Cum să câștigi încredere pentru a aborda fetele

Vrei să te apropii de o fată, dar vei continua să fii nervos și să nu o faci niciodată? Bine, nu te teme! În acest articol, veți afla cum să zdrobiți această anxietate a dvs., astfel încât să puteți aborda o fată cu încredere! Sunteți gata? Sa mergem!

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând încredere în tine
  1. Imaginea intitulată Fii singur și fericit Pasul 12
1. Realizați că nu sunteți singuri. Trebuie să realizați că aproape toată lumea se luptă cu acest subiect de cel puțin câteva ori în viața lor. Puteți vedea acei tipi foarte liniștiți și încrezători și credeți că nu există nici o modalitate de a se putea lupta cu acest subiect. Dar adevărul este, probabil că erau la fel ca tine la un moment dat în viața lor. Odată ce ați realizat acest lucru, puteți vedea că nu este jenant că sunteți speriat. Deși vă puteți gândi că sunteți singurul, probabil că nu este adevărat!
  • Imaginea intitulată arata grozav la o școală disco (fete) Pasul 3
    2. Realizați că nu este perfectă. Doar pentru că o fată este frumoasă, nu înseamnă că ea este perfectă! Are defecte și nesiguranță la fel ca orice altă ființă umană de pe această planetă! Deci, în loc să o punem pe un piedestal de cea mai mare valoare, pune-o pe piedestalul egalității.
  • Amintiți-vă, ea poate fi nesigură despre vorbirea cu tipii! Chiar și fetele pot lipsi și încredere, chiar dacă sunt frumoși.
  • Imagine intitulată Socializare Pasul 18
    3. Gândește-te pozitiv despre tine. Dacă încă nu vă simțiți bine despre dvs. în acest moment, atunci trebuie să începeți să vă gândiți pozitiv despre dvs. Se dovedește că gândirea pozitivă despre tine este una dintre cele mai bune modalități de a vă stimula încrederea. Deci, dacă intri întotdeauna într-o situație sau o conversație cu o mentalitate pozitivă, atunci lucrurile sunt obligate să lucreze.
  • Imaginea intitulată să fie întotdeauna într-o bună stare de spirit 7
    4
    Începeți să trăiți viața. În loc să se concentreze asupra fetelor, concentrați-vă asupra altor lucruri din viața voastră. Dacă ați vrut întotdeauna să vă alăturați unei echipe sportive, atunci mergeți la el! Sau dacă ați vrut întotdeauna să călătoriți într-o anumită țară sau oraș, atunci salvați banii pentru a face acest lucru. Cu alte cuvinte, începeți să faceți lucruri pe care le-ați dorit întotdeauna să faceți. Fetele vor dori să vă întâlnească mai mult dacă își dau seama că nu vă gândiți la ei toată ziua și aveți planuri. Uneori fetele nu-i plac băieții care nu au lucruri de făcut pentru că pot apărea la fel de disperate sau nevoiașe și asta nu este cu siguranță ceea ce vrei!
  • Dacă aveți un talent într-un anumit subiect, atunci faceți mai mult timp să faceți acest lucru. Dacă aveți un vis, încercați să trageți pentru el.
  • Setarea obiectivelor vă ajută de fapt stima de sine și vă oferă motivația de a face mai bine.
  • Dacă nu știți ce sunt talentele dvs., adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei!
  • Imagine intitulată Socializare Pasul 8
    5
    Începeți să lucrați. Dacă nu ați exercitat deja, începeți să renunțați la timp pentru a lucra. Elaborarea este dovedită pentru a vă stimula nivelurile de încredere și de testosteron. Puteți face oricare dintre următoarele:
  • Forța de antrenament
  • Interval de instruire
  • Exercițiul cardio / aerobic.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea mai socială
    1. Imagine intitulată discutați cu o fată vă place Pasul 4
    1. Practicați vorbind cu omul din oglindă. Acest lucru nu înseamnă doar să vorbim la întâmplare cu tine pentru o oră, înseamnă doar pentru a practica cu tine însuți din când în când. Trebuie să intrați în obiceiul de a vorbi și de a face contact vizual. Doar jucați o conversație aleatorie cu dvs. Practicați contactul vizual și vorbirea cu o voce firmă și încrezătoare.
    • De asemenea, luați notă că vorbirea cu dvs. nu va fi aceeași ca și vorbirea cu oamenii reali, acest lucru este doar să vă încălzească.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 5
    2. Practicați vorbind cu oamenii. Ar trebui să vorbești cu oricine și cu toată lumea! Practicați arta comunicării. De exemplu, atunci când verificați în magazinul alimentar, faceți discuții mici cu casierul. Când mâncați la un restaurant, întrebați chelnerul / chelnerița despre opinia lor cu privire la o anumită masă. Începeți să vorbiți cu oamenii pe care îi întâlniți în viața de zi cu zi.
  • Pentru mai multe informații despre a avea o conversație cu oamenii, verificați cum să Discutați cu cineva care nu duce conversația.
  • Imagine intitulată Fall în dragoste Pasul 13
    3. Începeți să vă apropiați de fete că nu sunteți interesați în mod special. Acum că primiți mai mult cu oamenii, ar trebui să fiți mai confortabil cu conversațiile cu oamenii, este timpul să începeți să vă apropiați de fete. S-ar putea dori să începeți cu fete diferite la cea mai interesată. De asemenea, ar trebui probabil să începeți să practicați flirtul, de asemenea. Nu trebuie să flirtezi dacă nu vrei, dar ar putea ajuta șansele tale cu fete dacă o faci.
  • Verificați cum să flirt Pentru mai multe informații despre flirt.
  • Partea 3 din 3:
    Vorbind cu fete atractive
    1. Imaginea intitulată începe o conversație cu o fată Pasul 13
    1
    Abordați câteva fete atractive. Amintiți-vă că fetele atractive sunt, de asemenea, umane. Și ați fi observat până acum că fiecare persoană are o personalitate unică, iar unii oameni sunt jerks. Amintiți-vă că atunci când vă apropiați de ei, dacă sunteți politicos și ei înseamnă pentru voi, nu este pentru că există ceva în neregulă cu dvs., există ceva în neregulă cu ei.
  • Imaginea intitulată Știți dacă o fată vă place Pasul 5
    2
    Aflați cum să citiți limba corpului. Învățarea de a citi limba corpului este benefică deoarece vă ajută să cunoașteți mai multe lucruri despre persoana. De asemenea, vă ajută să obțineți Intel dacă sunt deschise să se apropie sau nu.
  • De exemplu, dacă au brațele și picioarele încrucișate cu o privire supărată pe fața lor, este probabil cel mai bine dacă nu vă apropiați de acea fată specială. Dar dacă au o poziție deschisă, cu mâinile lor la părțile lor, înseamnă că sunt probabil deschise la conversație, așa că este cel mai bun moment pentru a se apropia!
  • Imagine intitulată flirt Pasul 20
    3. Așteptați cel mai bun. Cheia pentru a avea o interacțiune pozitivă este să creadă că va fi. Dacă vă așteptați să așteptați cel mai rău atunci, probabil că se va întâmpla. Dar dacă intri cu o mentalitate pozitivă, atunci este probabil să fie inversată.
  • Aceasta este mintea dvs. subconștientă la locul de muncă. Puteți să vă înșelă mintea subconștientă în gândirea că ați abordat deja o tona de fete prin a avea o mentalitate pozitivă. Mintea dvs. subconștientă este cea mai complexă și mai puternică parte a corpului tău. Dacă învățați cum să o controlați, atunci ați putea să o utilizați în avantajul dvs., mai ales cu fetele.
  • Pentru mai multe informații despre a avea o conversație cu fetele, verificați cum să Vorbiți cu o fată.
  • sfaturi

    Au o mentalitate pozitivă cu totul, deoarece pozitivitatea este contagioasă, deci acest lucru ar putea face experiența mai bună
  • Fii un tip distractiv, pentru că asta este lucrurile pe care fetele le place la un tip
  • Fi independent și încrezător. Chiar dacă nu sunteți aceste lucruri, acționați ca tine. Pentru că acestea sunt lucrurile fetele sunt atrase de.
  • Avertizări

    Nu fi înfiorător când se apropie de fete, pentru că asta le va face să meargă pe celălalt calea
  • Nu renunți la lucruri pe care le iubiți în viața voastră doar pentru a obține fete
  • Articole recomandate

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar