Cum să vă schimbați întreaga personalitate

Personalitatea este o colecție de modele - gândire, comportament și senzație - care alcătuiesc cine sunteți. Si ghici ce? Modelele se pot schimba. Va fi de lucru, dar dacă sunteți cu adevărat dedicați acestei idei, se poate întâmpla ceva. Amintiți-vă, totuși, că vechea dvs. personalitate va străluci probabil în mod regulat, deoarece credințele și gândirea noastră sunt modelate de experiențele noastre de viață.

Pași

Metoda 1 din 5:
Setarea temeiului
  1. Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 1
1. Notați-vă planul. Aceasta este o acțiune de două ori: ceea ce căutați să vă schimbați și ce căutați să deveniți. Nu poți avea unul fără celălalt. Acesta este un efort uriaș de a realiza - va trebui să cunoașteți bătălia pe care o alegeți înainte de a începe.
  • Cum va contribui noul personaj proiectat la dezvoltarea dvs. ca persoană? Mulți oameni vor ajunge în această etapă la concluzia că nu este necesară o schimbare de personalitate, ci mai degrabă un obicei mic care are un efect negativ asupra interacțiunilor dvs. cu ceilalți. Ar fi doar o tweak face truc?
  • Dacă există cineva pe care-l dorești, ați fost mai mult, distingeți ce doriți să emândiți. Nu te uita doar la o persoană și să spui "Da, vreau să fiu așa." Aflați exact ceea ce vă admirați - este modul în care se ocupă de situații? Modul lor de a vorbi? Cum merg sau, mutați? Mai important, cum contribuie acest lucru la bunăstarea lor?
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 2
    2. Spune cuiva. O parte din motivul pentru care alcoolicii anonim se spune că are succes este că luați ceva despre care nu ați vorbi de obicei și ați pus-o în aer liber. Având pe altcineva să vă dețină răspunderea vă oferă o motivație extrinsecă pe care altfel nu ați avea.
  • Discutați cu un prieten despre ceea ce căutați să realizați. Dacă sunt o confidenție de încredere, vă vor putea să vă dați în direcția cea bună (fie prin a vă spune că sunteți ridicol sau prin păstrarea pe drumul cel bun). Puterea suplimentară a creierului și setul de ochi un pic mai departe de pictura, dacă vă puteți ajuta să vedeți cum ar trebui să vă comportați și ce impresie renunțați.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 3
    3. Alcătuiesc un sistem de recompensă. Acest lucru poate fi absolut orice altceva. Orice. Ar putea fi la fel de mic ca și marmură în mișcare de la un buzunar la cealaltă sau la fel de mare ca o vacanță. Indiferent de ce este, fă-o merită să vă merită.
  • Și a stabilit puncte de control în timp ce sunteți la el. Dacă te plimbi la acea fată frumoasă sau tip frumos și ai un cuvânt afară, fantastic. Asta e ceva. Dacă, în săptămâna următoare, vă plimbați până la ea și ieșiți dintr-o întreagă anecdotă, mare! Au recompense pentru tot - este toate o provocare.
  • Metoda 2 din 5:
    Schimbarea tiparelor de gândire
    1. Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 4
    1. Opriți-vă etichetarea. Când vă gândiți la tine la fel de timid și rezervat, îl veți folosi ca o cârpă. De ce nu te duci la petrecerea de vineri? ...Exact. Nu ai nici un motiv. Când te oprești să te gândești la tine ca pe o singură cale, lumea se deschide la tine.
    • Sunteți în mod constant morfing. Dacă vă gândiți la tine ca pe o trupă geek, vă puteți găsi îmbrățișarea acestor caracteristici. Dar dacă vă dați seama că întotdeauna veți crește și vă puteți schimba, puteți deschide oportunitățile care inspirăm această creștere, oportunități pe care le-ați fi în altă parte.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 5
    2. Renunță la gândire "fix" termeni. De-a lungul acelorași linii ca etichete, opriți gândirea în alb-negru. Băieții nu sunt înfricoșători, autoritatea nu este rău, iar manualele au utilizarea lor. Odată ce îți dai seama că este percepția dvs a unui lucru care determină ce este pentru dvs., veți vedea mai multe posibilități și, prin urmare, mai multe opțiuni pentru comportament.
  • Unii oameni văd anumite trăsături ca "fix," și acest lucru influențează semnificativ modul în care se comportă. Opusul acestui lucru ar fi a "creştere" mentalitate, unde privitorul crede că trăsăturile sunt maleabile și morf în mod constant. Aceste mentalități se dezvoltă la începutul copilăriei și pot factura foarte mult în personalitate. Dacă credeți că sunt lucrurile "fix," Nu credeți că le puteți schimba. Cum vedeți lumea? Acesta poate determina cum vă vedeți în relații, cum rezolvați conflictele și cum și cât de repede vă întoarceți din greșeli.
  • Imagine intitulată Schimbați întreaga dvs. personalitate Pasul 6
    3. Stomp în gânduri negative. Doar opreste. Frumusețea creierului tău este că face parte din tine și tu, prin urmare, controlați-o. Dacă te gândești, "Dumnezeule, nu pot, nu pot, nu pot, nu pot, nu pot," Probabil că nu veți putea. Când vocea începe să meargă, puneți o șosetă în ea. Nu te face bine.
  • Când vocea acționează, face să sune ca Donald Duck. Este mult mai greu să luați în serios.Imagine intitulată Schimbați întreaga dvs. personalitate Pasul 6Bullet2
  • Ține capul sus. Literalmente. Schimbarea limbii corpului poate schimba modul în care vă simțiți și deci gândiți.
  • Metoda 3 din 5:
    Schimbarea modelelor de sentiment
    1. Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 7
    1. Falsifică-l până când o faci. Există o zicală în Budismul Zen că drumul este prin ușă. Dacă doriți să deveniți mai puțin timizi, practicați-vă la oameni și vorbiți cu ei. Dacă admirați pe cei care citesc foarte mult, începeți să citiți. Doar sari in. Oamenii cad în obiceiuri proaste și există modalități de a le schimba.
    • Nimeni nu trebuie să știe că adânc în interiorul vostru simți ca moartea ta este iminentă. Știi de ce? Deoarece destul de repede că va pleca. Mintea are o abilitate extraordinară de a se adapta. Ceea ce trimite odată un tremur în coloana vertebrală, cu suficient timp, va deveni pălărie veche în timp.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 8
    2
    Să-și asume o altă identitate. În regulă, metoda care acționează devine un rap rău, dar dacă Dustin Hoffman a făcut-o, ar putea să-i ducă la un drum. Cu această metodă, vă scufundați complet în altcineva. Nu ești acolo - este această nouă creatură pe care încerci să fii.
  • Acesta este 24/7. Trebuie să adoptați obiceiurile acestui nou caracter în fiecare situație. Cum stau ei? Care este poziția de odihnă a feței lor? Care sunt preocupările lor? Cum ucid timpul? Cu care se asociază?
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 9
    3. Lăsați deoparte un anumit moment pentru a exista. Bine, astfel încât să vă spun că ați abandonat complet cine sunteți și adoptați o persoană nouă de puterea simplă a gândirii și a obiceiului este ridicol. Nu există nici o modalitate de ao păstra 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Prin urmare, dați-vă un timp programat pentru a vă simți cum doriți.
  • Dacă aveți o petrecere vineri că sunteți absolut teming, spuneți-vă vineri seara sau sâmbătă dimineața puteți lua 20 de minute doar pentru a vă distra complet. 20 de minute de absolut ilogic, neproductivitate. Dar dincolo de asta, nimic. Lipiți de el. Știi ce se va întâmpla? Veți găsi că nu aveți nevoie să faceți acest lucru după toate.
  • Metoda 4 din 5:
    Schimbarea tiparelor de comportament
    1. Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 10
    1. Aruncați-vă în medii noi. Cu adevărat, singura modalitate de a vedea schimbarea în tine este dacă adăugați ceva nou în viața ta. Pentru a face acest lucru, va trebui să luați noi comportamente, noi oameni și noi activități. Nu puteți face aceleași lucruri peste și peste și așteptați rezultate diferite.
    • Începeți mici. Alăturați-vă unui club. Obțineți un loc de muncă în afara setului de calificări. Începeți să citiți pe subiect. Mai mult, țineți-vă din medii vechi. Nu vrei să stai cu oameni care fac opusul indiferent de ceea ce încerci să faci.
    • Condiție singură. Dacă vă este frică de păianjeni, puneți-vă într-o cameră cu una. Zi de zi, inch mai aproape de ea. În cele din urmă, veți sta lângă el. Chiar mai târziu, o vei ține. Expunerea constantă plictisește creierul de la sentimentul de teamă. Acum iau "Păianjeni" și înlocuiți-o cu orice obiectivul dvs. poate fi.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 11
    2. Tine un jurnal. Veți avea nevoie de o conștiință de sine destul de intensă pentru a rămâne pe drumul cel bun. Păstrarea unui jurnal vă va ajuta să vă sortați gândurile și să analizați modul în care ați manipulat această schimbare. Scrieți ce a funcționat și ce nu trebuie să vă reglați bine metoda.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 12
    3. Spune "da." Dacă aruncați-vă în medii noi este greu, gândiți-vă în acest fel: opriți oportunitățile în jos. Dacă vedeți un semn că vechiul pe care l-ați considerat neinteresant, dați-i un al doilea aspect. Dacă un prieten vă cere să faceți ceva ce știți absolut zero, sunteți de acord. Veți fi cu atât mai bine pentru asta.
  • Acestea fiind spuse, luați decizii sigure. Dacă cineva vă cere să mergeți să sari de pe o stâncă, nu o faceți. Foloseste-ti creierul.
  • Metoda 5 din 5:
    Adăugând atingerile finale
    1. Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 13
    1. Don hainele. Bine, astfel încât hainele nu fac omul, dar vă pot ajuta să vă puneți în mentalitatea corectă. Deși acest lucru nu vă schimbă personalitatea, acesta poate contribui la servirea ca un memento la tu a persoanei pe care încercați să o faceți.
    • Acest lucru poate fi la fel de mic ca și purtarea unei pălării. Dacă există ceva care, este indicativ pentru această nouă persoană, păstrați-l pe radar. Veți avea mai multe șanse să rămâneți în acord cu dvs. pentru a vă reduce disonanță cognitivă.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 14
    2. Ridica obiceiurile. Hainele și modelele de gândire nu pot fi suficiente. Gândiți-vă la ceea ce ar face această persoană nouă și o face. Ar căuta interacțiunea socială? Shun Social Media? Citiți economistul? Indiferent ce este, faceți-o.
  • Nu trebuie să rămâi mare - lucrurile mici funcționează prea. Ar purta o pungă roz? Ar asculta o bandă specifică? Intrați în caracter cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Schimbă întreaga dvs. personalitate Pasul 15
    3. A se stabili. Acum că luați aceste noi obiceiuri și, probabil, acești noi prieteni și rutine, puteți simți puțin cam încurcat. Ce este important acum este să vă îmbrățișați, indiferent de oriunde vă aflați. Scufundați unghiile și decideți că rămâneți.
  • Nemootându-vă psihologic este riscant. Dacă ați reușit, este posibil să aveți nevoie de timp să vă simțiți ca și cum ați fi cu adevărat "tu." Relaxa. Acest sentiment va veni atâta timp cât păstrați această dorință aproape de bunăstarea voastră.
  • Imaginea intitulată este elegantă în timp ce este pasul 9
    4. Reflectați asupra noii dvs. personalități. Ați realizat cu adevărat ceea ce ați vrut să realizați? Alți oameni gândesc mai pozitiv despre dvs. acum că acționați și purtați diferit? Sunteți dispus să vă sacrificați pentru o imitație falsă a persoanei ideale?
  • Unii oameni vor decide că ceea ce au nevoie nu este o schimbare de personalitate, ci o acceptare a cine sunt și dorința de a încerca să se îmbunătățească în loc de un makeover de personalitate completă, dar până la tine pentru a face această alegere personală.Asigurați-vă că faceți acest lucru pentru toate motivele potrivite.
  • sfaturi

    Nu vă frustrați dacă nu vă schimbați imediat - va dura ceva timp.
  • Schimbarea lentă - o schimbare dramatică ar putea provoca întrebări de la oameni. Adresați-vă problema și abordați această zonă. Încet va deveni natural.
  • Începeți-l pentru vară și apoi în toamnă oamenii vor vedea noul dvs.
  • Dacă credeți că nu vă puteți schimba cine sunteți din cauza părinților sau a altor oameni din viața voastră, schimbați-vă în moduri mici. Tăiați obiceiurile pe care nu le place și introduceți noi. Dacă mama sau tata întreabă ce se întâmplă, explicați-le că încerci doar să fii mai confortabil cu tine însuți.
  • Nu trebuie să vă schimbați pentru ca oamenii să vă placă. Ar trebui să vă schimbați numai pentru dvs. - pentru că doriți să fiți o persoană mai bună.
  • Este mai bine să vă îmbunătățiți personalitatea decât să încercați să vă schimbați într-o persoană întreagă, așa că încercați să vă concentrați asupra pozitivelor dvs. și să filtrați încet negativul și să vă amintiți că nimeni nu este perfect. Dar se străduiește să fii cel mai bun pe care îl poți.
  • Alegeți pe cineva care vă place și vedeți cum acționează. Întotdeauna gândiți-vă "Ce ar face ei?" înainte de a acționa.
  • Puteți obține o tunsoare și un nou stil de pansament va ajuta.
  • Asigurați-vă că un prieten apropiat sau o rudă vă cunoaște planul, doar în cazul în care ceva nu merge bine.
  • Știți complet și nu uitați să vă bucurați de toate momentele fericite din viață.
  • Au un model de rol. Știți de ce doriți să deveniți ca ei. Citiți despre ei sau urmăriți documentele de documentare.
  • Avertizări

    Înțelegeți că, dacă faceți schimbări drastice în personalitatea dvs., prietenii nu pot să-i placă nou tu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar