Cum de a dezvolta caracteristicile unui antreprenor

Fiind un antreprenor este un vis pentru mulți oameni, dar nu este ușor. Vor fi implicate o mulțime de muncă și dedicație. Din fericire, oamenii reușesc tot timpul! Dacă sunteți interesat să vă urmați visul, lucrați pentru dvs. și deveniți următor antreprenor mare, atunci veți avea nevoie de un set de caracteristici și abilități care vă vor despărți de competiția dvs. Oricine poate practica și a învăța aceste abilități, deci începeți acum!

Pași

Metoda 1 din 3:
Trăsături de personalitate
  1. Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor 1
1. Încercați lucruri noi pentru a vă folosi de experimentare. Antreprenorii sunt tinkere și inovatori, astfel că experimentarea face parte din afacere. Trebuie să fii confortabil încercând lucruri noi pentru a găsi soluții creative. Ieșiți-vă obișnuiți cu acest lucru, căutând întotdeauna noi experiențe în viața voastră. În acest fel, încercarea de lucruri noi vă vor părea naturale.
  • O modalitate de a vă deschide mintea este să citiți în multe genuri și subiecte diferite. În acest fel, nu sunteți poruncit în gândire într-un anumit mod.
  • De asemenea, ați putea angaja un angajament de a comanda ceva ce nu ați încercat niciodată înainte de fiecare dată când mergeți la un restaurant. Acest lucru pare simplu, dar vă ajută cu adevărat să vă aducă în mentalitatea potrivită pentru a căuta noi idei.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor 2
    2. Provocați-vă în mod constant pentru a afla despre perseverență. Va trebui să depășiți o mulțime de obstacole ca antreprenor. Fă-ți competitiv cu tine în fiecare zi. Stabiliți obiective în toate domeniile vieții dvs. și lucrați pentru a le atinge. Atunci când vă confruntați cu provocări de afaceri, veți fi gata să le abordăm cu capul.
  • Acest lucru se poate aplica tuturor tipurilor de lucruri din viața voastră, atâta timp cât depășiți obstacolele. Ați putea să vă provocați să luați 10 secunde de la timpul de mile sau să terminați o carte într-o săptămână.
  • Există, de asemenea, obiective pe care le puteți seta pentru afacerile dvs. de afaceri. De exemplu, ați putea spune că doriți să obțineți 1.000 de vizitatori zilnici pe site-ul dvs. și să lucrați pentru a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor pas 3
    3. Motivați-vă să rămâneți angajați. Când sunteți antreprenor, nu există nimeni care să vă spună ce să faceți sau să vă faceți să rămâneți în sarcină. Aceasta face parte din recurs, dar ar putea fi și o problemă. Chiar trebuie să lucrați pentru a vă menține motivați. Lucrați la abilitățile de auto-pornire și să evitați să vă deplasați lucrurile, așa că sunteți întotdeauna în mentalitate pentru a lucra.
  • Stabilirea obiectivelor și a termenelor limită pentru dvs. este o modalitate bună de a rămâne pe drumul cel bun. Chiar dacă sunt termene arbitrare, vă ajută să rămâneți la un program și să vă motivați să continuați.
  • Când aveți ceva de făcut, evitați amânarea. Nu contează dacă este de școală sau treburi de uz casnic. Obțineți totul imediat, astfel încât nu sunteți obișnuiți să vă amânați.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor
    4. Practica fiind un lider. Antreprenorii sunt șefii organizațiilor lor, deci ar trebui să fiți confortabil și luați decizii. Aceasta este o mulțime de presiune, deci este nevoie de o practică pentru a vă obișnui. Lucrați la faptul că sunteți lider în viața dvs. de zi cu zi, astfel încât sunteți mai pregătiți să reușiți ca antreprenor.
  • Voluntariatul cluburilor și activităților de plumb este o modalitate bună de a practica. De asemenea, puteți servi ca o căpitan de echipă dacă jucați sport.
  • Înțelegeți că a fi un lider nu înseamnă doar că este șeful tot timpul. Trebuie să acordați atenție oamenilor din jurul dvs. și să le adresați nevoilor. Inspirați-i să vă urmeze, nu cereți-o.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor pas 5
    5. Fiți un decizie rapidă, astfel încât să vă puteți adapta la orice situație. Deși este important să luați în considerare toate opțiunile dvs. și să cântărească consecințele, nu luați prea mult timp. Antreprenorii nu sunt pasivi - trebuie să ia decizii și să rămână cu ei. Dacă simțiți că aveți un timp greu de luare a deciziilor, atunci lucrați la a fi mai decisiv. Acest lucru vă va ajuta să faceți apelurile corecte rapid ca antreprenor.
  • Efectuarea unei liste de prosop și contra rapidă este o modalitate bună de a vă îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor. Odată ce ați analizat posibilitățile, faceți apel.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor pas 6
    6. Fii confortabil cu luând riscuri. Fiind un antreprenor este în mod inerent riscant. Dacă sunteți în mod natural risc, atunci veți avea cu siguranță să lucrați la creșterea toleranței la risc. Acest lucru vă va ajuta să luați deciziile câștigătoare care ar putea fi riscante, dar au câștiguri uriașe.
  • Trecerea din zona dvs. de confort prin încercarea de lucruri noi este un bun punct de plecare pentru a obține mai mult pentru a risca.
  • O modalitate bună de a obține mai bine la luarea deciziilor riscante este studierea probabilității. Înțelegerea șanselor unui anumit rezultat reprezintă o modalitate bună de a vă cântări riscurile și de a face apel corect.
  • Realizați că "riscant" nu înseamnă "nesăbuit."Antreprenorii iau riscuri calculate după ce au petrecut timp studiind și învățând.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor 7
    7. Dezvoltați etica și integritatea, astfel încât oamenii sunt dispuși să lucreze cu dvs. Dacă înșeală în mod regulat oameni sau minciuni, în cele din urmă, nimeni nu va vrea să lucreze cu dvs. Păstrarea cuvântului dvs. și utilizarea metodelor etice vă constituie reputația de afaceri onestă, care vă va ajuta foarte mult pe termen lung.
  • Fii cinstit când interacționezi cu oamenii să-ți păstrezi cuvântul. Dacă spui minciuni albe, identificați acest lucru și să se angajeze să facă mai bine data viitoare.
  • Folosirea tacticii umbroase sau sub-nedrepte ar putea chiar să vă aterizeze în probleme juridice ca antreprenor. Cel mai bine este să dezvolți etica și integritatea mai devreme, așa că este a doua natură până când ai succes.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor 8
    8. Antrenează-te la tine depășiți eșecul și eșecuri. Fiecare antreprenor nu reușește la un moment dat. Chiar și cele mai faimoase pot raft de pe zeci de idei și afaceri de afaceri care nu au lucrat înainte de a găsi formula câștigătoare. Lucrul cheie nu vă permite să vă dați jos. Dacă nu reușiți, nu vă faceți griji. Treceți la următoarea oportunitate sau ideea de a continua să continuați.
  • Amintiți-vă că există ceva de învățat în fiecare eșec. Dacă ceva nu a funcționat ultima dată, revizuiți ce sa întâmplat și ajustați-l pentru data viitoare.
  • Având planuri de rezervă, cum ar fi mai mult de o afacere, este o modalitate bună de a vă ajuta să faceți o eroare. Veți ști întotdeauna că vă puteți trece la următorul proiect dacă nu funcționează.
  • Metoda 2 din 3:
    Abilități practice de afaceri
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor 9
    1. Studiu contabil și finanțe, astfel încât să puteți rula o afacere. Dezvoltarea unei mentalități antreprenoriale este importantă, dar nu uitați de nuci și șuruburi de a conduce o afacere. Înțelegerea contabilității de bază, a finanțelor și a administrației vă va oferi un avantaj în construirea unei afaceri de succes. Cea mai bună parte este că există tone de modalități ieftine sau gratuite de a vă educa!
    • Există o mulțime de clase online pe care le puteți lua contabilitate, finanțe și administrarea afacerilor. Site-uri web cum ar fi cursurile de colegiu Udemy sau Digital sunt resurse excelente.
    • De asemenea, puteți învăța o mulțime de citire. Articolele de finanțare bune și cărțile sunt publicate tot timpul și puteți găsi cele mai multe dintre ele gratuit online sau la o bibliotecă.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor Pasul 10
    2. Rămâneți organizat astfel încât să puteți Multitask. Veți face o mulțime de lucruri deodată ca antreprenor, astfel încât organizația este esențială. Prioritizați-vă sarcinile, respectați calendarul dvs. și lucrați prin intermediul listei dvs. de sarcini, astfel încât să vă puteți concentra toată energia în locurile potrivite.
  • Intrați în obiceiul de a păstra un program și de a se stabili mementouri atunci când aveți lucruri de făcut. În acest fel, veți intra într-o mentalitate mai organizată.
  • O mulțime de antreprenori, cum ar fi realizarea listelor de tranzacționare de modă veche. Acest lucru vă va ține pe drumul cel bun, astfel încât să știți ce trebuie să faceți.
  • Un spațiu de lucru NEAT este minunat pentru a vă simți mai organizat. Indiferent dacă lucrați de la domiciliu sau într-un birou, ordonați totul și scăpați de dezordine, deci sunteți gata să lucrați.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor
    3. Deveniți un an Difuzor eficient și comunicator. Ca antreprenor, va trebui să vă comunicați ideile și să le vindeți altora. Acest lucru este important pentru obținerea investitorilor, a clienților, a partenerilor și a oricărui alt sprijin care vă va ajuta să vă construiți afacerea. Dacă nu sunteți un comunicator puternic, atunci există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține mai bine.
  • O modalitate mare și simplă de a deveni un comunicator mai bun este doar vorbiți cu cât mai mulți oameni posibil. Lăsați conversațiile și păstrați-le să meargă atâta timp cât puteți. Veți fi confortabil vorbind cu oricine în acest fel.
  • Ați putea să vă alăturați unui club local Toastmasters dacă doriți cu adevărat să lucrați la abilitățile dvs. de vorbire și de prezentare publică.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor Pasul 12
    4. Dezvoltați abilități în vânzător pentru a obține suporteri și clienți. În centrul său, antreprenoriatul este vorba despre vânzări. Vindeți-vă ideile, produsele sau serviciile altora care sunt dispuși să plătească pentru ei. Dacă nu sunteți bine să vă vindeți și ideile dvs., atunci aceasta este o abilitate necesară pentru a construi.
  • Există o mulțime de cărți și articole despre vânzări. Verificați-vă biblioteca pentru o anumită lectură necesară dacă doriți să învățați tehnici de vânzări.
  • Lucrul la comunicarea și vorbirea dvs. vor ajuta cu siguranță vânzările dvs
  • De asemenea, puteți începe să lucrați la un loc de muncă la nivel de intrare în vânzări. Probabil că nu vă va face bogați, dar veți obține o experiență de experiență ca un vânzător care vă va ajuta.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor 13
    5. Aflați legile despre formarea și desfășurarea unei afaceri. Există tot felul de legi și reglementări despre a conduce o afacere pe care trebuie să o cunoașteți. Din procesul de formare a unui LLC la plata impozitelor în mod corect, aceste informații sunt esențiale pentru a vă conduce afacerea cu succes.
  • Legile sunt specifice țării și localității dvs., astfel încât verificarea site-ului pentru Camera de Comerț Local este cel mai bun loc pentru a începe.
  • Luând o clasă de bază de bază de afaceri ar putea, de asemenea, să vă dea un avantaj față de concurență.
  • Amintiți-vă că industriile individuale au propriile legi. De exemplu, suplimentele dietetice au coduri diferite decât electronice. Verificați întotdeauna reglementările din industria dvs. particulară.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor
    6. Recrutați membrii echipei puternice pentru a vă ajuta. În ciuda a ceea ce poate părea, antreprenorii nu lucrează singuri. Ei știu cum să se înconjoare cu oameni inteligenți, condusi și calificați, care îi vor ajuta să crească afacerea lor. Când vă formați afacerea, angajați-l cu aceste tipuri de persoane, astfel încât operațiunea dvs. să poată crește.
  • Este întotdeauna bun să angajezi oameni care sunt experți în zone pe care nu știi multe despre. Dacă nu sunteți deosebit de bun la marketing, atunci angajarea unui profesionist PR și Marketing va ajuta afacerea dvs. să crească.
  • Nu încercați doar să angajați oameni care vor fi de acord cu dvs. tot timpul. În schimb, angajați oameni inteligenți care vă vor provoca dacă trebuie. Acest lucru vă va ascunde și vă va îmbunătăți propriile idei.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor pas 15
    7
    Reţea Pentru a vă ajuta să crească afacerea dvs. Relațiile personale și profesionale vă vor ajuta să reușiți ca antreprenor. Discutați cu cât mai mulți oameni puteți să vă dezvoltați rețeaua. Când aveți nevoie de sprijin sau doriți să răspândiți unele dintre ideile dvs., nu ezitați să apăsați în această rețea pentru ajutor.
  • Ori de câte ori întâlniți pe cineva, asigurați-vă că obțineți informațiile de contact. Nu știți niciodată când ajungeți la ei te-ar putea ajuta.
  • Există uneori evenimente de rețea pentru proprietarii de afaceri din zona dvs. Acest lucru ar fi un loc minunat pentru a întâlni niște oameni valoroși.
  • Amintiți-vă că rețeaua funcționează în ambele sensuri. Dacă altcineva ajunge la dvs. pentru ajutor, fiți dispuși să faceți ceea ce puteți. Acest lucru vă stabilește ca o persoană fiabilă pe care alții vor dori să o lucreze.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor
    8. Continuați să învățați să construiți un set diversificat de competențe. Niciodată nu acționați ca și cum știți totul sau ați terminat învățarea. Căutați întotdeauna noi cărți, metode, tehnologii și experiențe pentru a învăța lucruri noi. Acest lucru construiește o gamă largă de abilități și cunoștințe care vă vor ajuta ca antreprenor.
  • Nu există lipsă de informații online. Dacă doriți să învățați ceva nou, încercați să vă înscrieți pentru un site web ca UDEMY pentru a explora noi abilități.
  • Nu vă fie frică să încercați noi metode sau tehnologii. Dacă găsiți instrumentul potrivit, afacerea dvs. ar putea decola cu adevărat.
  • Metoda 3 din 3:
    Oportunități și idei
    1. Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor
    1. Evaluați-vă hobby-urile pentru a găsi lucruri cu care sunteți pasionați. Antreprenoriatul este o muncă grea, făcând ceva ce sunteți pasionat de a face mult mai ușor. Puteți face o afacere din aproape orice, deci dacă căutați idei, primiți mai întâi hobby-urile și interesele dvs. Acest lucru vă va oferi o mulțime de idei potențiale.
    • Faceți o listă a pasiunilor dvs. și ceea ce vă place să faceți. Trebuie să fie ceva pe lista respectivă că puteți face o afacere din.
    • S-ar putea să trebuiască să vă măriți propriile abilități un pic pentru a vă evalua pasiunile. Dacă vă plac finanțarea personală și doriți să formați o companie de consultanță financiară, probabil că trebuie să lucrați la contabilitatea și abilitățile de investiții.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor pas 18
    2. Explorați modalități de a vă evalua pasiunile. Având pasiuni este un început minunat, dar antreprenorii știu cum să ia următorul pas și să-i genereze pe acestea. Când v-ați revizuit interesele, începeți să vă concentrați asupra modului în care puteți construi o afacere din ele.
  • Pornirea unui blog sau a unui canal YouTube Afișarea abilităților și informarea altora despre aceasta este întotdeauna o opțiune bună. Indiferent dacă sunteți minunat la gătit, prelucrarea lemnului, întreținerea mașinilor sau chitara, puneți conținutul dvs. acolo pentru a începe.
  • Nu trebuie neapărat să formați o companie de la zero. Dacă aveți niște bani la îndemână, ați putea investi în companiile existente dintr-o industrie care vă interesează.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui antreprenor pasul 19
    3. Lucrați la vizualizarea lacunelor pe piețele pe care le puteți umple. Antreprenorii nu formează doar întreprinderile vechi. Ei formează întreprinderi care inovează și fac ceva diferit. De aceea, spargerea lacunelor de piață este o abilitate esențială de a avea. Revizuiți acea piață și vedeți ce fac alte întreprinderi și, mai important, nu faceți acest lucru. Aici puteți să vă deplasați și să formați o companie inovatoare.
  • S-ar putea să vedeți că există unele aplicații despre întreținerea mașinilor, dar nici unul cu videoclipuri instructive. Dacă sunteți bine să lucrați la mașina dvs. și să cunoașteți un lucru sau două despre designul aplicațiilor, acest lucru ar putea fi diferența de piață pentru a umple.
  • Amintiți-vă că există oportunități peste tot și nu trebuie să fiți expert pentru a vedea lacunele. Ați putea să obțineți o ceașcă de cafea și să vă dați seama că există o modalitate mai bună de a servi cafeaua.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor Pasul 20
    4. Căutați în mod constant noi oportunități. Chiar dacă aveți o afacere de succes sub centura dvs., nu există niciun motiv să vă opriți să crească și să căutați noi aventuri. Cei mai de succes antreprenori precum Elon Musk au avut afaceri de succes în diferite industrii. Urmați conducerea lor și nu opriți niciodată să căutați oportunități și să le smulgeți când apar.
  • Noua aventură ar putea fi în propria afacere. De exemplu, dacă aveți o aplicație de succes, dar gândiți-vă la o modalitate bună de a vă îmbunătăți, faceți altul!
  • Amintiți-vă că căutarea unor noi oportunități nu înseamnă neglijarea vechilor voștri. Nu vă răspândiți prea subțire sau toate întreprinderile dvs. ar putea suferi.
  • Imaginea intitulată Dezvoltarea caracteristicilor unui pas antreprenor
    5. Studiați și învățați de la alți antreprenori pentru inspirație. Există tone de antreprenori de succes care cunosc pașii potriviți pentru a lua. Aceștia sunt cei mai buni oameni de învățat. Studiați metodele și modelele de afaceri pentru a vă inspira ceea ce trebuie să faceți în continuare.
  • Dacă puteți, încercați să vă întâlniți cu unii dintre acești antreprenori. Întreabă-i tot ce vrei să știi despre antreprenoriat și să înveți de la experți.
  • Dacă vă colaborați cu alți antreprenori, fiți dispuși să îi ajutați și pe ei. Te vei face într-o persoană pe care alți antreprenori doresc să lucreze dacă sunteți dispuși să vă ajutați.
  • Ce sfat ar trebui să urmeze antreprenorii aspiranți?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Keila Hill-Trawick, CPAKeila Hill-Trawick, contabil public cpacertifiat

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ca proprietar potențial de afaceri, sunteți și o concurență potențială. Este posibil să aveți mai bine un succes vorbind cu antreprenorii ale căror întreprinderi nu sunt în zona dvs. imediată. Nu este esențial să vă întâlniți în persoană - puteți învăța, de asemenea, o mare afacere de la o conversație telefonică.
  • Pentru a vă extinde orizonturile antreprenoriale, luați în considerare luarea de cursuri în marketing și dezvoltarea afacerilor mici.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar