Cum să se calmeze repede

Luați o respirație lungă, profundă. Opriți ceea ce faceți și găsiți un loc liniștit pentru a vă reinstala. Îndepărtați-vă de situația stresantă. Concentrați-vă pe ritmul lent și stabil al respirației dvs. Dacă nu vă puteți liniști cu ușurință, încercați să vă distrageți cu lucrurile care vă pun mintea la ușurință: ascultați melodia preferată sau faceți o baie caldă sau faceți o alergare. Mai presus de toate, amintiți-vă că acest moment va trece. Calm se va întoarce în timp.

Pași

Tehnici de învățare pentru a calma

Tehnici de meditație de probă

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Exemplu de intrări de stres de stres

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Modalități de a calma

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
Folosind tehnici de calmare imediată
  1. Imaginea intitulată calma rapid Pasul 1
1. Opriți ce faceți. Una dintre cele mai bune modalități de a calma este să nu mai interacționezi cu ceea ce vă supără. Pe termen scurt, acest lucru poate însemna să spuneți persoanei cu care vorbești cu care trebuie să faceți o pauză rapidă. Dacă sunteți cu companie, vă scuzați politicos pentru o clipă. Ajungeți la un loc liniștit de la ceea ce vă supără și vă concentrați asupra gândurilor calmetice.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 2
    2. Re-focalizați simțurile. Când suntem nerăbdători, supărați sau supărați, trupurile noastre intră "zbor sau luptă" Mod. Sistemul nostru nervos simpatic se lovește corpurile noastre în unelte de ridicare prin activarea hormonilor ca adrenalina. Acești hormoni își sporesc frecvența cardiacă și respirația, tensionați mușchii și contractați vasele de sânge. Luați o pauză de la ceea ce cauzează acest răspuns la stres și se concentrează asupra a ceea ce se confruntă cu corpul vostru. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți în prezent și să reduceți ceea ce este cunoscut ca "reactivitate automată."
  • "Reactivitate automată" se întâmplă atunci când creierul dvs. formează obiceiuri de reacție la stimuli, cum ar fi factorii de stres. Creierul activează aceste căi obișnuite ori de câte ori întâmpină acest stimul. Studiile au arătat că ruperea circuitului acestei reacții prin reorientarea pe ceea ce experiențele dvs. senzoriale de fapt sunt vă pot ajuta creierul să facă noi "obiceiuri."
  • Nu vă judecați experiențele, ci doar să le recunoașteți. De exemplu, dacă sunteți cu adevărat supărat despre ceva ce cineva a spus doar, inima ta probabil batește mai repede, iar fața ta poate fi spălată sau se simte fierbinte. Recunoașteți aceste detalii senzoriale, dar nu le judeca ca fiind "greșite" sau "dreptate."
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 3
    3. A respira. Atunci când sistemul nervos al corpului tău este activat de stres, unul dintre primele lucruri de făcut este calmul tău, chiar respirația. Concentrându-se asupra Respirația profundă și are uniform o serie de beneficii. Restabilește oxigenul corpului dvs., reglementează sălile creierului dvs. și scade nivelul de lactat din sângele dvs. Aceste lucruri vă ajută să vă simțiți calm și relaxați.
  • Respirați din diafragmă, nu din pieptul superior. Dacă puneți mâna pe burtă chiar sub coaste, ar trebui să vă simțiți că abdomenul dvs. se ridică când inhalați și cădeți când expirați.
  • Stai în poziție verticală, stai, sau stai plat pe spate pentru a ajuta pieptul tău să rămână deschis. Este mai greu să respiri când ești înclinat. Inspirați încet prin nas pentru un număr de 10. Ar trebui să vă simțiți plămânii și burta se extind în timp ce se umple cu aerul. Apoi, expirați încet prin nas sau gură. Scopul pentru respirații de 6-10 adâncime, curățate pe minut.
  • Concentrați-vă pe ritmul respirației dvs. Încercați să nu vă lăsați să vă distrați de orice altceva, inclusiv cât de supărat ați putea simți. Vă puteți număra respirațiile dacă vă simțiți distrași sau repetați un cuvânt sau o expresie calmă.
  • Pe măsură ce respirați, imaginați o frumoasă lumină de aur care reprezintă dragostea și acceptarea. Simțiți-vă căldura relaxantă răspândită din plămâni în inima voastră și apoi pe tot corpul vostru. Pe măsură ce vă expirați încet, imaginați-vă că toată stresul vă părăsește corpul. Repetați 3 sau 4 ori.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 4
    4. Relaxați-vă mușchii. Când apar răspunsuri emoționale sau de stres, mușchii corpului tău sunt tensionate și strângeți. Vă puteți simți literalmente "răniți." Relaxarea musculară progresivă, sau PMR, vă poate ajuta să eliberați conștient tensiunea în corpul dvs. prin tensionarea și apoi eliberarea anumitor grupuri musculare. Cu puțină practică, PMR vă poate ajuta să bați stresul și anxietatea foarte repede.
  • Există mai multe rutine gratuite PMR disponibile online. MIT are un ghid audio gratuit de unsprezece minute pentru PMR.
  • Găsiți un loc liniștit, confortabil. Ar trebui să fie relativ întuneric.
  • Se întinde sau stai confortabil. Slăbiți sau eliminați îmbrăcămintea strânsă.
  • Concentrați-vă pe un anumit grup muscular. Puteți începe la degetele de la picioare și puteți lucra sau începeți cu fruntea și lucrați în jos.
  • Tensionați pe toți mușchii din acel grup cât mai greu posibil. De exemplu, dacă începeți cu capul, ridicați sprancenele în măsura în care vor merge și vă deschid ochii larg. Țineți apăsat timp de 5 secunde, apoi eliberați. Strângeți ochii închiși strâns. Țineți apăsat timp de 5 secunde, apoi eliberați.
  • Treceți la următorul grup muscular și tensionați acei mușchi. De exemplu, puneți-vă buzele strâns timp de 5 secunde, apoi eliberați. Apoi, zâmbet la fel de larg ca tine poate timp de 5 secunde, apoi eliberați.
  • Progresul prin restul grupurilor musculare, cum ar fi gâtul, umerii, brațele, pieptul, stomacul, fesele, coapsele, picioarele inferioare, picioarele și degetele de la picioare.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 5
    5. Distrage-te. Dacă puteți, distrage atenția de a vă îngrijora de ceea ce vă supărați. Dacă vă permiteți să vă concentrați asupra a ceea ce vă deranjează, ați putea dezactiva un ciclu de ruminant, unde credeți că aceleași gânduri din nou și din nou. Ruminarea favorizează anxietatea și simptomele depresive. Distragerea este nu o soluție pe termen lung, dar poate fi o modalitate bună de a vă face mintea de-a lungul problemelor dvs. suficient de mult pentru a vă calma. Apoi, vă puteți întoarce pentru a face față problemei cu un cap clar.
  • Chat cu un prieten. Socializarea cu cineva pe care îl iubiți vă va ajuta să vă gândiți la ceea ce vă supără și vă va ajuta să vă simțiți relaxați și iubiți. Studiile au arătat că șobolanii care sunt capabili să socializeze unul cu celălalt să dezvolte mai puține ulcere de stres decât șobolanii care sunt singuri.
  • Urmăriți un film fericit sau un spectacol TV amuzant. "Umorul prost" vă poate ajuta să vă liniștească și să obțineți unele distanțe de la ceea ce vă deranjează. Încercați să vă păstrați departe de umorul amar sau sarcastic, totuși, deoarece vă poate face annev, nu mai puțin.
  • Ascultați muzică liniștitoare. Găsiți muzică cu aproximativ 70 de bătăi pe minut (clasic și moale "New Age" Pop ca Enya sunt alegeri bune). Bataile furioase sau de conducere pot face de fapt sa te simti mai suparat, nu mai putin.
  • Uită-te la imaginile care vă dau un lift. Oamenii sunt predispuși din punct de vedere biologic pentru a găsi lucruri mici cu ochii mari - cum ar fi puii și bebelușii - adorabili. Privind în sus, unele imagini drăguțe de pisoi pot inspira de fapt o reacție chimică "fericire".
  • Du-te undeva și scutura toate membrele tale, ca un câine umed. "Scuturați-l" vă poate ajuta să vă simțiți mai bine pentru că vă oferă noile senzații creierului pentru a procesa.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 6
    6. Utilizați comportamente auto-liniștitoare. Comportamentele auto-liniștitoare vă pot ajuta să reduceți sentimentele imediate de stres și anxietate. Ei se concentrează pe mângâiere și de a fi buni pentru tine.
  • Ia o baie caldă sau un duș fierbinte. Cercetările au arătat că căldura fizică are un efect liniștitor asupra multor oameni.
  • Utilizați uleiuri esențiale calmante, cum ar fi lavanda și musetele de mușețel.
  • Jucați cu animalul dvs. de companie. Mângâia câinele sau pisica are un efect liniștitor și poate chiar să vă scadă tensiunea arterială.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 7
    7. Utilizați atingerea liniștită. Când oamenii sunt atinși cu bunătate, trupurile noastre eliberează oxitocină, un lift puternic de dispoziție. Deși puteți obține și acest impuls de la o îmbrățișare prietenoasă, vă puteți relaxa și cu propria dvs. atingere.
  • Pune-ți mâna peste inima ta. Concentrați-vă pe căldura pielii și a bătăi inimii voastre. Permiteți-vă să respirați încet și uniform. Simțiți-vă că pieptul se extinde pe măsură ce vă inhalați și cădeți când expirați.
  • Dă-ți o îmbrățișare. Traversați brațele peste piept și puneți-vă mâinile pe brațele superioare. Dă-ți o mică stoarcere. Observați căldura și presiunea mâinilor și brațelor.
  • Cupă fața cu mâinile. Puteți acționa mușchii maxilarului sau în apropierea ochilor cu vârful degetelor. Rulați-vă mâinile prin părul. Dați-vă un masaj scalp.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea calmului tău
    1. Imaginea intitulată calma rapid Pasul 8
    1. Verificați obiceiurile dietetice. Corpul și mintea nu sunt entități separate. Ceea ce se afectează direct celălalt și acest lucru este valabil și pentru dieta dvs.
    • Reduce cofeina. Cofeina este un stimulent.Prea mult vă poate face să vă simțiți jittery și anxios.
    • Mănâncă alimente bogate în proteine. Proteina vă poate ajuta să vă simțiți mai fuller pentru mai mult și vă poate păstra zahărul din sânge de la scăderea sau scufundarea pe tot parcursul zilei. Proteinele slabe, cum ar fi păsările de curte și pești, sunt alegeri minunate.
    • Carbohidrații complexi cu o mulțime de fibre pot cauza creierul dvs. să elibereze serotonina, un hormon relaxant. Opțiunile bune includ pâine și paste de cereale integrale, orez brun, fasole și linte și fructe și legume.
    • Evitați alimentele cu zahăr ridicat și bogat în grăsimi. Acestea vă pot face să vă simțiți mai stresați și supărați.
    • Limitați aportul de alcool. Alcoolul este un deprimant, deci vă poate face inițial să vă simțiți mai calme. Cu toate acestea, poate provoca, de asemenea, simptome depresive și vă poate face să vă simțiți la margine. Poate interfera cu modelele de somn sănătoase, ceea ce vă va face mai iritabil.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 9
    2. Obțineți exerciții fizice. Exercițiul fizic eliberează endorfinele, substanțele chimice naturale "simt-bune" ale corpului. Nu trebuie să fii un culturist pentru a obține acest efect. Cercetările au arătat că chiar și exerciții moderate, cum ar fi mersul pe jos și grădinărit, vă pot ajuta să vă simțiți mai calme, mai fericiți și mai relaxați.
  • Exerciții care combină meditația cu mișcare blândă, cum ar fi Tai Chi și Yoga, s-au dovedit a avea efecte pozitive asupra anxietății și depresiei. Ei pot reduce durerea și pot spori sentimentele de bunăstare.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 10
    3
    Medita. Meditația are o istorie lungă și respectată în tradițiile orientale. Studiile științifice au arătat, de asemenea, că meditația poate promova relaxarea și sentimentele de bunăstare. Poate chiar să rewire modul în care creierul dvs. se ocupă de stimulii din afara. Există multe tipuri de meditație, deși "sănătate mintală" Meditația este una dintre tipurile cu cel mai mare suport pentru cercetare.
  • Nici măcar nu trebuie să-ți părăsești casa să învețe cum să meditezi. MIT are mai multe fișiere MP3 de meditație descărcabilă. La fel și Centrul de Cercetare de sensibilizare UCLA.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 11
    4. Gândiți-vă la ceea ce te-a făcut supărat. Stresorii se pot construi atât de treptat încât nu suntem chiar conștienți de ei. În multe cazuri, nu este un eveniment mare care vă face să vă pierdeți răcoarea, ci un munte de mici neplăceri și iritații care au construit în timp.
  • Încercați să distingeți între emoțiile primare și secundare. De exemplu, dacă trebuia să vă întâlniți cu un prieten la filme și nu a arătat niciodată, s-ar putea să vă simțiți imediat răniți. Aceasta ar fi emoția primară. S-ar putea să vă simțiți frustrat, dezamăgit sau supărat. Acestea ar fi emoțiile secundare. Având o idee despre sursa sentimentelor dvs. vă poate ajuta să vă dați seama de ce vă confruntați cu aceste sentimente.
  • Mai des decât nu, veți simți mai mult decât un lucru simultan. Încercați să sortați prin ceea ce vă simțiți și dați fiecărei experiențe un nume. Odată ce ți-ai numit emoția, vei avea un sens mai bun de a face față.
  • Un motiv comun pe care oamenii îl simt supărat este că ei cred lucrurile ar trebui pentru a merge într-un anumit mod (de obicei, calea lor). Amintiți-vă că nu veți putea controla niciodată totul în viață - nici nu ar trebui să doriți.
  • Nu judeca aceste răspunsuri emoționale. Recunoașteți și încercați să le înțelegeți.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 12
    5. Evitați scenariile supărătoare atunci când este posibil. Evident, este imposibil să nu deveniți niciodată supărați. Care se confruntă cu evenimente și experiențe neplăcute sau tulburătoare face parte din a fi uman. Cu toate acestea, dacă sunteți în măsură să eliminați stresorii din viața dvs., veți putea să vă ocupați mai bine pe cele pe care pur și simplu le puteți evita.
  • Puteți încerca să "depășiți" situațiile supărătoare. De exemplu, dacă găsiți că rămâneți blocați în traficul de ore de vârf - și cine nu? -- ați putea lua în considerare plecarea mai devreme sau mai târziu de la serviciu sau găsiți un traseu alternativ.
  • Căutați partea strălucitoare. Reframarea situațiilor supărătoare ca experiențe de învățare vă pot ajuta să rămâneți calm, deoarece vă dați o putere. Mai degrabă decât să fie ceva care se întâmplă la Tu, situația devine ceva ce poți utilizare pentru a afla pentru viitor.
  • Dacă oamenii vă supără, luați în considerare de ce. Ce anume despre comportamentul lor vă deranjează? Faci aceleași lucruri ca și ei? Încercând să înțeleagă motivația unei persoane vă poate ajuta să vă împiedicați să fiți supărați. Amintiți-vă, suntem toți oameni și noi toți avem zile rele.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 13
    6. Exprimați-vă sentimentele. Nu este nimic inerent nesănătoasă cu nici o emoție, inclusiv furie. Ce poate sa Fii nesănătoasă ignoră sau reprimă sentimentele în loc să le recunoască.
  • Recunoscându-vă sentimentele nu înseamnă că vă supărați sau vă veți simți rău pentru dvs. sau că vă suflați capacul și furia la alții. În schimb, recunoașteți că sunteți uman și că experiența unei game de emoții este naturală pentru oameni. Sentimentele tale apar și nu ar trebui să fie judecate. Răspunsurile dvs. la emoțiile dvs. sunt ceea ce vă ocupați de.
  • Odată ce v-ați recunoscut sentimentele, gândiți-vă cum puteți răspunde la ele. De exemplu, poate fi perfect natural să vă simțiți supărat dacă contribuția dvs. la un proiect mare a fost trecută sau dacă un partener romantic a fost necredincios pentru dvs. Cu toate acestea, aveți de ales dacă lăsați furia să explodeze sau dacă utilizați tehnici, cum ar fi cele din acest articol să vă liniștească și să vă ocupați de sentimentele dvs. cu grijă.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 14
    7. Petreceți timp cu ceilalți care vă liniștesc. Cercetările au arătat că oamenii au tendința de a lăsa emoțiile celorlalți "frecați" pe noi. Nivelurile de anxietate ale celor pe care îi petrecem timp cu ne poate afecta. Petreceți timp cu oamenii pe care îi găsiți relaxați și calmați și veți simți mai calm.
  • Încercați să petreceți timp cu oamenii pe care vă simțiți să vă sprijiniți. Sentimentul izolat sau judecat poate crește sentimentele de stres.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 15
    8. A se vedea un terapeut sau un consilier. Un mit comun este că trebuie să aveți "probleme" imense pentru a vedea un terapeut, dar acest lucru nu este adevărat. Un terapeut vă poate ajuta să vă procesați sentimentele și să învățați să faceți față chiar și cu anxietatea de zi cu zi și stres în moduri mai sănătoase și mai utile.
  • Multe organizații oferă servicii de terapie și consiliere. Contactați o clinică comunitară sau un centru de sănătate, spital sau chiar un furnizor privat pentru servicii.
  • Metoda 3 din 3:
    Manipularea situațiilor de supărare
    1. Imaginea intitulată calma rapid Pasul 16
    1. Practicați oprirea. Stopp este un acronim la îndemână pentru a vă ajuta să vă amintiți să vă păstrați calmul într-o situație. Are cinci pași simpli:
    • Stop reacția dvs. imediată. "Gândurile automate" sunt obiceiuri de gândire că ne-am obișnuit cu viața noastră, dar adesea dăunătoare. Opriți ceea ce faceți și așteptați să reacționați pentru o clipă.
    • Lua respirație. Utilizați tehnicile profunde de respirație din acest articol pentru a lua câteva respirații adânci, calmante. Veți gândi mai bine după aceea.
    • Observa ce se întâmplă. Întrebați-vă ce vă gândiți, la ceea ce vă concentrați, ceea ce reacționați și ce senzații experimentați în corpul vostru.
    • Trage din situația. Uită-te la imaginea mai mare. Sunt gândurile dvs. bazate pe fapte sau opinie? Există o altă modalitate de a privi situația? Cum afectează reacțiile dvs. altele? Cum aș vrea ca alții să reacționeze aici? Cât de important este acest lucru, într-adevăr?
    • Practică ce funcționează. Luați în considerare consecințele acțiunilor dvs., pentru dvs. și pentru alții. Care este cel mai bun mod de a rezolva acest lucru? Alegeți ceea ce va fi cel mai util.
  • Imagine intitulată Calmați rapid pasul 17
    2. Aveți grijă de personalizare. O denaturare comună în obiceiurile noastre de gândire este personalizare, unde ne facem responsabili pentru lucrurile care nu sunt responsabilitatea noastră. Acest lucru poate duce la sentimentul nostru furios și supărat, pentru că nu putem controla acțiunile altora. Cu toate acestea, putem controla răspunsurile noastre.
  • De exemplu, imaginați-vă că un coleg care are adesea probleme de furie țipă la tine pentru ceva. Acest lucru este în mod clar supărat. Nu este un comportament adecvat. Acum aveți o alegere: puteți reacționa automat sau puteți să vă opriți și să vă gândiți la ceea ce se poate întâmpla cu adevărat.
  • O reacție automată ar putea fi "Joe trebuie să fie supărată cu mine. Ce am facut? urăsc asta!"În timp ce este de înțeles, această reacție nu vă ajută cu adevărat să vă liniștiți.
  • O reacție mai utilă ar putea să arate așa: "Joe mi-a strigat. Care a supt, dar nu sunt singura persoană pe care o strigă și zboară de pe mâner destul de ușor. Ar putea să răspundă la altceva în viața lui. Sau ar putea fi doar o persoană furioasă. Nu cred că am făcut ceva greșit în această situație. Strigătul său nu este corect, dar nu este problema mea."Aceste afirmații recunosc că vă simțiți supărați, dar concentrați-vă pe o modalitate de a evita obseda asupra lui.
  • Rețineți că vizionarea pentru personalizare nu este aceeași cu acceptarea abuzului. Ar fi foarte potrivit să vorbim cu șeful tău despre comportamentul furios al lui Joe. Cu toate acestea, prin amintindu-vă că nu puteți controla acțiunile altora și adesea nu sunt despre tine, puteți învăța să vă liniștiți mai repede.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 18
    3. Distribuția conversațiilor departe de subiectele supărătoare. O modalitate de incendiu de a obține fierberea sângelui este de a vorbi despre subiecte pe care le simțiți puternic cu cineva care se simte la fel de puternic pe partea opusă. Dacă vă simțiți în stare să aveți o discuție productivă cu cineva, este bine. Dacă conversația se simte ca și cele două monologuri opuse, încercați să redirecționați subiectul la ceva mai puțin incendiar.
  • Se poate simți incomod pentru a sugera o schimbare de subiect, dar relieful de la stres și tensiune este bine în valoare de incomodă momentană. Nu vă fie frică să vă ocupați și să spuneți ceva de genul: "Știți, se pare că ar trebui să fim de acord să nu fiți de acord cu privire la acest subiect. Ce zici de a vorbi despre jocul de baschet aseară?"
  • Dacă cealaltă persoană continuă să vorbească despre ceea ce vă supără, vă scuzați de conversație. Puteți utiliza o declarație "I" pentru a evita să vă învinovățească: "Mă simt puțin copleșit de acest subiect. Voi toți puteți continua să discutați, dar voi avea nevoie să plec."
  • Dacă cu adevărat nu puteți părăsi situația, puteți să vă retrageți din punct de vedere mental din conversație. Vizualizați-vă undeva pașnic. Acest lucru ar trebui folosit doar ca o ultimă soluție, deoarece va deveni, de obicei, evident că nu ascultați cu adevărat. Care ar putea ofensa sau a deranja cealaltă persoană.
  • Imaginea intitulată calma rapid Pasul 19
    4. Evitați prea multă negativitate. Expunerea la prea multă negativ poate provoca de fapt probleme în modul în care gândiți, învățați și amintiți-vă informații. Expunerea constantă la negativitate vă va încuraja creierul să facă un obicei de gândire negativă. În timp ce este obișnuit să aveți sesiuni plângere la locul de muncă sau la școală, aveți grijă ca acestea să nu devin prea frecvente sau ați putea fi mai supărat decât ați așteptat.
  • Problema este deosebit de proastă dacă cineva se plânge de ceva care te face să te simți nedreptățit. S-ar putea să deveniți la fel de supărat ca și cum ți-ai întâmplat rănirea. Cu toate acestea, este posibil să nu aveți nici un fel de a rectifica greșit, ceea ce vă poate lăsa supărat și frustrat.
  • Ca orice alte emoții, plângerea și negativitatea sunt, de asemenea, contagioase. Chiar și 30 de minute de stresori, cum ar fi ascultarea unei persoane plângându-vă, vă pot ridica nivelul de cortizol, un hormon de stres care îl face mai greu să se gândească calm
  • Încercați să vă gândiți la situații productiv în schimb. Este normal să vă simțiți frustrat când situațiile merg prost. O aerisire momentală a sentimentelor poate fi de ajutor. Cu toate acestea, este mai util ca pe termen lung să se gândească la ceea ce vă puteți schimba într-o situație dată pentru a face să funcționeze mai bine data viitoare decât se concentrează asupra modului în care lucrurile au mers deja greșit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Folosind baia este o mare scuză pentru o evadare rapidă și vă puteți lua timp fără ca oamenii să vină să vă găsească.
  • Când se întâmplă ceva bun, puneți momentul, evenimentul sau apariția într-un cadru de imagine mentală. Când ești stresat, poți imagina doar ceva fericit, cum ar fi a acționa un test, pisica ta se așeză în poala ta și așa mai departe.
  • Dacă vă bucurați de ceai, aveți o ceașcă frumoasă. Ceaiul conține L-Theanine, care vă poate îmbunătăți starea de spirit și poate promova sentimente de calm.. Ceaiurile din plante (cum ar fi musetele și rooibosul) nu conțin nici o L-Theanine, așa că căutați ceai negru, verde, alb sau oolong - cofeina este un stimulent și vă poate face să vă simțiți mai supărați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar