Cum să fii o prietena bună în școala de mijloc

Gimnaziu relații sunt vorba despre distracție! Pentru a fi cea mai bună prietena, puteți fi, va trebui să știți cum să discutați cu persoana cu care vă întâlniți și cum să le respectați. De asemenea, este important să evitați anumite comportamente care vor pune un amortizor pe orice relație. Amintiți-vă, nu există nici un fel de prietena perfectă, mai ales dacă este doar prima sau a doua oară datând pe cineva. Așa că relaxați-vă, fiți voi și distrați-vă!

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea unei legături mai puternice
  1. Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala de mijloc 1
1. Fi tu în jurul persoanei pe care o întâlniți. Lăsați-i să știe adevăratul pe care voi doi puteți construi o relație deschisă și onestă. Care este punctul de a întâlni pe cineva dacă trebuie să-l falsificați tot timpul? Dacă nu le place și respectă cine sunteți, atunci nu sunt potrivite oricum pentru dvs.
  • De exemplu, dacă vă aflați într-un anumit tip de muzică care nu este popular printre alți oameni vârsta dvs., ascultați-o oricum și fiți mândru că aveți un astfel de gust unic pentru muzică!
  • Image denumită o prietena bună în școala medie 2
    2. Surprinde-i cu lucruri mici pentru a-l păstra interesant și arată că vă pasă. Păstrați-vă relația proaspătă prin surprinzător persoana cu care vă întâlniți cu cadouri simple și gesturi. Surprinzându-i ocazional, îi vor arăta cât de griji ești și cât de mult înseamnă pentru tine.
  • De exemplu, dacă știți trupa preferată, surprinde-le cu un tricou rece!
  • Ca un alt exemplu, plantați un mic tratat sau o notă dulce în dulapul lor la școală.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala de mijloc Pasul 3
    3. Își exprimă interesul față de interesele și pasiunile lor. Solicitarea întrebărilor și discutarea cu ele despre lucrurile lor preferate vor arăta că vă pasă de ei și doriți să împărtășiți pasiunile lor. De exemplu, dacă persoana pe care o întâlniți este într-adevăr în romane grafice, ați putea cere, "Cine este personajul tău preferat în asta?" sau "Acesta este un design de acoperire interesant, puteți să-mi arătați o artă rece din acea?"
  • Cu toate acestea, nu pretindeți că sunteți în ceva doar pentru că sunt în ea. Fiți cinstiți și spuneți ceva de genul: "Nu pot intra într-adevăr în romane grafice, dar îmi place cât de pasionat sunteți despre povestile și arta."
  • 4. Sprijini ambițiile lor. Să-i încurajeze să urmărească lucrurile pe care sunt interesate să le facă și să-i ajute să-i provoace și să-i motiveze în direcția obiectivelor lor.
  • Amintiți-vă, există o diferență între a fi de susținere și a fi pushy. Dați-le sugestii, sfaturi și sprijin moral, dar lăsați-i să-și urmeze și propriile idei!
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala de mijloc 4
    5. Le da complimente pentru a le arăta că le admirați. Spuneți persoanei că vă întâlniți ceea ce vă place despre ei pentru a le face să se simtă bine și să le arate că vă pasă. De exemplu, dacă au marcat un gol în timpul unui joc de fotbal, ați putea spune: "Ești atât de atletic, o treabă minunată!"Sau, dacă au făcut ceva frumos pentru altcineva, ați putea spune ceva de genul", a fost foarte dulce de tine. Sunt norocos să te am!"
  • Nu exagerați! Oferirea pe cineva prea multe complimente poate apărea ca falsă sau disperată.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala medie Pasul 5
    6. Arătați persoana pe care o întâlniți afecțiunii cu îmbrățișări, cuddles și sărutări. Să ia oportunități de a-și ține mâna, îmbrățișându-le sau îi înghesuie. S-ar putea să se simtă ciudat la început dacă sunteți amândoi timizi, dar un mic contact va stabili un sentiment de apropiere fizică care vă va întări legătura.
  • Asigurați-vă că sunt confortabile cu apropierea fizică întrebându-se mai întâi. De exemplu, ați putea spune: "Vrei să ții mâinile?"Sau" Pot să vă sărut?"
  • Dacă persoana pe care o întâlniți este deja o persoană cu ușurință, simțiți-vă libertatea de a intra pentru un sarut surpriză dacă doriți!
  • Dacă nu vă simțiți confortabil cu atingerea sau să vă sărutați, dar ei sunt, spuneți-i că nu sunteți încă acolo. Dacă sunt un partener bun, vor înțelege.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala medie Pasul 6
    7. Puneți efortul în aspectul dvs. pentru a impresiona persoana pe care o întâlniți. Puneți un efort mic în echipamentul și îngrijirea dvs. pentru a le arăta că doriți să fie atrasi fizic de dvs. La urma urmei, probabil că doriți să încerce să vă impresioneze și pe tine!
  • De exemplu, stilul părului și purtați un costum măgulitor. Dacă ți-au luat o cămașă, accesorii sau orice alt cadou purtător, purtați-l în jurul lor pentru a vă arăta aprecierea.
  • Nu mergeți peste bord și păstrați-vă stilul potrivit pentru această ocazie. De exemplu, nu purtați o rochie de fantezie și tocuri dacă cei doi sunteți în mod obișnuit susținând pentru un film pe canapea.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala medie Pasul 7
    8. Dați-le timp și spațiu pentru a fi cu prietenii și familia lor. Nu suflați persoana pe care o întâlniți! Urmărindu-le toată ziua sau forțându-i să vorbească cu dvs. toată ziua în fiecare zi îi va lăsa doar să se simtă supărați. Dacă încep să vă împingă sau să facă comentarii sarcastice despre cum sunteți întotdeauna în jur, acesta este un semn că trebuie să faceți un pas înapoi și să le lăsați să-și facă lucrurile!
  • De exemplu, dacă vor să stea cu grupul de prieteni și nu vă invită direct, nu încercați să vă etichetați. Spune-le să aibă un timp minunat și să meargă cu prietenii tăi.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala medie Pasul 8
    9. Introduceți-le părinților dvs. și, dacă este posibil, întâlniți-vă. Introducându-le părinților dvs îi va spune că ești mândru de cine sunt. De asemenea, le va lăsa să vadă o parte a dvs. că ar putea să nu ajungă la școală sau în orice moment părinții dvs. nu sunt în jur. Împărtășirea părinților dvs. unul cu celălalt vă va întări relația.
  • S-ar putea să întrebați: "Părinții mei au spus că sunt încântați să vă cunoască! Vrei să vii la cină joi?"
  • Nu-i forțați să vă prezinte părinților lor. Lăsați-i să se întâlnească mai întâi și poate că vor reciproc prin invitarea dvs. pentru a vă întâlni.
  • Metoda 2 din 3:
    Comunicând cu persoana pe care o întâlniți
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala medie Pasul 9
    1. Vorbi deschis cu privire la orice așteptări pe care cei doi aveți. Puneți-le întrebări despre relația dvs., astfel încât știți ce se așteaptă de la dvs. ca o prietena. Chiar dacă sunteți îngrijorat, va fi o conversație ciudată, amintiți-vă că vorbind deschis va păstra situații extrem de ciudate și incomode de la întâmplare în viitor.
    • De exemplu, ați putea întreba: "Credeți că ar trebui să intenționăm să mergem la o dată în fiecare weekend?"Sau" Cât de des credeți că ar trebui să vorbim la telefon?"
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala de mijloc Pasul 10
    2. Distribuiți-vă gândurile și sentimentele cu persoana pe care o întâlniți. O relație este vorba despre comunicare, așa că vorbiți deschis despre ceea ce vă gândiți și vă simțiți. De asemenea, va deschide ușa pentru ca ei să-și împărtășească gândurile și sentimentele cu dvs., care vă va întări relația.
  • De exemplu, dacă vă simțiți supărați de ceva la domiciliu, ați putea spune ceva de genul ", simt un fel de deprimat pentru că părinții mei au fost foarte supărați de fiecare săptămână. Părinții tăi luptă foarte mult?"
  • Nu spuneți lucruri pe care nu le spui (cum ar fi "Te iubesc") doar pentru că crezi că este ceea ce ar trebui să facă o prietena. Fii sincer despre sentimentele tale!
  • Nu credeți că trebuie să vă împărtășiți toate cele mai adânci secrete cele mai întunecate cu ei. Dacă într-adevăr aveți încredere în ele, împărtășiți departe! Dar dacă aveți vreo îndoială, păstrați-o la tine însuți.
  • Imaginea intitulată Fiți o prietena bună în școala de mijloc Pasul 11
    3. Vorbiți deschis despre orice problemă dintre voi doi. Dacă relația dvs. a lovit un patch gros, vorbiți-l! Chiar și câteva cuvinte ar putea fi un economizor de relații. Cel mai bine este să vorbiți cu ei în persoană, dar dacă nu sunteți suficient de curajos pentru a vă aduce, textați-le sau chat online.
  • Dacă intenționați să vorbiți în persoană, să le trimiteți un text spunând: "Poți să mă întâlniți la clopotniță după școală pentru a vorbi?"Sau" trebuie să vorbim despre ceva. Pot să te sun mai târziu în seara asta?"
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând capcanele relațiilor
    1. Amintiți-vă că meritați și toate aceste lucruri de la partenerul dvs! O relație nu este unilaterală și nu ar trebui să simțiți niciodată resentimente pentru lucrurile pe care le faceți pentru a fi o prietena bună. În timp ce nu toată lumea poate face toate lucrurile în mod egal, ar trebui să fii pe picior de egalitate în relația ta. Ei ar trebui să vă sprijine și să vă îngrijiți și pentru dvs!
  • Imaginea intitulată Fiți o prietena bună în școala de mijloc Pasul 12
    2. Nu fiți rău pentru persoana pe care o întâlniți. O mulțime de relații de școală de mijloc ar putea începe cu tachinarea jucăușă ca o formă de flirt, și asta e în regulă. Cu toate acestea, nu lăsați teasing nevinovat să devină bullying înapoi și înapoi. O relație în care doi oameni sunt în cea mai mare parte înseamnă unul față de celălalt nu este sănătos.
  • Dacă partenerul dvs. este rău pentru dvs. în mod regulat, evitați să fiți rău înapoi și să spuneți ceva de genul "Dacă nu vă opriți să spuneți acele lucruri pentru mine, nu voi mai fi prietena voastră sau prietenul vostru."
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala de mijloc Pasul 13
    3. Nu-i trișezi pe ei ca o modalitate de a se desprinde sau de a le face nebuni. Dacă doriți să vă despărțiți de persoana pe care o întâlniți, este mai bine să le spuneți direct. Cheating pe ei pentru a evita a avea o conversație dificilă va ieși la fel de laș. Și dacă au făcut ceva pentru a vă face supărați, nu îi înșela pentru a le răzbuna exact - vă va face doar să arătați rău!
  • Chiar dacă s-au înșelat (sau au amenințat), nu este bine să le trișezi! Dacă nu puteți vorbi prin problemele dvs., ar putea fi timpul despartire.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena bună în școala de mijloc Pasul 14
    4. Nu criticați prietenii și familia lor. Evitați să spuneți lucruri rele despre oamenii pe care îi pasă, pentru că acest lucru ar putea să-i facă să vă împingă departe. Să fie de susținere a acestora și a oamenilor pe care îi iubesc. Și dacă nu-ți plac cu adevărat prietenii lor, nu stai cu ei și nu-l țineți la tine însuți.
  • Dacă vă invită să vă petreceți cu ei și cu prietenii lor și nu sunteți sigur dacă vă plac sau nu, dați-le o șansă. Încercați să găsiți ceva pe care îl aveți în comun și mergeți de acolo.
  • Dacă cineva sunt aproape de (de la bunica lor la un alt prieten) înseamnă pentru tine, nu ezitați să împărtășiți asta cu ei. S-ar putea să poată vorbi cu acea persoană sau ar putea să-și dea seama că cineva credeau că este un prieten nu este atât de frumos.
  • Imaginea intitulată Fiți o prietena bună în școala de mijloc Pasul 15
    5. Nu renunța la Presiunea de la egal la egal să acționeze într-un anumit mod sau să facă anumite lucruri. Dacă alte cupluri de vârsta dvs. fac lucruri fizice intime, nu sunteți gata, nu vă forțați să faceți aceste lucruri pentru a se potrivi sau "vă rog". Acesta vă va face să vă simțiți resentimente și să duceți la o rupere acru.
  • Dacă persoana pe care o întâlniți este să vă presați sexul sau să luați medicamente, trebuie să le spuneți sincer dacă nu doriți (dacă nu sunteți gata sau nu este ceva ce vă aflați). Un partener bun va înțelege și va respecta deciziile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Glumă cu ei - nu este nimic mai curat decât o fată care are un bun simț al umorului.
  • Asigurați-vă că vă plac pentru personalitatea dvs., nu doar aspectul dvs.
  • Păstrați legătura cu ei dacă unul dintre voi este bolnav sau în afara orașului.
  • Avertizări

    Nu șantajați persoana cu care vă întâlniți să faceți lucruri sau să rămâneți în relație.
  • Nu deveniți obsesivi sau stați partenerul dvs. atunci când nu sunt cu tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar