Cum să găsiți dragostea, pacea și fericirea

Pentru a găsi dragoste, pace și fericire, trebuie să te concentrezi atât pe găsirea păcii și iubirii interioare, precum și promovarea bunătății și a păcii în lume. Acest lucru poate fi greu de făcut, mai ales când viața este dificilă, plină de obstacole și ocupat dincolo de credință. Cu toate acestea, prioritizarea păcii, iubirii și a fericirii în tine și lumea vă poate concentra prioritățile, clarificați-vă mintea și vă oferă o direcție pozitivă în viață.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea iubirii interioare, pace și fericire
  1. Imagine intitulată Găsiți dragostea, pacea și fericirea Pasul 1
1
Aflați motivațiile personale. Atingerea fericirii nu se întâmplă în același mod pentru toată lumea. Unii oameni au nevoie de bani și puterea de a fi fericiți, în timp ce alții se concentrează pe îmbunătățirea personală și pacea interioară pentru a găsi fericirea. Trebuie să vă dați seama ce vă va motiva în viață.
  • Uită-te îndeaproape la abilitățile tale, situația vieții tale și lumea din jurul tău. Cu aceste lucruri în minte, vă va ajuta să știți ce puteți face acest lucru care va fi îndeplinit și va motiva.
  • Pentru mulți oameni, un amestec de securitate financiară și urmând visele tale este în centrul motivațiilor lor. Lucrul într-un loc de muncă care se concentrează pe a face o diferență în lume poate construi securitatea financiară, împlinirea personală și o lume mai bună.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 2
    2. Lucrați la iertare. Un element-cheie al găsirii păcii, precum și de a se putea concentra pe iubire și fericire, este îmbrățișarea iertării. Iartă-ți pe alții, pentru ceea ce ți-au făcut, oamenilor pe care îi iubești sau pentru ei înșiși, pot elibera o cantitate mare de stres și dezamăgire din viața ta. Acest lucru nu înseamnă că iertarea este ușoară. Poate dura ceva timp pentru a lucra prin durere, rănit și dezamăgire pe care alții le pot provoca. Cu toate acestea, lucrul la relațiile de reparare și de a vă deplasa de durere vă poate duce să găsiți niveluri mult mai mari de iubire, pace și fericire decât ar avea loc dacă țineți-o.
  • În primul rând, trebuie să fiți dispuși să ajungeți la persoana sau la oamenii care vă rănesc. Apoi, trebuie să comunicați de ce sunteți supărați sau răniți, puteți discuta problema calm, vă cereți scuze pentru partea dvs. și acceptați o scuză, dacă este vorbit.
  • Uneori iertarea înseamnă pur și simplu lăsarea de durere și dezamăgire. Dacă nu puteți vorbi cu persoana care ți-a provocat durerea, poți lucra în continuare la iertare. Identificați ce probleme sau incidente vă provoacă durere și lucrați la schimbarea gândurilor și emoțiilor în jurul acestei experiențe. Puneți sentimente negative deoparte și vă schimbați gândurile de la resentină prin identificarea beneficiilor de a lăsa acele sentimente rele.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 3
    3
    Învață să te accepți. O parte a dezvoltării iubirii interioare, a pacea și a fericirii dvs. valorifică toate părțile dvs. Acest lucru poate însemna acceptarea unei caracteristici fizice pe care le-ați disprețuit întotdeauna sau îmbrățișarea unei trăsături de personalitate pe care ați văzut-o întotdeauna ca un defect.
  • O modalitate de a vă accepta este să identificați care sunt cele mai bune atribute și puncte forte. Poate că sunteți o persoană iubitoare sau sunteți un pictor calificat. Poate că sunteți amândoi. Încercați să scrieți aceste atribute pozitive, astfel încât să le puteți aminti de ei în fiecare dimineață sau când aveți o zi deosebit de dură.
  • Acceptarea dvs. înseamnă, de asemenea, să vă apropiați de eșecurile și locurile unde aveți nevoie de îmbunătățire. Acceptarea acestor lucruri este primul pas spre schimbarea lucrurilor spre bine. Faceți o listă de lucruri pe care doriți să le schimbați, dar trebuie să fie posibile să se schimbe și să înceapă pașii pentru a face aceste schimbări pozitive.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 4
    4. Creați o practică zilnică de fericire. Ce puteți face în fiecare zi pentru a vă îmbunătăți starea de spirit și perspectivele dvs? Găsirea mulțumită în tine poate fi un pas minunat spre găsirea iubirii generale, a păcii și a fericirii. Acest mulțumire este mai probabil dacă găsiți ceva de spus în fiecare zi. O practică obișnuită de fericire va garanta că veți găsi acel lucru în fiecare zi.
  • Unii oameni găsesc fericirea în practica spirituală zilnică. Unii oameni găsesc fericirea prin exerciții zilnice sau timp în natură. Indiferent ce credeți că vă va șterge mintea și vă va înviora energia, încercați-o pentru o vreme pentru a vedea dacă vă va îmbunătăți viața.
  • O modalitate de a vă îngriji este să luați cel puțin câteva minute în fiecare zi pentru a medita și relaxa. Pur și simplu opriți toate gândurile, relaxați-vă corpul și veniți să vă odihniți timp de un minut. Dacă vă place, vizualizați cosmosul din jurul dvs. sau un univers plin de stele. Puneți-vă mâinile în poală, cu spatele drept și stomacul tău relaxat. Apoi aduceți-vă mintea complet să vă odihniți.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 5
    5
    Dezvoltați relații semnificative. Dragostea este creată și răspândită prin relațiile dvs. cu alte persoane. Pentru a găsi dragoste, trebuie să stabiliți și să dezvoltați relații cu alte persoane. Acestea ar putea fi relații romantice, dar ar putea fi, de asemenea, prietenii sau noi relații cu membrii familiei.
  • Construirea relațiilor semnificative necesită să vă concentrați asupra a fi un fel și pe respect față de oamenii din viața voastră.
  • Stabiliți încrederea prin faptul că sunteți cineva care este angajat și cinstit când prietenii au nevoie de ajutor sau de consiliere.
  • Dragostea începe cu prietenia și respectul și dragostea este reciprocă. daca tu Arătați-i pe alții că le iubești Dragostea este mai probabil să vă întoarceți calea. Acest lucru poate fi descurajant, deoarece expune sentimentele tale interioare, dar riscul merită din cauza recompensei potențiale.
  • Metoda 2 din 2:
    Promovarea iubirii, a pacea și a fericirii în lume
    1. Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 6
    1
    Fii bun la alții. Promovarea iubirii, a păcii și a fericirii necesită ca voi însuși să vă răspândiți aceste lucruri în lume. Începeți prin a lua timp pentru a fi amabili cu alții. Acest lucru ar putea însemna că este politicos pentru oamenii pe care îi întâlniți pe stradă, fiind prezenți pentru prietenii și familia dvs. sau căutând oportunități de a răspândi bunătate, de exemplu, voluntariatul pentru a ajuta pe alții să aibă nevoie.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 7
    2. Răspândiți dragostea în lume. Răspândirea iubirii poate însemna o varietate de lucruri. Ar putea însemna să-ți spui prietenilor și familiei că îi iubești. Ar putea fi că răspândiți dragostea în lume prin acțiunile dvs., de exemplu, voluntariatul pentru a ajuta pe cineva care are nevoie. Indiferent de ce puteți face pentru a arăta altora dragostea și compasiunea pe care o aveți pentru ei, faceți-o.
  • Lucrați la exprimarea clară și convingătoare. Aceasta necesită, de obicei, o combinație de cuvinte și acțiune. Doar spunându-i părinților că le iubești nu este suficient. Arătați-le cu acțiunile dvs., de exemplu, ajutați-le în jurul casei sau vizitați în mod regulat, precum și cuvintele dvs.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 8
    3. Să se angajeze să promoveze nonviolența și pacea mondială. Ajuta organizațiile de caritate și nonprofiturile care lucrează pentru a promova pacea mondială. Aceasta ar putea fi o organizație cu o misiune largă, cum ar fi sfârșitul războiului, sau ar putea fi o organizație cu o misiune mai concentrată, cum ar fi terminarea violenței în comunitatea dvs.
  • Recunoașteți numeroasele oportunități pe care le oferă Internetul. Există multe organizații din lume care lucrează pentru un viitor mai bun prin mijloace nonviolente și le puteți găsi prin Internet. Găsiți o organizație făcând căutări pe Internet cauze în care credeți. Apoi, contactați organizațiile pe care le găsiți despre ce oportunități de voluntariat pe care le au la dispoziție.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 9
    4. Învățați copiii să fie amabili și atenți. O parte din promovarea iubirii, a pacea și a fericirii este de a preda următoarea generație cu privire la importanța sa. Copiii ar trebui să fie învățați să-i ajute pe alții, să fie amabili cu alții și să-i respecte pe alții, inclusiv respectarea oamenilor din întreaga lume. Dacă sunt predați de la o vârstă fragedă că dragostea, pacea și fericirea sunt ingredientele cheie pentru o lume mai bună, vor avea mai multe șanse să lucreze pentru promovarea acestor idealuri.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 10
    5. Vorbi împotriva nedreptății. O lume fericită este o lume a iubirii, a păcii și a prosperității pentru toți. Umanitatea este o familie. Într-o familie bună, toți membrii familiei contribuie la succesul întregii familii. Având în vedere acest lucru, este responsabilitatea noastră socială de a lucra pentru a pune capăt nedreptății. Dacă o parte din familia noastră umană este în nevoie sau tratată nedrept, este tot responsabilitatea noastră de a încheia această nedreptate.
  • Lucrul pentru a elimina nedreptatea nu numai că îi ajută pe alții să găsească dragoste, pace și fericire, te-ar putea ajuta, de asemenea. Lucrul și cu ceilalți vă poate ajuta să vă conectați mai profund și mai concret cu o mare varietate de persoane, extinzându-vă comunitatea și oferind mai multe oportunități de a experimenta dragostea și fericirea.
  • Imagine intitulată găsi dragoste, pace și fericire Pasul 11
    6. Nu uitați să aveți grijă de nevoile dvs. de bază. Există un pericol de-a lungul căii de iubire necondiționată, cu cuprinzătoare pe care o puteți uita să aveți grijă de tine, de asemenea. Putem copleși și munca atât de mult încât nu avem nici o energie rămasă pentru propria noastră fericire. Pentru a lucra spre dragoste, pace și fericire pentru alții, trebuie să ai grijă de tine.
  • O cale de epuizare duce doar la arsuri, nu la iluminare. Practicați spiritual, care este echilibrat pentru dezvoltarea de sine și pentru fericirea tuturor oamenilor.
  • Împreună cu hrănirea și păstrarea unui acoperiș peste cap, care este auto-îngrijire fizică, îngrijirea de sine generală necesită și vă amintiți și bunăstarea emoțională. Îngrijirea bunăstării dvs. emoționale necesită să gestionați stresul, să vă distrați timpul pentru distracție și fericire și să aveți oameni în viața voastră pe care vă puteți baza.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar