Cum să devii o persoană mai frumoasă pentru alții

Având o familie apropiată și prieteni care pot acționa ca sistem de sprijin este dovedit a vă face mai sănătoși și mai fericiți. Cu toate acestea, nu este întotdeauna atât de ușor să păstrați prietenii sau familia în jurul valorii, mai ales dacă sunteți în stare să aveți sau să aveți o atitudine negativă față de ei. Din fericire, nu trebuie să fie așa pentru totdeauna. Dacă practicați zilnic zilnic și lucrați pentru a vă controla furia, puteți deveni o persoană mai frumoasă și puteți consolida relațiile semnificative cu ceilalți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Controlul mâniei tale
  1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții pasul 1
1. Utilizați o tehnică de relaxare pentru a vă calma. De îndată ce începeți să observați că vă simțiți supărat, faceți o clipă să vă liniștiți. O modalitate bună de a face acest lucru este prin utilizarea unei tehnici de relaxare. Unele opțiuni includ:
  • Respirație adâncă.
  • Relaxarea musculară progresivă.
  • Ascultați muzică liniștitoare.
  • A face o plimbare.
  • Meditaţie.
  • Ascultarea unui podcast.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții pasul 2
    2. Provocați declarații sau gânduri nerealiste. Modelele de gândire nerealiste pot intensifica sentimentele de furie, așa că încercați să identificați și să îl provocați așa cum apar.
  • De exemplu, un gând nerealist ar putea fi ceva asemănător ", colegul meu de cameră nu face niciodată nimic pentru a vă ajuta să vă păstrați apartamentul curat! fac orice!"
  • Înainte de a vă permite să vă îngrijorați din cauza acestui gând, luați o clipă pentru a decide dacă acest lucru este adevărat. Colegul dvs. de cameră face lucruri diferite decât tine pentru a păstra apartamentul curat? Dacă da, atunci cuvântul "niciodată" în această afirmație nu este realistă.
  • Încercați să rescrieți gândul sau declarația în ceva mai realist, cum ar fi "Îmi doresc ca colegul meu de cameră să poată juca într-un pic mai mult decât cu treburile casnice."
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 3
    3
    Îmbunătățiți-vă abilitățile de rezolvare a problemelor. Având abilități bune de rezolvare a problemelor, poate contribui, de asemenea, la reducerea sentimentelor de furie și frustrare. Vă poate ajuta să vă simțiți mai mult în control, chiar dacă aveți de-a face cu ceva cu adevărat frustrant. Aceasta este o abilitate care necesită timp să se dezvolte, așa că încercați să fiți răbdători.
  • Când vă confruntați cu o problemă, încercați să luați timp pentru a identifica problema înainte de a încerca să o rezolvați. Apoi, faceți o listă cu toate soluțiile posibile disponibile pentru dvs. și alegeți cea mai bună. După ce ați pus soluția în acțiune, reflectați asupra modului în care a mers și va vedea cum vă puteți ajusta strategia pentru un rezultat mai bun în viitor.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 4
    4. Nu lăsați frustrarea sau furia să se acumuleze. Când nu spui nimic, și tu ești frustrat, îmbutelându-ți mânia nu este cel mai bun lucru de făcut. În loc să lăsăm frustrarea construi la furie, să vorbească și să se confrunte cu sursa frustrării tale. Nu vă fie frică să faceți o situație ciudată, pentru că vorbirea ei este mai bună decât a fi în vedere în viitor.
  • Dacă v-ați simțit nerespectat sau rănit de cineva, poate doriți să provocați aceeași durere emoțională asupra lor. În loc să faceți acest lucru, spuneți-i că vă rănesc sentimentele și că v-ați simțit nerespectate de acțiunile lor.
  • În loc să vă lăsați mânia construită, lăsați persoana să știe ce au făcut greșit. Spune ceva de genul "Nu-mi place că ai făcut asta. Mă face într-adevăr supărat și supărat."
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 5
    5. Cantiți-vă energia în ceva pozitiv. În loc să folosiți energia pentru a fi mijloci pentru alții, redirecționați-o la un sport sau un hobby pe care doriți să-l urmăriți. Asigurați-vă că rămâneți activi. Când vă exercitați sau faceți ceva activ, acesta eliberează endorfine pozitive în creierul dvs. care vă fac mai fericiți.
  • Puteți face un sport de echipă ca fotbalul, baseball, fotbal sau hochei.
  • Dacă nu vă place sportul fizic, încercați să faceți ceva creativ ca să învățați cum să jucați un instrument sau să învățați cum să pictați.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 6
    6. Plecați când începeți să vă supărați. Identificați când furia începe să escaladeze și să fie conștientă de cât de nebun sunteți. Când simțiți că ajungeți la acel loc, faceți un pas înapoi de la argument și mergeți departe. Fi politicos și explicați de ce vă plimbați. Nu lăsați situația în aer pentru totdeauna. Să-ți recâștigi calmul și să vorbești din nou cu persoana când furia ta a scăzut.
  • Poti spune, "Trebuie să fac o plimbare pentru că mă deranjez foarte supărat și încerc să rămân calm. Am nevoie de ceva timp să mă gândesc la asta, dar putem vorbi când mă întorc."
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind bun cu alții
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții pasul 7
    1. Practica fiind mai compasiune. Faceți-o un punct de a fi mai bun pentru alții și încercați să vedeți lucruri din perspectiva lor. În loc să facă comentarii care ar afecta sentimentele cuiva, gândiți-vă la modalități de a-și face mai bine ziua. Dacă aveți timp, ieșiți din calea dvs. de a face lucruri mici pentru ceilalți și vor veni să vă aprecieze mai mult.
    • De exemplu, în loc să vă distrați de cineva să vă simțiți mai bine, dați-i un compliment și faceți o zi mai bună.
    • Practicarea compasiunii vă poate face o persoană mai sănătoasă și mai fericită.
    • De asemenea, puteți cumpăra un prieten un mic cadou ca bomboane sau o carte pentru a vă arăta aprecierea pentru ei.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 8
    2
    Dezvoltați-vă abilitățile de comunicare. A fi capabil să Ascultați bine și să comunice într-un constructiv, asertiv De asemenea, vă poate ajuta să vă simțiți în controlul mâniei dvs. și să fiți amabili cu alții. Comunicarea sentimentelor și a emoțiilor dvs. vor ajuta alți oameni să vă înțeleagăm cadrul de minte și să ușureze o mulțime de stres. Adesea argumentele sau dezacordurile pot apărea din cauza lipsei de comunicare și a lipsei de înțelegere atunci când vine vorba de motivațiile oamenilor. Încercați să fiți mai veridice în conversație, chiar dacă face situația mai puțin decât perfectă sau credeți că persoana nu vă place să vă place. Nu fuste în jurul problemelor care vă fac să vă simțiți incomod.
  • Puneți distragerile și dați persoana toată atenția. Pe măsură ce ascultați, încercați să suspendeți judecata. Încercați doar să înțelegeți ce spune persoana și de unde vin.
  • Când vă exprimați, utilizați declarații "I" în loc de declarații "You". Încercați să spuneți lucruri cum ar fi: "Mă simt frustrat când uitați să vă ridicați mâncărurile."Nu spuneți lucruri cum ar fi:" Nu vă curățați niciodată după tine!"
  • Comunicarea eficientă înseamnă, uneori, fiind vulnerabilă și vorbind despre lucruri care ar putea fi jenante.
  • De exemplu, dacă un prieten face ceva ce nu aprobați, în loc să strigați și să spuneți lucruri pe care le veți regreta, spuneți ceva de genul, "Când ai făcut gluma aceea și toată lumea a râs, ma făcut să mă simt trist. Am fost umilit și chiar dacă nu credeți că a fost o afacere mare, mi-a rănit cu adevărat sentimentele."
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă pentru alții pasul 9
    3. Fii mai răbdător. Oamenii nu vă pot citi mintea și pentru unii, învățând lucruri noi pot dura mai mult timp pentru ei decât ia pentru alții. În loc să escaladați imediat mânia, fiți mai răbdători cu oamenii. Gândiți-vă la momentul în care ați făcut ceva pentru prima dată sau când aveți nevoie de ajutor. Realizați că nu toată lumea este perfectă. Dacă cineva face ceva care te deranjează, în loc să-l lași să meargă până când ești supărat, să te confrunți cu persoana și să ai o conversație.
  • Dacă colegul de cameră își atinge creionul și vă împiedică să vă faceți munca, spuneți ceva "Hei, știu că acest lucru pare nebun, dar chiar nu pot face această hârtie făcut în timp ce atingi acel creion. Vă deranjează oprirea în timp ce îmi fac munca?"
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă pentru alții Pasul 10
    4. Nu fi cinic. Fiind cinic tot timpul vă poate pune într-o stare proastă și vă poate face mai iritabil. De obicei cinismul este un mecanism de apărare pe care probabil că îl puteți angaja atunci când sunteți dezamăgit sau vă simțiți în jos. În loc să vă exprimați emoțiile într-un mod sănătos și constructiv, le îmbogățiți și minimalizați impactul sentimentelor dvs. altor persoane și dvs. Acest lucru poate spirala în a avea o viziune negativă asupra lumii și vă poate pune într-o stare constantă de furie.
  • Nu puneți în jos munca sau efortul altor persoane. Admirați pe cineva când excelează la ceva în loc să-l respingă sau să o minimizeze.
  • Încercați să reduceți suma judecății pe care le-ați pus pe alții. Dacă nu înțelegeți o subcultură sau demografică a oamenilor, uitați-vă să vă scufundați în lumea lor, în loc să vă urăști fără sens.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 11
    5. Practicați empatia. Empatia implică înțelegerea și internalizarea sentimentelor și a emoțiilor unei alte persoane. Încercați să vă puneți în pantofii persoanei și să discutați cu oamenii fără a trece mai întâi judecata pe ele. Când cineva se confruntă cu dureri, se referă la emoțiile lor, în loc să le respingă. Să se angajeze în ascultarea activă în loc să aștepte cealaltă persoană să înceteze să vorbească. Internalizați ceea ce spun ei și încercați să simțiți emoțiile pe care le simt. Acest lucru vă poate oferi o mai bună înțelegere a perspectivelor și acțiunilor lor.
  • Pentru a vă îmbunătăți ascultarea activă, concentrați-vă la acordarea atenției asupra a ceea ce spune persoana, oferiți feedback pentru a arăta că ascultați și amânați orice judecată pe care o aveți. În loc să le criticați, încercați să sprijiniți persoana.
  • Gândiți-vă la un moment în care ați fost în circumstanțe similare și încercați să reflectați asupra cât de rău a simțit.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 12
    6. Nu mai fi defensiv. Nu puneți pereți și nu fiți suspicioși de toată lumea pe care o întâlniți. Acest lucru vă doare interacțiunile cu ceilalți. Dacă ați făcut ceva greșit, luați responsabilitatea personală pentru acțiunile dvs. și nu dați vina pe alți oameni pentru lucrurile pe care le-ați făcut. Fii deschis pentru a face prieteni noi și îmbunătățirea prieteniilor existente.
  • Dacă cineva face o sugestie validă, în loc să se înfurie la ei pentru că a subliniat o slăbiciune, spune "Ai dreptate. Trebuie să lucrez la asta și eu sunt, dar este un proces."
  • În loc să luați automat comentarii într-o lumină negativă, întrebați persoana "Ce vrei sa spui cu asta?" Odată ce explică, este posibil să nu fie la fel de dăunător pe cât credeți inițial.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând acte alstelalte
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 13
    1. Ajutați oamenii când le vedeți în nevoie. În loc să vă întoarceți sau să vă gândiți că este responsabilitatea altcuiva, faceți tot posibilul pentru a ajuta oamenii care au nevoie. Gândiți-vă la lucruri ușoare pe care le puteți face în timpul zilei pentru a ajuta oamenii care nu se pot ajuta singuri. Ați putea ajuta un membru al familiei mai tineri să-și înființeze computerul sau să ajute la o persoană în vârstă cu alimentele lor.
    • Cu cât îi ajuți pe alții pe acordul dvs., cu atât veți fi mai fericiți.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 14
    2. Fii acolo pentru prietenii tăi când au nevoie de cineva cu care să vorbească. Prietenia este un aspect critic în fericirea voastră. Având un sistem de sprijin pentru a vorbi când vremurile sunt rele ne dă un sentiment de apartenență. Având prieteni vă vor reduce tensiunea arterială și veți fi mai puțin predispuși la depresie. Cu toate acestea, prietenia este construită pe comunicare și vulnerabilitate. Dacă sunteți rău sau judecător, prietenii nu vor dori să vină la dvs. și nu vor fi la fel de susținători atunci când aveți nevoie de ele.
  • Rămâneți atenți și ascultați.
  • Uneori, prietenii nu doresc sfaturi, doar cineva cu care să vorbească.
  • Dacă ați vorbit cu prietenul dvs. despre o problemă serioasă, va fi mai ușor să le vorbiți cu privire la problemele grave din viața voastră.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă pentru alții pasul 15
    3. Lucrați la îmbunătățirea comunității dvs. Dacă aveți timp, luați în considerare voluntariatul la un centru comunitar local, adăpost fără adăpost sau bucătărie de supă lângă dvs. Uită-te la alte proiecte la nivel local, cum ar fi eforturile de copaci de plante sau de a-ți înfrumuseța orașul. Cu cât veți cunoaște mai mult pe alți oameni care lucrează pentru un viitor pozitiv, cu atât mai mult vă veți simți, și mai puțin predispuși la izbucniri furioase.
  • Voluntariatul cu un grup de oameni vă va oferi, de asemenea, un sentiment de apartenență la o comunitate care vă va crește fericirea și vă va face mai puțin supărat. Având un sistem de sprijin când ori este greu, ne poate ajuta să facem față cu stresul zilnic.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 16
    4. Faceți mai multe lucruri în jurul casei. Dacă sunteți mai tânăr, acest lucru înseamnă să vă faceți treburile fără a fi întrebat și cu adevărat încercând să vă ajute atunci când vedeți că familia dvs. este copleșită. Dacă sunteți părinte sau într-o relație, faceți ceva pentru partenerul dvs. ca fixarea ceva care a fost spart sau a face cina pentru ei. Găsiți lucruri suplimentare pentru a face în jurul casei pentru a atenua stresul partenerului dvs.
  • Comunicați cu familia dvs. și întrebați-i dacă există altceva care trebuie făcut în jurul casei.
  • O casă curată și organizată vă poate spori energia și vă poate face mai fericiți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar