Cum să se comporte cum te simți

Sunt momente în viața ta când vrei să fii liber să fii cine ești cu adevărat, să fii acceptat și înțeles fără întrebări sau condiție? Acest lucru nu este atât de ușor de realizat într-o lume plină de oameni gata să ghicească, îndoieli, judecați și evaluați-vă prin standarde că nici măcar nu pot susțină singuri. Persoana pe care într-adevăr merită o exprimare de sine, indiferent de privirea judecătorească a altora. Când vă simțiți gata să acționați așa cum vă simțiți, iată câteva sugestii pentru a vă ajuta să vă deschideți și să vă lăsați adevăratul sine, fără a atrage critici nejustifice pe tine însuți.

Pași

Partea 1 din 2:
Potrivirea sentimentelor la acțiunile prin scriere
  1. Imagine intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 1
1. Notați tot ceea ce credeți și doriți să faceți liber. Scrieți-l într-o listă. Aceasta este o abordare calmă de a lua, în loc de a sufla doar ca TNT în mijlocul vieții normale și lăsarea pierde ori de câte ori cererea de bule în sus.
  • Luați în considerare obținerea unui jurnal sau a unui notebook închis sau orice lucrează pentru dvs. - de la o hârtie A4 la colțul unui perete, scrierea vă va ajuta să lucrați exact la ceea ce vă simțiți cu adevărat să vă lăsați să vă lăsați sentimentele.
  • Imagine intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 2
    2. Aruncați o privire la obiectivele dvs. Îndepărtați ideile care sunt dăunătoare, stupide, fără grijă sau periculoase. Acestea sunt gândurile tale întunecate și sunt în regulă, toată lumea le are, dar le-au lăsat să rămână numai pe hârtie. Nu le hrăniți. Pentru toate lucrurile pozitive, de îngrijire, înflorire, dramatică, minunată, în creștere, inspirată și creativă, lăsați-i pe listă. Ele sunt direcția în care doriți să vă îndreptați, pentru a vă exprima sinele adevărat. Acest lucru nu înseamnă lăsarea de a merge la îndrăzneală, sălbatic și vibrant - înseamnă că este realist și sensibil despre ceea ce este posibil, ceea ce este suficient de sigur pentru dvs. și ce nu va aduce rău altora.
  • Dacă descoperiți că obiectivele dvs. își continuă să vă rănească sau pe alții, căutați ajutor cu un părinte, soț, consilier, terapeut sau psihiatru. Nu puteți rămâne în acest loc întunecat - permițându-i să definească faptul că puteți stimula durerea și greutățile - datorită unor modalități bune de a vă ocupa de sinele creativ mai întunecat, fără a vă oferi demoni, luați oportunitățile de a face acest lucru, lăsându-vă că alții vă ajută.
  • Imaginea intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 3
    3. Continuați să scrieți până când simțiți că ați adresat în mod adecvat sentimentele care vă reprezintă cu adevărat. Apoi gândiți-vă cum să exprimați aceste sentimente prin acțiuni. Acțiunile pot fi private, în public - acestea pot fi prin intermediul video sau audio, prin viața reală sau prin artă și ambarcațiuni - acestea ar putea fi exprimate prin sport, un hobby, un festival de strigare sau îmbrăcăminte eclectică și de păr eclectic. Este complet depinde de dvs. cum să începeți să exprimați aceste sentimente prin acțiuni.
  • Partea 2 din 2:
    Timpul de acțiune
    1. Imagine intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 4
    1. Începeți să vă puneți lista de sentimente ca acțiuni în acțiune. Odată ce sunteți fericit că ați definit acțiunile care vă vor da viață sentimentelor, găsiți ieșirile pentru aceste sentimente. Există multe posibilități și va fi de până la muza dvs. de creație pentru a defini, a rafina și a acționa asupra lor după cum a dorit. Următorii pași oferă câteva sugestii pentru modalități de a acționa așa cum vă simțiți.
  • Imagine intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 5
    2. Exprimați-vă prin a vorbi, strigând, explicându-vă. S-ar putea să doriți să strigați cine sunteți de fapt într-o zonă publică sau să explicați calm că nu sunteți acel tip de fată care îi place rochii drăguțe drăguțe la mama ta. Punching perne și nu ia nu ca un răspuns este, de asemenea, bun. În acest caz. Nu în toate cazurile! Dacă zâmbiți și adăugați a Asta sunt eu După fiecare acțiune remarcabilă, vă puteți face să pari și să fiți încrezători.
  • Imaginea intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 6
    3. Purtați hainele pe care le doriți și le puteți îngriji. Nu purtați lucruri pentru că sunt la modă, prietenii tăi ca ei sau sunt toți furia pe Instagram. Purtați-le pentru că vă place afirmația pe care o fac pentru dvs.
  • Dacă trebuie, găsiți un prieten care va purta aceleași haine și vă va sprijini până când vă simțiți suficient de încrezător pentru ao face singur.
  • Imaginea intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 7
    4. Dedicați cât mai mult sau cât mai puțin timp la apariția dvs., după cum doriți. Împingeți-vă părul de picior dacă doriți - cine spune că este fără păr este forma finală de fericire oricum? Rade-le în design ciudat dacă preferați. Doar nu vă schimbați aspectul pentru că simțiți nevoia de a se conforma - trata aspectul dvs. ca o extensie a exprimării modul în care vă simțiți și fiți mândri de ea.
  • Machiajul este complet individual pentru tine. Dacă o iubiți, purtați-o. Dacă îl urăști, nu-l purtați. Dacă o doriți în câteva zile și nu în alte zile, asta e bine.
  • Dacă doriți părul lung, părul scurt, părul curat, părul vopsit, părul, părul frizzy, părul gri, este alegerea dvs. Doar nu gătești la preluarea fast-food-ului local fără o rețea de păr - cu alte cuvinte, fiți sensibili unde și în ce formă vă exprimați.
  • Imaginea intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 8
    5. Lăsați emoțiile, sentimentele și opiniile să aibă puncte de desfacere auto-hotărâte. Există reguli despre totul în viața socială, nu trebuie să vă uitați departe să le găsiți și chiar mai puțin să găsiți pe cei care vă place să vă reamintească. Cu toate acestea, o mulțime de aceste reguli sunt pentru cei pierduți, nu pentru utilitate pentru auto-exprimarea cuiva. Dacă doriți să acționați după cum vă simțiți, iată câteva dintre domeniile comune în care poliția regulată vă poate împiedica libertatea în moduri care nu sunt foarte utile și sunteți liber să vă exprimați așa cum trebuie:
  • Grieling: Dacă doriți să vă gândiți la pierderea unui iubit timp de cinci minute sau cinci ani, este personal pentru dvs. - cum vă simțiți și orice limită de timp arbitrară pe cât timp este suficient de lungă sau prea lungă este o impunere a altcuiva ideea a ceea ce este corect.
  • Succes: semnificațiile diferite ale succesului pot fi găsite peste tot în țări, în întreaga regiune, în întreaga lume. În timp ce unii oameni pot să pretindă o formulă perfectă a ceea ce arată ca succesul, numai tu poți decide asta pentru tine. Dacă în cazul în care vă aflați în viață acum funcționează pentru dvs., este minunat - este bine să fiți mulțumiți de alegerile pe care le-ați făcut la diferite puncte din viața voastră.
  • Parenting: Toată lumea știe cum să fie un mare părinte până când devin una. După ce copiii pleacă acasă, dintr-o dată sunt părinți mari din nou. Se spune că cei din mijlocul faptului că părinții reali fac atât de multe sfaturi de la oameni mai tineri și mai în vârstă decât ei să-l primească drept, de la cei care au cunoscut și cei care au uitat cât de greu este. Amintiți-vă, regulile lor ar fi putut lucra pentru ei (sau par bune pentru ei), dar a ta este la fel de bună.
  • Educație: Faceți-vă propria minte utilizând gândirea critică și a fi un bun filosof. Nu abdică abilitatea de a gândi pentru tine. Reflectă adesea problemele mai profunde și veniți cu ceea ce credeți, gândiți-vă și valoare. Ascultați-i pe alții, dar amintiți-vă că regulile lor lucrează pentru ei - Să nu și pe alții, să nu definiți cine sunteți.
  • 6. Veniți cu mai multe acțiuni proprii. Faceți acest proces un proces de-a lungul vieții, pentru a vă exprima cum vă simțiți, în moduri care îi ajută pe alții să facă același lucru și care sunt incluzând alții, respectând dvs. și alții și că oamenii să vadă adevăratul dvs. atunci când momentul este corect.
  • Imaginea intitulată acționează ca cum vă simțiți pasul 9

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar