Cum să evitați să vă grăbiți într-o relație

Falling în dragoste este interesant și vă umple cu speranță, deci este ușor să vă îndepărtați. Cu toate acestea, grăsimea unei relații vă poate împiedica să creați o relație sănătoasă cu noul dvs. partener. Pentru a încetini lucrurile cu partenerul dvs., petreceți mai mult timp cu prietenii și familia dvs. și așteptați să formați un angajament. Apoi, lucrați la construirea unei relații sănătoase cu ei. În plus, concentrați-vă pe a fi cel mai bun sine, astfel încât sunteți gata pentru o relație sănătoasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încetinirea cu cineva
  1. Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 1
1. Recunoașteți semnele că vă grăbiți relația dvs. Probabil că vă grăbiți relația dvs. dacă ați început recent să vă întâlniți cu partenerul, dar deja credeți că sunt "alesul." Este nevoie de timp pentru ca dragostea adevărată să se dezvolte, așa că dă-ți timp să-ți cunoști partenerul și să te îndrăgostești. Iată câteva semne pe care le-ați grăbit:
  • Îți petrejezi tot timpul liber cu persoana pe care o întâlnești.
  • Relația dvs. este cea mai mare parte fizică.
  • Nu poți opri textul lor.
  • Postați în mod constant despre relația dvs.
  • Vă simțiți frică să le pierdeți după 1-3 date.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 2
    2. Petreceți timp cu prietenii și familia pentru a vă lua mintea de pe relație. Când vă întâlniți pe cineva care vă place, este normal să doriți să le vedeți cât mai mult posibil. Cu toate acestea, petrecerea întregului timp cu noul dvs. partener romantic vă grăbește relația. În schimb, faceți planuri cu prietenii și membrii familiei. În acest fel, vă distrați atenția și mintea voastră este de pe noua dvs. relație.
  • De exemplu, să spunem că aveți o întâlnire cu noul dvs. partener în noaptea de vineri. Faceți planuri cu prietenii dvs. toată ziua sâmbătă, astfel încât să nu fiți tentați să vă vedeți din nou interesul romantic.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 3
    3. Păstrați planurile pe care le-ați făcut deja cu prietenii. Când îți place foarte mult pe cineva, s-ar putea să nu te gândești de două ori la scăderea a ceea ce faci pentru a vedea interesul tău de dragoste. În același timp, acest lucru creează o dinamică nesănătoasă în relația dvs. și pune prea multă atenție asupra noului dvs. partener. Stick la planurile originale chiar dacă persoana pe care o întâlnești vrea să te vadă. În schimb, spuneți-le când sunteți disponibil și încercați să programați o dată atunci.
  • De exemplu, să spunem că intenționați să faceți karaoke cu prietenii dvs. vineri noaptea, dar partenerul dvs. romantic și cere să iasă. Spune: "Am deja planuri cu prietenii în seara asta, dar sunt disponibil mâine. Putem ieși atunci?"
  • Bacsis: S-ar putea să vă faceți griji că nu vor avea timp să vă vadă într-o altă zi. Cu toate acestea, cineva care este cu adevărat interesat de a fi cu voi va face timpul să vă vadă. Dacă interesul tău romantic nu pune în muncă să te vadă, probabil că nu sunt la fel de angajați în relația ca tine.

  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 4
    4. Continuați până în jurul valorii de până când cunoașteți o persoană bine. Când găsiți o persoană care pare să verifice toate cutiile, este normal să doriți să vă concentrați toată atenția asupra lor. Cu toate acestea, nu le cunoașteți bine. Nu deveniți exclusiv cu ei până când nu v-ați cunoscut și sunteți gata să fiți exclusiv.
  • Nu trebuie să-i spui cealaltă persoană întâlnește pe alți oameni decât dacă întreabă. În mod similar, nu-l aduceți cu ei până când nu sunteți interesat să fiți exclusiv.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 5
    5. Așteptați până când ați plecat de cel puțin 3 date pentru a obține intimă. Depinde de dvs. când deveniți intim și este bine să vă explorați sexualitatea. Cu toate acestea, a face sex devreme într-o relație ar putea să vă facă să vă simțiți conectați la persoana prea curând. Dacă aveți o tendință de a vă grăbi relațiile, așteptați până când veți obține să cunoașteți persoana puțin înainte de a lua lucrurile în dormitor.
  • S-ar putea să decideți să așteptați mai mult dacă nu simțiți că știți că persoana este suficient de bună. De exemplu, ați putea aștepta până când vă întâlniți pentru o lună întreagă.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 6
    6. Concentrați-vă pe efectuarea unei conexiuni și nu pe construirea unei relații. Când încercați să găsiți "cel", sunteți mai probabil să vă grăbiți lucrurile cu fiecare partener romantic pe care îl găsiți. În mod ironic, acest lucru poate face mai greu să găsești persoana potrivită pentru tine. Când începeți să întâlniți pe cineva, nu vă faceți griji dacă sunt "unul" sau dacă există un viitor cu ei. În schimb, încercați să faceți o conexiune cu ei și să vedeți unde merge.
  • Cunoașteți persoana cu care vă întâlniți! Încercați să găsiți cele mai bune calități și defectele acestora.
  • Dacă vă dați seama că relația nu funcționează, este bine să mergeți mai departe și să întrerupeți lucrurile. Cu toate acestea, nu presupuneți că cineva este sufletul dvs. de suflet pentru că ele par perfect pentru dvs. după o dată.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei relații sănătoase
    1. Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 7
    1. Fii sincer despre ceea ce vrei într-o relație după câteva date. Onestitatea este esențială pentru o relație sănătoasă. În plus, spunând partenerului dvs. ceea ce doriți vă asigură că nu vă veți preface că aveți aceleași obiective ca ele pentru a continua relația. Discutați despre ceea ce doriți fiecare într-o relație după ce v-ați cunoscut unul pe celălalt pe câteva date.
    • S-ar putea să spuneți: "Vreau să iau lucrurile încet, dar caut o relație care va duce la o căsătorie" sau "Caut o relație serioasă, dar vreau pe cineva care să-mi susțină alegerile de carieră."
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 8
    2. Mențineți relațiile dvs. cu prietenii și familia. Nu vă concentrați atenția asupra partenerului dvs., deoarece creează o dinamică nesănătoasă. Continuați să petreceți timp cu prietenii și familia dvs., chiar și după ce v-ați angajat în relația dvs. Acest lucru va ajuta atât dvs. cât și partenerul dvs. să fie mai îndeplinite.
  • De exemplu, textul prietenilor și membrii familiei apropiați și le vedeți cel puțin o dată pe săptămână.
  • Petrecând prea mult timp cu partenerul dvs. romantic vă poate face să depindeți unul de celălalt, ceea ce vă poate face progresul relației dvs. prea repede.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 9
    3. Păstrați-vă sentimentele până când sunteți sigur că sunteți îndrăgostiți. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați fi îndrăgostiți mai devreme în relație, dar nu spuneți partenerului dvs. până când nu ați avut timp să fiți sigur. Împărtășirea sentimentelor tale prea devreme în relația poate crea un nivel de intimitate și angajament nici unul dintre voi nu este cu adevărat pregătit pentru. În plus, s-ar putea să vă concentrați asupra unei versiuni ideale a partenerului dvs., mai degrabă decât pe sinele lor real. Așteptați până când ați ajuns să cunoașteți persoana suficient de bună pentru a fi sigură că sunteți îndrăgostiți.
  • De exemplu, țineți-vă să spuneți "Te iubesc", chiar dacă simți asta.
  • Bacsis: Este de înțeles că ați imaginat un viitor cu persoana pe care o întâlniți. Cu toate acestea, nu aduceți subiecte ca și căsătoria sau copiii la începutul relației dvs.

  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 10
    4. Fii sincer despre defectele partenerului tău. Nimeni nu este perfect, astfel încât partenerul dvs. va avea unele defecte. La începutul relației tale, este probabil să-ți vezi calitățile bune. De-a lungul timpului, recunoașteți defectele lor. În caz contrar, va fi dificil să se formeze o relație sănătoasă cu ei.
  • De exemplu, partenerul dvs. ar putea fi un pic mai mic decât doriți.
  • Dacă credeți că partenerul dvs. este perfect, probabil că proiectați o imagine pe care o aveți pe ei. Încercați să cunoașteți adevăratul lor.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 11
    5. Evitați luarea unor decizii mari până când nu ați dat seama de mai multe luni. S-ar putea să fanteziți să vă deplasați cu această persoană sau să aveți un copil împreună după doar câteva date, dar nu sari într-un angajament mare atât de repede. Face o regulă pentru tine că nu vei lua decizii mari până când nu ai fost împreună pentru o anumită perioadă de timp, chiar dacă crezi că este alegerea potrivită. Acest lucru vă va ajuta să construiți o relație sănătoasă în loc să vă grăbiți lucrurile.
  • De exemplu, ați putea decide că nu veți vorbi despre mutarea cu ei până când nu ați fost împreună timp de 6 luni. În plus, s-ar putea să vă angajați să vă ocupați de un angajament până când ați fost împreună timp de 2 ani.
  • Metoda 3 din 3:
    Concentrându-se pe tine însuți
    1. Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 12
    1. Urmăriți-vă obiective personale și nu doar o relație. Imaginați-vă viața ideală, apoi scrieți lucrurile pe care le-ați face. Creați o listă de obiective care vă vor ajuta să obțineți ceea ce doriți cel mai mult în viață. Spargeți aceste obiective în obiective măsurabile, apoi începeți să verificați fiecare pas. Acest lucru vă va ajuta să creați o viață minunată pentru a vă găsi partenerul potrivit pentru a se potrivi în ea.
    • De exemplu, ați putea decide că doriți să vă deschideți propria afacere și să cumpărați o casă. Obiectivele dvs. imediate ar putea fi să începeți școala de afaceri, să lucrați la planul dvs. de afaceri și să economisiți pentru o casă.

    Bacsis: Când trăiți cea mai bună viață, este mai ușor să găsiți un partener bun și să construiți o relație sănătoasă. Veți atrage meciuri mai bune și veți avea încrederea de care aveți nevoie pentru a lua deciziile corecte pentru dvs.

  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 13
    2
    Bucurați-vă să fiți singuri Pentru a vă ajuta să așteptați partenerul potrivit. Este normal să vă simțiți frică sau deprimați să fiți singuri. Cu toate acestea, fiind unic poate fi un moment minunat în viața ta dacă te concentrezi pe ceea ce te face fericit. Petreceți de data aceasta urmărirea hobby-urilor, vă distrați cu prietenii dvs. și explorând opțiunile. Când timpul este corect, veți întâlni persoana potrivită pentru dvs.
  • De exemplu, luați o clasă pentru a afla ceva ce ați vrut mereu să încercați.
  • Utilizați acest timp pentru a realiza un scop important pentru dvs., cum ar fi scrierea unei cărți sau câștigarea unei grade.
  • Călătoriți și încercați lucruri noi.
  • Petreceți-vă timpul liber cu prietenii și familia, astfel încât știți că sunteți iubiți.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 14
    3. Luați o pauză de la întâlniri dacă ați trecut recent printr-o despărțire. Trecând printr-o despărțire este foarte dureros, și ați putea fi tentați să intrați într-o relație nouă pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine. Cu toate acestea, revenirea de la o relație în altul prea repede nu va fi sănătoasă pe termen lung. Probabil că veți proiecta sentimentele pe care le-ați avut pentru dvs. pe noul dvs. partener și va fi greu să luați lucrurile încet. După o despărțire, dați-vă o lună pentru fiecare an, ați fost împreună pentru a lucra asupra dvs.
  • Dacă te-ai întâlni cu Ex pentru mai puțin de un an, dă-ți cel puțin o săptămână pentru fiecare lună în care ai fost împreună.
  • Imaginea intitulată Evitați să vă grăbiți într-o relație Pasul 15
    4. Lucrați cu un terapeut dacă simțiți că aveți nevoie de o relație. Uneori, grăbirea într-o relație poate provoca experiențele dvs. din copilărie sau de o boală mintală. Din fericire, un terapeut vă poate ajuta să ajungeți la rădăcina nevoii dvs. de a fi într-o relație. În plus, vă vor învăța cum să vă schimbați gândurile și comportamentele, astfel încât să puteți alege mai bine pentru dvs.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră să vă facă trimitere la un terapeut sau căutați unul online. Beneficiile dvs. de asigurare vă pot acoperi sesiunile, deci verificați-vă beneficiile.
  • Bacsis: De exemplu, condițiile precum tulburarea de personalitate limită sau ADHD pot declanșa un impuls pentru a intra într-o relație prea repede. În mod similar, s-ar putea să aveți probleme să luați lucrurile lente dacă vă este frică de respingere din cauza experiențelor din copilărie.

    sfaturi

    Este ușor să te îndrăgostești, dar să stai în dragoste ia de lucru. Dați-vă timp când aveți nevoie pentru a vă asigura că partenerul dvs. este o persoană cu care puteți menține o relație pe termen lung cu.
  • Dragostea romantica nu este singurul tip de dragoste. Concentrați-vă pe dragostea pe care o obțineți de la prietenii și familia dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar