Cum de a construi încredere într-o relație

Cele mai fericite relații cele mai satisfăcătoare se bazează pe o bază de încredere implicită. Dacă doriți ca relația dvs. să fie tot ce poate fi, amândoi trebuie să învățați cum să creați acest tip de încredere. Cele mai multe cupluri se gândesc doar la încredere în termeni de a fi credincioși sexuali, deși esențiali, mai mult decât atât pentru asta.

Pași

Partea 1 din 3:
Angajarea valorilor relațiilor de bază reciproce
  1. Imaginea intitulată construi încredere într-o relație Pasul 1
1. Rămâneți credincios. Dacă un partener nu este loial, o relație devine rapid insuportabilă. Oamenii se recuperează de la o afacere, dar de obicei au nevoie de ajutor profesional pentru a face acest lucru. Faceți un angajament de a fi credincios și să-l lipiți. Dacă nu sunteți mulțumit în relație, obțineți consiliere și nu un iubit cu normă întreagă.
  • Dacă sunteți credincios cuiva, înseamnă că sunteți credincios la toate nivelurile. Aceasta înseamnă fizic, dar și emoțional. Unii oameni cred că este bine să stabilească obligațiuni intime, chiar dacă ar putea să petreacă timpul cu o altă persoană și nimic altceva, dar nu este într-adevăr nu. În cele din urmă va provoca probleme în relația dvs.
  • Să fie clar cu limitele adecvate cât mai mult posibil. Ceea ce este adecvat variază de la cultură la cultură și adesea cu vârsta cuiva. Dar totul se apropie să înțeleagă ceea ce este respectuos, clar și confortabil de a cere dintr-o relație romantică.
  • Dating o persoană o dată nu este o relație comisă, de exemplu. Dacă întrebați o persoană la o dată, asigurați-vă că este clar - poate fi ciudat dacă o femeie nu este în întregime sigură că este la un restaurant ca prieten sau ca o dată.
  • Fii clar dacă vedeți relația sexuală ca fiind mai casuală sau mai gravă. Unii oameni se simt confortabil "Apeluri de pradă" și "prieteni cu beneficii" Tipuri de relații. Alții văd relațiile sexuale ca un act foarte emoțional făcut numai cu cineva angajat într-o relație (sau după căsătorie).
  • Există soiuri largi de comportamente considerate a "relatie serioasa," de la căsătoria tradițională, la "Live-in iubit sau prietena", la mai radical "Căsătoriile deschise," și poliamory. O persoană care caută o căsătorie tradițională poate fi dezamăgită dacă partenerul caută altceva. De asemenea, cineva care caută altceva poate fi dezamăgit dacă partenerul caută o căsătorie tradițională.
  • Imaginea intitulată Construirea încrederii într-o relație Pasul 2
    2. Dă-ți spațiul partenerului și favorizează bunătatea. Încrederea se bazează într-o atmosferă de securitate și siguranță. Ciclul de rănire reciproc, fie verbal, fie fizic, și apoi respingând cealaltă persoană, creează o mulțime de frică - care subminează încrederea. În plus, încercarea de a controla fiecare mișcare a partenerului dvs. este un alt tip de neîncredere, deci asigurați-vă că nu vă agățați posesiv partenerului dvs. Care îl va împinge doar departe.
  • Dacă alte semnificative dorește să-și petreacă timpul cu prietenii, încercați să fiți în regulă cu asta. Puteți vorbi întotdeauna despre comportamentul acceptabil și despre ce nu este, totuși. De exemplu, dacă partenerul dvs. spune că el sau ea dorește să meargă la un club de dans cu prietenii și nu vă simțiți confortabil cu asta - atunci este ceva ce trebuie să vorbiți, atât în ​​acest caz, cât și pentru viitor, astfel încât să nu se întâmple din nou și din nou.
  • Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 3
    3. Iubesc partenerul dvs. fără motive ulterioare. Amândoi trebuie să vă simțiți siguri că sunteți iubiți pentru dvs. și nu din alt motiv. Toate alte motive ar putea fi familia ta, banii, aspectul tău sau chiar doar frica de a fi singur. Asigurați-vă că sunteți cu alte semnificative din motive corecte.
  • Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 4
    4. Faceți relația dvs. o prioritate de top. Poate fi ușor să se ia reciproc pentru a se acorda și neglija unul pe altul. Încercați să nu acordați toată energia și timpul celorlalți persoanelor sau activităților. Păstrați prioritățile clare. Dacă sunteți într-o relație este importantă pentru dvs., atunci asigurați-vă că rămâne în partea de sus a listei dvs.
  • Evitați să deveniți un muncitor, deoarece acest lucru poate ajunge în calea relației dvs. Faceți timp pentru relația dvs. și dacă aveți nevoie să atingeți un obiectiv la un anumit moment, lucrați cu partenerul dvs. pentru a dezvolta soluții.
  • Imaginea intitulată construi încredere într-o relație Pasul 5
    5. Stați la sfârșit. Neînțelegerile, conflictele și furia vor avea loc. Fă-o în siguranță pentru dezacorduri și expresia atentă a furiei de a se întâmpla fără a ridica o teamă de abandonare. Faceți acest lucru prin faptul că niciodată folosiți amenințarea de a ieși.
  • Partea 2 din 3:
    Stabilirea încrederii la sfârșitul dvs
    1. Imagine intitulată Build încredere într-o relație Pasul 6
    1. Păstrați rutina. O mulțime de oameni cred că amestecarea lucrurilor tot timpul face o relație minunată. Cu alte cuvinte, el sau ea intenționează întotdeauna ceva nou pentru a surprinde celălalt. Deși surprizele sunt frumoase din când în când, stabilitatea și uniformitatea sunt mult mai importante într-o relație. Uniformitatea sună plictisitoare, dar trebuie să fiți previzibilă pentru a face lucrurile să funcționeze pe termen lung. Predictibilitatea construiește încrederea.
  • Imagine intitulată Construiți încrederea într-o relație Pasul 7
    2. Fi fiabil. Trust este doar un alt mod de a spune că te poți baza pe cineva. Aveți încredere în partenerul dvs. pentru a face anumite lucruri indiferent de ce în orice moment. Această încredere construiește securitate într-o relație. Asigurați-vă că partenerul dvs. poate conta pe dvs.
  • Dacă spui că vei fi acasă cu 5 p.M., Apoi asigurați-vă că sunteți sau cel puțin lăsați cealaltă persoană să știe dacă apare altceva. Cel mai important factor este coerența. Dacă 4 din de 5 ori, nu vă deranjează niciodată să sunați și să veniți acasă cât de târziu doriți, atunci acesta este un indicator puternic că nevoile dvs. necesită mai mult pentru dvs. decât partenerul dvs. O relație fericită și de succes este atunci când ambele părți fac un efort de a-și menține sfârșitul negocierilor.
  • Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 8
    3. Înseamnă ceea ce spui. Partenerul dvs. vă poate citi fața mai bine decât oricine altcineva. Dacă mințiți sau încercați să ascundeți un sentiment adevărat, fără să spuneți destul de mult tot ce este în mintea voastră, el sau ea va putea spune. Persoana ar putea chiar să creadă că înșeală. Când persoana știe că el sau ea poate avea încredere în tot ieșirea din gură fără ezitare, atunci construiți o legătură neclintită.
  • Imaginea intitulată Construirea încrederii într-o relație Pasul 9
    4. Spune adevarul. Nu păstrați nimic ascuns, nimic nu ar trebui să fie privilegiat de la celălalt. Trebuie să știți că mai devreme sau mai târziu toate lucrurile vin la lumină, iar consecințele de a nu fi complet veridice vor ucide încrederea și va ruina relația voastră.
  • Imaginea intitulată Construirea încrederii într-o relație Pasul 10
    5. Împărtășiți cum vă simțiți cu adevărat. Prea mulți oameni nu lasă niciodată partenerilor lor să știe ce au nevoie. Nu lăsați partenerul dvs. să se miște, sau să încerce să ghicească ce ar trebui să facă pentru tine. Este esențial ca acest lucru să se întâmple cu ambii parteneri. Dacă un singur partener este alimentat de celălalt, există o șansă să se simtă sufocată sau celălalt se poate simți neglijat. Fie scenariul nu este bun.
  • Practicați vulnerabilitatea pentru a permite mai multă apropiere și intimitate în relația dvs.
  • Imaginea intitulată construi încredere într-o relație Pasul 11
    6. Nu uneori. Este bine să ascultați nevoile partenerului dvs. și să încercați să le îndeplinim, dar uneori este la fel de valoros să spunem nu. Nu puteți face totul tot timpul și veți câștiga un anumit respect atunci când refuzați să faceți ceva din când în când. Luând un stand, și impunând propria dvs. voință poate spori încrederea între dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Încurajarea încrederii în alte semnificative
    1. Imagine intitulată Construirea încrederii într-o relație Pasul 12
    1. Aveți încredere în capacitățile partenerului dvs. Cu alte cuvinte, dacă credeți că persoana nu este competentă în unele dintre lucrurile pe care le face, încrederea dvs. nu va fi solidă. Dacă este cazul, trebuie să fiți în față cu el sau cu ea pe problemele într-o manieră cinstită și iubitoare. Acest lucru vă va permite să lucrați prin aceasta și să păstrați încrederea între ei.
  • Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 13
    2. Încredere în partenerul tău. Cum poate partenerul tău să aibă încredere în tine când nu ai încredere în el sau ea? Având încredere iau doi oameni, și fără cea mai mare parte a clădirii încrederii, este ca un pește fără apă.
  • Aici aveți ocazia de a practica vulnerabilitatea. Încrederea unei alte persoane se apropie adesea la modul în care vă simțiți în interior. Cu alte cuvinte, dacă aveți tendința de a fi nesiguri de lucruri, atunci acest lucru ar putea cădea în relația dvs. într-un mod negativ. Aveți toate motivele să aveți încredere până când persoana nu face ceva care vă arată că nu puteți.
  • Să fie deschis despre orice nesiguranță pe care o aveți. Dacă aveți o experiență trecută cu infidelitate, permiteți partenerului dvs. să știe astfel încât să înțeleagă ce trece prin capul vostru.
  • Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 14
    3. Da beneficiul îndoielii. Un indicator al problemelor de încredere este tendința de a gândi la cel mai rău caz din orice situație posibilă. Doar pentru că cineva a ratat telefonul dvs. nu înseamnă că persoana vă înșeală. Când aveți încredere în partenerul dvs., înseamnă că îi dați beneficiul îndoielii. Fiecare persoană merită o șansă de a-i explica înainte de a ajunge la o concluzie. Numai atunci poate fi privit obiectiv.
  • Imagine intitulată construi încredere într-o relație Pasul 15
    4. Lăsați telefonul partenerului dvs. singur. Faceți unul dintre dvs. aveți parole pe telefon? Dacă da, ar putea fi un semn că aveți probleme cu încrederea. În timp ce intimitatea este importantă, nu înseamnă că telefonul dvs. ar trebui să fie protejat ca și cum ar fi Fort Knox. Când există încredere reală, cealaltă persoană vă va respecta intimitatea, chiar dacă el sau ea are acces la telefonul dvs. Dar problema mai mare este, totuși, dacă simțiți că persoana care vă cheamă telefonul semnificativ este o amenințare la adresa relației dvs., atunci există probleme de încredere definite care trebuie abordate.
  • Imaginea intitulată construi încredere într-o relație Pasul 16
    5. Permiteți partenerului dvs. să domnească liber în viață. Adesea, atunci când există probleme de încredere, doriți să monitorizați tot ce face cealaltă persoană și cu cine. Este ușor să vă simțiți teritoriali și să vă simțiți amenințați de toată lumea. Cu toate acestea, încrederea este de a avea încredere și permițând o altă persoană domnie liberă. Când ai încredere în altcineva, înseamnă că ai încredere în tine, care promovează relații mai sănătoase pe termen lung.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vor fi întotdeauna încercări și necazuri într-o relație, dar când vă confruntați cu dificultăți cu o minte deschisă și să lucrați în mod activ prin dificultăți, încrederea în relația dvs. va crește mai puternică.

    Avertizări

    Trustul nu poate fi menținut dacă faci ceva în spatele partenerului tău (e.G. înșelăciune). Partenerul dvs. va afla în cele din urmă și încrederea va fi spartă. Și odată ce încrederea a dispărut, nu poate fi niciodată restabilită, va exista întotdeauna un pic de îndoială în loc de încredere completă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar