Cum să fii o fată adolescentă încrezătoare

Fiind un adolescent și o fată încrezătoare în același timp este o combinație excelentă. Este posibil să nu fie la fel de ușor pentru unii, dar cu siguranță puteți fi ambele. Face schimbări pozitive și alegerile din viața voastră. Acești pași simpli vă vor da Stimă de sine un impuls. Relaxeaza-te și Fii tu însuți!

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă încrezătoare Pasul 1
1
Începeți să luați riscuri! Pentru că fiecare risc pe care îl luați te face mai sigur pe sine și persoană mai puternică.Cu toate acestea, înțelegeți că există riscuri pozitive și riscuri negative. Faceți lucrurile care vă conduc înainte spre obiectivele dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 2
    2
    Definiți ce sunt obiectivele dvs Scrierea lor în jos. Setați obiective realiste, realizabile astfel încât să nu vă lăsați în jos dacă nu puteți realiza totul imediat.Ia-o cu un pas la un moment dat și gandeste pozitiv!
  • Imagine intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 3
    3. Practică pozitie buna în orice moment (ședința, în picioare, mersul pe jos), mai ales când mergeți singur.
  • Imagine intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 4
    4
    Rămâneți bine îngrijit. Spălați-vă părul de multe ori (suficient pentru tipul de păr) și scălda de multe ori. Nu fi prea obsedat în fiecare minut despre cum arăți. Unul dintre lucrurile importante despre a fi încrezător este confortabil cu tine și cu corpul tău. Fiți atenți la purtarea de haine prea revelatoare sau prea mici pentru tipul corpului, deoarece acestea pot fi nefolosite.Dacă simțiți nevoia, purtați lucruri simple cu dvs. ca un mic periculos, luciu de buze / bastoane și o sticlă mică de spray de corp.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 5
    5. Magazin pentru haine sau de a le face, pentru a crea propriul stil unic. Cumpărați ceea ce vă place să purtați și ce vă face fericiți. Nu purtați nimic doar pentru că este o anumită mulțime. Dacă vă place normal blugi și tricou uită atunci, este în totalitate tu. Atâta timp cât sunteți confortabil, veți deveniți încrezători. Urmați propriile standarde.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 6
    6. Nu ai vreodată Îngrijiți ce gândesc oamenii despre tine, Atâta timp cât știi ce faci este corect și nu face rău nimănui. Și nu fiți speriat să faceți ceea ce trebuie.
  • Imagine intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 7
    7. Personalizați-vă aspectul. Fiind unic și încrezător este totul despre unicitatea dvs. personală. Dacă vă place să purtați Bijuterii, Du-te! Dacă nu vă place să purtați bijuterii, acesta este gustul dvs. personal și nimeni nu trebuie să vă spună altfel. Coafura ta, culoarea parului, pantofii, punga si alte accesorii sunt alte modalități pe care le puteți personaliza aspectul. Cum ar fi bijuteriile, aceste lucruri nu sunt pentru toată lumea și nu ar trebui să o faceți dacă nu vă simțiți confortabil cu asta.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 8
    8. Asigura-te ca Păstrați camera curată. O cameră curată înseamnă că puteți găsi ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie de ea, astfel încât nu sunteți stresat pentru că ați pierdut ceva. Veți simți, de asemenea, mai bine când prietenii tăi vin dacă le puteți arăta o cameră curată. Nimeni nu vrea să vă vadă lenjeria de corp pe podea!
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 9
    9. Amintiți-vă, asigurați-vă că aveți întotdeauna tampoane / tampoane în geantă în orice moment și schimbați în mod regulat tampoane pentru a preveni accidentele.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 10
    10
    Studiu, faceți toate școlile și faceți tot ce este foarte bun de fiecare dată. Studiu pentru teste, Faceți temele și toate lecturile atribuite. Răspundeți la întrebările din clasă și puneți întrebări referitoare la subiect. Nu vă fie frică dacă încă nu înțelegeți ce învățați, discutați cu colegii de clasă sau discutați cu profesorul dvs. Nu puteți trece cursurile dvs. dacă nu puneți întrebări. A fi inteligent nu este ciudat. Oamenii care cred că nu sunt inteligenți.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 11
    11
    Vorbi corect, clar și audibil și Nu jur o furtuna. Dacă aveți o problemă de jurământ, alcătuiți-vă propria dvs "Jurați înlocuirea cuvintelor". În loc să spună "F-cuvântul", înlocuiți-l cu cuvântul "Frick" sau "fudge." Un înlocuitor simplu de cuvinte este întotdeauna mai bun decât cuvântul real de jurământ. Dacă puteți, în cele din urmă, eliminați acești termeni de slang.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă încrezătoare Pasul 12
    12. Dezvoltați-vă talentele. Dacă sunteți bun la dans, luați o clasă și vă lustruiți abilitățile - dacă sunteți bine la sport, luați lecții și vă alăturați unei echipe.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 13
    13. Alăturați-vă unor cluburi dacă sunteți un bun socialist sau doriți să vă depășiți timiditatea. Vă poate spori nivelul de încredere, vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile sociale și să vă ajutați să faceți niște prieteni.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 14
    14. Participați la hobby-urile dvs. Dacă vă place muzica, mergeți mai departe și nu vă fie frică să vă biciuiți iPod-ul sau CD player (dacă timpul este important, desigur) Citiți cărți sau scrieți poezii dacă vă place. A picta, a desena, înot, Sau urmăriți anime dacă este chestia dvs. personală. Toată lumea are hobby-uri diferite și nu este nimic în neregulă cu exprimarea acestuia. Amintiți-vă: este vorba despre ceea ce vă face fericiți, fără a face acest lucru pentru că altcineva vă vrea.Găsiți lucruri cu care sunteți pasionați și nu vă fie frică să încercați ceva nou.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă încrezătoare Pasul 15
    15. Lăsați-vă de prieteni care nu vă respectă sau vă place pentru dvs. Dacă simți că prietenii tăi au mai puțin respect față de tine, vorbește cu ei. Lăsați-i să știe cum vă simțiți, spuneți-i cum vă așteptați să fiți tratați și să oferiți soluții. Dacă cineva te face să te simți nu indeajuns de bun, ei nu sunt prietenul tău și ar trebui să le dai imediat.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă încrezătoare Pasul 16
    16
    Faceți prieteni cu oamenii care vă plac, nu cei pe care credeți că ar trebui să fiți prieteni.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 17
    17. Înțelegeți că nu este sănătos să lăsați colegii sau studenții să meargă peste tot, aceasta este o problemă mare dacă sunteți timid sau tipul de persoană care îi place foarte mult să vă mulțumesc. Nu vă fie frică Spune "Nu" Dacă situația solicită acest lucru. Exemplu de situații ar fi dacă un prieten ți-a cerut să-i ajuți să trișeze sau să copieze pe temele.
  • Imagine intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 18
    18. Stați frumos cu toată lumea pe care o întâlniți și zâmbet la oameni când le transmiteți în timp ce mergeți.Embrați diferențele în altele și sărbătoresc diversitatea.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 19
    19. Socializați și faceți prieteni cu părinții dvs. și faceți conversația cu adulții, dar nu uitați să fiți politicoși.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă încrezătoare Pasul 20
    20. Înțelegeți că se simte teribil să vă simțiți presați să aveți o relație sau să mergeți și să întâlniți dacă nu sunteți gata. Ca adolescent, creșteți, dar trebuie, de asemenea, să vă respectați propriile limite și limite. Când vine timpul, veți ști și veți fi mult mai fericiți că ați așteptat până când sunteți gata.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 21
    21. Nu uitați să nu vă simțiți niciodată presați să faceți droguri, să beți sau să faceți sex. Acestea sunt una dintre cele mai mari probleme ca un adolescent. Drogurile nu sunt un lucru bun în primul rând și este de preferat ca nu o faceți deloc. Poate face daune grave și să vă ruineze reputația bună. Nu ieșiți și beți beți. În primul rând ca adolescent, ești minor. În al doilea rând, îmbătrânirea poate fi periculoasă, puteți face lucruri pe care le veți regreta.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 22
    22
    Fii tu însuți. Nu dați în stereotipurile de liceu ca fiind o pregătire, emo sau rocker punk. Stilul tău este ceea ce faci. Dacă cineva vă cheamă un Poseur, periați-l. # Gandeste pozitiv! Nu vă simțiți presați să arătați exact ca un model sau o celebritate. Frumusețea este în ochii privitorului și dacă crezi că ești frumoasă, atunci ești frumoasă!
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 23
    23. Uitați orice ușoară și nu luați insultele în minte. Dacă cineva vă cheamă un nume mediu, ridică-l, totuși, dacă cineva vă complimentează, luați-o înăuntru. Gandeste-te la asta.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 24
    24. Ia complimente cu un zâmbet. Aflați că dacă vine cineva la tine și spune "Aveți o figură mare" sau "Ai buze perfecte" Mulțumesc și zâmbește. Nu numai că vă va face fericiți, dar va face ca altcineva să se simtă bine că au făcut ceva frumos. De asemenea, ar putea deveni prietenul tău.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 25
    25. Încurajați-vă. Practicați-vă că vă uitați în oglindă și spuneți-vă, "te iubesc!" sau, "Uita-te la mine...Arăt frumos astăzi."...Ai putea lua un scaun și stai în fața oglinzii și stai toate lucrurile bune despre tine, lucrurile care te fac o fată frumoasă, așa cum ești. Nu vă comparați cu o stea de film.
  • Imaginea intitulată Fii o fată adolescentă de încredere Pasul 26
    26. Cereți ajutor dacă sunteți într-o stare proastă sau nu vă puteți întâlni cu familia. Întrebați-vă părinții, un profesor de încredere, cineva la o biserică sau un consilier de îndrumare școlar pentru ajutor. Dacă nu aveți grijă de dvs., sănătatea dvs. emoțională, ați putea lua decizii rele pe care le veți regreta mai târziu. Spuneți cuiva dacă sunteți speriat sau supărat și că doriți să vă ajutați să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii o fată de adolescentă încrezătoare Pasul 27
    27. Dacă cineva este rău pentru tine, spuneți doar "Nu fi patetic" și plecați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că primiți suficient somn. Cele mai multe fete au nevoie de cel puțin 8 ore sau mai mult. Luați un pui de somn în weekend dacă sunteți epuizați.
  • Aveți grijă de tine în orice fel. Oamenii sănătoși sunt oameni încrezători. Exercițiul constant mărește încrederea în orice fel. Vă simțiți și arătați mai bine și chiar mișcați diferit. Alăturați-vă unei sală de gimnastică, jog, jucați fotbal sau baschet. Barele de putere sunt bune pentru a păstra în rucsac la școală.
  • Încercați să faceți prieteni care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă, în loc să fiți în jurul oamenilor care vă fac să vă simțiți singuri decât sunteți cu adevărat.
  • Faceți timp pentru dvs. Fi singur și bucurați-vă! Gândiți-vă la ceea ce prețuiți în oameni, la școală și în viața voastră.
  • A fi ocupat. Încercați să vă provocați tot timpul. Nu vă așteptați să fiți perfecți sau să nu faceți greșeli. Asigurați-vă propriile decizii despre școală.
  • Încercați să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, astfel încât oamenii să vă înțeleagă. Acționând Moody sau Sullen nu te duce nicăieri.
  • Setați obiective realiste pentru dvs. Doriți să fiți cunoscuți pentru personalitatea dvs., creierul sau abilitățile sportive? Sau toate cele trei? Obțineți organizat și scrieți ceea ce doriți. Faceți liste detaliate pas cu pas cu privire la modul în care vă veți atinge obiectivele. De exemplu, dacă doriți să fiți cunoscuți ca fata cu a "Grozav" personalitate, decât să încercați să fiți mai relaxați, jucăuș (doar nu în clasă), flexibil, prietenos și deschis. Compliment sau observați o persoană diferită de zi cu zi, dar fiți sinceră. Așteptați-vă să fiți foarte cinstiți și să nu minți, așa că oamenii vor avea încredere în tine. Permiteți-vă să vă schimbați și să crească.
  • Nu trebuie să fii bogat să fii încrezător! Puteți cumpăra haine de la payless, țintă sau Ross, care transporta multe dintre brandurile elegante și celendale pentru prețuri accesibile (și nimeni nu trebuie să știe!)
  • Nu arata ca incerci prea tare. Păstrați părul, machiajul și unghiile pe partea mai naturală. Se pare clasier și mai ușor merge.
  • Dacă prețuiți inteligența, începeți să lucrați din greu pentru ao îmbunătăți. Oamenii inteligenți au tone de încredere. Citiți, aplicați pentru clasele de onoare, obțineți în cea mai mare parte AS pe teste. Organizați prioritățile și onorați-le!
  • Nu vă descurajați când următoarea persoană pare ca și cum ar face mai bine decât tine. Doar să rămâi să fii singur și obiectivele pe care le-ai stabilit pentru tine, ca să nu-ți faci griji cu ce cealaltă persoană se întâmplă.
  • Nu vă fie rușine de cine sunteți. Spuneți oamenilor adevărați hobby-uri, sporturile dvs. reale etc. Dacă nu se așteaptă, este în regulă. Nimeni nu e perfect!
  • Dacă cineva încearcă să te ispitească în presiune de la egal la egal, este perfect bine să spui că nu, atâta timp cât ești calm și politicos despre asta. "Hei, vrei să fumezi cu noi mâine seara?" Un răspuns rezonabil la acest lucru, dacă nu este chestia ta, ar putea fi ceva de genul: "Nu sunt atât de mult în asta, dar mă duc la filme sâmbătă, vreau să mă alătur?"
  • Urmăriți-vă propriile vise și goluri și faceți ceea ce doriți să faceți cu viața voastră.
  • Fii sănătos! Asigurați-vă că obțineți suficiente vitamine și minerale și mâncați suficient de la fiecare grup de alimente. Exercitați cel puțin 3 ori pe săptămână. Încercați jogging și construiți până la 3 mile (4.8 km) Dacă este posibil. Implicați-vă cu echipele sportive de la școală.
  • Întotdeauna să fiți drăguți cu oamenii. Te vor vedea ca o persoană bună, care vă va ajuta în viitor.
  • Avertizări

    Spuneți nu dacă ceva nu se simte corect sau periculos. Stai departe de oamenii auto-distructivi care intră în droguri, vandalism sau bande.
  • Aveți dreptul să încheiați conversații urâte. Doar pleaca.
  • Evitați acționarea arogantă pentru a vă ascunde nesiguranța. Majoritatea oamenilor nu-i plac și pot vedea prin ea.
  • Dacă aveți probleme serioase cu un prieten apropiat, nu începeți o luptă. Calmează-te și folosește cuvintele tale. Vorbiți și respectați sentimentele lor. Tratați-le cu demnitate. Spune-le că te aștepți ca ei să fie mereu cinstiți cu tine.
  • Fiind încrezători mijloace care nu se încadrează în presiunea de la egal la egal. Îți faci mintea despre lucruri.
  • Nu exagerați dacă nu sunteți plăcut de unii oameni. Ține un simț al umorului despre tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar