Cum să fii persoana pe care ai vrut-o mereu să fii

Toată lumea visează să devină cea mai bună versiune a ei înșiși. Poate doriți să fiți un jucător profesionist, un pictor de renume mondial sau pur și simplu cel mai bun părinte pe care îl puteți fi. Realizarea întregului dvs. potențial poate părea o sarcină puternică de a întreprinde, dar este posibilă odată ce eliberați toate trăsăturile nefolositoare care vă țin înapoi. Luați inventarul trăsăturilor dvs. interioare pentru a începe să vă deplasați spre a fi persoana pe care doriți să o fiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând inventarul
  1. Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 1
1. Recunoașteți că sunteți deja persoana pe care doriți să o fiți. Secretul de a deveni tot ce vrei să fii minciună în amintirea că ești deja! Sunteți deja cea mai bună versiune a dvs. Trebuie doar să știți cum să fiți această persoană. Tot ceea ce doriți este deja în interiorul vostru și toate resursele de care aveți nevoie pentru a le crea sunt și în tine.
  • Ceea ce căutați nu este acolo în lume. Dacă nivelul dvs. de iubire de sine, încrederea sau abundența depinde de circumstanțele care vă sunt externe, atunci veți trăi în frica constantă de a fi luați departe. Adevărata putere interioară provine să creadă că sursa tot ce vrei să devii este în tine.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 2
    2. Căutați blocajele de drumuri în calea voastră. Există un citat care spune "Singurul lucru care te-a ținut înapoi ești tu." Asta este adevărat. Cu toate acestea, trebuie să faceți stoc de orice atribute sau obiceiuri pe care le aveți care nu reflectă persoana pe care doriți să o fiți. Acest lucru poate necesita să vorbească cu câțiva iubiți și să-i întrebe dacă observă că orice atribute nefolositoare care vă pot ține înapoi. Două atribute comune care vă pot ține înapoi sunt:
  • Îndoială de sine. Acesta este un atribut care vă poate lăsa imobil, nu vă puteți schimba niciodată și niciodată să vă atingeți adevăratul potențial. Dacă sunteți afectat de o teamă de eșec sau de nesiguranță, trebuie să le combateți acum. O modalitate excelentă de a Combatează îndoiala este de a căuta dovezi ale succeselor dvs. Identificați toate realizările minunate pe care le-ați obținut deja. Apoi, ajungeți la câțiva prieteni apropiați și să-i spuneți câteva lucruri pe care le admiră despre dvs.
  • Procrastinare. Această trăsătură nedorită, în general, vine la auto-vorbe. Vă spuneți că lucrați bine sub presiune sau că sarcina nu va dura atât de mult, așa că nu trebuie să o faceți chiar acum. Pune-o timp de o oră devine zile, iar următorul lucru pe care îl știi că tragi o clipă pentru a termina.Depășiți amânarea prin încercarea de a da seama de ce ați dezactivat sarcinile în primul rând. Apoi, schimbați modul în care vă uitați la sarcini mari. În loc să încercați să strângeți o mulțime de lucruri într-o singură ședință, spuneți-vă dacă ați completat o mică bucată, puteți avea o pauză. De asemenea, mergeți la un mediu care conduce la lucru - și nu este umplut cu posibile distrageri.
  • Dacă vă luptați cu amintiri profund îngropate și dureroase, temeri, depresie sau abuz de substanțe, este posibil să nu fiți capabili să abordăm aceste probleme pe cont propriu. Ajungeți la un profesionist de sănătate mintal instruit, care vă poate îndruma prin procesul de vindecare a rănilor vechi, astfel încât să puteți pretinde viitorul sănătos și vibrant pe care îl doriți.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 3
    3. Găsiți adevărul și valorile voastre. Fiecare persoană are ceva ce sa născut să facă. Aveți un scop unic de a fi aici și trebuie să-l găsiți. Așa cum declară Pablo Picasso, "Sensul vieții este de a găsi darul dvs. Scopul vieții este să-l dați departe." Faceți o autoevaluare pentru a vă apropia de adevărul dvs. și mai aproape de a deveni persoana care trebuia să fie. Întrebați-vă aceste întrebări:
  • Ce te trezești în fiecare dimineață? Ce te face să te simți cu adevărat în viață?
  • Ce clase ați plăcut în timp ce sunteți în școală? Ce îți place să afli mai multe despre?
  • Ce locuri de muncă ați avut că te-a făcut să vă simțiți intenționați?
  • Ce activități participați la acest lucru vă face să pierdeți calea timpului pentru că vă place să le faceți atât de mult?
  • Ce vă spun frecvent oamenii că sunteți buni la?
  • Ce idei ești cel mai pasionat?
  • Ce puteți pur și simplu nu mergeți fără această viață?
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 4
    4. Eliberați orice gânduri care vă contrazic adevărul. Orice moment credeți că un gând negativ, critic, înfricoșător sau dăunător la tine, vă deconectați de adevărul vostru. Ori de câte ori vă spuneți că nu puteți face ceva sau nu aveți ceva, devine o profeție de auto-împlinire - nu vă puteți atinge obiectivele în acest fel. Adevărul tău este că ai capacitatea de a deveni tot ce vrei să devii. Tot ce trebuie să faceți este să credeți și îl puteți realiza.
  • Pentru a opri gândurile nefolositoare, deputați să le identificați mai întâi, apoi provocați-le. Dacă vă aflați spunând "Nu pot face asta" Când încercați un lucru nou, cereți dovezi care arată că nu puteți. Mulți oameni au discuții negative care nu le servesc. Scopul de a deveni conștient de aceste gânduri și de a le înlocui cu declarații pozitive, cum ar fi "Mi-e teamă să încerc asta. Dar nu voi ști dacă sunt bun la asta dacă nu încerc."
  • Uneori, credința în tine poate fi dificilă, mai ales când aveți o auto-discuție negativă. Pe măsură ce învățați să provocați auto-discuții negative, a început să vă imaginați să vă atingeți obiectivele. Vizualizarea poate fi un motivator puternic și vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători în abilitățile dvs.
  • Pentru a practica vizualizarea, du-te într-o cameră liniștită și stai confortabil. Inchide ochii. Respiră adânc. Vedeți-vă îndeplinirea unui scop. Încercați acest lucru cu obiective mai mici, cum ar fi pierderea a 10 kg sau finisarea semestrului cu 4.0 GPA. Imaginați-vă la linia de sosire, dar, de asemenea, reveniți și imaginați fiecare pas mic pe care va trebui să-l faceți pentru a ajunge acolo (i.E. Mâncarea corectă și de lucru sau studierea zilnică și obținerea îndrumării).
  • Metoda 2 din 3:
    A face munca
    1. Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 5
    1. Ascultați răspunsurile din interiorul vostru. Prea mulți dintre noi ignorăm chemarea interioară moale a intuiției noastre, care iubește și ne adoră. Ne reamintește să ne relaxăm și să avem încredere. Vedeți, există adesea o voce mult mai puternică, care se înrăutățește prin mintea noastră și ne spune să ajungem la acțiune. Ne împiedică să ne încredem în noi și să ne atragem să privim la lumea materială și superficială pentru tot ceea ce căutăm.
    • Practica făcând distincția dintre vocea aspră și critică care te împinge și vocea moale, cultivată care iubește și te susține. Apoi, faceți o alegere conștientă despre care unul pe care îl veți asculta.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 6
    2. Identificați ceea ce nu doriți. Nu vă puteți atinge pe deplin potențialul decât dacă știți ce este. De multe ori în viață, obiectivele noastre se schimbă și, ocazional, ne putem simți pierdut și nu avem nicio idee despre ce lucrăm. Știind ceea ce nu doriți, totuși, vă împinge în direcția în care ar trebui să vă deplasați și vă permite să setați limite clare.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 7
    3. Practicați gândirea optimistă. Știința arată că oamenii optimiști tind să trăiască mai mult și să se bucure de o mai mare sănătate fizică și psihică decât cei care gândesc pesimist. Văzând paharul ca pe jumătate complet înseamnă zâmbind adesea, refuzați de a vă compara cu ceilalți într-un mod competitiv și găsirea căptușelii de argint în majoritatea situațiilor.
  • Un mod susținut de cercetare de a deveni mai optimist este să faci cel mai bun exercițiu de sine posibil. În acest exercițiu, veți scrie în mod expres despre viitorul dvs. de sine timp de 20 de minute."Gândiți-vă la viața voastră în viitor. Imaginați-vă că totul a dispărut, așa cum ar putea. Ați muncit din greu și ați reușit să realizați toate obiectivele dvs. de viață. Gândiți-vă la aceasta ca fiind realizarea tuturor viselor voastre din viața voastră. Acum, scrieți despre ceea ce ați imaginat."Completați exercițiul trei zile la rând.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 8
    4. Asuma riscuri. Ai fost nervos până acum să te pui acolo de teama de eșec? Învață să fii curajos și să profite de mai multe oportunități care vin calea ta. Oamenii de succes nu ajung în acest fel jucând-o în siguranță tot timpul. Citiți situațiile și oamenii pentru a determina care oportunități merită timpul dvs., atunci, bunker în jos pentru a dezvolta o strategie câștigătoare.
  • Riscurile de risc experimentează în mod constant metodele lor de a le rafina și de a dezvolta cel mai eficient mod de a obține rezultate. Nu opriți niciodată experimentarea.
  • Așteptați succesul, dar îmbrățișați ușor eșecul. Ar trebui să vă imaginați întotdeauna îndeplinirea obiectivelor. Cu toate acestea, eșecul este inevitabil. Luați greșeli în pas și recunoașteți-le ca momente de învățare pentru a vă perfecționa abilitățile și pentru a vă întoarce mai puternice decât înainte
  • A trăi în mod constant în zona dvs. de confort poate duce la plictiseala și dezangajarea. Pasul în afara zonei dvs. de confort, luând inițiativă și luând un proiect dincolo de îndatoririle dvs. regulate. Voluntar, și când faci, lucrați cu o populație pe care ați fost anterior părtinită (i.E. Abuzatori de substanțe, persoane fără adăpost etc.). O altă modalitate de a vă scutura rutina este să nu mai luați un backseat în munca voastră. Intrați într-o poziție de conducere în care aveți mai multe responsabilități și mai mulți oameni care se bazează pe tine.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 9
    5. Învață să spun "Nu" uneori. Riscurile de risc pot fi cunoscute în mod clasic "da" mai mult decât "Nu". Această înclinație este construită pe nu la lăsarea de frică sau îndoieli îi determină să rateze oportunități incredibile de creștere. Cu toate acestea, atunci când vă străduiți să vă atingeți întregul potențial, trebuie să învățați să vă folosiți vocea și să spuneți "Nu" o ocazie. Respectați-vă și ridicați valorile dvs. de bază refuzând participarea la activități care nu vă servesc obiectivele.
  • Desigur, vor fi momente când sunteți îndemnați să spuneți "da" Pentru a păstra o relație. În aceste situații, acordul de a face ceva ar putea servi obiectivele dvs., dacă aveți acea persoană în viața dvs. oferă un impact pozitiv.
  • Dacă sunteți încrezător că spuneți "Nu" este cea mai bună opțiune pentru dvs., faceți acest lucru fără a oferi o scuză sau scuze.
  • Metoda 3 din 3:
    Promovarea vibrațiilor bune
    1. Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 10
    1. Înconjoară-te de oameni pozitivi. Oamenii pe care îi petreceți cel mai mult timp cu o reflectare a dvs. Ca vechea zicală, "cine se aseamănă se adună". Examinați-vă cercul social pentru a vedea dacă indivizii pe care vă aflați pe o bază zilnică sau săptămânală reprezintă bine. Acești oameni ar trebui să aibă caracteristici și trăsături pe care le admirați, trăsături că într-o zi se pot freca pe tine. Rezistați nevoii de a vă înconjura cu persoanele care pot fi distractive sau interesante în acest moment, dar vă trageți departe de a vă atinge potențialul.
    • Hans F. Hansen a spus, "Oamenii vă inspiră sau vă dau. Alegeți-le cu înțelepciune." Exercitați acest lucru în viața voastră, evaluând cele mai apropiate de dvs. Gândiți-vă cum vă simțiți cu acești oameni. Te ridică și te motivează? Vă încurajează să aveți obiceiuri sănătoase și pozitive?
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 11
    2. Măriți-vă punctele forte. Descoperiți abilitățile și talentele unice și asigurați-vă că le folosiți în fiecare zi. Făcând acest lucru, vă perfecționați abilitățile și faceți-le chiar mai bine. Când lucrați la punctele forte, vă dați lumii cei mai buni dintre voi. În plus, vă sporiciți încrederea în sine și vă simțiți mai mult.
  • Acest lucru nu este de a spune că este neimportant să analizăm slăbiciunile dvs. - este foarte important să știți ce domenii ați putea folosi munca. Cu toate acestea, cunoașterea și jocul la punctele forte vă permite să vă realizați visele și auto-actualizarea. Gândiți-vă: ați primit aceste daruri pentru un motiv. Utilizati-le!
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 12
    3. Răsfățați-vă. În timp ce vă aflați în călătoria de auto-actualizare, amintiți-vă să luați timp liber pentru a fi bine pentru tine însuți. Împinge-te mai departe și mai departe poate fi un lucru bun, dar toată lumea necesită pauze și de îngrijire de sine pentru a sari înapoi în șa la 100%. Când vă simțiți stresați sau copleșiți, întoarceți-vă la câteva practici de auto-îngrijire care vă permit să vă ștergeți mintea și să ușurați energia negativă, astfel încât să nu afecteze munca pe care o faceți asupra dvs.
  • Testați câteva activități pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și apelați-vă când vă simțiți stresați. Un ritual zilnic sau săptămânal ar putea fi o idee minunată de a implementa pentru a împiedica stresul înainte de a deveni prea mult.
  • Imaginea intitulată Fiți persoana pe care ați dorit-o întotdeauna să fiți pasul 13
    4. Construi auto-încredere și relaxați-vă. Mențineți o relație bună cu dvs. Uneori, putem fi atât de prinși în viață că ne neglijăm. Intrați în mod regulat cu sinele dvs. interior și rulați un diagnostic. Există ceva de care aveți nevoie? Ai nevoie de o pauză? Petreceți timp cu dvs. și frecvent reevaluați unde vă îndreptați și dacă vă place unde vă dați. Suntem cu toții lucrări în curs, deci nu vă îngrijorați când trebuie să vă schimbați planurile sau să vă regrupeți. Fi un campion pentru tine!
  • sfaturi

  • Amintiți-vă că sunteți uimitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar