Cum să fii antreprenor social

Un antreprenor social este cineva care dezvoltă o afacere sau non-profit cu scopul de a crea schimbări sociale. Puteți începe propriul dvs. non-profit sau puteți dezvolta un program în locul dvs. de muncă curent. În primul rând, lucrați la setul de calificări. Va trebui să fii un lider excelent, rezistent. Apoi, identificați problema pe care doriți să o adresați. De acolo, puteți dezvolta o afacere bazată pe promovarea schimbării sociale.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezvoltarea setului de calificări
  1. Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 9
1. Obțineți experiență de conducere. Pentru orice poziție ca antreprenor, experiența de conducere este esențială. De-a lungul carierei și educației, fiți în căutarea unor oportunități de a conduce.
  • Alăturați-vă cluburilor și luați poziții de autoritate. Dacă sunteți în școală, alăturați-vă unui club de interes pentru dvs. și încercați să fiți ceva de genul secretarului, președintelui sau vicepreședintelui.
  • Voluntar cu o organizație. Puteți găsi de fapt oportunități de conducere dacă vă oferiți voluntar la o anumită organizație și lucrați în sus. Puteți începe, să spuneți, ajutați-vă cu munca de bază și, în cele din urmă, voluntari pentru a ajuta la instruirea altor voluntari, planificați evenimente și multe altele.
  • În calitate de antreprenori sociali susțin pentru o anumită cauză, găsiți oportunități de conducere legate de această cauză. Dacă, să spunem, oferind alimente sănătoase, sănătoase zonelor defavorizate, este important pentru dvs., lucrați la o bancă alimentară locală.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    2. Căutați oportunități de a vă construi inteligența socială. Antreprenorii sociali trebuie să știe cum să lucreze cu alții. Va trebui să obțineți oameni și corporații la bord cu cauza dvs. Orice experiență pe care o puteți obține care construiește inteligența socială vă va ajuta cu calea carierei.
  • Căutați locuri de muncă în care lucrați cu oamenii. Un loc de muncă de serviciu pentru clienți de vară vă poate învăța cum să interacționați cel mai bine cu oamenii. De asemenea, puteți încerca să lucrați la o bancă de telefonie, deoarece creșterea banilor pentru cauza dvs. va fi o parte esențială a locului de muncă.
  • Dacă sunteți în școală, luați cursuri ca psihologia pentru a vă ajuta să aflați cum cred oamenii.
  • Imagine intitulată Scrieți un jurnal Pasul 11
    3. Extindeți-vă creativitatea. Antreprenorii sociali trebuie să fie creativi. Va trebui să găsiți modalități inovatoare de a opera caritabile și nonprofituri pentru a maximiza donațiile și pentru a pune în aplicare acțiuni. Tot ce poți face pentru a-ți crește creativitatea poate ajuta aici.
  • Activități precum yoga și meditație pot stimula creativitatea. Încercați să luați o clasă într-una din aceste zone.
  • Scrie. Păstrați un notebook și idei jot. Scrie gratuit unde vă explorați sentimentele și planurile viitoare.
  • Încorporați jocul. Jocul poate părea fără minte, dar lucruri precum jocurile video, jocurile de bord și jocurile de strategie pot stimula de fapt creativitatea.
  • Imaginea intitulată Fii un om Pasul 14
    4. Încurajați mentalitatea corectă. Resiliența și granulatul sunt importante pentru a deveni un antreprenor social. Avocarea pentru o cauză poate fi dură, deoarece vor exista o mulțime de obstacole de-a lungul drumului. De asemenea, va trebui să vă ocupați de o mulțime de eșec și de respingere pe măsură ce încercați să vă stabiliți profesional. Dezvoltarea unei atitudini CAN-DO este esențială pentru o carieră de succes ca antreprenor social.
  • Încercați să aveți o atitudine pozitivă. Când sunteți într-o situație dificilă, căutați avantajele ascunse. De exemplu, ți-e dor de autobuzul tău și trebuie să mergi la muncă. În loc de a fi frustrat, gândiți-vă la modul în care plimbarea lungă vă va lăsa să vă ștergeți capul înainte de a începe slujba.
  • Dezvoltați un bun simț al umorului. Când ceva nu te duce, să spargi o glumă. Râsul de situații negative vă poate ajuta să vă întoarceți de la ei mai repede.
  • Ai grijă de tine. Dezvoltați o rutină în care mâncați bine, obțineți suficient somn și exercițiați în mod regulat. Veți simți mai puternică și mai rezistentă dacă sunteți în stare bună de sănătate.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    5. Căutați programe de instruire. Nu există nici o cale de educație specifică de a deveni un antreprenor social, deși o diplomă în afaceri poate ajuta. Cu toate acestea, pot exista programe și conferințe pe termen scurt în care aflați elementele de bază ale câmpului. Să fie în căutarea acestor oportunități la locul de muncă și la școală. Ceva de genul unui program de formare de șase zile poate părea scurt, dar puteți obține o mulțime de informații valoroase și puteți face conexiuni.
  • De asemenea, puteți solicita sfaturi de la persoane care rulează non-profit și organizații de caritate. Încercați să vă întâlniți cu cineva implicat într-o cauză care vă interesează.
  • Metoda 2 din 4:
    Implementarea unui plan de afaceri
    1. Imaginea intitulată Identificați punctele forte și punctele slabe Pasul 3
    1. Identificați o problemă. Odată ce sunteți gata să începeți să vă luptați pentru schimbarea socială, identificați o problemă. Aflați unde vă concentrați energia. Există o mulțime de cauze în lume și poate fi greu de ales doar unul. Cu toate acestea, companiile sunt cele mai atrăgătoare pentru consumatori atunci când au o direcție specifică. Va trebui să restrângeți ce fel de probleme pe care doriți să le adresați.
    • Gândiți-vă la ceea ce este important pentru dvs. Există multe probleme în lume, cum ar fi poluarea și sărăcia, care au nevoie de abordare. Ce vă conduce personal? Veți fi mai motivați în cariera dvs. dacă lucrați la ceva cu care vă pasă cu adevărat.
    • Încercați să faceți o listă de cauze și, de acolo, îngustarea acestuia. De exemplu, drepturile animalelor sunt foarte importante pentru dvs. Ce puteți adresa, în mod specific, sub acest termen umbrelă? Poate că puteți crește gradul de conștientizare a testelor pe animale și puteți găsi modalități de ao opri de la întâmplare.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    2. Vedeți dacă puteți crea un program social bun în cadrul companiei dvs. actuale. Dacă sunteți angajat în prezent, multe companii sunt încântați de noțiunea unui program social-bun. Un program social bun poate crea relații publice pozitive pentru o companie și poate spori imaginea sa. Discutați cu șeful dvs. despre începerea unei inițiative pentru bunul social prin intermediul propriei companii.
  • Vindeți ideea șefului dvs. Amintește-i că oamenii mai tineri sunt preocupați de schimbarea socială și pot plăti mai mult pentru produsele care ajută la schimbarea lumii.
  • Gândiți-vă la o modalitate de a vă încorpora cauza în compania dvs. actuală. De exemplu, spuneți că lucrați la o companie cosmetică. Nu testezi pe animale, dar mulți dintre concurenții tăi fac. Ați putea propune ca compania dvs. să înceapă să doneze 1% din profiturile de machiaj către adăposturi care reabilitează animalele care au fost utilizate pentru testarea cosmetică.
  • Imagine intitulată Cumpărați asigurările de afaceri mici Pasul 15
    3. Scopul de a rula lucruri ca o afacere. Odată ce ați găsit o modalitate de a începe să vă întoarceți pentru cauza dvs., trebuie să aveți o mentalitate asemănătoare afacerii. Chiar dacă ajungeți să lucrați pentru un nonprofit, un model de afaceri este important pentru succes. Organizațiile bine organizate se desfășoară mai bine și se face mai mult.
  • Elaborarea unui plan de afaceri. Acesta este un document care include o descriere a companiei dvs., cum este organizată, cum intenționați să strângeți fonduri și toate celelalte aspecte ale modului în care vă veți conduce efortul antreprenorial social.
  • Dacă nu aveți experiență în afaceri, recrutați oamenii să vă ajute. Un plan de afaceri este un document complex și aveți nevoie de cineva cu experiență care execută start-up-uri pentru asistență dacă fundalul dvs. personal nu este în afaceri.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă de locuri de muncă Pasul 4
    4. Recrutați oameni talentați. Pe măsură ce începeți să vă susțineți pentru cauza dvs., căutați oameni mai talentați și experimentați decât voi. Cele mai bune companii, organizații de caritate și non-profit sunt alcătuite din oameni incredibil de talentați.
  • Mulți oameni se tem să angajeze oameni cu mai multă experiență decât ei. S-ar putea să vă fie frică că veți cădea din lumina reflectoarelor sau că oamenii vă vor depăși și vă vor lua slujba. Amintiți-vă că cauza dvs. este ceea ce este important și nu ca un individ. Oamenii care doresc să lucreze pentru o anumită cauză este puțin probabil să fie competitivă. Ei vor colabora cu dvs. pentru binele mai mare.
  • Puteți recruta oameni cu entuziasmul tău. Publicațiile de publicitate care se concentrează pe exact cum veți lucra la schimbarea socială. Dacă sunteți motivat de cauza dvs., că entuziasmul se va freca pe alții. Ar trebui să puteți obține o mulțime de oameni interesați să lucreze cu dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Construirea popularității
    1. Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 3
    1. Brand-te. Indiferent dacă conduceți o inițiativă non-profit sau socială prin compania dvs., o marcă solidă este importantă. Companiile care vând produse precum pasta de dinți lucrează foarte mult pe stabilirea unui brand pentru a obține atenția consumatorilor. Dacă cauza dvs. este importantă pentru dvs., trebuie să găsiți o modalitate de a genera entuziasm.
    • Cum vă puteți diferenția de alte organizații de caritate? Ce face cauza dvs. unică? Lucrați cu echipa dvs. aici pentru a găsi un unghi specific pe care oamenii îl pot atinge.
    • Lucrurile precum marketingul social media pot funcționa bine. Obțineți inspirație de la lucruri precum provocarea cu gheață, care a fost populară în 2014. Dacă consumatorii trebuie să completeze o provocare de a dona, acest lucru poate obține o mulțime de atenție.
  • Imaginea denumită devine un senator pasul 12
    2. Fii transparent cu consumatorii. Consumatorii sunt mai predispuși să doneze o caritate dacă știu exact unde merg banii lor. Operați dintr-un loc de onestitate și transparență. Acest lucru vă va ajuta să câștigați mai mult sprijin și, la rândul său, să adoptați schimbarea.
  • Spune-i oamenilor despre cauza ta. Au o secțiune pe site-ul dvs. care evidențiază credințele și ceea ce încercați să realizați. De exemplu, explicați-vă opoziția față de testarea pe animale, ceea ce doriți să vă schimbați și cum intenționați să creați acea schimbare.
  • Lăsați oamenii să știe unde vor merge donațiile lor. Distribuiți statistici și repere specifice. De exemplu, dacă donațiile au reușit să finanțeze o aripă suplimentară într-un sanctuar sălbatic, trimiteți-vă un personal vă mulțumesc tuturor donatorilor dvs. care explică modul în care eforturile lor au ajutat.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 1
    3. Căutați corporații cu care să lucrați. Antreprenorii sociali se reală adesea cu corporații care cred în cauza lor. Ajungeți la corporații asemănătoare și găsiți modalități de rețea cu ei.
  • Căutați corporații care deja cred în cauza dvs. și au stabilit relații cu consumatorii. De exemplu, ajungeți la o companie populară de produse cosmetice care a luat o poziție puternică împotriva testelor pe animale.
  • Amintiți-vă, companiile operează pentru profit. Asigurați-vă că lăsați companiile să cunoască potențialul de plată. Reamintește-i Mulți consumatori vor plăti mai mult pentru produse dacă sunt vândute de companiile etice și că o inițiativă de antreprenor social ar putea genera o mulțime de publicitate pozitivă, care ar putea traduce în mai multe profituri.
  • Imaginea intitulată face o prezentare de vânzări Pasul 4
    4. Lucrați la crearea conexiunilor emoționale cu consumatorii. Știți cât mai mult despre cauza dvs. posibil. Acest lucru vă va permite să faceți apel la consumatori emoțional. Anunțurile și cererile de donație făcute dintr-un loc de emoție puternică vă vor câștiga mai multă atenție și bani.
  • Utilizați lucruri cum ar fi videoclipuri și imagini. Dacă spectatorii pot vedea și auzi impactul unui lucru, sunt mult mai probabil să ajute. Puteți, de exemplu, să afișați imagini din instalațiile de testare pe animale.
  • Vedeți dacă puteți găsi oameni bine cunoscuți pentru a vă ajuta să vă avocați pentru cauza dvs. O aprobare de celebritate poate aduce cu adevărat emoțiile oamenilor.
  • Metoda 4 din 4:
    Păstrarea cauzelor dvs. puternice
    1. Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 10
    1. Continuați să vă construiți rețeaua. Pe măsură ce compania dvs. crește, continuă să retească. Acest lucru vă va permite să mențineți puterea de-a lungul anilor și să adoptați schimbări pozitive în lume.
    • Participați la conferințe, evenimente de finanțare și alte evenimente centrate în jurul carității și antreprenorilor sociali. Găsiți oameni și organizații să colaboreze cu acel avocat pentru cauzele similare cu dvs.
    • Nu fi timid. Mergeți la persoanele care sunteți interesați să lucrați, să grevăm conversații și să vă retrageți cartea de vizită.
  • Imagine intitulată Faceți o vânzare Pasul 16
    2. Păstrați lucrurile distractive. Consumatorii au mai multe șanse de a dona Whetheyy`re să se distreze. Dezvoltați lucruri precum jocuri, provocări și aplicații telefonice. Utilizați marketingul dvs. și echipa de creație în avantajul dvs. pentru a crea un mediu distractiv, angajat, care să încurajeze consumatorii să dea.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 16
    3. Construiți resursele. Căutați întotdeauna modalități de a vă reduce bugetul și de a salva resursele. Este important să aveți un ou de cuib în caz de dezastru sau un obstacol major. Operarea la un buget cât mai mic posibil vă poate ajuta în cazul unei situații de urgență.
  • După ce vă scriu Bugetul de afaceri, încercați să reduceți costurile în jumătate oriunde este posibil.
  • Scoateți un cont de economii și puneți bani de rezervă pe care îl aveți în ea. Dacă ceva nu merge bine, un ou de cuib poate salva caritatea sau non-profit.
  • Imaginea intitulată devine un cont contabil 3
    4. Continua să evolueze în timp. Amintiți-vă, ar trebui să vă conduceți non-profit sau caritate la fel ca o afacere. Dacă vrei să fii să funcționeze de succes o afacere, Evoluția este importantă. Va trebui să fiți flexibili și să vă ajustați strategiile de marketing și modelul de afaceri pentru a ține pasul cu tendințele recente.
  • Acordați atenție schimbărilor din industria dvs. Închiriați o echipă de cercetare de piață pentru a vă ține la curent cu cele mai recente tendințe și cum să vă adaptați cel mai bine strategiile.
  • Aflați noi modalități de a face apel la donatori. Luați notă de unități de caritate de succes și de campanii de conștientizare în titluri. Ajustați abordarea în consecință.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 9
    5. Amintiți-vă misiunea. A deveni orice tip de antreprenor poate fi stresant uneori. Este posibil să aveți câteva zile rele sau luni rele și va fi deloc de-a lungul drumului. Dacă vă simțiți pierduți, amintiți-vă de cauza dvs. Amintiți-vă de ce v-ați implicat să începeți. Amintiți-vă că cauza dvs. vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și să generați idei noi atunci când vă simțiți ars.
  • Este întotdeauna o idee bună să aflați mai multe despre cauza dvs. Urmați orice știri cu privire la problema pe care o luptați. Acest lucru vă poate ajuta să vă mențineți motivația.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar