Cum să găsiți adevărata fericire și pace

Pacea începe cu un zâmbet - Mama Teresa.

Ți-a spus vreodată că banii sunt secretul fericirii adevărate? Ce zici de popularitate, poziție sau faimă? Ele oferă cu adevărat felul de fericire și mulțumire pe care toată lumea le dorește? Încercați acești pași care vă pot aduce mult mai aproape de a fi cu adevărat fericiți! Ei vă vor pune pe calea fericirii durabile, indiferent de starea mentală în care sunteți în prezent.

Pași

  1. Imagine intitulată voluntar peste pauza de primăvară Pasul 8
1
Fii generos. Voluntar, Practicați acte aleatorii de bunătate, și Fii generos. Actul de a da întotdeauna face inima mai mult conținut cu sinele său. Pacea și egoismul nu coexistă foarte bine.
  • Imagine intitulată Deal cu părinții homofobi Pasul 14
    2
    Iubeste-te. Nu fi prea greu pentru tine. Nimeni nu este perfect. Iubiți-vă și iubiți viața în toate formele sale. Să fie deschise pentru a accepta lucrurile într-o manieră pozitivă.
  • Imagine intitulată Identificați abuzul de substanțe în locul de muncă Pasul 11
    3
    Ignorați comentariile negative. Rămâne Cool și calm ca o persoană. Ignorați negativitatea (comentarii negative, întâmplări, oameni) în jurul vostru. Fii înțelegere: de multe ori sentimentele dureroase din cauza faptului că nu înțelege punctul de vedere al celeilalte persoane. Când începeți să vă puneți în locul persoanei, începeți să înțelegeți de ce spune el ceea ce spune și începeți să rupeți zidul ego-ului.
  • Imagine intitulată se împrietenește o persoană auditivă când tu
    4
    Fii prietenos. Fii prietenos și util. Fiind prietenos nu înseamnă că trebuie să aduci acasă toată lumea pe care o întâlnești, dar poți întotdeauna să faci un front bun și să se comporte călduros în fața altora. Când dai vibrații pozitive, veți atrage vibrații pozitive.
  • Imagine intitulată Identificați-vă non-negociabilele în viața 9
    5
    Nu argumentați niciodată. Nu intrați într-un argument pentru lucruri stupide. Nimic nu merită să lupte și nu puteți schimba alți oameni. Amintiți-vă aceste două reguli înainte de a lua o luptă. Nu merită la urma urmei.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un geniu Pasul 4
    6
    Rămâi ocupat. Păstrați-vă ocupat cu ceva constructiv. Dar păstrați-vă ceva timp pentru relaxare de asemenea.
  • Imagine intitulată Obțineți PALS certificat Pasul 13
    7
    Gandeste pozitiv. Mereu. Luați lecții din evenimentele din viața voastră. Întoarceți dezamăgirile în lecțiile de viață. Explorați cursuri în fericirea durabilă și psihologia pozitivă.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant și energic (fete) Pasul 10
    8
    Fii tu însuți. Încercați să nu vă comparați cu ceilalți. Toata lumea este unic in lumea asta. Prețuiți acest lucru și simțiți-vă frumos despre voi înșivă. Aveți totul, inclusiv o inimă frumoasă.
  • Imaginea intitulată Iertați un pas parental abuziv 12
    9
    Ierta și uita. Amintiți-vă că corpul vostru va experimenta efectele dăunătoare de a păstra furia și ura în tine. Dacă vă iertați, veți putea uita. Iertarea nu poate fi ușoară, dar vă aduce pace extraordinară. Iartă-ți de dragul tău, dacă nu.
  • Imaginea intitulată Iertați un pas părinte abuziv 2
    10
    Fi cinstit. Fii cinstit cu tine și ceea ce vrei, și ceea ce te aștepți de la tine și alții. Nu este ușor la început. Dacă știți ce doriți cu adevărat, atunci ați putea atinge obiectivele dvs. mai ușor.
  • Imaginea intitulată Rămâi calm într-un argument Pasul 10
    11
    Stai calm. Fiind calm păstrează o persoană să ia decizii dureroase. Odată ce ceva este spus sau făcut, nu poate fi luat înapoi. Este nevoie de practică, așa că atârnă acolo.
  • Imaginea intitulată Rămâi calm într-un argument Pasul 11
    12. Efectuarea ipotezelor poate fi dureroasă. Ești doar în capul tău. Niciodată nu știi ce gândește altcineva sau ce au vrut să spună prin comentariul lor. Puneți întrebări dacă doriți să fiți siguri.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu cineva care vorbește prea mult pasul 10
    13. Nu uitați să nu luați lucrurile personal. Rareori orice lucru face este despre tine. Se bazează pe propriile lor vise și dorințe. Niciodată nu știi cum merge viața altcuiva.
  • Imagine intitulată voluntar pentru a ajuta la pasul vârstnicului 12
    14. Da servicii altora. Adevărata fericire poate fi găsită numai atunci când vă opriți să vă îngrijorați de voi și să încercați să vă uitați la cei din jurul vostru. Ajutând membrii familiei, colegii și prietenii să vă poată da viața și bucuria voastră. Egoismul, pe de altă parte, va oferi doar plăcere temporară. Evident, există câteva aspecte ale vieții în care trebuie să vă concentrați asupra dvs., cum ar fi nevoia corpului dvs. de mâncare și somn, dar doar concentrarea asupra nevoilor dvs. nu va duce niciodată la o fericire adevărată și durabilă.
  • Imaginea intitulată pretinde că este fericit pasul 9
    15
    Zâmbet. Zâmbetul este infecțios. Dacă te zâmbești pentru un minut, folosești tot felul de mușchi faciali și nu poți să te simți bine.
  • Imaginea intitulată pretinde că este fericit pasul 7
    16. Nu încercați. Dacă puteți realiza chiar și cel mai mic scop, acesta va deschide calea pentru lucruri mai mari și mai bune. Cu obiective realizate, trimite un mesaj pentru tine, că ești un câștigător și poți face ceea ce ți-ai pus mintea.
  • Imaginea intitulată se implică cu Pasul 5 Madd
    17. Niciodata sa nu renunti! Ești unic și special în toată lumea. Dacă viața te bate jos, te întorci. Eșecul nu este în a fi bătut, este în ședere.
  • Imagine intitulată Evitați stereotipurile masculine Pasul 6
    18. Întotdeauna să fii adevărat pentru tine. Alegeți-vă propriul mod de viață fără a fi presați de altcineva. Ca exemplu, Barack Obama sa născut unui tată musulman, dar a ales să fie un câștigător al premiului creștin și Nobel Bertrand Russel, un mare avocat al păcii, a ales să fie ateu.
  • Imaginea intitulată obține o fată dacă tu
    19. Știți că prin a fi adevărat și pozitivi și ajutându-i pe alții, puteți avea mai mult.
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 19
    20. Prețuiesc valorile dragostei de generozitate dragoste, compasiune și bunătate în sine ca fiind vrednic de a vă apropia de fericire,
  • Imaginea intitulată Obțineți un scor de credit perfect Pasul 4
    21. Fii pur și simplu bine este avantajos pentru tine ca individ și la specia umană ca un întreg și amintiți-vă cuvintele adevărului și sincerității lui Confucius este baza tuturor virtuții.
  • Imagine intitulată Manipulați un partener de ședere cu EXES Pasul 8
    22. Nu comparați. Comparându-ți viața împotriva altora sau trecutul tău creează o mulțime de nefericire, bucurați-vă și profitați la maximum de ceea ce aveți. Nu comparați. Comparându-ți viața împotriva altora sau trecutul tău creează o mulțime de nefericire, bucurați-vă și profitați la maximum de ceea ce aveți.
  • Imagine intitulată Scrie un eseu de ultim moment pasul 17
    23. Întreabă întrebări. Când simțiți un gând nagging în spatele minții tale, scrie-l ca o întrebare. Acest lucru vă concentrează mintea și vă ajută să nu deveniți obsedați de gândurile voastre.
  • Imagine intitulată Acceptați un prieten apropiat
    24. Fi în acest moment. Nu vă faceți griji cu privire la trecut și de viitor. Contensia se atinge atunci când profitați din plin de prezent ca gândirea trecutului și viitorul va duce în cele din urmă la dezamăgire.
  • Imagine intitulată face față părinților alcoolici vârstnici ca un pas adult 7
    25. Medita. Acest lucru nu trebuie să fie o practică religioasă, intenția este de a da timp pentru îngrijorările voastre să vină, dar nu vă gândiți la ele doar să le permiteți să treacă în mod natural până când veți obține o minte calmă. Meditația vă permite mintea să devină calmă. Nu trebuie să petreceți orele de a face acest 20 de minute este bine.
  • Imagine intitulată Deal cu sindromul de cuiburi goale ca un singur pas părinte 10
    26. Trezeste-te devreme. Ridicarea devreme vă ajută să evitați să vă simțiți grăbit și vă puteți relaxa înainte de a merge la lucru.
  • Imaginea intitulată încetinește ca un călător ocupat Pasul 6
    27. Fă ceea ce simți tu să faci și nu ceea ce crezi. Mulți dintre noi facem ceea ce credem că ar trebui să facem și acest lucru este adesea influențat de ceea ce credem că alții cred că ar trebui să facem. În schimb, urmați instinctul dvs. și faceți ceea ce simțiți este corect.
  • sfaturi

    Dacă oamenii sunt negativi față de dvs., fiți prietenos. Realizează că este pozitiv este un mod mai bun de viață și comentariile lor nu contează cu adevărat. Lasa-i sa fie.
  • Fii încrezător.
  • Fii recunoscător pentru că aveți mult mai mult decât alții. Numărați-vă pozitivul și ce aveți "în viață".
  • Evitați alcoolul sau drogurile. S-ar putea să vă facă fericiți pentru o vreme, dar nu vă veți rezolva problemele. Căutați întotdeauna echilibrul în viață și amintiți-vă sănătatea este bogăția voastră. Aveți grijă de dvs. și veți fi mai fericiți.
  • Au un hobby.
  • Nu fi ostil. Dacă aveți o problemă cu cineva, nu le apropiați de ei în mod ostil. În loc să fie curios, "Scuzați-mă, dar mă întrebam de ce tu..." sau "Vă rog să explicați de ce ați făcut / ați spus...".Nu fugi niciodată la cineva și să fie ca "De ce naiba ai spus asta...?"
  • Nu judeca niciodată pe alții să le accepte când judecați pe alții, sunteți negativi.
  • Meditează pentru o vreme. Îți ajută cu adevărat să-ți iau gândurile împreună.
  • Învață să iei critici. Critica înseamnă găsirea defecțiunilor. Și o declarație de problemă este adesea crucială și necesară pentru orice sfaturi cogent. Prin urmare, să se străduiască să puneți reacții emoționale adverse și apoi să o folosească în cel mai bun mod informativ și practic.
  • Dați întotdeauna sfaturi utile oamenilor.
  • Căutați cursuri on-line credibile despre fericirea durabilă și psihologia pozitivă .
  • Boala nu poate fi motivul tristeții, dar tristețea poate fi motivul bolii. Pentru a fi fericit, trebuie mai întâi să depășiți orice depresie.
  • Avertizări

    Dacă te superi, încercați să părăsiți camera. Încercați să vă liniștiți și să vă gândiți la modalități pașnice de a face față situației. Și stai în afara argumentelor, luptele doar duc la necazuri.
  • Amintiți-vă că aveți dreptul la tăcere și dreptul de a legitima de apărare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar