Cum de a evolua riolu în bronzul de cărămidă pokemon

Riolu este un copil de luptă de tip Pokemon. Evoluează în Lucario când are o prietenie înaltă și în timpul zilei. Brick Bronz nu este un joc original Pokémon, dar a fost, în schimb, creat de fanii pentru fanii ca joc on-line de joc în care jucătorii pot prinde Pokemon, precum și interacționează cu alți formatori Pokémon. Thisewill vă arată cum să evoluați un Riolu în bronzul de cărămidă Pokémon.

Imagine intitulată file_cabinent.jpg

Acest articol a fost marcat ca fiind istoric.


Subiectul acestui articol nu mai este activ, nu mai este în curs de desfășurare sau nu există.(Postat 2021-02-21).

Pași

  1. Imagine intitulată Evolve Riolu în Pokemon Brick Bronze Pasul 1
1. Capturați un Riolu în jurul Route 8. Route 8 este o întindere de drum între Lacul Lagoona și orașul RoseCove.
  • Mergeți în patch-uri înalte pentru a întâlni Riolu. Este o rată de întâlnire cu 3%, deci ar putea să vă ducă un pic pentru a găsi unul.
  • Utilizați o minge de lux pentru a captura Riolu. Aceste bile Poké sunt mult mai confortabile cu Pokémon și își vor spori fericirea, precum și creșterea viitoarelor activități de câștiguri fericite. Puteți achiziționa o minge de lux Poké de la Poké Ball Emporium din cartierul comercial din orașul Anthian.
  • Imagine intitulată Evolve Riolu în Pokemon Brick Bronze Pasul 2
    2. Construiți fericirea lui Riolu. Riolu va evolua numai în Lucario când contorul său de fericire este maxed. Pentru a verifica contorul de fericire al lui Riolu, va trebui să mergeți la NPC în casa mică unde este al doilea lider de sală de gimnastică (orașul de brimber). Când spune: "Este extrem de prietenos față de tine. Nu te-a putut iubi mai mult ", atunci metrul de fericire al lui Riolu este maxed, iar Riolu dvs. este gata să evolueze.
  • Mergeți cu Riolu în petrecerea dvs.
  • Dați-vă Riolu un clopot de calmare pentru a ține în bătălii, care are efecte similare cu mingea de lux. Clopotul de calmare crește numărul de rezultate din orice activitate crescândă de fericire, cum ar fi lupta. Puteți obține o clopotniță de la Kevin Cat în Lodge Skitty pe Route 16.
  • Câștigarea bătălilor Pokémon vor crește nivelul de fericire al lui Riolu. Atâta timp cât Riolu dvs. nu leagă, câștigul va crește fericirea.
  • Imagine intitulată Evolve Riolu în Pokemon Brick Bronze Pasul 3
    3. Bătălia cu Riolu-ul dvs. pentru a-l ridica în timpul zilei. Odată ce fericirea lui Riolu este depășită, trebuie să o ladeți o singură dată în timpul zilei înainte de a putea evolua.
  • Încercați să căutați ceea ce este slab împotriva lui Riolu pentru bătăliile. Riolu este un Pokémon de luptă și este cel mai puternic față de tipurile normale, de gheață, oțel și rock, cum ar fi Rattata, Dewgong, Aron și Golem. Lupta de tip Pokémon de tip Ice înseamnă că Riolu are o rată de succes mai mare, ceea ce înseamnă că veți câștiga experiență mai rapidă.
  • Evitați lupta împotriva Pokemonului care sunt puternice împotriva lui Riolu. Riolu are o slăbiciune împotriva otrăvitorului, zboară, psihic-, bug- și fairy Pokémon, cum ar fi Arbok, Zubat, Natu, Ledyba și Marill.
  • Imagine intitulată Evolve Riolu în Pokemon Brick Bronze Pasul 4
    4. Urmăriți-vă că Riolu evoluează ca niveluri IT. Odată ce Riolu are un contor complet de fericire și niveluri în timpul zilei, va evolua automat în Lucario.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar