Cum de a dezvolta postura corectă pentru cântând

Este ușor să crezi că cântarea începe și se termină cu corzile vocale, dar acum știi că nu este adevărat! Postura corectă joacă la fel de importantă a rolului. Fără ea, nu puteți respira corect și vocea frumoasă de cântare este înfundată. Vestea bună este că dezvoltarea posturii corespunzătoare în timp ce cântând nu este greu. Mai jos vă vom merge prin exact ceea ce trebuie să faceți pentru a vă prelungi corpul și pentru a vă maximiza respirația, astfel încât vocea voastră să strălucească într-adevăr.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prelungirea corpului
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 1
1. Stai drept. Imaginați-vă prelungirea corpului prin fiecare vertebre din coloana vertebrală. Pretindeți coloana vertebrală și capul sunt trase spre cer. Îndreptați-vă cabina spre pământ și coroana capului spre cer. Pe măsură ce îndreptați-vă cablul în jos, va trebui să vă aliniați corpul prin schimbarea pelvisului ușor înainte.
  • Practicați alinierea corectă a corpului tău stând împotriva unui zid. Capul, umerii, șoldurile și tocurile ar trebui să atingă totul pe perete.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 2
    2. Relaxați-vă corpul. Pe măsură ce vă prelungi corpul, nu uitați să vă relaxați și să rămâneți liberi. Nu este neobișnuit ca corpul vostru să fie în mod natural în timp ce vă ridicați drept. Relaxarea corpului dvs. va permite ca diafragma dvs. să se extindă și să vă permită să faceți o respirație mai profundă.
  • Dacă descoperiți că corpul dvs. este prea tensionat, încercați să vă scuturați corpul și apoi să vă recâștigați poziția de cântat. Dacă aveți un timp greu de relaxant, puteți încerca, de asemenea, relaxarea musculară progresivă. Relaxarea musculară progresivă este o tehnică de relaxare sistematică care vă permite să vă relaxați fiecare parte a corpului.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 3
    3. Păstrați-vă bărbia paralelă cu solul. Urechile tale ar trebui să fie peste umeri și coroana capului tău ar trebui să fie îndreptată spre tavan. Această poziție va permite ca cantitatea maximă de aer să curgă în și din abdomen.
  • Țineți-vă bărbia prea mare poate determina că corzile vocale și limba dvs. să fie întinse prea strânse.
  • Țineți-vă bărbia prea mică, vă poate împiedica căile aeriene.
  • Metoda 2 din 3:
    Maximizarea respirației
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 4
    1. Rotiți umerii la spate și în jos. Într-un cerc, rotiți-vă umerii înainte, în sus și apoi înapoi. Păstrați umerii în poziția din spate. Relaxați-le astfel încât să fie înclinate.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 5
    2. Țineți pieptul înalt. Când umerii dvs. sunt ușor înapoi, veți găsi că pieptul dvs. se ridică în mod natural. Ținând pieptul ridicat, va crea mai mult spațiu pentru diafragma dvs. să se extindă. Nu vă exprimați sau nu vă aruncați pieptul.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 6
    3. Strângeți și relaxați-vă miezul. Când respirați, miezul dvs. ar trebui să fie relaxat pentru a se extinde pentru a se adapta la aerul pe care îl luați în corpul vostru. Miezul tău va strânge când eliberați încet acest aer pentru a vă proiecta vocea.
  • Testați-vă capacitatea de respirație prin plasarea mâinii pe burtă. Respira cu adâncime. Concentrați-vă pe respirația în mână, extinzându-vă burta. Nu ridicați umerii când respirați.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 7
    4. Puneți brațele lângă părțile dvs. Brațele tale ar trebui să fie în fiecare parte a corpului tău. Păstrați-le relaxați și nu rigizi. Mâinile tale ar trebui să fie ușor departe de corpul tău. Amintiți-vă să vă relaxați și mâinile și degetele.
  • Își bateți degetele și încheieturile când simțiți că sunteți prea rigid.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unei fundații solide
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corectă pentru a cânta pasul 8
    1. Evitați blocarea genunchilor. Relaxați genunchii și picioarele. Îndoiți-vă genunchii ușor pentru a vă ajuta să vă reamintiți să nu vă blocați genunchii. Blocarea genunchilor poate interfera cu circulația, determinând să deveniți amețit sau ușor.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 9
    2. Stați cu picioarele cu lățimea umărului. Veți dori să stați cu picioarele în afară, dar nu prea departe. Scopul este să vă păstrați picioarele sub umeri. De asemenea, puteți pune un picior ușor în fața celuilalt picior pentru a vă menține echilibrul.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 10
    3. Schimbați greutatea ușor înainte. Cu un picior ușor în fața celuilalt picior, schimbați greutatea, astfel încât să puneți mai multă greutate pe bilele picioarelor. Schimbarea greutății dvs. la tocuri vă va face în mod natural să vă blocați genunchii. Nu vă sprijiniți prea departe, deoarece vă veți pierde echilibrul.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați poziția corespunzătoare pentru a cânta pasul 11
    4. Testați-vă noua postură de cântări. Apoi, încercați să cântați din nou într-o poziție înclinată. Ar trebui să observați că sunteți în stare să vă proiectați mult mai bine vocea atunci când corpul dvs. este într-o poziție de cântare bună. Nu vă faceți griji dacă se simte străină sau incomodă. Vă veți obișnui cu această nouă postură cu timpul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați poziția de cântare în fața unei oglinzi, astfel încât să puteți vedea tot corpul.
  • Relaxa! Dacă vă simțiți prea rigid, faceți o clipă pentru a vă scutura corpul pentru a vă ajuta să vă relaxați.
  • Avertizări

    Blocarea genunchilor vă poate determina amețirea și ușor.
  • Poziția săracă de cântare poate duce la o calitate mai scăzută a cântând.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar