Cum să vă schimbați complet

Realizând că nu trăiți cea mai bună viață vă poate lăsa să vă simțiți blocați și frustrați cu voi înșivă. În timp ce vă schimbați complet ar putea fi provocatoare uneori, este încă posibil dacă sunteți dispus să puneți efortul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Imaginând ce arată cea mai bună viață
  1. Imagine intitulată Schimbați-vă complet pasul 3
1. Identificați declanșatoarele pentru comportamentele pe care doriți să le schimbați. Schimbarea unui obicei rău este foarte greu, dar imaginându-vă declanșatoarele dvs. ar putea ajuta. Când vă simțiți tentați să vă angajați într-un obicei prost, scrieți ce se întâmplă în prealabil. Acest lucru ar putea fi declanșatorul dvs., evitând astfel situația în viitor, vă poate ajuta să faceți schimbări pozitive.
  • Să spunem că încerci să nu mai mănânci mâncare. Când vă simțiți tentați să mâncați pe o pungă de jetoane, ați putea lua în considerare ce se întâmplă când lovitura pofta. S-ar putea să vă dați seama că atunci când vă simțiți stresați, vă simțiți mâncarea junk. Gestionarea nivelului de stres vă poate ajuta să evitați declanșarea poftelor.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet pasul 2
    2. Face o listă cu obiceiuri și comportamente care vă țin înapoi. Va trebui să vă schimbați obiceiurile rele pentru cei buni dacă doriți să faceți o schimbare mare. Identificați obiceiurile care nu vă ajută să trăiți viața dorită. În plus, recunoașteți comportamentele care cauzează probleme în viața voastră. Listați aceste obiceiuri și comportamente, astfel încât să puteți lucra la schimbarea acestora.
  • De exemplu, s-ar putea să recunoașteți că obiceiul dvs. de a mânca în weekend vă împiedică să economisiți bani pentru a utiliza pentru hobby-urile dvs. și de a mânca mese sănătoase.
  • În mod similar, vă puteți da seama că derularea pe telefonul dvs. ia tot timpul liber.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet pasul 1
    3. Descrieți cum arată cea mai bună viață. Dacă doriți să vă schimbați complet, probabil că vă simțiți că viața voastră nu merge așa cum doriți. Pentru a vă ajuta să fiți cel mai bun sine, decideți ce fel de viață ideală ar arăta. Includeți locul de muncă sau căii de studiu pe care doriți să le urmăriți, cum doriți să vă petreceți ziua și cum doriți ca oamenii să vă perceapă.
  • De exemplu, ați putea decide că doriți să fiți un profesor, astfel încât să puteți lucra cu copiii. În timpul liber, vă puteți petrece ziua, ajutându-vă pe alții, făcând lucruri și petrecerea timpului cu familia. Poate doriți ca oamenii să vă perceapă ca o persoană cu bunătate.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând schimbări mari
    1. Imagine intitulată Schimbați-vă complet pasul 4
    1. Investiți în tine pentru a vă ajuta să vă recunoașteți valoarea. Meriți să vă simțiți cel mai bine, deci tratați-vă la un aspect nou. Porniți coafura și puneți împreună câteva echipamente noi pentru a vă oferi un nou început. Dacă purtați machiaj, utilizați un tutorial pentru a încerca un aspect nou.
    • Dacă vă puteți permite, mergeți la un salon pentru o nouă tunsoare și cumpărați niște haine noi.
    • Dacă sunteți scurt în numerar, mergeți la un magazin de știri sau faceți un magazin de vânzare pentru a adăuga 1-3 bucăți noi în dulapul dvs. Ca altă opțiune, invitați-vă prietenii să aibă o swap de îmbrăcăminte cu dvs., astfel încât să puteți obține gratuit haine noi.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 5
    2. Schimbați-vă mediul, astfel încât viața dvs. să se simtă proaspătă. Un mediu proaspăt vă poate ajuta să vă schimbați mentalitatea și să vă faceți să vă simțiți dezactivați. Începeți prin eliminarea oricăror dezordine din spațiul dvs. de viață și de lucru. Apoi, rearanjați-vă mobilierul sau alte decorațiuni pentru a crea un aspect nou. Dacă puteți, adăugați ceva nou pentru a vă reaminti că faceți o schimbare mare în viața voastră.
  • Chiar și o schimbare mică poate face o mare diferență, așa că nu vă faceți griji dacă puteți"să revizuiască întregul spațiu. De exemplu, obținerea unei plante mici și o imprimare motivațională poate fi suficientă pentru a vă ajuta să vă simțiți reînnoită.
  • Dacă puteți, să vă redecorați spațiul, astfel încât viața să se simtă complet nouă. Porniți lucrarea de artă, obțineți lenjerie nouă și înlocuiți mobilierul învechit sau rupt.
  • Configurați-vă mediul pentru a vă potrivi viața ideală. De exemplu, ați putea face biroul dvs. punctul focal în camera dvs., dacă doriți să scrieți sau să studiați mai mult. În mod similar, s-ar putea să vă plasați ghivecele și tigăi la o distanță ușoară dacă doriți să începeți să gătiți în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 6
    3. Utilizați auto-discuții pozitive pentru a vă motiva. Atitudinea dvs. vă poate face sau vă poate rupe, cultivați o mentalitate pozitivă. Acordați atenție gândurilor dvs., astfel încât să puteți recunoaște modelele de gândire negative. Când vă prindeți gândiți negativ, provocați-o și înlocuiți-o cu ceva neutru sau pozitiv. În plus, creați afirmații pozitive pentru dvs. pe care le puteți repeta pe tot parcursul zilei.
  • De exemplu, hai să spunem că te prindeți gândindu-vă: "Eu suge totul."S-ar putea să provocați gândul că vă spuneți:" Asta nu poate fi adevărat pentru că sunt bun la cântând, desen și coacere."Apoi, înlocuiți-l cu ceva asemănător" Sunt bun la o mulțime de lucruri, dar nimeni nu știe cum să facă totul."
  • S-ar putea să folosiți afirmații pozitive cum ar fi: "Sunt suficient," "Pot să realizez ceva cu o muncă grea" și "devin cel mai bun sine" pentru a vă motiva.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 7
    4. Încercați ceva nou pentru a vă scoate din zona dvs. de confort. Când faceți o schimbare mare în viața voastră, trebuie să vă eliberați de zona dvs. de confort pentru a vă ajuta să creșteți. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să începeți să încercați lucruri noi. Faceți o listă de lucruri pe care le-ați dorit întotdeauna să încercați, apoi începeți să verificați lucrurile.
  • Lista dvs. ar putea include lucruri cum ar fi: "Du-te la noul restaurant thailandez," Du-te Skydiving, "Luați o clasă de artă", "Aplicați pentru un stagiu," Voluntar "," Vorbiți cu un străin la magazinul alimentar " "Fixați-mi părul în mod diferit" și "ia un nou traseu pentru a lucra."
  • Metoda 3 din 4:
    Devenind cele mai bune tine
    1. Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 8
    1
    Setați obiective realiste și măsurabile Pentru a vă ajuta să fiți cel mai bun sine. Examinați descrierea vieții idei și identificați 1-3 goluri care vă pot ajuta să ajungeți acolo. Apoi, revizuiți-vă obiectivele, astfel încât acestea să fie mici și ușor de măsurat. Fii specific, astfel încât să puteți urmări progresul.
    • De exemplu, "Fii mai activ" nu este un obiectiv minunat, deoarece nu este măsurabil sau specific. Un obiectiv mai bun ar fi "Lucrați 30 de minute pe zi."
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 9
    2. Includeți noi obiceiuri care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Faceți o listă de obiceiuri pozitive care vă vor ajuta să lucrați pentru obiectivele dvs. Apoi, decideți cum puteți încorpora aceste obiceiuri în viața voastră. Programați-vă noile obiceiuri în ziua dvs., astfel încât să puteți face încet progresul pe obiectivele dvs.
  • De exemplu, să spunem că obiectivul dvs. este de a ajunge la o greutate corporală sănătoasă. Noile dvs. obiceiuri ar putea fi să antreneze în fiecare zi și să mănânce mese sănătoase. Pentru a vă ajuta să țineți pasul cu aceste obiceiuri, vă puteți programa antrenamentele și timpul pentru a pregăti mâncăruri sănătoase.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 10
    3. Reduceți înapoi pe activități cu prioritate scăzută, astfel încât aveți timp pentru ceea ce este important. Aveți o perioadă limitată de timp în fiecare zi și adăugați-vă noile obiective la programul dvs. s-ar putea simți copleșitor. Pentru a face timp pentru noile dvs. obiective, căutați activități care nu vă ajută să trăiți cea mai bună viață. Înlocuiți aceste activități cu prioritate scăzută cu noile dvs. obiceiuri pozitive.
  • De exemplu, să spunem că, în mod normal, petreceți ora de prânz pentru a juca un joc pe telefonul dvs. În schimb, ați putea folosi acest timp pentru a vă exercita.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 11
    4. Înconjurați-vă cu oameni orientați spre creștere care vă motivează. Oamenii pe care îi ai în viața ta fac un impact mare asupra motivației și comportamentului tău. Petreceți mai mult timp cu oamenii care lucrează spre succes și fac ceea ce îi face fericiți. Acest lucru vă va ajuta să vă motivați să vă urmăriți schimbarea mare în viață.
  • Nu vă faceți griji cu privire la excluderea oamenilor din viața voastră. Dacă petreceți mai mult timp cu oameni care sunt gânditori de creștere, veți petrece în mod natural mai puțin timp cu oameni care ar putea fi o influență proastă.
  • Încercați să participați la evenimente sociale pentru persoanele care vă împărtășesc obiectivele sau interesele. Probabil veți face prieteni buni acolo.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 12
    5. Urmăriți-vă progresul spre noile dvs. obiective și obiceiuri în fiecare zi. Documentați cât de mult vă puneți la obiectivul dvs. și sărbătoriți fiecare realizare minoră pe care o faceți. Concentrați-vă pe realizarea progresului și nu pe punctul final. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți motivați să continuați.
  • În fiecare zi, scrieți ce ați făcut acea zi pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul.
  • Când realizați o mică sarcină, aveți o sărbătoare mini și vă felicitați pentru a face progrese.
  • Metoda 4 din 4:
    Rămânând cursul
    1. Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 13
    1. Recrutați un partener de responsabilitate pe măsură ce faceți modificări. Este mai ușor să rămâi motivat dacă lucrezi cu un partener. Adresați-vă pe cineva care împărtășește un obiectiv similar sau care aveți încredere că sunteți sincer cu dvs. pentru a fi partenerul dvs. de responsabilitate. Verificați cu partenerul dvs. cel puțin o dată pe săptămână, astfel încât să vă simțiți că trebuie să continuați să faceți progrese.
    • În funcție de obiectivul dvs., puteți invita și partenerul dvs. de responsabilitate pentru a face activități orientate spre obiectiv cu dvs.
    • Dacă lucrați la mai multe obiective, luați în considerare faptul că aveți mai mult de un partener de responsabilitate. De exemplu, ați putea avea un prieten care lucrează cu dvs., un coleg de cameră care vă ajută să monitorizați modul în care utilizați timpul liber și un coleg care verifică progresul zilnic de lucru.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 14
    2. Reduceți distragerile care vă împiedică să vă concentrați asupra a ceea ce este important. Lucruri precum TV și telefonul dvs. pot fi o distragere mare, dar nu-i lăsați să vă țină înapoi. Când o distragere a atenției vă împiedică să vă lipiți de schimbările pozitive, să o eliminați din viața dvs. sau să puneți restricții asupra acestuia. Acest lucru vă va ajuta să faceți progresul spre obiectivele dvs.
  • De exemplu, ați putea utiliza o aplicație pentru a vă limita utilizarea social media pe telefon și computer.
  • În mod similar, ați putea deconecta televizorul pentru ao face mai greu să-l vizionați.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet pasul 15
    3. Reflectați asupra progresului dvs. spre obiectivele dvs. o dată pe săptămână. Reflecția vă ajută să recunoașteți ceea ce faceți bine și ce faceți greșit. Acest lucru vă ajută să faceți noi modificări pentru a vă ajuta să atingeți scopul final. Începând deoparte timpul în fiecare săptămână să vă gândiți la ceea ce ați realizat săptămâna respectivă și ce schimbări vă pot ajuta să faceți mai bine în săptămâna viitoare.
  • De exemplu, ați putea înregistra cât timp ați petrecut lucrul la obiectivele dvs. și ce activități s-au simțit ca o pierdere de timp. Apoi, decideți cum vă puteți petrece timpul mai înțelept în viitor.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 16
    4. Recompensați-vă pentru a face schimbări pozitive. Dați-vă un mic tratat pentru a vă recunoaște progresul. Acest lucru ar putea fi un autocolant, mâncarea dvs. preferată sau un articol mic pe care l-ați dorit. Să vă recompensați continuu ca să rămâneți motivați să rămâneți cu schimbarea dvs. mare.
  • Pentru a vă recompensa pentru schimbări mici, ați putea pune un autocolant în calendarul dvs. atunci când vă angajați într-un obicei bun sau lucrați la un scop.
  • Pentru realizări mai mari, s-ar putea să vă răsfățați într-un mic tratat, cum ar fi să obțineți cafeaua preferată sau să folosiți o bombă de baie fantezie.
  • Când realizați o piatră de hotar majoră sau un obiectiv, oferiți-vă o recompensă mai mare, ca o nouă pereche de pantofi sau o excursie la spa.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet Pasul 17
    5. Concentrați-vă pe călătoria spre o mai bună mai bună decât scopul final. Este nevoie de timp pentru a vă schimba complet complet, dar probabil veți avea schimbări mici de-a lungul drumului. Aceste mici schimbări sunt ceva de sărbătorit și pentru a vă ajuta să începeți să trăiți o viață pe care o iubiți. Nu vă faceți griji cu privire la cât timp vă duce pentru a vă trăi pe deplin cea mai bună viață. În schimb, bucurați-vă doar de călătoria de zi cu zi.
  • Nu vă împingeți atât de greu să vă atingeți obiectivele pe care le simțiți stresate și copleșite. Mergeți încet și încercați să vă bucurați de plimbare.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă complet pasul 18
    6. Includeți zile de odihnă în programul dvs., astfel încât să nu vă ardeți. Când încercați să vă schimbați viața, ați putea simți că trebuie să utilizați fiecare moment cu înțelepciune. Acest lucru vă poate lăsa să vă simțiți ca și cum nu puteți să vă odihniți sau să încetați. Cu toate acestea, corpul și mintea voastră au nevoie de odihnă dacă veți fi la cel mai bun lucru. Programați zilele de odihnă în viața voastră, astfel încât să puteți recupera și să rămână cursul.
  • De exemplu, ați putea planifica o zi de odihnă în fiecare săptămână în care vă relaxați sau vă distrați.
  • Alternativ, ați putea programa o zi în jos o dată pe lună în care stați acasă toată ziua pentru a vă relaxa.
  • sfaturi

    Este nevoie de timp pentru a face o schimbare mare, deci fii răbdător cu tine însuți! Pentru a vă menține motivați, amintiți-vă de schimbările mici pe care le-ați făcut deja.
  • Nu vă schimbați pentru a impresiona alte persoane. Concentrați-vă pe a trăi o viață pe care o iubiți și ați stabilit obiective pentru a vă ajuta să ajungeți acolo unde doriți să mergeți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar