Cum să fii fata frumoasă

Ce înseamnă să fii fata frumoasă? În multe privințe, depinde de tine, dar la cel mai de bază, este vorba de a fi plăcut să fii în jur, prietenos față de ceilalți, considerați de oameni și nu doresc să participe la bârfele medii. O fată frumoasă este cineva care consideră că este accesibil și de încredere.

Pași

Partea 1 din 3:
A fi dragut
  1. Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 1
1. Ține pasul cu atitudinea pozitivă. Întotdeauna urmărește să facă o impresie bună asupra altor persoane, fiind optimă și având ceva pozitiv pentru a aduce la conversație. Acest lucru îi va ajuta pe alții să se gândească la tine ca o persoană drăguță și nu ca un altul dintre acele fete medii care trăiesc sau le dau un timp greu.
  • Au cuvinte bune pentru a spune altora. Fiți gata să complimentați oameni pe lucrurile bune pe care le observați despre ele, chiar dacă este doar un lucru mic.
  • Imagine intitulată Fii frumosul fată 2
    2
    Zâmbește de multe ori. Oamenii se bucură de faptul că sunt în jurul cuiva care este fericit mai mult decât cineva care acționează ca lumea se încheie.
  • Imaginea intitulată Fii frumosul fată 3
    3
    A rade mult. Pentru un singur lucru, se simte bine și pentru altul, îi face pe alții să se simtă bine. Cu toate acestea, evitați râde de ceilalți, dacă nu au spus o glumă pe care ați găsit-o amuzant.
  • Imaginea intitulată Fii frumosul fată 4
    4
    Face bine în școală. Acordați atenție în clasă și fiți în termeni buni cu profesorii dvs.
  • Imagine intitulată Fii Fata frumoasă Pasul 5
    5
    Faceți mai multă ascultare decât să vorbească. Oameni ca aceia care sunt mai liniștiți și au respect pentru ceea ce trebuie să spună o altă persoană.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 6
    1. Cunoaste prieteni noi. Mai ales împrietenit cu ceilalți oameni drăguți pe care îi întâlniți. Fă-ți prieteni cu oameni care sunt în mare parte cinstiți și prietenoși sau care se lipesc pentru alte persoane într-un mod prietenos.
  • Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 7
    2. Vorbiți cu colegii dvs. la prânz și încuietori / timp de pauză. Faceți prieteni cu toată lumea pe care o puteți face.
  • Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 8
    3
    Fii dragut tuturor. Toată lumea vrea să fie dorită și vă asigurați că sunt căutați.
  • Imaginea intitulată Fii fata frumoasă Pasul 9
    4. Alăturați-vă după cluburile de școală sau de prânz. În acest fel, mai mulți oameni vă vor cunoaște pentru cine sunteți cu adevărat.
  • Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 10
    5. Ajuta alte persoane cu problemele lor. De exemplu, dacă cineva are nevoie de ajutor cu temele lor, ajutați-i pe câteva probleme sau dacă cineva a căzut, ajutați-i să se ridice din nou dacă au nevoie de ea.
  • Partea 3 din 3:
    Coping cu provocări
    1. Imaginea intitulată Fii frumosul fată 11
    1. Amintește-ți cine ești. Dacă cineva este rău pentru tine, dă-ți un minut să se răcească, nu mergi direct și nu-i puneți. Acest lucru va da o impresie proastă pe partea dvs.
  • Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 12
    2. Ucide pe alții cu bunătate. Dacă cineva este rău pentru dvs., trimiteți-i un cadou sau un card fără nici un motiv sau să le vorbească în clasă sau în școli. Ei vor fi atât de amabili încât vor realiza probabil cum înseamnă că au fost.
  • Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 13
    3. Evitați să fiți aspirați. Dacă cineva știi, ca un prieten, este gunoi vorbind pe altcineva, nu-ți fie frică să avansezi și să spui "Hei, nu cred că ar trebui să vorbești despre acea persoană în acest fel" sau "De ce nu lăsăm această scădere, nu a fost o afacere mare oricum". Oprirea bârfei medii spirited este un rol o persoană frumoasă va lua întotdeauna.
  • Imagine intitulată Fii fata frumoasă Pasul 14
    4. Realizați cine sunt adevărați prieteni. Dacă prietenii dvs. vă susțin în vreun fel, ele pot sau întotdeauna sunt drăguțe pentru dvs., știți că sunt adevărații dvs. prieteni. Dar dacă cineva vă face să alegeți părțile sau vă suge în dramă, ei nu sunt adevăratul tău prieten.
  • sfaturi

    Nu luați agresiune. Să se ridice pentru oameni și pe tine însuți.
  • Nu există chiar sfaturi de a avea. Doar fii tu și fii bun și îngrijește-te față de ceilalți.
  • Avertizări

    Unii oameni vă pot tachina. Ignorați-le. Atâta timp cât sunteți fericiți și aveți prieteni, nimic altceva nu contează.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar