Cum să găsiți fericirea în viață

Sunteți întotdeauna trist și plin de nemulțumire? Întotdeauna persoana "în afara imaginii" sau Wallflower? Tăcut și singur în loc de periculos și peppy? Ei bine, nu vă faceți griji, acest articol este creat pentru a vă ajuta să depășiți unele dintre sentimentele care vă împiedică să vă atingeți cel mai fericit potențial. Citiți mai multe sfaturi și strategii despre cum să găsiți fericirea în viață din nou.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea fericirii singur
  1. Imagine intitulată Găsiți fericirea în viața pasului 1
1. Fi puternic și optimist. Nu lăsați circumstanțele negative și tristețea să se strecoare sau să-ți distrugă viața. Ori de câte ori ești trist, încercați să vă păstrați capul ridicat. Ar trebui să vă spuneți că viața este plină de speranțe, provocări și răsturnări neașteptate și de surprize.
  • Căutați garniturile de argint din viață. Adesea se va întâmpla ceva în viață pe care îl interpretăm ca fiind rău. Când ne uităm, însă, se dovedește a avea câteva aspecte bune. Acestea se numesc garnituri de argint. De exemplu:
  • Partenerul tău te-a scos. Linia de argint? Există atât de mulți oameni diferiți acolo pe care îl puteți întâlni. Având ocazia de a cunoaște pe cineva, de a fi lăsat în inima și sufletul lor, este un lucru puternic.
  • Ți-ai pierdut slujba. Poate că nu ți-a plăcut munca ta prea mult. Linia de argint? Acum aveți o șansă de a găsi o poziție mai bună, mai semnificativă și mai mare.
  • Ai eșuat la ceva când crezi că ai reușit. Viața este amuzantă în acest fel, nu-i așa? Linia de argint? Învățați la fel de mult, dacă nu mai mult, de la eșec la ceva decât tu de la obținerea corectă a acestuia.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 2
    2. Păstrați-vă ocupat. Știi ce spun ei despre mâinile inactive, dreapta? Cercetarea a constatat constant că persoanele care rămân ocupate sunt mai fericite decât oamenii care stau în gol. Nu numai că este prea mult timp liber un pic deprimant, poate fi, de asemenea, neproductiv. Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le-ați putea face, cum ar fi să vă alăturați cluburilor, să vizitați locuri, pe lecturi auditive și apoi să vă gândiți la cât timp vi se oferă în viață să faceți asta.
  • Imagine intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 3Bullet2
    3. Dă-ți motive să zâmbească. Oamenii de știință au descoperit că actul de zâmbet poate să te facă mai fericit. Așa este: doar zâmbind. Incearca. Găsiți unul dintre următoarele motive pentru a zâmbi și a da un lucru:
  • Un străin a trecut și a zâmbit.
  • Altcineva a făcut un lucru frumos pentru un străin aleator.
  • Sa întâmplat ceva neașteptat care te-a făcut să te gândești la cât de vast și ciudat este lumea.
  • Ai văzut ceva frumos în lume.
  • Imagine intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 4
    4. Urmați instinctul. Oamenii care se lipesc cu instinctele lor intestinale pot fi mai fericite decât oamenii care lucrează peste deciziile lor. De aceea: dacă vă lipiți cu intestinul dvs., sunteți mai puțin probabil să întrebați ce ar fi fost celelalte opțiuni, gustate, etc- Dacă veți lucra peste decizie, sunteți mai probabil să vă întrebați dacă ați făcut a greșeală în alegerea unui lucru peste celălalt.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața Pasul 5
    5. Fii generos și plin de compasiune. S-ar putea să vă simțiți inteligenți pentru a vă gândi că câștigarea unui bilet de loterie ar putea să vă facă fericiți, dar ați fi greșit. Banii cresc fericirea numai la un anumit nivel, unde sunt îndeplinite nevoile dvs. de bază. După aceea, banii nu vă fac mai fericiți decât alți oameni. Ce face te face fericit, totuși, este compasiune.
  • Un studiu a descoperit că oamenii care se uită la alții dau bani carității ne face la fel de fericiți ca primirea de bani pe noi înșine! Asta înseamnă că ar trebui să găsești modalități de a fi compasiune dacă poți. Reveniți la caritate, voluntar la banca dvs. locală de alimente, ajutați o echipă de clasa a doua cu temele lor etc.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața Pasul 6
    6. Aflați cum să iertați pe alții. Iertarea pe alții este actul de a lăsa bygone să fie degone. Dacă o puteți găsi în inima voastră pentru a ierta alți oameni, chiar și cei care nu merită sau nu sunt dispuși să vă ierte, studiile spun că veți fi o persoană mai fericită.
  • Iertarea altor persoane vă poate face o persoană mai fericită prin reducerea tensiunii arteriale, scăderea nivelului general de stres și încetinirea ritmului cardiac.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 7
    7. Indiferent de ce faci și oricine ești, exercițiu. Cercetarea a stabilit o legătură destul de fermă între exercițiu și fericirea generală. Exercitarea poate crește endorfinele din corpul dvs., scăzând nivelurile generale de stres și oferindu-vă acel sentiment răsuflat.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața pasului 8
    8. Faceți lucrurile care fac tu fericit. Nu faceți ceea ce credeți că ar trebui să vă facă fericiți sau ceea ce face ca alți oameni să fie fericiți - faceți ceea ce face tu fericit. Aruncați noțiuni preconcepute despre ceea ce ar trebui să faceți și să mergeți după ce știți că puteți obține.
  • Imagine intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 9
    9. Ascultați mesaje inspirate. Indiferent dacă citește cărți, să scapi Internetul pentru citate sau să participe la prelegeri interesante, lumea este plină de mesaje inspirate dacă știi unde să te uiți. Iată câteva citate de inspirație care vă pot motivați să ieșiți în lume și să găsiți lucruri care vă fac fericiți:
  • "Provocările sunt ceea ce face viața interesantă și depășirea acestora este ceea ce face viața semnificativă." - Joshua J. Marin
  • "Cea mai bună răzbunare este succesul masiv." - Frank Sinatra
  • "Nimeni nu a scris vreodată un plan de a fi rupt, grăsime, leneș sau stupid. Aceste lucruri sunt ceea ce se întâmplă atunci când nu aveți un plan." - Larry Winget
  • "Nu este niciodată prea târziu să fii ceea ce ai fi putut fi." - George Eliot
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea fericirii prin alte persoane
    1. Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața Pasul 10
    1. Alăturați-vă cluburilor sau organizațiilor care vă exprimă personalitatea și reflectă interesele dvs. Indiferent dacă acest interes este bowling, tricotat, dezbatere, experiment, gătit, zboară, sport, sau jocuri, implicarea cu o comunitate de oameni asemănători va face o mare diferență.
    • Când ajungeți acolo pentru prima dată, introduceți-vă. Încercați să nu acționați timid. Mențineți contactul cu ochii - încercați să rămâneți relaxați. Amintiți-vă că alte persoane sunt susceptibile de a fi la fel de nervoase ca tine.
  • Imagine intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 11
    2. Cereți alte persoane pentru ajutor. Nu vă fie frică să vă adresați prietenilor dvs. pentru ajutor. Când faci, fii apreciativ. Așa cum am menționat mai devreme, oamenii primesc satisfacții să ajute pe alții - îi face să se simtă utile și îndeplinite. Ghici ce? Oamenii utili și realizați sunt, în general, fericiți și distractivi să se înțeleagă. Asta înseamnă că veți avea un timp mai ușor de socializare și doar să fiți în jurul lor.
  • Cereți ajutor la temele dvs
  • Cereți instrucțiuni când sunteți pierdut
  • Cereți ajutor pentru un proiect
  • Cereți sfaturi cu privire la o problemă cu care aveți de-a face
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața Pasul 12
    3. Nu vă fie frică să vă deschideți sentimentele către alte persoane. Ținând-o pe toate în poate fi un lucru complicat: vă puteți simți înăbușită, ca și cum nu aveți nimeni care să se deschidă. Din aceste motive, este mai bine să aveți încredere în alte persoane și să spuneți oamenilor că aveți încredere în ceea ce treceți. Vorbind despre problemele dvs., cu un prieten sau cu un profesionist, vă poate ajuta să ajungeți la Catharsis, ceea ce este un cuvânt pentru curățarea emoțiilor.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața Pasul 13
    4. Păstrați secretele altor persoane. Dacă cineva are încredere în tine suficient pentru a vă lăsa în secret, fiți suficient de bun pentru ao păstra. Asta nu înseamnă nici o bârfă, nu lăsați accidental să alunece, și nici o parte laterală unul împotriva celuilalt. Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă ați spus cuiva secretului dvs. și l-au lăsat accidental "alunecare" la un grup de alte persoane? Ai fi rănit și te simți trădat. Nu face ca cealaltă persoană să se simtă în același mod. Găsirea fericirii este vorba despre păstrarea prietenilor tăi și de a le oferi un motiv bun pentru a avea încredere în tine.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 14
    5. Păstrați promisiunile. De-a lungul aceluiași mesaj: dacă spui că vei face ceva, urmați-l cu el. Cuvintele sunt doar cuvinte până când sunt adevărate prin acțiuni. Înțelegeți că prietenii dvs. depind de dvs. - păstrarea promisiunilor dvs. îi va ajuta să le reasigurați că sunteți un bărbat sau o femeie din cuvântul vostru.
  • Ce are fericirea cu promisiuni? Urmând prin promisiunile dvs. este vorba despre predarea încrederii. Îți înveți prietenii să aibă încredere în tine. Dacă promiteți în mod constant lucruri pe care nu le puteți livra, prietenii dvs. vor înceta să vă încredeți. Dacă prietenii dvs. nu vă mai încredințează, veți găsi că prietenii dvs. nu sunt la fel de aproape.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viață Pasul 15
    6. Înclinați pe prietenii dvs. într-un timp de nevoie. Când sunteți în jos și aveți nevoie de cineva care să vă înveselească, sunați la un prieten sau două. Găsiți o modalitate productivă și distractivă pentru a vă menține mintea de pe ceea ce vă deranjează. Prietenii tăi cred în tine. Sunt prietenii tăi pentru că vor să te vadă fericiți și pentru că se bucură de petrecerea timpului cu tine. Sperăm că ei ar face la fel de mult pentru tine așa cum ai face pentru ei. Înclinați pe ele când aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 16Bullet2
    7. Înclinați familia dvs. când aveți nevoie. Familia ta te iubește necondiționat, chiar dacă ar putea să o arate în cea mai clară. Familia ta îi pasă, în primul rând, despre siguranța și bunăstarea dvs. Apoi, vor să vadă că reușești și trăiți o viață împlinită. Chiar vorbind doar cu familia despre problemele pe care le puteți simți foarte bine.
  • Încercați să nu vă faceți griji cu privire la familia dvs., judecând-vă - în cele din urmă, ceea ce doresc este să fiți în stare să găsiți fericirea pe cont propriu. Dacă vă este frică să vă spuneți părinților dvs. ceva, găsiți un prieten sau un alt membru al familiei să se deschidă.
  • Nu trebuie să aveți a "problemă" Pentru a vorbi sau a vă petrece cu familia. Dacă puteți vorbi cu familia despre lucrurile normale, de zi cu zi, care ar putea aduce o mulțime de fericire pentru dvs. Deschiderea familiei dvs. despre lucrurile de zi cu zi este un pas uriaș pe care îl puteți începe să vă luați în relația dvs. cu ei.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea în viața de viață 17
    8. Au conversații profunde cu oamenii. Un studiu a descoperit că oamenii care se angajează în conversații profunde se confruntă cu mai multă fericire decât oamenii care au chitchat despre lucrurile mici și triple. Da, data viitoare când vă găsiți bârfele despre vreme sau despre ceea ce a purtat Rihanna la Grammy, rezistă tentației de a vorbi despre subiecții Emptier din viață și să ajungă la ceva mare și îndrăzneț. Nu o vei regreta!
  • sfaturi

    Nu vă speriați să trăiți pentru voi înșivă. La urma urmei, este viața ta!
  • Suntem aici pentru a ne trăi viața, nu alții ".
  • Realizați că ați fi putut fi într-o situație mai gravă.
  • Nu vă opriți dacă vă plictisiți. Este mai bine să fii plictisit temporar decât să fii în durere sau mizerie mare, corect?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar