pentru dvs. Gândiți-vă la întrebări cum ar fi, "De ce sunt recunoscător că am acești indivizi în viața mea?" și "Ce ar spune acești indivizi la înmormântarea mea?"
  • Imagine intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten 3
    3. Setați obiective realizabile pentru dvs. Mai degrabă decât să se bazeze pe alții pentru a stabili obiective și așteptări pentru dvs., creați și stabiliți obiective rezonabile pentru dvs. Aceste obiective pot varia de la mici schimbări în viața ta, cum ar fi să faci feluri de mâncare și să organizeze spațiul tău la cele mai mari și mai provocatoare, cum ar fi luarea unei clase de vorbire publică sau aplicând o nouă poziție sau un rol de carieră dorit. Prin stabilirea dvs., astfel încât să vă întâlniți așteptările, puteți prelua controlul asupra a ceea ce vă așteptați de la dvs. și vă simțiți bine când atingeți fiecare scop.
  • Pentru a determina cât de posibilă sunt obiectivele dvs., luați în considerare întrebările precum: "Este scopul meu specific?","Pot măsura obiectivul meu?" și "Scopul meu este relevant pentru dorințele mele și viața mea?"
  • Urmăriți obiectivele dvs. într-un jurnal sau jurnal. Pe măsură ce urmăriți progresul dvs., terminați fiecare intrare cu o afirmație pozitivă "Apreciez eu" Pentru a consolida recunoașterea personală a realizărilor dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Bucurați-vă de compania proprie
    1. Imaginea intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten Pasul 4
    1. Ieșiți din zona dvs. de confort. Schimbarea rutinelor și a setărilor dvs. normale sau vă puteți scoate din norma dvs. complet vă poate ajuta să vă cunoașteți mai bine.
    • Ia o excursie solo într-o țară sau un loc străin. Călătoria solo este o modalitate excelentă de a vă plasa într-o situație în care navigați un mediu nou, diferit și experiența de a fi singuri pentru o perioadă extinsă. De asemenea, va trebui să dezvoltați o independență puternică și de încredere, precum și o deschidere față de diferitele atitudini și obiceiuri ale altora.
    • Dacă nu sunteți gata pentru un timp drastic singur într-o țară străină, mergeți la o scurtă plimbare în jurul cartierului dvs. sau minimizând distragerile pe care le aveți acces în casa dvs. și viața de zi cu zi vă poate ajuta să vă îmbrățiați schimbarea. Chiar și schimbările mici în rutina dvs. normală vă pot permite să vă provocați și să vă cunoașteți mai bine.
  • Imagine intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten Pasul 5
    2. Dezvoltați interesele zilnice pe care le puteți bucura singur. Cultivând un hobby vă puteți bucura singur sau o activitate care implică doar că sunteți o modalitate bună de a vă obișnui cu compania proprie și de ao aprecia.
  • Activități solo cum ar fi pescuitul, tricotarea, navigarea, scrierea, citirea sau chiar meditația vă vor aprofunda înțelegerea dvs. și să creați un timp semnificativ singur. De asemenea, vă va ajuta să cultivați dragostea de sine, un factor important pentru a fi cel mai bun prieten al tău.
  • Imagine intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten Pasul 6
    3. Du-te la o întâlnire cu tine însuți. Am fost condiționați să ne bucurăm de noi în compania altora, dar nu în compania noastră. Deci, este important să învățați cum să vă distrați singur, fie că este vorba despre film și cină sau muzică live și o bere.
  • O noapte de noapte solo vă va ajuta să vă bucurați pozitiv compania proprie. Fără distragerea altcuiva care stătea de la dvs., vă puteți găsi mai multă atenție filmului sau a trupei sau că sunteți mai conștienți de propriile dvs. opinii și perspective asupra mediului din jurul dvs.
  • Dacă nu doriți să ieșiți pe cont propriu, încercați să faceți ceva în timpul zilei, cum ar fi cumpărăturile de fereastră, antiching sau vizitarea obiectivelor turistice.
  • Imagine intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten Pasul 7
    4. Asigurați-vă că vă tratați. Toată acea atenție și afecțiune specială pe care o primiți de la cel mai bun prieten? Aveți, de asemenea, aceeași putere de a face același lucru pentru dvs.
  • Bucurați-vă de un masaj relaxant, cumpărați flori pentru dvs. sau un cadou special. Acte aleatoare de bunătate ilustrează dragostea dvs. și respectați-vă.
  • Imaginea intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten 8
    5. Complimentează-te și înseamnă asta. În cartea lor seminal 1974, Cum să fii cel mai bun prieten al tău, Psihologii Mildred Newman și Bernard Berkowitz discută valoarea de auto-valoare în timpul procesului de a deveni un bun prieten pentru tine. Ei recomandă: "Când faceți ceva, sunteți mândru, locuiți puțin, lăudați-vă pentru el, bucurați-vă de experiența, luați-o înăuntru."Prin recunoașterea valorii voastre de sine și cultivarea valorii interioare, luați controlul asupra a ceea ce vă face să vă simțiți bine. Mai degrabă decât să încercați să vă potriviți alegerile și deciziile în ceea ce altcineva definește ca fiind de succes sau puternic, transformați spre interior și recunoașteți că aveți valoare și înțeles în lume. Nu așteptați ca altcineva să vă recunoască valoarea de sine.
  • Complimentarea dvs. vă ajută să vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale zilei dvs., mai degrabă decât negativul. Evitați auto-vorbirea negativă, cum ar fi apelați-vă numele și puneți-vă jos. Dacă nu ați vorbi cu un prieten, nu vorbiți cu dvs. în acest fel! În schimb, lucrați la auto-discuție pozitivă până când devine un obicei. De exemplu, ați putea spune: "Mi-am rearanjat mobilierul într-o manieră foarte plăcută!"
  • Un bun prieten bun va avea un bun simț al umorului, așa că ai o atitudine bună față de tine și lucrurile pe care le spui, gândește-te și face.Fiind pozitiv și de susținere a dvs., nu vă veți lua prea serios și veți putea râde de tine într-un mod sănătos și util.
  • Imagine intitulată Fii propriul tău cel mai bun prieten 9
    6. Lucrați la îmbunătățirea prieteniei dvs. în fiecare zi. Indiferent dacă observați orice îmbunătățiri sau ajustări ale relației dvs. cu dvs. prin scrierea gândurilor și provocărilor într-un jurnal sau într-un jurnal sau dacă faceți note mentale ale călătoriei dvs. la auto-descoperire, este o idee bună să urmăriți progresul pe măsură ce vă dezvoltați prietenie cu tine însuți.
  • Observați dacă sentimentul dvs. de independență, de sine stătătoare și iubirea de sine vă afectează în mod pozitiv celelalte relații și ajutându-vă să vă atingeți obiectivele. Luați în considerare dacă teama dvs. de a fi singur sa diminuat și dacă vă puteți bucura acum pe deplin propria dvs. companie.
  • Imagine intitulată Fii propriul tău prieten pas 6
    7. Au o simțire a ceea ce înseamnă să te înțelegi prin a fi liniștit și doar să te bucuri de momentele pe care le ai cu tine însuți. Veți învăța multe despre dvs. când luați momente ale zilei și faceți ceea ce vă place. Luați timp pentru a vă trata bine cum ați fi un mare prieten. Știți cântecul dvs. preferat de optimizare, cel care vă energizează și vă face să vă simțiți minunat când o auziți? Pune-l pe repetare și dans ca nimeni nu se uită! Bucurați-vă de voi toți!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar