Cum să controlați furia într-o relație

Fiecare relație are ursul și coborâșurile, dar furia într-o relație poate lua cu adevărat taxa. Dacă vă simțiți că întotdeauna căutați negativele din partenerul dvs., ați putea avea de-a face cu unele probleme de furie. Din fericire, există modalități prin care puteți combate furia și lucrați împreună cu partenerul dvs. de dragul relației dvs. Citiți aceste sfaturi pentru a vă controla emoțiile și pentru a rezolva conflictele fără a sufla.

Pași

Metoda 1 din 13:
Fiți conștienți de semnele dvs. de avertizare a furiei.
  1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 11
1. Puteți să vă prindeți mânia înainte de a deveni o problemă. Dacă observați că vă înfuriați, puteți folosi un mecanism de coping pentru a vă calma sau a lua o pauză rapidă. Furia se poate strecura pe tine, deci păstrați un ochi pentru unele dintre următoarele semne:
  • Hands sau maxilar, tensiune musculara (ca umerii)
  • Sentimentul fluthed
  • Respirație mai rapidă
  • Durere de cap
  • Pacing, nevoia sporită de mișcare
  • Lovitura inimii
Metoda 2 din 13:
Gândiți-vă înainte de a vorbi.
  1. Imaginea intitulată atrage un băiat pas 5
1. Colectați-vă gândurile pentru a preveni preluarea furiei. În timp ce s-ar putea să se simtă ușor și plăcut să-l lași totul, ați putea ajunge să spuneți ceva ce regreți. Dacă reacția inițială este o furie extremă, luați o scurtă pauză înainte de a spune nimic cu voce tare.
  • Dacă vorbești cu partenerul tău și întreabă de ce nu spui nimic, spune-le că te gândești la ce vei spune în continuare. Cereți-i să vă dea doar o clipă pentru a vă strânge gândurile, astfel încât să nu spuneți ceva ce regretați.
Metoda 3 din 13:
Pas departe de situație.
1. Luați un timp de expirare din ceea ce vă face supărat. Vă puteți îndrepta într-o cameră diferită sau chiar să mergeți la o plimbare afară. Dacă partenerul dvs. este în jur, cereți-i să vă permită să aveți doar câteva minute să vă adunați gândurile înainte de voi doi vorbiți din nou. Când sunteți singuri, puteți lucra la calmarea și gândirea la ceea ce doriți să spuneți în continuare.
  • Aceasta este o mare tehnică de utilizat în timpul argumentelor sau luptelor mari. Oferindu-vă și partenerului dvs. un moment distanță unul de celălalt vă permite să vă adunați gândurile fără emoții care îi înnora.
Metoda 4 din 13:
Ia niște respirații adânci.
  1. Imaginea intitulată Obțineți părinții dvs. să înțeleagă anxietatea dvs. Pasul 6
1. Concentrați-vă pe respirația și ieșirea încet. Dacă vă simțiți că începeți să vă supărați, respirați adânc în nas, apoi lăsați-o prin gură. Faceți acest lucru de 5 până la 10 ori până când vă simțiți că sunteți mai calme.
  • Respirația profundă ajută, de asemenea, să încetinească ritmul cardiac, ceea ce poate ajuta la îndepărtarea unor simptome fizice ale furiei extreme.
  • Practicați respirația profundă atunci când nu sunteți supărat, așa că știți exact cum să faceți atunci când începeți să vă supărați.
Metoda 5 din 13:
Repetați o frază calmă.
  1. Imagine intitulată iubesc o fată a cărei inimă este deja Boken Pasul 1
1. Utilizați un cuvânt sau o frază pentru a vă reaminti să rămâneți calm. Puteți încerca ceva de genul: "Relaxați-vă", "Sunt calm," sau chiar "răciți."Când observați că mânia dvs. începe să se ridice, repetați expresia fie cu voce tare, fie în cap pentru a vă liniști să vă liniștiți.
  • De asemenea, puteți utiliza această expresie ca un declanșator pentru a vă ajuta să vă liniștiți din nou.
Metoda 6 din 13:
Identificați sursa mâniei dvs.
  1. Imaginea intitulată dezvoltă încrederea în sine și influențează oamenii prin etapa de vorbire publică 8
1. Furia se ocupă de multe ori emoțiile noastre reale. Dacă simțiți furie extremă, ați putea să acoperiți tristețe, vinovăție, rușine, frică, rănire sau respingere. Luați un moment pentru a examina de ce, exact, vă simțiți supărat și ce puteți face despre asta.
  • De exemplu, dacă sunteți supărat de obiceiurile de cheltuieli ale partenerului dvs., s-ar putea să vă simțiți frică de a intra în datorii.
  • Sau, dacă sunteți supărat că partenerul dvs. întârzie pentru data cina, s-ar putea să vă simțiți răniți sau respinși de ei.
Metoda 7 din 13:
Observați gândurile dvs. negative.
  1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 22
1. Furia este adesea cauzată de modelele de gândire distructivă. S-ar putea să nu observați nici măcar că vă gândiți într-un anumit mod. Primul pas pentru combaterea acestor modele de gândire negative îi identifică, așa că ai grijă de:
  • Generalizare: Spunând că partenerul dvs. face întotdeauna ceva, sau nu face niciodată ceva. ("Nu scoateți niciodată gunoiul" sau "Mereu mă tăiați când vorbesc").
  • Vina: Prima dvs. reacție este de a externaliza vina când ceva nu merge bine. Puteți să vă învinuiți partenerul pentru lucrurile care vă întâmpină în loc să vă asumați responsabilitatea. (Dacă lăsați telefonul dvs. într-un autobuz, vă dați vina pe partenerul dvs. pentru a vă distrage atenția).
  • Citirea gandurilor: Presupunând că partenerul dvs. vă rănește în mod intenționat, ignorându-vă sau vă supărați. (Dacă partenerul dvs. nu face vasele, presupuneți că le evită ca o modalitate de a vă întoarce la dvs.).
  • Căutați paiele finale: Căutând în mod activ ca lucrurile să fie supărate sau să se concentreze doar pe lucrurile negative. Adesea, acest lucru apare un lucru mic la un moment dat, până când ajungeți la "paie final" și explodează.
Metoda 8 din 13:
Combateți modelele dvs. negative de gândire.
  1. Imagine intitulată Rămâi în dragoste Pasul 1
1. Întrebați-vă dacă gândurile dvs. sunt raționale și adevărate. De multe ori, avem reacții la situații care nu sunt de ajutor. Când observați că vă gândiți într-un mod nefolositor, acordați atenție gândurilor dvs. specifice și modelelor de gândire. Apoi, întrebați-vă:
  • "Este percepția mea o abordare exactă și valabilă a situației?"
  • "Există ceva ce pot face despre asta?"
  • "Aceasta distruge restul zilei mele? Este ceva vrednic de urmărire?"
  • "Cât de importantă este aceasta în marea schemă a lucrurilor? Este acest lucru care influențează foarte mult relația noastră?"
Metoda 9 din 13:
Păstrați un "US VS. problema "Mindset.
  1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 10
1. Lucrați împreună pentru a vă rezolva problemele. Când aveți o problemă, primul dvs. instinct ar putea fi "câștiga" argumentul. Cu toate acestea, ar trebui să încercați de fapt să lucrați cu partenerul dvs. pentru a găsi o rezoluție care vă satisface pe amândoi. În cele din urmă, ar trebui să simțiți ca și cum ați câștigat "."
  • Puteți ajuta acest lucru folosind declarațiile "I". De exemplu, în loc de a spune: "Întotdeauna veniți acasă târziu", spune ", când veniți acasă târziu fără să-mi spuneți, mă simt neglijat în relația noastră."
Metoda 10 din 13:
Practicați ascultarea activă.
  1. Imagine intitulată Rămâi în dragoste Pasul 6
1. Acesta va ajuta la rezolvarea situației mult mai rapidă. Încercați să nu le tăiați când vorbesc și să ceară întrebări de urmărire pentru a arăta că înțelegeți. De asemenea, puteți încerca să reintroduceți cuvintele partenerului dvs. pentru a le cere dacă le înțelegeți corect. Când vă ascultați reciproc, vă veți simți auzit, cât și mânia voastră se va diminua.
  • De exemplu, ați putea spune: "Vă aud spunând că doriți să vă consider mai mult sentimentele și să nu presupunem că doriți ceva. Este corect?"
Metoda 11 din 13:
Spuneți partenerului dvs. în mod clar ceea ce aveți nevoie.
1. Rezolvați conflictul prin comunicarea unei rezoluții. Încercați să păstrați furia și emoțiile din ea și, în schimb, spuneți clar ce doriți să se întâmple în viitor. Partenerul dvs. își poate oferi contribuția și oferă rezoluții alternative, dar ar trebui să lucrați împreună pentru a vă imagina liniștit ce să faceți în continuare.
  • De exemplu, ați putea spune: "Am nevoie de tine să mă trimiți când vei rămâne târziu. Mă îngrijorează când nu aud de la tine după întuneric."
  • Sau, "Mi-ar ajuta cu adevărat dacă am putea face o diagramă de chree și să împărtășim uniform treburile."
Metoda 12 din 13:
Iartă-ți partenerul.
  1. Imagine intitulată rămâne în dragoste Pasul 10
1. Ținând-o pe furie vă va răni pe amândoi pe termen lung. Dacă ați rezolvat situația și ambii vă simțiți mulțumiți de rezultatul, încercați să nu țineți nici o resentimente. Iertarea nu trebuie să însemne că vă asumați responsabilitatea sau chiar că credeți că ceea ce sa întâmplat a fost în regulă, dar înseamnă că sunteți dispus să o lăsați să plece. Când un argument este rezolvat, încercați să nu o aduceți din nou în alte dezacorduri.
  • Unele situații sunt atât de greu încât durează mult timp să ierte. Dacă nu sunteți sigur că vă puteți ierta partenerul, poate fi timpul să solicitați consilierea cuplului.
Metoda 13 din 13:
Discutați cu un profesionist de sănătate mintală dacă aveți nevoie.
  1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 19
1. Problemele de furie pot face o taxă pe orice relație. Dacă mânia voastră interferează cu relația dvs. și vă determină să răniți oamenii, să spuneți sau să faceți lucruri pe care le regretați, fie că este complet sub control, luați în considerare căutarea terapiei. Puteți lucra unu-la-unu cu un terapeut sau verificați grupurile de management al furiei, care unesc oamenii care doresc să câștige mai bine controlul asupra furiei lor. Este important să știți când mânia dvs. este distructivă și că este bine să ajungeți la ajutor pentru de dragul dvs. și de dragul relației voastre.
  • Dacă aveți asigurare, verificați cu furnizorul dvs. pentru a găsi un profesionist de sănătate mintală în planul dvs.
  • Dacă nu aveți asigurare, luați în considerare o alternativă mai ieftină ca Consiliere online.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar