Cum să vă despărțiți cu o prietena de lungă distanță

Deci, sunteți într-o relație de lungă distanță, și vă gândiți să vă despărțiți?Fie că distanța lungă sau nu, ruperea poate fi greu.Evaluați motivele pentru care vă rupeți.Gândiți-vă la modul în care prietena dvs. poate reacționa.Fiți atenți la sentimentele ei, mai ales dacă ați întâlnit o vreme.Break Ups prin text, chat sau e-mail se poate simți inimă, deci aveți grijă în modul în care vă ocupați.În timp ce ruperea este întotdeauna un lucru ciudat și neliniștit, este important să fii respectuos.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea motivelor pentru rupere
  1. Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 1
1. Evaluați dacă așteptăm cu nerăbdare să vă vedeți prietena următoare.Vizitele dvs. cu prietena ta lungă se simt distractive și interesante sau ca o obligație?Dacă nu așteptați la vizite viitoare cu prietena dvs., acesta este un semn major că relația poate să nu funcționeze.
  • Dacă faceți planuri să vă vedeți că unii pe alții se simte ca o corvoadă, atunci o relație de lungă distanță nu poate fi cea mai bună.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 2
    2. Comparați valorile cu valorile sale. Uneori, relațiile nu funcționează, deoarece valorile și obiectivele dvs. nu sunt compatibile cu valorile și obiectivele celeilalte persoane. Este bine să aveți unele diferențe, dar diferențele majore precum diferite credințe religioase, obiective de viață sau alte lucruri importante pot interfera cu o relație armonioasă. Dacă constatați că de multe ori vă luptați deoarece apreciați lucruri diferite, atunci acest lucru ar putea fi un semn că relația nu va funcționa.
  • De exemplu, dacă prețuiți timp cu familia și prietenii mai mult decât bani și succes profesional, atunci ar putea fi o problemă dacă prietena dvs. este într-adevăr concentrată pe cariera ei chiar acum. Sau, dacă unul dintre voi vrea copii și celălalt nu, atunci acest lucru ar putea provoca probleme serioase pe drum.
  • Încercați să faceți o listă de valori, credințe și obiective pe care le aveți în comun cu prietena dvs. și o listă separată de valori, credințe și obiective pe care nu le aveți în comun. Dacă lista lucrurilor pe care nu le aveți în comun este mai lungă decât lista lucrurilor pe care le aveți în comun, atunci acesta poate fi un motiv pentru ao sparge.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 3
    3. Aflați dacă relația vă ține înapoi.Dacă vă aflați interesați de altcineva, atunci luați în considerare dacă această relație de lungă distanță funcționează.Relațiile pe distanțe lungi pot necesita un alt angajament, așa că fii conștient de faptul dacă acest tip de relație este potrivit pentru tine.
  • S-ar putea să vă simțiți sfâșiat dacă ea a fost iubita dvs. de liceu, și acum găsiți noi interese de dragoste în colegiu.Evitați înșelăciune prietena dvs. ca un "Out" din relația.Dacă te găsești mai mult despre altcineva decât prietena ta, vorbește mai întâi cu prietena ta.
  • Evitați rănirea sentimentelor prietenei dvs. mai departe prin minciună sau acoperirea a ceea ce vă deranjează.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 4
    4. Evaluați dacă viețile dvs. se îndreaptă în direcții foarte diferite. Uneori viața ta devine în calea iubirii.Dacă v-ați dat seama de prietena dvs. de câteva luni și acum se întorc la diferite vieți în diferite orașe, pasiunea și dorința de a continua această relație s-ar fi putut schimba.
  • S-ar putea să găsiți după o distanță lungă pentru câteva luni că tu și prietena ta sunt de fapt condus în direcții foarte diferite.Poate suportul pe care are nevoie este diferit de ceea ce puteți oferi.
  • De exemplu, să spunem că sunteți întâlniți pentru vară, iar acum școala a început din nou în diferite orașe, în diferite școli și aveți angajamente diferite de muncă sau activități.S-ar putea să vă simțiți mai puțin conectați la prietena dvs. acum că aveți o anumită distanță și vă întoarceți la focalizarea pe studiile și petrecerea timpului cu prietenii.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 5
    5. Identificați dacă rutina pe distanțe lungi devine prea dificilă. Simți că vă comunicați mai puțin și mai puțin cu prietena voastră? Simți că apelurile de programare și călătoriile frecvente de weekend este prea mult?Este posibil să vorbești cu prietena ta despre asta.
  • O relație de lungă distanță, după ce știu doar prietena dvs. de câteva luni, este probabil să fie foarte dificilă.
  • Fiți atenți că, dacă vă întâlniți cu prietena dvs. pentru un an sau mai mult, atunci trebuie să evaluați dacă este partea de lungă distanță care este dificultatea, relația însăși sau ambele.
  • Partea 2 din 3:
    Terminând relația
    1. Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 6
    1. Se rupe în persoană, dacă este posibil.Acest lucru poate fi mai dificil dacă locuiți la 2.000 de mile distanță (3000 km) sau sunteți într-o altă țară.Dar dacă relația dvs. de lungă distanță a fost de peste un an sau mai mult și puteți să conduceți să vă vedeți prietena, atunci o ruptură în persoană este o opțiune mai respectabilă.
    • Ruperea în persoană arată curaj, mai degrabă decât lașitate și arată că luați această relație în serios - chiar și o parte.
    • Întâlnirea în persoană poate fi mai inconfortabilă, dar vă poate oferi prietena dvs. un sens mai bun de ceea ce vă simțiți în ceea ce privește limbajul corpului, cuvintele dvs. și prezența fizică.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 7
    2. Luați în considerare ruperea prin chat video sau telefon ca o alternativă.Dacă costurile financiare sau calendarul sunt factori majori, luați în considerare despărțirea prin intermediul unui telefon sau chat video, cum ar fi Skype.În acest fel, puteți avea în continuare o conversație care permite ambele părți să interacționeze în același timp.Vor exista mai puține necorespunzătoare decât dacă sunt făcute prin e-mail sau text.
  • Programați un timp pentru a apela sau a discuta când amândoi sunteți liberi să vorbiți timp de o oră.
  • Luați în considerare un format care este cel mai confortabil pentru dvs., dar și pentru interacțiunea vocală în timp real.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 8
    3. Evitați să utilizați text, chat, e-mail sau alte moduri non-directe.În timp ce ați putea fi obișnuiți să trimiteți text, să discutați sau să trimiteți prin e-mail prietena dvs., aceasta este o formă mai puțin personală de comunicare.Cu o ruptură, este important să luați măsuri într-un mod personal, de tip și clar.
  • Textul înapoi și înapoi despre rupere se va simți probabil inimă pentru prietena ta.În ceea ce privește descompunerea etichetei, se va simți ca relația nu era nici măcar importantă.
  • În timp ce se termină o relație prin text după două sau trei date, poate fi bine, dacă tu și prietena ta ați fost exclusiv și întâlniri timp de mai multe luni, apoi evitați acest mod de rupere.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 9
    4. Fii bun și cinstit.În timp ce vă place să vă placă prietena voastră, există încă o decență comună de luat în considerare.Tratați-o așa cum doriți să fiți tratați dacă rolurile au fost inversate.Poate că ai fost dumping înainte și sa simțit oribil.Încercați să evitați să faceți aceleași greșeli.
  • Este important să fii clar și direct fără a da mesaje mixte. De exemplu, ia în considerare spunând, "Îmi pare rău, dar asta nu mai funcționează.Mi-a plăcut foarte mult, dar nu cred că ar trebui să ne mai vedem reciproc."
  • Fii sincer cu motivele pentru care vă rupeți.Dacă e că te îndrepți în direcții diferite, atunci spui așa.Dacă ați pierdut interesul față de relație, atunci spuneți așa.Doar asigurați-vă că sunteți amabili și spuneți câteva cuvinte care arată că există vremuri bune în relație.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 10
    5. Ascultați-i partea ei de poveste.Prietena ta poate fi șocată, înconjurătoare sau, eventual, înțelegerea.Ar putea fi o combinație a tuturor acestor emoții.Vorbind cu ea în timp real, fie la telefon, fie în persoană, îi dați șansa de a spune ce trebuie să spună.
  • Evitați să intrați într-un argument în acest moment.Dacă v-ați decis să vă despărțiți de prietena dvs., nu trebuie să aveți această conversație să sufliți într-un joc de vină.
  • Fi deschis pentru a asculta.Evitați să terminați conversația bruscă după ce ați spus că ați vrut să vă despărțiți.Dă-i timp să gândească și să proceseze ceea ce se întâmplă.
  • Partea 3 din 3:
    Stabilirea limitelor după o rupere
    1. Imaginea intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 11
    1. Discutați despre limitele comunicării după descompunere.Poți să spui prietenei tale, "Să rămânem prieteni," Dar acest lucru ar putea trimite semnale mixte prietenei tale.Dacă ea este încă interesată de o relație cu dvs., ea poate citi acest lucru ca o oportunitate de a se întoarce mai târziu. În schimb, încercați să spuneți ceva de genul: "Cred că ar trebui să nu mai amitem să comunicați acum, dar poate că putem fi prieteni după ce am ajuns la câțiva ani de acum. Deocamdată, totuși, nu cred că ar trebui să comunicăm prin telefon, online sau personal."
    • Unele relații se termină bine și amiabile.Gândește-te cum tu și prietena ta se termină pe a ta.
    • Dacă tu și prietena ta sunteți deja pe distanțe lungi una de cealaltă, există o șansă mai bună ca să nu vă întâlniți reciproc în mod regulat.Dar gândiți-vă cât de mult doriți să interacționeze cu dvs. online sau prin Facebook.
  • Imaginea intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 12
    2. Legați capetele libere în relația dvs.Dacă tu și prietena ta ați aranjat planuri de a vă vedea din nou în curând, ați putea fi efectuate achiziții sau aranjamente care trebuie abordate.De asemenea, puteți avea elemente care aparțin prietenei dvs. În timp ce este posibil să nu puteți lega aceste capete libere imediat după rupere, fiți atenți la partea dvs. în orice planuri pre-realizate.
  • Onorați orice obligații pe care trebuie să le anulați sau să plătiți banii datorate.
  • Dacă aveți elemente pe care prietena dvs. le-ar plăcea înapoi, respectă și returnează lucrurile prompt care îi aparțin.
  • Dacă există lucruri care sunt deținute în comun, luați în considerare o altă conversație cu prietena dvs. după descompunere pentru a discuta aceste elemente.
  • Imagine intitulată Break up cu o prietena de lungă distanță Pasul 13
    3
    Lăsați vinovăția, rușine, sau frustrare.Înainte de o întrerupere, s-ar putea să fii îngrijorat să-i spui.După o ruptură, vă puteți simți vinovăția sau anxietatea despre ceea ce sa întâmplat.Este normal să vă simțiți îngrijorați de rănirea sentimentelor cuiva, precum și vinovăția după aceea.Aceste sentimente vor trece cu timpul.
  • Înțelegeți că este mai bine să faceți o pauză curată, mai degrabă decât să faceți o relație care să tragă când vă simțiți nefericiți sau mizerabili.
  • Cu relații de lungă distanță, este important să vedem acest lucru ca o oportunitate de creștere, schimbare și reînnoire.Dacă ați fost nemulțumiți într-o relație de lungă distanță, puteți simți o ușurare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar