Cum să fii confortabil în pielea ta

Tind să vă întoarceți, să rămâneți liniștiți și încercați să nu vă puneți acolo? Nu vă faceți griji - o mulțime de oameni nu se simt confortabil în propria lor piele. Dar asta se poate opri astăzi. Aveți multe de oferit și trebuie să începeți să vă puneți acolo dacă doriți să vedeți rezultate. Deci, cum vă puteți simți confortabil în pielea voastră? Urmați doar pentru a afla.

Pași

Partea 1 din 3:
Schimbarea perspectivei
  1. Imagine intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 7
1
Gandeste pozitiv. S-ar putea să vă gândiți că unii oameni sunt doar în mod natural mai pozitivi decât alții. Nu este neapărat greșit, dar nu lăsați gândirea negativă să vă împiedice să luați o decizie mai pozitivă. Dacă doriți să vă simțiți confortabil în pielea voastră, atunci trebuie să începeți să vă gândiți la cel mai bun lucru care vă poate întâmpla în loc să vă așteptați mereu cel mai rău. Ori de câte ori vă atrageți gândiți negativ, luptați cu gândurile negative cu cel puțin două sau trei pozitive. Faceți un efort pentru a vă înlocui gândurile negative cu cele pozitive și pentru a vă aștepta să vă întâmpine lucruri bune - cu atât mai mult vă așteptați ca lucruri bune să se întâmple, cu atât mai mult vor.
  • Să spunem că te duci la o petrecere unde nu vei ști mulți oameni. Dacă vă prindeți gândindu-vă: "Probabil că voi cheltui tot timpul petrecut singur de către Pita și Hummus", ar trebui să modificați acest gând negativ. În schimb, spuneți-vă: "Poate voi face un nou prieten în seara asta," sau "Voi avea un timp minunat să prind puțini oameni pe care îi cunosc."
  • Gândirea pozitivă vă poate ajuta să vă simțiți mai fericiți și să aveți mai puțin stres.
  • Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 8
    2. Practicați acceptarea și îmbunătățirea.Acceptarea cine sunteți nu înseamnă că trebuie să renunțați la îmbunătățirea dvs.Dacă există un aspect al vieții dvs. pe care doriți să le schimbați, apoi stabiliți obiective pentru a vă ajuta să ajungeți acolo.Puteți lucra pentru schimbare în timp ce încă acceptați unde vă aflați în acest moment.
  • Dacă, de exemplu, vă simțiți inconfortabil vorbind cu oameni noi, acceptați asta despre dvs.Spuneți "Nu mă simt întotdeauna confortabil să vorbesc cu oamenii noi și asta e în regulă."Apoi stabilește un scop pentru schimbare.Scopul tău ar putea fi: "Voi vorbi cu cineva pe care nu-l cunosc de două ori în fiecare săptămână."Data viitoare când aștepți un lift sau în picioare în linie la un magazin, lovește o conversație cu cineva.Acești pași pentru copii vă vor ajuta să vă schimbați nivelul de confort în timp.
  • Un alt exemplu pe care oamenii îl luptă adesea este pierderea în greutate.Mulți oameni care simt că trebuie să piardă în greutate, sunt nemulțumiți de trupurile lor așa cum sunt.Cu toate acestea, acceptarea și iubirea corpului dumneavoastră așa cum se poate ajuta, de fapt, să pierdeți în greutate.
  • Imaginea intitulată acceptă că nu don
    3. Complimentați-vă singur. S-ar putea să vă simțiți brusc despre tine când cineva îți spune că arăți uimitor sau când un prieten complimentează un aspect al personalității tale. Dar complimentele vor veni și complimentele vor merge, și la sfârșitul zilei, valoarea dvs. de sine nu ar trebui să depindă de ceea ce spun ceilalți despre dvs., indiferent dacă este bine sau rău. Ar trebui să puteți accepta complimente de la alții grațios - și cu adevărat credeți-le, dar ar trebui să vă obișnuiți să vă complimentați.
  • De asemenea, puteți lucra la acordarea altor persoane atunci când se simte bine. Simțiți-vă bine că alți oameni se simt bine.
  • Imaginea intitulată Adopt în TEXAS PASUL 12
    4
    Dezvoltați-vă încrederea. Fiind încrezător, este cheia pentru a vă simți confortabil în pielea voastră și este evident că a fost mai ușor de spus decât făcut. Încrederea vine din interior și dezvoltându-vă încrederea înseamnă să vă simțiți bine despre cine sunteți, unde vă aflați și ceea ce trebuie să aduceți la masă. Dacă nu puteți suporta ceea ce vedeți în oglindă și simțiți că nu aveți nimic de a contribui la o conversație, atunci nu puteți merge mai departe. Lucrați la găsirea cel puțin câteva lucruri pe care le iubiți despre dvs. și cu faptul că sunteți mulțumiți de modul în care vă uitați în loc să vă pierdeți în conștiința de sine.
  • Dezvoltarea încrederii ia o viață. Dar nu puteți începe până nu faceți un angajament de a începe să schimbați modul în care vă simțiți despre voi înșivă.
  • Faceți o listă a atributelor dvs. pozitive.Puteți adăuga la listă în fiecare zi sau de câteva ori pe săptămână.Dacă faceți ceva care vă face să vă simțiți bine despre dvs., adăugați-l în listă.
  • Imagine intitulată Adresați părinților despre pubertatea Pasul 3
    5. Păstrați un jurnal de recunoștință.Păstrarea lucrurilor și a oamenilor pentru care sunteți recunoscători pot avea un efect profund asupra vieții voastre. Jurnalul, și practicarea recunoștinței, vă pot ajuta să vă simțiți mai fericiți și mai încrezători despre cine sunteți.Vă ajută perspectiva să devină mai pozitivă, deoarece vă face să vă concentrați mai mult pe lucrurile bune din viața voastră.
  • În fiecare zi, scrieți cel puțin un lucru pe care îl simțiți recunoscător. Când vă simțiți jos, scoateți jurnalul și citiți-l pentru a vă reaminti de toate lucrurile bune din viața voastră.
  • Imagine intitulată Groom Personalitatea dvs. Pasul 1
    6. Gândește-te la tine ca o persoană frumoasă. Este minunat dacă prietenul tău, cei mai buni prieteni și toată lumea din jur crede că ești frumoasă, dar asta nu contează un pic dacă ești convins că ești urât. Chiar și un supermodel se poate simți complet nesigur și inadecvat, iar ceea ce credeți în interior este mult mai important decât modul în care oamenii vă văd în exterior. Știți că primul pas spre a vă simți frumos se gândește într-adevăr că sunteți frumos, așa cum sunteți. Dacă alți oameni sunt de acord, atunci minunați, dar în cele din urmă, într-adevăr nu face nici o diferență.
  • Uită-te în oglindă și gândiți-vă: "Wow, părul meu arată minunat astăzi!"Sau," ochii mei arată destul de în această lumină."Sau, mai bine," văd bunătatea în zâmbetul meu și bucuria în ochii mei."
  • Dacă începeți să vă gândiți că sunteți frumos, oamenii vor putea să simtă asta. Si ghici ce? Care vă va face și mai frumos.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți pasul dvs. Pasul 17
    7. Onorați punctele forte. Toată lumea are puncte forte diferite - cheia pentru onorarea ta este identificarea lor, apoi de a le îngriji.Păstrarea unui accent pozitiv asupra forțelor dvs. vă va ajuta să mențineți o perspectivă pozitivă și vă simțiți mai confortabil cu cine sunteți.
  • Imagine intitulată Reîmprospătați-vă pasul 1
    8
    Medita. Meditatarea vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil în pielea voastră, deoarece vă va ajuta să vă simțiți atrănțată de corpul vostru și de respirația voastră. Luați 10-15 minute pe zi pentru a vă așeza într-un loc confortabil și lucrați la relaxarea fiecărei părți a corpului dvs. unul câte unul. Concentrați-vă asupra sunetului și sentimentului de respirație în creștere în și din corpul vostru și lăsați-l pe toți zgomotul și grijile zilei să se topească. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai calme și mai confortabil cu cine sunteți și vă va ajuta să scăpați de toate aceste distrageri care vă pot mulțumi zilele.
  • Faceți obiceiul de a medita cel puțin o dată sau de două ori pe zi și veți putea să vedeți rapid ce o mare diferență pe care o face.
  • Dacă lucrează medierea pentru dvs., puteți încerca, de asemenea, yoga. Yoga vă permite, de asemenea, să vă concentrați asupra minții și corpului dvs. și adăugați mișcări la gândirea dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbrățișându-vă
    1. Imagine intitulată Fii un gânditor creativ Pasul 14
    1. Învață să te iubești. Cu adevărat iubirea dvs. poate lua o viață, deci de ce să nu începeți astăzi? Fii confortabil cu modul în care arăți, miroase, sunet, acționa și reacționează la situații. Lucrați la găsirea unei fericiri din interior și lăsându-l să radieze. Dacă nu te iubiți, atunci nu contează cât de mulți oameni fac. Este ca și cum ați fi crezut că sunteți frumos - trebuie să simțiți mai întâi înainte de a face acest lucru dacă face altcineva. Dați-vă suficient "timp" pentru a învăța să iubiți cu adevărat persoana pe care o faceți, să faceți lucrurile care contează pentru dvs. și să vă liniștiți mintea, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este chiar în fața dvs.
    • Dacă vă simțiți foarte copleșiți de lume, vă dați o zi de tăcere pentru a evita televiziunea, Internetul, telefonul dvs. sau orice alte distragere. Concentrați-vă pe locuirea doar a minții și a corpului.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant și energic (fete) Pasul 3
    2. Îmbrățișați calitățile dvs. unice. Sentimentul diferit de alte persoane este normal.Ceea ce este dificil acceptarea și îmbrățișarea diferențelor și în picioare de cine sunteți.Începeți prin a vă cunoaște cu adevărat - ceea ce vă place să faceți, ceea ce vă face să vă simțiți fericiți și ce vă îndepărtează de alte persoane.Apoi lucrați la acceptarea faptului că alți oameni nu pot accepta întotdeauna acele lucruri și că este în regulă.
  • Gândiți-vă la calitățile dvs. unice ca unele dintre cele mai importante caracteristici ale dvs.Ele sunt lucrurile care vă fac cine sunteți și vă ajută să vă aflați ca individ.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de sărbătorile cu tulburare bipolară Pasul 3
    3. Aveți grijă de corpul vostru. Asigurați-vă că obțineți cel puțin 7-8 ore de somn, să faceți duș zilnic și să acordați atenție igienei. S-ar putea să nu vă simțiți confortabil în propria dvs. piele, deoarece întotdeauna vă simțiți obosiți sau nemulțumiți de modul în care vă simțiți. Luarea timpului pentru a vă menține sănătatea vă poate ajuta să remediați acest lucru. Luați băi lungi. Răsfățați-vă. Asigurați-vă că mâncați trei mese echilibrate pe zi. Toate acestea vă vor face să vă simțiți mai fericiți să fiți cine sunteți și mai fericiți despre împărtășirea cu lumea.
  • Având în vedere corpul tău nu înseamnă punerea machiajului și arătând ca un model când părăsiți casa. Înseamnă doar da corpului tău timpul și efortul pe care îl merită.
  • Imaginea intitulată Luați mintea de la lucrurile Pasul 14
    4. Petreceți timp cu oamenii care vă fac să vă simțiți bine. O mare parte din îmbrățișarea pe care sunteți și vă simțiți confortabil în pielea voastră este în jurul oamenilor care vă susțin și vă vor face să vă simțiți bine despre voi înșivă. Aruncați acei prieteni toxici care vă aduc întotdeauna în jos, fiind negativi și ignorați-vă în favoarea narcisismului lor. Lucrează la agăța cu oamenii care vă complimentează, îngrijesc cum vă simțiți și vă tratați cu grijă și iubire.
  • Imagine intitulată Ajutați-vă sistemul de asistență să vă sprijine Pasul 12
    5. Arătați încrezător să vă simțiți încrezători. Oamenii care nu se simt confortabil în propria lor piele merg într-o cameră ca ei nu aparțin acolo și tind să păstreze un profil scăzut. Data viitoare când intri într-o cameră, ține-ți capul înalt, zâmbește și stai într-un scaun ca și scaunul tău preferat la domiciliu. Deși nu trebuie să-ți lovi picioarele la casa unei persoane noi, să tratezi locul ca propria cameră de zi și să fii confortabil care să locuiască un spațiu nou. Oamenii vor putea să spună că vă simțiți ca și cum ați aparține acolo și vă place să vă câștigați locul acolo.
  • Dacă proiectați încrederea într-o situație nouă, veți fi mult mai probabil să o simțiți. Unele modalități de a arăta încrederea în limba corpului dvs. includ:
  • Ținând capul ridicat
  • În picioare sau stați în picioare cu o poziție bună
  • Păstrați umerii înapoi și pieptul
  • Evitând fidgetarea sau atingerea
  • Rămânând deschise, fără a trece brațele pe piept
  • Partea 3 din 3:
    Făcând modificări ale stilului de viață
    1. Imagine intitulată Recuperarea de la Gastering Pasul 10
    1
    Găsiți-vă pasiunea. Găsirea ceva cu care sunteți pasionat și permiteți-vă să vă încorporați că pasiunea în viața voastră vă poate ajuta să vă simțiți mai fericiți și mai încrezători.Găsiți-vă pasiunea prin reflectarea intereselor dvs., identificând ceea ce vă face să pierdeți trenul de timp și să vă gândiți la lucrurile pe care le-ați iubit ca pe un copil.
    • Dacă nu sunteți sigur ce este pasiunea dvs., să vă angajați să scrieți tot ceea ce vă face să vă simțiți aprins sau energizat pentru o săptămână întreagă. Nu lăsați nimic, indiferent cât de mică este. La sfârșitul săptămânii, citiți lista, și vedeți dacă vă oferă o perspectivă asupra a ceea ce vă face să vă simțiți fericiți ca persoană.
    • Odată ce ați găsit o pasiune, lucrați la el. Dacă vă gândiți la pasiune ca un mușchi care are nevoie de lucru pentru a întări, mai degrabă decât ca obiect sau un lucru pe care îl găsiți, vă veți dezvolta mai eficient pasiunea.
  • Image denumită un actor mai bun etapa 19
    2
    Dans. Dansul vă poate ajuta să vă luați în posesia corpului vostru, lăsați-vă și vă simțiți confortabil cu cine sunteți.Diverse tipuri de dans în grupuri foarte diferite de oameni au arătat în mod constant fericirea sporită și stresul redus. Acest lucru se poate traduce într-un stimulent în încredere.
  • Nu sunteți sigur de unde să începeți? Înscrieți-vă pentru clasa de dans a începătorului.Nu-ți place clasele? Închideți perdelele, a manevrat muzica și au o petrecere de dans solo în casa ta.Aveți nevoie de îndrumare la domiciliu? Obțineți un DVD de exerciții bazat pe dans sau găsiți un videoclip YouTube cu o clasă de dans pentru începători.
  • Imaginea intitulată Supraviețui o critică de școală de artă Pasul 12
    3. Obțineți creativi. Fiind creativ vă poate ajuta să vă îmbunătățiți valoarea de sine, găsiți sentimente pe care nu le cunoașteți că ați avut și vă simțiți minunat despre ceea ce aveți de oferit lumii.În timp ce este nevoie de încredere pentru a îmbrățișa creativitatea, creativitatea stimulează, de asemenea, încrederea. Chiar dacă nu credeți că sunteți tipul creativ, s-ar putea să vă surprindeți. Scrie o poezie. Obțineți niște creioane colorate și schițați un peisaj. Ia o clasă de ceramică. Ia o clasă de mișcare interpretativă. Încercați Songwriting. Faceți ceva complet din zona dvs. de confort și vedeți ce ați venit. Crearea creativă vă va ajuta să vedeți lumea într-un mod nou și vă va face mai confortabil cu cine sunteți.
  • Faceți timp pentru creativitate în viața voastră.Dacă sunteți blocat într-un ciclu de somn, lucrați, faceți treburi de uz casnic, repetați, este puțin probabil să vă simțiți împliniți.Începutul timpului de joc și creativitate vă poate face să vă simțiți mai fericiți, ceea ce vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil în pielea voastră.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de natura Pasul 1
    4
    Exercițiu. Nu aveți nevoie să aveți un pachet de șase sau să fiți în formă de top pentru a pune ceva timp în exerciții în fiecare săptămână. Lucrul timp de doar o jumătate de oră pe zi sau o oră în fiecare zi vă va îmbunătăți starea de spirit, păstrați-vă inima puternică și vă va face să vă simțiți mai bine despre modul în care arătați și simțiți. Chiar și o plimbare de 20 de minute în fiecare zi vă poate ajuta să vă simțiți mai bine să ieșiți din casă și să vă îmbunătățiți mentalitatea doar prin faptul că sunteți în aer proaspăt.
  • Alegeți activitatea asupra inactivității ori de câte ori puteți. Mergeți la 15 minute la magazinul alimentar în loc de conducere. Mergeți la etajul al patrulea al clădirii de birouri în loc să luați ascensorul. Aceste schimbări mici pot face o mare diferență.
  • Dacă vă place greu să vă motivezi să lucrați pe cont propriu, să luați o clasă de yoga sau barre cu un prieten sau să vă alăturați unui sport echipei. Exercițiul poate fi și un lucru social.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în etapa etapei 12
    5. Faceți râsul o parte mai mare din viața voastră. Oricine poate să râdă mai mult. Indiferent dacă spui glume, atârnând cu oameni care te fac să râzi, sau să uit la cel puțin o comedie pe săptămână, cu atât mai mult râzi, cu atât mai confortabil vei simți că ești tu însuți.Vă puteți simți mai fericiți și aveți mai puțină anxietate, care vă poate reduce nivelul de stres și vă poate îmbunătăți sănătatea. Zâmbind mai mult s-a arătat, de asemenea, să vă îmbunătățească starea de spirit și să vă facă să râdeți mai ușor.
  • Când râzi cu adevărat, nu vei putea să te oprești și să te îndoiești. Râsul adevărat vă va face să îmbrățiți momentul și să vă simțiți fericiți.
  • sfaturi

    Obțineți un sistem de asistență... prieteni sau familie care pot ști ce încercați să faceți și puteți fi acolo pentru a fi încrezător dacă aveți un timp greu cu obiectivele dvs.
  • Sistemul dvs. de asistență vă poate ajuta, de asemenea, să vă îndepliniți obiectivele prin faptul că vă puteți oferi sfaturi care vă pot ajuta să vă îndepliniți obiectivele.
  • Păstrați-vă și obiectivele dvs. realiste și posibile - aici este locul în care oamenii tind să devină prea încrezători și să se întindă în sine. Și asigurați-vă că nu începeți să vă bucurați de inteligență pentru propria sa zi ..
  • Nu vă comparați cu ceilalți. Ești frumoasă și unică.
  • Avertizări

    Va trebui să ieșiți dintr-o rutină normală care să vă facă grijuliu, dar să aveți încredere în tine și să știți că merită!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar