Cum să fii încrezător atunci când este chel

Pierderea părului poate determina oamenii să fie distrași și jenați. Bărbații și femeile amândoi pot deveni foarte emoționale atunci când se confruntă cu chelie sau cheltuială. Cu toate acestea, este important să ne amintim că acest lucru este comun. Există multe motive ca chelie, dar asta nu face mai ușor să se ocupe. Din fericire, există o mulțime de modalități de a vă mări încrederea în timp ce învățați cum să vă ajustați confortabil pentru a fi chel.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrățișând chelie
  1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 1
1. Identificați cauza baldnei. Primul pas pentru a face pace cu chelie este să înțelegeți motivele care stau la pierderea părului. Toată lumea aruncă părul în fiecare zi (unii dintre noi mai mult decât alții), dar nu este suficient de semnificativ pentru a fi clasificat ca pierdere a părului. Cauza exactă a căderii părului se referă, de obicei, la unul dintre cei patru factori: genetica (istoria familiei), modificările hormonale, o afecțiune medicală, efectul secundar al medicamentelor. Dacă suferiți de o pierdere semnificativă a părului, dar nu știți cauza, veți dori cu siguranță să aflați. Adresați-vă medicului dumneavoastră să vă ajute să vă dați seama de motiv și veți fi mai bine pregătiți să vă îmbrățișezi chelie.
  • Dacă sunteți îngrijorat de pierderea părului, acordați atenție dietei dvs. Obiceiurile nutriționale slabe pot fi un motiv pentru care vă subțieți pe partea de sus. De asemenea, acordați atenție sănătății dvs. emoționale. Stresul poate fi un alt factor.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 2
    2. Deflectați comentariile negative. Uneori străini perfecți vă pot cere întrebări personale aparent aleatoare. Dacă încrederea dvs. ia o bătaie, deoarece oamenii ți-au pus la îndoială coafura "alegere", Încercați să învățați o modalitate eficientă de a răspunde la poporul Nosy. O metodă este să le ignorați complet. Pretindeți că nu ați auzit comentariul și apoi nu trebuie să recunoașteți, chiar și pentru dvs. De asemenea, puteți să vă confruntați cu persoana explicând că preferați să nu explicați nimic despre aspectul dvs. personal. Oricare vă va lăsa să vă simțiți mai încrezători decât dacă alegeți să vă înfruntați insultă.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul 3 Bald 3
    3. Recunoaște beneficiile chelnerii. Nu numai că este chel frumos, dar sunt câteva rezultate cu adevărat pozitive! De exemplu, mulți oameni văd chelie ca indicator că omul fără păr este matur din punct de vedere social și a crescut statutul social. Aceasta este o mare percepție pentru ca oamenii să aibă de la tine în locul de muncă. Oamenii au tendința de a asocia chelie cu forța fizică.
  • Economisi timp. Fiind chel poate reduce drastic cantitatea de timp pe care o cheltuiți în dimineața. În loc de uscare prin suflare, periere și styling, pur și simplu hidratați și adăugați protecție solară și ieșiți din ușă! Somnul suplimentar veți câștiga în fiecare dimineață vă va spori cu siguranță starea de spirit și încrederea dvs.
  • Salvați banii. Deși încă mai trebuie să aveți grijă de capul dvs. chel, acesta va costa semnificativ mai puțini bani decât îngrijirea unui cap plin de păr. Adresați-i oricărei femei (sau bărbatului) care a forțat o sumă sănătoasă pentru evidențierea care va dispărea după doar două luni.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 4
    4. Găsiți pe cineva pe care îl admirați. Lumea este plină de oameni inspiratori, puternici, frumoși - și mulți dintre ei nu au păr! Dacă nu știți pe cineva personal pe care îl puteți alege ca erou chel chel, există o mulțime de oameni celebri pentru tine să privești. Faceți niște citiți și găsiți pe cineva pe care îl admirați, ambele în interiorul lui. Mulți dintre cei mai puternici oameni din istorie au fost chelați, deci veți avea o mulțime de alegeri. Sunteți interesat de politică? Uită-te la Cory Booker. Dacă sunteți un fan sportiv, uitați-vă la Michael Jordan!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 5
    5. Apreciați-vă sănătatea. Dacă chelie este rezultatul unei stări medicale, poate fi deosebit de greu de rezolvat. Voi deja treceți prin multe schimbări emoționale și fizice, astfel încât poate fi greu să acceptați o schimbare mai mare atunci când vă pierdeți părul. Deși poate fi cu adevărat dificil, puteți încerca să vă schimbați percepția. În loc de gândire, "Acest chemo ma făcut să-mi pierd părul!", încercați să gândiți, "Acest chemo are în mod evident un impact. Pot vedea asta căutând în oglindă!" Gândirea pozitivă (și senzație mai încrezătoare) poate îmbunătăți modul în care vă simțiți - atât mental și fizic.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigând încrederea generală
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul 6 Bald 6
    1. Complimentați-vă singur. Concentrați-vă pe trăsăturile dvs. pozitive. Ați făcut bine pe un proiect mare la locul de muncă? Felicitați-vă! Puteți vedea rezultatele de când ați început să mergeți la sala de gimnastică? Mental High-cinci! În fiecare zi, încercați să vă gândiți la cel puțin un lucru care vă place despre dvs. Acest lucru va deveni un obicei și va avea un impact deosebit asupra stimei dvs. de sine. În curând, veți simți chiar mai încrezători că sunteți chel!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul 7 Bald 7
    2. Întăriți-vă mintea. Prin întinderea mușchilor mentali, puteți găsi noi motive pentru a fi mândri de tine. Încercați să învățați o nouă abilitate sau o limbă, jucând jocuri de cuvinte și meditaţie. Toate aceste activități se dovedesc a crește dexteritatea mentală. Cel mai deștept vă simțiți, cu atât mai bine vă veți simți în general în general. Intelectul este direct legat de nivelul dvs. de încredere. Pe măsură ce vă întăriți mintea, vă veți consolida și nivelul de încredere. Veți începe să vă dați seama că taldness dvs. nu vă definește - aveți o mulțime de mari calități.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 8
    3. Evitați negativitatea. Încercați să evitați gândurile negative. Dar nu te supăra pe tine dacă ai unul! În schimb, acceptați-o, recunoașteți-o și continuați. În cele din urmă, vă puteți instrui să aveți mai puține gânduri negative și mai puține. De asemenea, vă va ajuta dacă vă străduiți să vă plasați în situații pozitive. Înconjurați-vă cu prietenii și familia de susținere care credeți că sunteți minunat!
  • Încercați să faceți afirmații pozitive în oglindă. Uită-te la tine - capul chel - și spune-ți că arăți grozav și te simți minunat.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 9
    4. Acționează încrezător. Țineți-vă capul în sus și mergeți în înălțime. Când întâlniți o persoană nouă, uitați-le în ochi, zâmbiți și oferiți o mișcare fermă. Acestea sunt toate modalitățile pe care le puteți arăta încrezător. Și dovezile ne spun că atunci când acționați încrezător, veți începe să vă simțiți încrezători.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 10
    5. Prezentați-vă cel mai bun sine. Poate că nu simți prea multă încredere în fiecare parte din tine. Va veni cu practică, dar pentru moment, sporiți părțile din tine însuți, care te fac să te simți puternic și sigur. Alegeți costumul preferat și lipiți-vă pe cel mai bun zâmbet. Dacă sunteți încrezător în părți ale imaginii dvs., acest sentiment se va răspândi până când vă simțiți în cele din urmă un nivel global crescut de încredere. În curând veți arăta chelie cu restul trăsăturilor dvs. pozitive.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățiți aspectul
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 11
    1. Investiți într-o perucă de calitate sau un tooupe. Pierderea părului poate fi o pierdere emoțională și fizică, în special dacă chelie este legată de o boală. Vă puteți simți mai bine și vă puteți mări încrederea dacă vă veți găsi o perucă mare. Perucii vin în toate stilurile și culorile imaginabile. Înainte de a selecta peruca, petreceți ceva timp flipping prin revistele de modă pentru a găsi un stil vă place. O perucă de calitate este importantă deoarece va arăta mai naturală și, de asemenea, necesită mai puțină îngrijire. Alegeți un stil pe care îl aveți confortabil.
    • Pentru a găsi peruca potrivită sau toupee pentru dvs., cereți sfaturi. Înainte de a începe cumpărăturile, adresați-vă unui prieten dacă au sfaturi despre unde să meargă. O altă mare resursă este coafura ta - cereți-i opinia!
    • Luați în considerare alegerea a două peruci - una pentru utilizarea de zi cu zi și una care este doar pentru distracție. Puneți peruca distractivă (care ar putea fi o culoare funky, de exemplu) atunci când trebuie să vă simțiți fericiți și aveți nevoie de un stimulator instant.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 12
    2. Găsiți câteva accesorii noi. Dacă nu doriți să purtați o perucă, există încă multe modalități pe care le puteți acoperi temporar chelie. Pe măsură ce câștigați încredere în chelie, probabil că veți avea nevoie de mai puține dintre aceste opțiuni. Chiar dacă alegeți o perucă pentru muncă, veți dori ceva mai confortabil de purtat în alte momente. Există multe opțiuni excelente, cum ar fi pălării, eșarfe și turbane. Cele mai importante lucruri sunt pentru a vă asigura că găsiți unul cu o potrivire adecvată (măsurați-vă capul) și unul confortabil. După ce ați verificat acele cutii, nu ezitați să vă jazinați și să vă distrați! Tratați Hat și Scarf Shopping în același mod în care veți trata cumpărăturile pentru orice alt element de îmbrăcăminte - ca o modalitate de a vă arăta stilul și să vă reflectați personalitatea. Alegeți câteva elemente care vă fac să arătați grozav - este un excelent booster de încredere.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 13
    3. Îngrijire pentru pielea ta. Poate vrei să-ți acopere baldul, poate că nu ai. Oricum, luând îngrijirea excelentă a pielii dvs. vă va face să vă arătați și să vă simțiți mai bine. Majoritatea oamenilor nu și-au dat seama că atunci când capul tău este ras, încă mai trebuie să utilizați șampon și balsam. Există o mulțime de fire de păr aproape invizibile pe capul dvs., care trebuie încă să fie curățate. Veți dori, de asemenea, să vă asigurați că utilizați o mulțime de protecție solară, în fiecare zi. Menținerea hidratului este, de asemenea, foarte importantă. Tratați pielea deasupra capului dvs. cu respect pe măsură ce tratați restul pielii. Veți arăta mai bine, fiți mai sănătoși, iar atitudinea dvs. va reflecta acest lucru.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 14
    4. Luați în considerare terapia de înlocuire. Terapiile de înlocuire a părului, cum ar fi grefele și transplanturile, reprezintă o soluție mai permanentă dacă într-adevăr nu doriți să rămâneți chelie. Cu toate acestea, ele nu sunt pentru toată lumea. Candidații cei mai frecvenți pentru terapia de înlocuire sunt bărbații sau femeile care sunt dispuse genetic la model-chelie și oameni care și-au pierdut părul ca rezultat al unui prejudiciu (cum ar fi arsurile). Dacă credeți că acest lucru ar putea fi pentru dvs., veți dori să consultați un medic pentru a obține mai multe informații și pentru a înțelege mai bine procedura.
  • Faceți cercetarea. Vrei să găsești un chirurg dermatologic cu o reputație excelentă. Asigurați-vă că puneți întrebări despre procedura în sine, timpul de recuperare și efectele secundare potențiale.
  • Utilizați alte metode pentru a vă simți mai încrezător. Amintiți-vă - Bald este frumos.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 15
    5. Utilizați machiajul. Există multe produse pe care le puteți utiliza dacă aveți de-a face cu niște patch-uri mai mici de chelie. Un produs este o pulbere fermă pe care o puteți pune pe cap pentru a reduce aspectul de chelie. De asemenea, vă acoperă părul pentru a face să apară mai plin.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare atunci când Pasul Bald 16
    6. Scapa de părul subțire. Mulți bărbați și femei suferă de părul subțire, din mai multe motive. Reacția comună este să atârne cât mai strâns posibil cu părul pe care l-ai lăsat. Cu toate acestea, vă veți simți mai încrezători dacă luați probleme în mâinile voastre și doar scăpați de părul subțire. Baldatul este de obicei mai atractiv decât alte metode. Cu alte cuvinte, săriți pieptenele.
  • sfaturi

    Explorați beneficiile chelnerii.
  • Utilizați încrederea dvs. nouă găsită pentru a vă accepta baldness grațios.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar