Cum să recuperați rapid munca școlară

Când pierdeți clasa, munca poate începe să se adune repede. Toate aceste misiuni și termene pot fi destul de copleșitoare, dar nu panică. Discutați cu profesorii și prietenii despre ceea ce ați pierdut. Apoi, faceți un plan pentru abordarea volumului de muncă, prioritând cele mai presante atribuții. Luați pauze, recompensați-vă și rămâneți pozitivi pentru a vă îmbunătăți productivitatea. Prinde-ul de școlile pierdute nu este ușor, dar cu o mică organizație și strategie, veți fi mai bine echipat pentru a face față provocărilor care vin calea voastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vorbind cu profesorii și prietenii
  1. Imagine intitulată prinde-te pe școala ratată rapid Pasul 1
1. Lăsați-vă profesorul să știe despre absența dvs. în avans, dacă este posibil. Niciodată nu știți când o boală sau o urgență de familie va lovi. Cu toate acestea, dacă această absență este planificată, informează toți profesorii și administrația școlară în avans. În acest fel, ei pot obține munca de machiaj cât mai curând posibil.
  • Spune ceva de genul: "Îmi pare rău, dar voi ieși din clasă mâine pentru o reuniune de familie. Te rog să-mi spui ce trebuie să fac pentru a rămâne în partea de sus a muncii mele."
  • Este posibil să trebuiască să furnizați o notă de la un medic sau un părinte. Verificați cu administrația școlară pentru a afla.
  • Imagine intitulată prinde-te pe școala ratată rapid Pasul 2
    2. Comunicați cu profesorul dvs. după absențe neașteptate. Rămâneți după clasa pentru a vorbi cu profesorul dvs. unu-la-unul sau pentru a vă îndrepta la biroul lor în timpul liber. Explicați situația, spuneți-i că încercați cel mai bine să vă prindeți și să întrebați ce ați pierdut. Dacă ați pierdut câteva zile, este o idee bună să vă trimiteți prin e-mail profesorului în loc să așteptați să vorbiți în persoană.
  • Spune ceva de genul: "Îmi pare rău că am ieșit ieri cu gripa. Fac tot ce pot pentru a reveni la program. Există ceva important pe care mi-am pierdut?"
  • Imagine intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 3
    3. Fii cinstit dacă munca neplăcută nu a fost legată de absență. Uneori, s-ar putea să uitați să completați o misiune, să fugiți în afara timpului sau pur și simplu să vă simțiți prea obosiți. În cazuri precum acestea, este important să fii cinstit cu profesorul tău despre situație. Explicați de ce ați pierdut lucrarea și spuneți-le că sunteți gata să lucrați din greu pentru a vă întoarce pe drumul cel bun,
  • S-ar putea să spuneți: "Îmi pare rău, am fost foarte ocupat cu fotbalul în ultima vreme și am căzut în urmă pe unele misiuni. Vreau să fac tot ce pot pentru a prinde. Ce ați recomanda ca eu să fac?"
  • Imagine intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 4
    4. Fiți conștienți de politicile de clasă. Luați notă de orice reguli pe care profesorul îl are în legătură cu misiunile pierdute. De exemplu, pot solicita să trimiteți ziare prin e-mail dacă nu puteți ajunge la clasă pentru a vă întoarce într-o copie de hârtie.
  • Imagine intitulată prinde-te pe școala ratată rapid Pasul 5
    5. Discutați cu prietenii despre ceea ce ați pierdut. Prietenii dvs. vă pot completa informații cu privire la informații acoperite și orice sarcini sau activități pe care le-ați pierdut. Ei pot, de asemenea, să vă poată împrumuta notele lor.
  • În timp ce vorbiți cu studenții este de ajutor, nu ar trebui să fie un substitut pentru comunicarea cu profesorul dvs. În mod ideal, ar trebui să faceți ambele.
  • Imagine intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 6
    6. Obțineți ajutor pentru subiecte dificile. Dacă ați avut deja un timp greu într-o clasă, școala lipsă poate face și mai rău. Dacă vă simțiți pierduți sau copleșiți, ajungeți la profesorul dvs., TA, colegii de clasă sau un tutore pentru ajutor.
  • S-ar putea să vă puteți întâlni cu profesorul dvs. înainte sau după clasă pentru ajutor suplimentar.
  • Rețineți că probabil că profesorul dvs. nu va avea timp să re-explicați întreaga conferință. Uitați-vă în toate notele și materialele în prealabil, așa că sunteți cât mai pregătit posibil. Poate fi util să veniți cu o listă de întrebări.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând un plan
    1. Imaginea intitulată Capturale în sus pe școala ratată rapid Pasul 7
    1. Creați o diagramă sau o listă de verificare. Creați o diagramă sau o listă de verificare a tuturor sarcinilor pe care trebuie să le realizați. Includeți datele datorate pentru a ajuta la prioritizare. Puteți face lista de verificare pe o tablă albă, o bucată de hârtie sau pe computer. Asigurați-vă că este într-un loc unde vă puteți referi cu ușurință la aceasta.
    • Îndepărtați misiunile mari în sub-pași mai mici și cuibați-le sub misiunile mari de pe lista dvs. de verificare.
    • Nu uitați să verificați elementele când le completați! Se va simți super-satisfăcător.
  • Imaginea intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 8
    2. Prioritiza. Odată ce ați efectuat lista de verificare, prioritizați elementele dvs. Ar trebui să abordăm primele termene cu cele mai presante termene. De asemenea, puteți dori să prioritizați clasele academice asupra electivelor.
  • Puneți o stea lângă elementele de top sau scoateți-le.
  • Puteți colora codul cu prioritate, subliniind cele mai presante elemente din roșu, pe cele moderat de presare în galben și cele mai puțin urgente în verde.
  • Dacă aveți probleme cu determinarea unei priorități de top, întrebați-vă: "Dacă am avut doar timp să finalizăm o misiune, care ar fi?"
  • Imagine intitulată prinde rapid în școală rapid pasul 9
    3. Face un program. După ce ați făcut o listă de verificare și ați determinat cele mai importante elemente, este timpul să creați un program pentru abordarea muncii dvs. Faceți tot posibilul pentru a estima cât timp aveți nevoie de o anumită misiune și să atribuiți diferite sarcini în zilele diferite, în funcție de prioritățile dvs. Atribuțiile mai presante trebuie să fie programate mai devreme.
  • Dacă aveți nevoie de o structură și mai mare, vă puteți programa volumul de lucru în timpul zilei (dimineața, după-amiaza și seara) sau chiar până la ora.
  • Introduceți programul într-un planificator sau în calendar online și consultați-l în mod regulat.
  • Imaginea intitulată prin urmare, pe școala ratată rapid Pasul 10
    4. Nu neglija noi misiuni. Este ușor să fii prins în toată munca ta make-up, dar nu uitați că aveți și noi misiuni! Dacă nu sunteți sigur de ce să vă prioritizați, discutați cu profesorul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind productiv
    1. Imagine intitulată prinde-te pe școala ratată rapid Pasul 11
    1. Abordați situația cu o atitudine pozitivă. O mentalitate pozitivă crește productivitatea, în timp ce o atitudine negativă se agravează amânarea. Încercați să fiți optimiști cu privire la volumul și abilitățile dvs. de lucru. Pozitiv de auto-vorbește este prietenul tău. Spune-ți că poți să o faci!
    • Spune-te: "Am asta. Am prins munca în trecut și o pot face din nou."
    • Este posibil să vă ajute să faceți ceva distractiv înainte de a vă acoperi, cum ar fi să mergeți la înghețată cu prietenii sau să vă luați câinele pe o plimbare.
  • Imagine intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 12
    2. Profitați de timpul dvs. Este posibil să aveți buzunare de timp liber aici și acolo pe tot parcursul zilei. Dacă vă petreceți de acest timp prin apăsarea la locul de muncă, se poate adăuga. De exemplu, ați putea să faceți temele în autobuz sau în timp ce așteptați să fiți luați de la practica de fotbal.
  • Imaginea intitulată prinde rapid în școală rapid Pasul 13
    3. Ia pauze. Da, ar fi frumos dacă ai putea să stai jos timp de douăsprezece ore drept și să-ți scot toate munca pierdută. Cu toate acestea, luarea de pauze cresc de fapt productivitatea. Încercați să luați o pauză de 20 de minute în fiecare oră sau cam asa ceva.
  • Ar trebui să faci ceva complet fără legătură cu munca ta în timpul pauzelor tale. Uită-te la meme amuzante, faceți o plimbare, luați o gustare sau discutați cu un prieten.
  • Imagine intitulată prinde repede în școli pierdute Pasul 14
    4. A progresa. Progresul este cea mai bună forță motivantă, deci începeți să lucrați cât mai curând posibil și să vă monitorizați activitatea. Recunoașteți când faceți puțin progres și vă felicitați.
  • Imagine intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 15
    5. Recompenseaza-te. Recompensați-vă pentru a finaliza sarcinile pe lista dvs. de sarcini. Recompensele vă pot menține motivați și vă pot pune într-o mentalitate mai pozitivă.
  • Asigurați-vă că recompensele dvs. sunt potrivite. Nu vă oferiți o recompensă uriașă pentru a termina o sarcină relativ mică și nu selectați o recompensă nesemnificativă pentru o sarcină majoră.
  • Faceți recompensele dvs. semnificative, specifice și imediate. De exemplu, vă puteți recompensa cu o călătorie rapidă la restaurantul dvs. preferat pentru prânz.
  • Imaginea intitulată Captura în sus pe școala ratată rapid Pasul 16
    6. Găsiți un prieten de studiu productiv. Lucrul cu un prieten care se concentrează și determinat poate ajuta la creșterea productivității. Invitați un prieten de succes academic pentru o sesiune de studiu și țineți-vă reciproc răspunzător.
  • Este distractiv să râzi și să glumești cu prietenii, dar nu-ți mai bine să fii distras. Se reamintește reciproc pentru a rămâne concentrat.
  • Imagine intitulată prinde rapid în școală rapid pasul 17
    7. Obțineți destul de somn și mâncați bine. În timp ce ați putea fi tentați să vă abandonați modelele obișnuite de dormit și de a mânca pentru a vă face totul repede, nu. Trebuie să obțineți suficientă mâncare și să dormiți pentru o funcție cognitivă adecvată. Ignorarea nevoilor corpului dvs. vă va încetini doar.
  • Adolescenții au nevoie de aproximativ opt până la zece ore de somn în fiecare noapte. Pentru un somn mai bun, încercați să mergeți la culcare în același timp în fiecare zi. Starea de până târziu la sfârșit de săptămână poate răni calitatea somnului.
  • Mănâncă o dietă echilibrată conținând o mulțime de fructe și legume, boabe întregi și proteine ​​slabe, cum ar fi puiul. Mâncați întotdeauna micul dejun și beți apă pe tot parcursul zilei pentru a rămâne hidratate.
  • Imagine intitulată prinde-te la școala ratată rapid Pasul 18
    8. Evitați clasa lipsă, dacă este posibil. Ar trebui să pierdeți doar școala pentru motive importante sau inevitabile, cum ar fi boala sau evenimentele speciale de familie. Absențele ocazionale se întâmplă, dar clasa lipsă nu ar trebui să devină un obicei. Nu tăiați clasa deoarece nu vă simțiți ca să mergeți sau pentru că preferați să vă petreceți cu prietenii.
  • Faceți tot posibilul pentru a vă echilibra viața socială, extracurroblară și școală.
  • sfaturi

    Fii sincer cu profesorul tău dacă crezi că un termen limită este nerezonabil. Ei vă pot oferi o extensie odată ce vă explicați situația.
  • Dacă aveți o tonă de lucru pentru a termina, este ușor să primiți paralizați. Cu toate acestea, amintiți-vă că este întotdeauna mai bine să lucrați la ceva decât nimic.
  • Dacă această lucrare ratată a fost evitabilă, gândiți-vă la modalitățile în care puteți rămâne în partea de sus a muncii dvs. în viitor.
  • Încercați să faceți rapid lucrarea, astfel încât să nu cădeți în urmă.De exemplu, dacă un prieten în clasă trăiește aproape de tine, să-l scape de misiunile pe care le-ai pierdut, astfel încât să puteți începe imediat. De asemenea, puteți planifica să faceți munca împreună, dacă este permisă.
  • Avertizări

    Clasa de tăiere poate fi tentantă, în special pentru studenții, dar poate duce la ore de muncă școlară pierdută și poate accentua linia.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar