Cum de a crea o mentalitate de abundență

O mare parte a societății pare a fi construită pe o mentalitate deficitară. Este o mentalitate care spune oamenilor că există o lipsă în viață, că oportunitățile sunt puține și departe între ele. Acest lucru este, bineînțeles, util pentru marketing și agenți de publicitate deoarece, dacă oamenii cred că există o lipsă, atunci le puteți obține să cumpere lucruri - astfel, economia și societatea pot continua să prospere și să prospere prin consolidarea unei mentalități deficitate în oameni.

Mentalitatea deficitară poate fi destul de dureroasă pentru individ și poate crea o mulțime de frică inutilă, anxietate și disperare. O mentalitate de abundență, pe de altă parte, vă spune că există întotdeauna noi șanse și oportunități. Acest lucru ameliorează o mare parte din presiunea pe care o simți dacă aveți o mentalitate deficitară care te face să crezi că ai doar o lovitură chiar acum. Sau vă face să vă simțiți ca un eșec absolut doar pentru că v-ați împiedicat și lucrurile nu au ieșit. O mentalitate de abundență vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanța, deoarece creați o presiune mai mică și anxietate în mintea voastră.

Iată câteva sfaturi pentru a crea și întări propria mentalitate de abundență.

Pași

Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 1
Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 1
1. Căutați simptomele unei mentalități deficitate. Dacă aveți o mentalitate deficitară, atunci veți fi probabil ia lucrurile prea în serios. Vă puteți gândi la voi: "Dacă nu reușesc, cerul va cădea". Nu, totuși, știi asta și trebuie să vă reamintesc. Dar crezi că va deveni prea nervos și poof! Ați invitat acest eșec, deoarece negativitatea dvs. devine un obstacol pe calea dvs. spre succes. Dacă este un joc, atunci puteți să fumble cu mingea. Dacă este un examen, atunci este posibil să nu fiți capabil să dormiți și va funcționa prost pe test. Dacă este o întâlnire, s-ar putea să vii prea nevoiași și nervos și nu ca sine obișnuit și mai relaxat.Să-ți reintegi împuternicirea prin amintirea tuturor oportunităților pe care le-ați oferit și știți că este un flux care va continua întotdeauna.
  • Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 2
    Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 2
    2. Concentrați-vă asupra abundenței, nu asupra lipsei. Ceea ce vă concentrați, veți vedea în lumea voastră. Deoarece nu puteți lua totul în jurul dvs., sistemul dvs. de activare reticulară - sistemul dvs. de focalizare în minte - va aduce în centrul atenției ceea ce vă concentrați gândurile.

    Acest lucru vă va permite să vedeți abundența din lumea voastră pe care ați putea fi lipsiți acum. Dacă, de exemplu, aveți o lipsă de bani, atunci nu vă concentrați asupra lipsei dvs. Concentrați-vă și gândiți-vă la abundența lui Posibilitățile din lume pentru a face bani. În curând ideile și oportunitățile de a face acest lucru va începe să "pop" în lumea voastră. Este aproape un pic cam ciudat cum lucrurile care dețin soluții pentru dvs. - poate cărți sau cunoștințe - care au fost acolo în fundal pentru o perioadă destul de mult, doar o singură zi sări brusc la tine.
  • Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 3
    Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 3
    3
    A aprecia. O modalitate rapidă de a reveni de la obiceiul obișnuit de a gândi la ceea ce nu aveți este pur și simplu de apreciat. Apreciați-vă mâncarea, viața, acoperișul, prietenii și familia dvs. și așa mai departe. Acest lucru nu poate doar să transforme o stare de acru într-una mai pozitivă în câteva minute, dar vă poate ajuta, de asemenea, să observați oportunități pe care le-ați pierdut sau ați uitat. Și va crea o vibrație mai deschisă în interiorul vostru, o vibrație care face mai ușor să se concentreze asupra abundenței. Deci, fă-ți un obicei să apreciezi ceva în viața ta pentru câteva minute în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 4
    Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 4
    4
    Organizeaza-te. Când nu vă simțiți abundent sau bun despre dvs. sau despre viața în general, asta poate însemna că sunteți pur și simplu în ordine. Aveți casa dvs. de casă, dvs haine pliate, ta Fișiere digitale în loc, și finanțele dvs. organizate. Au o anumită ordine și disciplină și veți începe să vedeți rezultate.
  • Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 5
    Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 5
    5. Obțineți o vibrație de abundență de la alte persoane. Din moment ce obțineți o mentalitate deficitară, spun, publicitate și mass-media, atunci vă puteți schimba contribuția pentru a vă schimba mentalitatea. Tăiați vizionarea știrilor. Înregistrați-vă spectacolele preferate și săriți reclamele. Sau tocmai ați tăiat consumul de televiziune și media, perioadă.

    Înlocuiți vibrația pe care o obțineți de la acea intrare. Cum faci asta? "Stai" cu oameni care au o mentalitate de abundență. Citiți, ascultați și vizionați materialele de dezvoltare personală. Pe lângă citirea blogurilor dvs. preferate de dezvoltare personală, citiți povestiri de succes în cărți și reviste. Au o atitudine pozitivă la abundența și succesul prietenilor dvs., familiei și colegilor. Stai cu oamenii din viața reală, care au mai mult de o mentalitate de abundență și mai puțin de o mentalitate deficitară. Fii selectiv cu ceea ce ți-ai pus în minte. Creați propriul mediu de abundență.
  • Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 6
    Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 6
    6. Distribuiți bogăția. O modalitate foarte bună de a recunoaște cât de mult aveți este să o împărtășiți. Te simți ca nu faci destui bani? Da ceva departe. Nu este suficientă dragoste? Da ceva departe. Nu este suficientă validare, apreciere, recunoaștere? Da-i totul departe. Este greu pentru ca ceva să se simtă rar când o dai departe.
  • Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 7
    Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 7
    7. Creați situații câștigătoare. Oamenii cu mentalitate deficitară tind să vadă că fiecare relație este câștigată, ca în: "E fie tu, fie cu mine, amice, și vreau să fiu eu." Oamenii cu o mentalitate de abundență, pe de altă parte, încearcă să creeze relații reciproc avantajoase în care ambele părți pot câștiga. În loc să câștige un argument, de exemplu, încercați să a ajunge la un consens că amândoi puteți fi mulțumiți. În loc să concureze, colaborează.
  • Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 8
    Imaginea intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 8
    8
    Amintiți-vă. Este foarte ușor să alunecați înapoi în modelele vechi de gândire. Tu ai uitat de ce ar trebui să te gândești. Un instrument util pentru a vă menține de la alunecare este de a utiliza mementouri externe. Puteți folosi, de exemplu, note scrise postate în locuri unde nu puteți evita să vedeți de mai multe ori în fiecare zi - spațiul de lucru, frigider și oglinzi - sau puneți o brățară pe încheietura mâinii. Văzând cuvinte sau citate care vă reamintesc despre noua dvs. mentalitate de abundență vă poate ajuta mintea să se întoarcă înapoi în spațiul din dreapta din dreapta.
  • Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 9
    Imagine intitulată Creați o mentalitate de abundență Pasul 9
    9. Când vă confruntați cu cea mai mare pierdere, poate conține cea mai mare oportunitate. Dacă vă pierdeți slujba și sunteți aproape de a vă pierde locuința, ați putea vinde ceva ce nu vă place, doriți sau trebuie să vă întrerupeți imediat posesiunile fizice. Asta înseamnă mai puțin să se miște, așa că începutul ar putea fi și în cazul în care ați vrut mereu să trăiți. Trebuie să găsiți o modalitate de a vă trăi, așa că ar putea fi la fel de bine în ceea ce ați dorit întotdeauna să faceți în loc să căutați doar un loc de muncă, orice loc de muncă. Trageți în mare. Aceste crize sunt punctul în viață în care tot ceea ce te-a ținut înapoi poate fi lăsat în urmă și se deplasează spre ceva mai bun decât ați avut vreodată vreun sacrificiu semnificativ. Este foarte diferit fiind frugal și viu mic pentru că tocmai începeți sau trăiți un stil de viață redus, văzută ca un eșec. Utilizați șansa de a vă oferi ceva pe care banii nu îl pot cumpăra, cum ar fi timpul și libertatea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când sentimentul de deficit este puternic, amintiți-vă că vremurile anterioare când ați avut o abundență. Realizați că puteți recrea din nou circumstanțe similare.
  • Învață să faci față realității de a trăi în mijloacele tale. Mulți oameni au obiceiul de a copia și de a invidia pe alții cu mijloace mai mari. A face acest lucru vă poate ruina ziua sau viața voastră. Prin urmare, este important să trăiți în resursele dvs. în timp ce căutați modalități de îmbunătățire a acestora. Veți fi liber de stres și de concurență nejustificată fără nici o satisfacție.
  • Un exemplu din lumea reală a mentalității de abundență este "Copyleft" mișcarea, care nu se limitează la relaxarea restricțiilor privind drepturile de autor tradiționale. Din ce în ce mai mulți oameni își acordă licențiarea cu GFDL, Creative Commons, sau chiar eliberarea acestuia în domeniul public. De exemplu, Leo Babauta, fondatorul Blogului popular de obiceiuri Zen, a decis să-și lanseze tot conținutul în domeniu public. Mulți programatori împărtășesc software-ul și programele în mod liber în spiritul sursei deschise.
  • Avertizări

    Nu te duci departe de o mentalitate de abundență pe care ai devenit a pe placul oamenilor care îi permite oamenilor să profite de generozitatea voastră. Amintiți-vă să vă înconjurați cu oameni care au și o mentalitate de abundență, care dau la fel de mult ca ei sau altceva "paraziți" vă va scurge și în cele din urmă vă va lăsa cu o mentalitate deficitară.
  • Asigurați-vă că, de asemenea, să nu ajungeți la un punct în care vă aflați în vigoare prin viață fără scop sau scop pentru dvs.A își aminti să "trăiește momentul".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar