Cum să fii o prietena bună

Indiferent dacă sunteți într-o relație nouă sau vă apropiați de aniversarea dvs. de cinci ani, există numeroase lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți rolul în relație. Pentru a fi o prietena bună, trebuie să fii deschis și cinstit cu partenerul tău, susținând dorințele și nevoile lor, și dispus să-ți demonstreze dragostea și afecțiunea pentru ei. Rețineți că trebuie să vă deplasați și să vă mențineți propria independență pentru a vă bucura de o relație sănătoasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind deschis
  1. Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 1.Jpeg
1. Nu fi prea deschisă în primele zile. Relaxarea într-o relație este de a se asigura că există o mulțime de spațiu pentru voi doi să vă cunoașteți reciproc și să aveți încredere că aveți dreptate unul pentru celălalt. Dacă încercați prea curând "face" ceva mai mult din relația voastră decât este deja, impulsul prematur îi poate speria și îi strică ceea ce este "acolo" să fie un lucru bun. În schimb, fii răbdător și îți dai seama că este nevoie de timp pentru a îngriji o relație solidă și durabilă. Dacă doriți să fiți o prietena bună, evitați următoarele lucruri:
  • Nu le împingeți să clasificați relația dvs. prea curând. Nu trebuie să aveți prietena sau prietenul de etichetă după câteva date - aceste riscuri îi determină să simtă că decizia nu era propria lor. Fiți răbdători și lăsați-i să-și alinieze propria minte cu privire la momentul în care definițiile, cum ar fi relația constantă, exclusivă, dating serios etc. încep să fie bandiți. Dacă cei doi sunteți compatibili, relația dvs. se va dezvolta în curând.
  • Nu începeți să vorbiți despre căsătorie sau să începeți o familie înainte de a vă întâlni chiar și prietenii și părinții apropiați. Ridicarea unor astfel de probleme prematur poate crea tensiune de la început și poate să se oprească sau chiar să ajungă la capăt unei relații productive și de îngrijire.
  • Nu simți nevoia de a le arăta sau de a le impresiona. Nu aveți nevoie să dovediți nimic - pur și simplu trebuie să fiți prezenți și angajați să ascultați, fiind atenți și să vă împărtășiți interesele.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 2.Jpeg
    2
    Fi cinstit. În timp ce este cinstit partenerului dvs. este foarte important, până la punctul de a fi paramount, este la fel de important ca tu cinstit cu tine însuți. Dacă reacționați sau faceți o greșeală, puteți recunoaște eroarea și scuza. Dacă vă simțiți vulnerabili sau supărați, puteți să vă sortați sentimentele și să le verbalizați-le într-un mod neconcurent.
  • Și cel mai important lucru aici este că veți fi deschis despre sentimentele dvs. cât mai mult posibil. De exemplu, dacă fac sau spun ceva care te deranjează, fii deschis despre cum te afectează, fără să-i acuzați sau să-i cereți să se schimbe.
  • Dacă stabiliți linii solide de comunicare de la început, veți ști mai repede decât mai târziu dacă această relație va dura sau va stinge.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 3.Jpeg
    3
    Vorbesc mintea ta. Nu vă fie frică să vă faceți dorințele, nevoile și opiniile cunoscute, chiar și atunci când acestea pot intra în conflict cu partenerii dvs. ". Nu aveți și nu ar trebui să existe doar pentru a le mulțumi. În plus, arătând că sunteți propria voastră persoană cu propriile dvs. nevoi, dorințe și abordarea vieții le va păstra interesați să vă cunoască și să vă înțeleagă ca o persoană. Dacă vă simțiți confortabil să vă vorbiți mintea, atunci se vor simți confortabil și cu a-și vorbi mintea.
  • Doar amintiți-vă să vă exprimați în felul în care nu atacă opinia sau stilul de viață al altcuiva în vreun fel - puteți Fii umil și depășite în același timp prin utilizarea strategiilor de asertivitate și rămânând și cu privire la sentimentele lor.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 4.Jpeg
    4
    Fii tu însuți. Nu creați un fals doar pentru a le impresiona. S-ar putea să fie tentant dacă credeți că ar prefera un tip diferit de fată, dar, de obicei, acest lucru este doar cobârșit împreună fragmentele de lucruri spuse sau sugerate și probabil că veți fi greșit. La urma urmei, doresc să se întâlnească tu, nu o formă imaginată de perfecțiune. Și dacă chiar vă simțiți tentați să schimbați lucrurile despre tine, deoarece ele insistă că veți fi mai subțiri, mai înalți, mai frumosi, mai liniștiți, atunci este o indicație bună că nu sunteți compatibil.
  • Dacă vă spun de fapt astfel de lucruri într-o manieră proastă, persistentă, atunci nu este dragostea, ci o încercare de a vă controla.
  • Nu pretindeți că vă împărtășiți interesele dacă nu faceți acest lucru. Ar putea fi amuzant sau "sigur" să facă acest lucru inițial, dar este extrem de rău atunci când ei învață că nu prea iubești ceea ce iubesc - ei își puteau să-și bazeze gândurile despre rolul dvs. în viitorul lor pe ceva care nu este real și va ajunge să rănească pe amândouă tu.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind de susținere
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 5.Jpeg
    1. Să aibă un interes în interesele lor. Amintiți-vă ce le place să facă și despre ce le place să vorbească. Nu trebuie să vă acționați ca și cum îi iubești hobby-urile, dar cel puțin încercați să înțelegeți de ce sunt un astfel de fan. Dacă iubesc o trupă, încearcă să înțeleagă de ce. Dacă doar iubesc să fie jucăuși și imatur, amintiți-vă că ar putea fi doar calea lor de a elibera stresul. În învățarea de a accepta modul lor unic de a fi, veți afla, de asemenea, mai multe despre dvs. și, în cele din urmă, dacă ați putea vedea că vă petreceți restul vieții cu această persoană.
    • Nu trebuie să vă interesați toate din interesele lor. Dacă se bucură de vizionarea de baseball, dar nu poți intra în ea, și asta e bine.
    • Doar întrebându-se despre interesele lor și vorbind despre lucrurile care contează pentru ei pot fi suficiente.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 6
    2. Învață să lucrezi ca o echipă. Ca și în orice relație sănătoasă, veți experimenta cota de conflicte, unele mici, unele mari. Nu uitați să fiți adevărați pentru tine și să încercați să abandonați orice egoism semnificativ. O relație este o chestiune de lucru în echipă și o relație simbiotică, nu un parazit, unde o parte dă și cealaltă trebuie doar să iasă fără a da destul înapoi. Într-o echipă, vă veți întoarce reciproc, nu vă submineați unul pe altul și vă prețuiți reciproc în fața altora.
  • În vremuri de greutăți, o abordare a echipei vă poate ajuta să lucrați prin probleme într-un mod mai puțin emoțional atașat, astfel încât să vă asumați responsabilități pentru fixarea lucrurilor, mai degrabă decât să așteptați unul sau altul să remedieze lucrurile.
  • Evitați să aveți A "o pistă" Relația în care legătura se învârte în jurul unui singur lucru. Păstrați-vă relația puternică prin aducerea de varietate și diversitate în relație. Încercați lucruri diferite și noi împreună. Relațiile sunt despre distracția împreună, învățarea împreună și creșterea împreună.
  • Imaginea intitulată Fiți o prietena bună Pasul 7.Jpeg
    3. Complimentează-le mai mult decât le criticați. Dacă tot ceea ce spui în jurul lor este o critică sau un atac, ei nu vor aștepta cu nerăbdare să vă vadă și vor începe să reconsidere să fie cu dvs. La fel, nu trebuie să fii întotdeauna de acord cu ei doar pentru că sunt partenerul tău. Tactatatea este o strategie mai bună în relațiile mature și stabilirea limitelor și a compromisurilor sunt strategii de relații importante pentru a învăța și a adopta.
  • Deși puteți aduce o critică validă atunci când se simte bine, ar trebui să spuneți cel puțin patru lucruri pozitive despre ele pentru fiecare lucru negativ pe care îl spui.
  • Nu le bateți doar pentru că sunteți într-o stare proastă sau lucruri nu merg perfect.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 8.Jpeg
    4. Învață să compromite. Dacă doriți să fiți o prietena bună, atunci trebuie să învățați să compromiteți în loc să vă luptați sau să vă supărați pe cel de-al doilea pe care nu-l faceți. Pentru a compromite bine, amândoi trebuie să puteți discuta calm și rațional o situație în timp ce înțelegeți perspectiva celeilalte persoane. Încercați să înțelegeți unde vine celălalt dvs. semnificativ din loc să se concentreze orbește asupra a ceea ce credeți că aveți nevoie.
  • Nu vrei să fii acea fată care primește mereu drumul doar pentru că partenerul tău ar da mai degrabă în teren pentru că te simți atât de supărat și supărat ori de câte ori lucrurile nu merg drumul tău.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 9
    5
    Dați reciproc spațiu. Ar trebui să vă sprijiniți partenerul, dar ar trebui să fiți capabili să "sa fii acolo" Pentru ei în spirit când nu sunteți de fapt în jur. Dacă vrei să fii o prietena bună, atunci trebuie să faci timp să-ți faci propriul lucru, să stai cu prietenele tale, și Pentru a vă vedea partenerul. Ei ar trebui să știe că vă gândiți la ele și înrădăcinați-le pentru ei, chiar dacă nu sunteți în jur. Dacă vă simțiți nesigur și îndoieli cu puterea relației dvs. al doilea în afară, atunci aveți o problemă.
  • Ar trebui să vă sprijiniți partenerul dacă doresc doar să aibă o noapte cu prietenii lor, în loc să încerce să intre. Este important să vă permiteți altora semnificativ să aibă timp să-și petreacă cu prietenii și să stea fără tine.
  • Dacă vă simțiți îndreptățiți la tot timpul și atenția, învățați Cum să nu fiți o prietena obsesivă. Nu fi o prietena prea protectivă - lăsați-i să iasă fără să se simtă priviți.
  • Amintiți-vă că nu au nevoie de tine pentru tot și că sunteți oameni separați, precum și un cuplu. Când au nevoie de spațiu, nu-l luați personal - recunoașteți-l pentru ceea ce este - timpul lor de întinerire și de a împărtăși interese diferite cu alții. Dar asigurați-vă că știu că sunteți întotdeauna acolo pentru ei. Ei trebuie să știe că veți fi întotdeauna acolo.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind iubitoare
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pas 10.Jpeg
    1
    Fii afectuos. Există diverse modalități de a arăta afecțiunea dvs. - unele sunt mai evidente decât altele și modul în care vă apropiați acest lucru depinde de cât de afectuos vă place să fiți personal. Afecțiunea este aproape de faptul că nu este la fel ca intimitatea - afecțiunea este despre afișarea în mod deschis încât vă pasă de această persoană și poate fi afișată în orice moment al zilei sau nopții, publicului sau privat. Gândiți-vă la modul în care vă place să arătați afecțiune oamenilor pe care îi pasă, cum ar fi ținând mâinile, atingând un braț, sărutări rapide pe obraz, o îmbrățișare, cu părul de susținere, menționând cât de mare este cineva în fața altor oameni, etc.
    • Nume de animale de companie ca "Bebelus" sau "Dragă" sunt o modalitate drăguță de a vă arăta afecțiunea pentru partenerul dvs. Încercați să nu exagerați acest lucru, totuși. Poate fi o oprire majoră dacă le numiți "Domnul. Huddle-urs", mai ales în public. Din toate lucrurile, o bună comunicare este partea vitală a oricărei relații, asigurându-vă că știu cât de mult le place.
    • Textele și e-mailurile regulate de iubire și e-mailurile pot fi un plus, dar prea mulți vor deveni copleșitoare și puteți părea agățată. Aceste tipuri de lucruri arată că sunteți în ele și doriți să dureze pentru totdeauna, dar nu veniți atât de mult încât îi sperie!
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 11.Jpeg
    2. Fi seductiv. Nu vă fie frică să fiți seducători. Majoritatea oamenilor o consideră irezistibil atunci când o fată este sexy, clasică și încrezătoare. Încrederea înseamnă a fi fericiți în propria dvs. piele - veți exuda acest lucru fără a încerca dacă vă acceptați și vă simțiți în siguranță cu privire la valoarea voastră. Nu trebuie să vă forțați să fiți cea mai populară, personalitate bubble dacă nu este stilul dvs. - mai degrabă, să fie cel mai bun pe care îl puteți arăta, luând grija de tine și încredere în faptul că merită atenția lor.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 12.Jpeg
    3. Dați-le cadouri. Când sunteți într-o relație, este distractiv să vă dați reciproc mici cadouri. Toată lumea iubește să facă cadouri și să le ofere una arată că înseamnă mult pentru tine. Nu exagerați - dați-le un cadou când vă simțiți iubiți și doriți să îi lăsați să știe cât de mult înseamnă pentru dvs. Nu vrei ca ei să creadă că încerci să-ți cumperi afecțiunea.
  • Fă-i ceva manual. O floare de hârtie, o inimă artistică, ceva creativ care reflectă personalitatea dvs., astfel încât ori de câte ori se uită la ea, ei se vor gândi la tine și zâmbet. Dacă sunteți tipul muzical sau jucați un instrument, simțiți-vă libertatea de a le juca un cântec sau două (puncte bonus dacă jucați o melodie pe care ați scris-o). Adăugați un videoclip privat al cântecului dvs. către YouTube.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună Pasul 13
    4. Nu fi gelos. Ar trebui să fii iubitor, dar nu până la punctul în care începi să vezi roșu al doilea partenerul tău vorbește sau chiar doar menționează, o altă fată. Nimic nu va transforma altcineva dvs. semnificativă mai repede decât o prietena care este atât de nesigură încât nu poate rezista gândirii altor femei existente în univers. Partenerul dvs. vă va aprecia și mai mult dacă sunteți drăguț cu prietenii lor de sex feminin în loc să vorbim despre cât de urât sau enervant orice fată pe care o vedeți este.
  • Dacă sunt afară cu prietenii lor, nu le trimiteți la fiecare două secunde pentru a vă asigura că nu vorbesc cu alte fete. Acest lucru va face ca partenerul dvs. să vadă cât de puțin aveți încredere în ei.
  • Ajutor de relații

    Sfaturi de ascultare

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion idei cadou pentru iubit

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Efectuați vouchere cupluri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Idei de cadouri

    Eșantion idei cadou pentru iubit

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Apără-ți partenerul. Afișarea loialității și a sprijinului este o parte esențială a consolidării puterii unei relații.
  • Apreciați toate lucrurile care sunt bune în relația dvs. Toată lumea se simte mai confortabilă atunci când există apreciere. Nu ai? Aflați cum le mulțumiți pentru lucrurile pe care le fac chiar și pentru că înseamnă că vă mulțumesc pentru o călătorie acasă. Lucrurile pe care le fac pentru dvs. seamănă cu respectul pe care îl au pentru dvs. Nu toate femeile au o relație bună, apreciați-vă.
  • Lăsați-i să știe că sunt corecți atunci când sunt. Acesta este un imens Booster de încredere, la fel de recunoscător de vină atunci când vă dați vina este o modalitate excelentă de a netezi conflictul într-o relație. Aflați aceste abilități devreme și veți avea baza pentru o relație puternică și de partajare.
  • Nu fi prea pushy! Nu le forțați în lucruri care le fac inconfortabil.
  • Nu încercați să le schimbați. Lăsați-i să știe lucruri pe care le doriți, dacă vă iubesc, vor încerca să o facă data viitoare. Dacă sunt atât de diferiți de persoana cu care vă imaginați să vă petreceți viața, luați în considerare găsirea acestei persoane și tratarea acestei relații ca un dar al învățării.
  • Dacă partenerul dvs. acționează pasiv față de dvs., nu înseamnă neapărat că nu o fac dragoste tu. Cel mai probabil înseamnă că sunt timizi sau introvertiți. Poate că nu au mai fost niciodată într-o relație înainte și nu știu cum să acționeze. Sau poate că nu sunt genul de persoană care să strige de pe acoperișuri, dar încă se simt profund pentru tine. Discutați cu ei despre ceea ce îi determină să acționeze în acest fel și Fii înțelegere. Poate că vă așteaptă să luați mai multă inițiativă, pentru că ați avut mai multă experiență cu relațiile decât au. Sau poate că este într-adevăr doar calea lor și trebuie să vă obișnuiți cu asta.
  • Înțelegeți că toate relațiile sunt diferite și că nu există nici o modalitate universală de a fi o prietena bună, deoarece toată lumea are gusturi diferite.
  • Nu lăsați pe nimeni să vă spună cum să vă trăiți viața și cu siguranță nu un partener. Nu-i lăsa să-ți preseze în schimb, să fii deschis despre lucruri, inclusiv impactul oricăror cerințe pe care le fac. La fel, nu le spuneți cum să-și trăiască viața.
  • Nu lăsați prietenii dvs. să încerce să vă gestioneze relația. Este relația ta și nimeni altcineva. Sigur, vor avea opiniile lor, la fel cum veți avea opiniile dvs. despre relațiile lor. Dar nu trebuie să ascultați fiecare sfat de la prietenii dvs. dacă nu doriți. Și realizați că uneori este vorba despre incompatibilitatea lor cu partenerul dvs. și este bine - nu toată lumea trebuie să facă clic perfect. Pur și simplu sunteți de acord să le auziți și să le cereți la rândul lor să încercați cele mai bune "se înțelege" cu ei.
  • Asigurați-vă că vorbiți despre orice problemă pe care o aveți și să le sortați ca un cuplu. Ar trebui să aibă grijă și să vă răsfățați cât de bine aveți grijă și vă răsfățați-i.
  • Încercați să vă apropiați de prietenii și familia lor. Aceștia sunt cel mai probabil oameni care înseamnă mult pentru ei și ei având păreri bune despre tine de la oamenii pe care îi pasă vor însemna o mulțime. Încercați să faceți prieteni cu prietenii și frații lor. Asigurați-vă că sunteți respectați părinților lor și asigurați-vă că vă plac. Încercați să faceți lucruri mici, cum ar fi apropierea de mama lor sau de cumpărături cu sora lor.
  • Asigurați-vă că aveți încredere în partenerul dvs., dacă nu puteți face acest lucru, atunci ați putea dori să lucrați la el. Încrederea este una dintre cheile fundamentale la o relație, iar obligațiunea dvs. va prospera când a fost stabilită încrederea.
  • Dacă partenerul dvs. este nou, nu le împingeți în nimic. În caz contrar, ei pot simți că sunt doar utilizați.
  • Dacă partenerul dvs. este controlat sau forțând să faceți ceva pe care nu doriți să-l faceți, probabil că este timpul să vă despărțiți. Nu-i lăsa să te controleze.
  • Nu vă fie frică să faceți prima mișcare. Asigurați-vă că ambele sunt gata. De asemenea, chase-ul este o mare parte a relației.
  • Nu minți partenerului dvs., deoarece veți fi prinși într-o rețea de minciuni pe care nu o puteți ține pasul. Fi cinstit, dar dacă vă mint întotdeauna, nu încercați să vă răzbunați. În schimb, luați în considerare vorbind despre asta cu ei.
  • Luați în considerare modul în care veți plăti pentru lucruri. Când vă aflați la cină, gândiți-vă dacă ar fi sau nu potrivit să plătiți, pentru ca ei să plătească sau să împărtășească proiectul de lege. Ce opțiune este cea mai bună va depinde de dinamica relației dvs.
  • Avertizări

    Gelozia este o emoție foarte periculoasă. Nu le face în mod intenționat gelos. Care va duce la subminarea în cele din urmă a încrederii pe termen lung.
  • Nu fi nesigur în privința aspectului tău. Dacă te întâlnesc, ei, evident, cred că ești atractiv.
  • Nu comparați partenerul dvs. actual la ultimul dvs. Nimeni nu apreciază astfel de comparații, chiar dacă încercați să faceți partenerul dvs. actual să pară mai bine. Nu sunt mazăre într-un pod și nu sunteți judecătorul oamenilor în legătură cu ceilalți - gândiți-vă cât de mult funcționează această relație actuală pentru dvs. în loc.
  • Nu flirtează niciodată cu prietenii lor! Nu contează cât de fierbinte sunt pentru tine, trebuie să le asigure că sunt singura persoană pentru tine. Dacă simțiți nevoia de a flirta cu ei, aceasta indică faptul că nu sunteți pregătiți pentru a vă stabili într-o relație monogamă.
  • Nu efectuați teste secrete pe partenerul dvs. pentru a vedea ce vor face. Este umilitor, lipsit de respect și nedrept. În plus, nu ați vrea să vă facă asta. Același lucru este valabil și pentru a vă constrânge partenerul cu sexul.
  • Nu minti niciodata. Nu fiți cinstiți, ci să fiți deschisi cu lucrurile. Nu lăsați lucrurile nesumate, chiar dacă poate fi ciudat, pentru că acest lucru poate duce la probleme în relația dvs. pe drum. Există un astfel de lucru ca minciună prin omisiune - uneori trebuie să spui ceva de dragul de a curăța aerul în cazul în care l-au lăsat neschimbate să-i ducă să gândească lucrurile greșite.
  • Nu fi enervant. Enervant include apeluri constante, se înfurie atunci când petrec timp cu prietenii, care îi petrec să-și petreacă mai mult timp cu tine, plângându-se de alți oameni tot timpul, cerând validarea tot timpul (de exemplu, întotdeauna să încheiem propozițiile "Nu credeți așa?"), etc.
  • Nu vă uitați la telefonul lor dacă nu o clarifică că este în regulă. Se așteaptă la fel în sens invers.
  • Ei vor dori un mic spațiu uneori, așa că nu vă ofensați dacă îl cer.
  • Cunoașteți diferența dintre critici constructive și critici care pur și simplu pune deșeuri la caracterul unei persoane pentru că ați prefera să acționeze diferit de cine sunt.
  • Este bine să împărtășiți lucrurile cu prietenele dvs. atunci când vorbiți despre ei, dar nu uitați să fiți respectați de ei prin faptul că nu împărtășesc lucruri care sunt jenante, confidențiale sau nepoliticoase. (Nu sărut si spune!) Puteți să vă păstrați prietenele actualizate cu privire la modul în care se desfășoară relația, dar să le păstreze să se implice în relația dvs., dacă nu au loc abuz sau alte activități periculoase, caz în care le spune totul și să-i ajute să le părăsească. Dar dacă vă decideți că doriți să împărtășiți informații private despre relație, asigurați-vă că știu despre el și li se permite să facă același lucru cu prietenii lor - dar să nu-i lași să vorbească despre tine ca un obiect.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar