Cum de a construi încredere în relațiile de lungă distanță

Practic, o relație este ca o banană: cu cât vă coajă mai mult, cu atât mai mult veți gusta dulceața. Acest lucru este valabil mai ales pentru relațiile pe distanțe lungi. Aceste relații iau răbdare, comunicare, rezistență, angajament și, mai presus de toate, încredere. Când nu puteți vedea partenerul dvs. în fiecare zi sau chiar în fiecare săptămână, este important să aveți încredere în dragostea voastră și puterea relației dvs. pentru a vă menține amândoi fericiți și sănătoși.

Pași

Partea 1 din 3:
Clădind încrederea
1. Să-ți cunoști bine partenerul. Trebuie să fii încrezător în cunoștința și dragostea pentru partenerul tău pentru a construi o relație pe care o puteți crede. Aflați cum să înțelegeți partenerul dvs., cum să interpretați ceea ce spune ea și să-și aleagă stările emoționale. Ar trebui să puteți spune când ceva o deranjează și știu ce face să se simtă mai bine.
  • Întrebați reciproc întrebări. Întrebați-vă despre ce îi place și nu-i place partenerul dvs., ceea ce vrea să facă în anul următor sau cinci ani, unde a fost, cine sunt prietenii ei - orice poate declanșa o poveste și o mare conversație. Transformați acest lucru într-un joc, urmărind câte întrebări vă întrebați și încercați să ajungeți la 1000 mai întâi.Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 1Bullet1
  • Joacă jocuri pentru a vă cunoaște reciproc. Să joace două adevăruri și o minciună, spune partenerului tău două lucruri adevărate și un lucru fals despre tine și să-i ghicească care este minciuna. Sau faceți un test despre tine și trimite-l la ea. Au ei să facă același lucru și să concureze pentru a obține cele mai multe răspunsuri drept.Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 1Bullet2
  • Utilizați mai multe metode de comunicare. Vorbind la telefon este excelent pentru anumite tipuri de conversații. E-mailul încurajează discuții mai atente despre subiecte grele, în timp ce trimiterea textului este excelentă pentru un chat rapid, cu inima ușoară. Utilizați mai multe metode de comunicare pentru a cunoaște toate părțile partenerului dvs.Imagine intitulată Build Trust în relații de lungă distanță Pasul 1Bullet3
  • Imagine intitulată Build încredere în relațiile de lungă distanță Pasul 2
    2. Să se angajeze în relație. Discutați subiecte precum ceea ce doriți să ieșiți din relație și unde veți vedea că merge. Să se angajeze la încrederea și comunicarea care susțin o relație de lungă distanță. Înțelegeți dificultățile pe care le veți confrunta și vorbi despre ele cu partenerul dvs., dar la sfârșitul zilei, dacă relația va lucra, amândoi trebuie să vă dedicați pe deplin la el, fără ezitare.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 3
    3. Fi fiabil. Încurajați-vă partenerul să aveți încredere în tine mereu, dovedind vrednic de încrederea ei. Urmați promisiunile dvs., chiar și pe cei mici, cum ar fi chemarea ei la un anumit moment sau răspunzând unui mesaj. Dacă ați afla vreodată că nu puteți urmări o promisiune, aveți un motiv foarte bun de ce, explicați-i acest lucru și cereți-o - nu cereți iertarea ei.
  • Partea 2 din 3:
    Menținerea încrederii
    1. Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 4
    1. Vorbiți cu partenerul dvs. de multe ori. Este greu de crezut într-o relație când nu vorbești cu partenerul tău și e greu să construiești o relație când nu știi ce se întâmplă în viața partenerului tău. Asigurați-vă că vorbiți adesea astfel încât să puteți participa la viața ei și puteți simți prezența ei în a voastră. Comunicarea regulată este cheia de susținere a oricărei relații, dar acest lucru este valabil mai ales pentru cei pe distanțe lungi.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 5
    2. Fii deschis cu partenerul tău. Comunicarea cinstită și deschisă este la fel de importantă ca și cum vorbește de multe ori. Dacă ceva vă îngrijorează, partenerul dvs. ar trebui să fie primul care cunoaște. Dacă se simte supărat sau frustrat, ar trebui să se deschidă confortabil până la tine. Dacă sunteți în mod constant deschis cu partenerul dvs., ea va învăța să aibă încredere în ceea ce spui și se va simți mai confortabil în relație. Fii complet cinstit cu partenerul tău și încredere că o va face cu tine.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 6
    3. Cunoașteți prietenii și familia partenerului. Acest lucru vă va permite să înțelegeți mai bine viața zilnică a partenerului dvs. și să fiți prietenoși cu oamenii din viața ei vă poate ajuta pe amândoi să vă simțiți mai implicați unul cu celălalt. Prietenii ei vor aprecia, de asemenea, șansa de a cunoaște persoana care iau atât de mult din timpul și energia ei. Această implicare sporită cu partenerul dvs. vă va ajuta să construiți încredere în relația dvs.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 7
    4. Dă-ți spațiul partenerului. Deși este posibil să doriți să petreceți fiecare moment din fiecare zi vorbind cu ea, recunoașteți că are nevoie de timp și spațiu pentru a-și trăi propria viață. Nu-i presa să vă dau mai mult timp și energie decât se simte confortabil. Încredere că va veni la tine când are nevoie și să-i lase spațiul să fie propria ei persoană în relația ta.
  • Găsirea echilibrului corect între spațiul personal și comunicarea obișnuită este probabil cea mai grea parte a unei relații pe termen lung - și echilibrul este diferit pentru fiecare cuplu. Experimentați și verificați între ele în mod regulat pentru a vedea ce funcționează și ce nu. Lucrați împreună pentru a găsi un echilibru care vă permite să fiți cât mai fericiți și mai sănătoși posibil.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 8
    5. Consultați cu partenerul dvs. în mod regulat. Discutați despre modul în care ambele vă simțiți despre modul în care se întâmplă relația dvs. Discutați despre faptul că vă simțiți fericiți, confortabil și încrezători în relație, și ce ați putea face fiecare dintre voi pentru ao face chiar mai bine. Dacă unul dintre voi se simte nemulțumit din orice motiv, discutați problema și lucrați împreună pentru a afla o soluție cu care sunteți confortabil cu. Recomiteți partenerului dvs. și relației, luând în considerare orice modificări, dacă există, ați discutat.
  • Verificarea regulată vă oferă o modalitate de a face modificări la relație sau chiar să se încheie cu înțelegerea reciprocă și fără durere inutilă, dacă și când devine necesar. Deși poate părea plictisitoare, pesimistă sau chiar prostește, relațiile pe distanțe lungi sunt o mulțime de muncă și acest lucru este o modalitate bună de a vă asigura că lucrează încă pentru amândoi.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 9
    6. Să-și asume intenții bune. Partenerul dvs. va face probabil sau va spune ceva care vă poate confunda sau alarma. S-ar putea să nu returneze un apel sau ar putea face un comentariu de zăpadă sau ofensiv atunci când vorbește cu tine. Nu sari la concluzii despre intențiile ei atunci când se întâmplă acest lucru - presupunând că ascunde ceva sau antagonizarea în mod deliberat este o modalitate foarte bună de ao insulta și de a vă da naștere relației dvs. În schimb, presupuneți că există o explicație perfect valabilă și rezonabilă pentru ceea ce a făcut și o cere să o informeze data viitoare când vorbești. Întotdeauna presupunând că intențiile bune vor încuraja încrederea și sentimentul bun și este crucial în susținerea unei relații pe distanțe lungi.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcane comune
    1. Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 10
    1. Nu vă acuzați niciodată partenerul de a fi necredincios. Acest lucru nu poate fi suficient de stresat. O relație pe distanțe lungi, chiar mai mult decât orice altă relație, se prezice despre încrederea reciprocă și acuză partenerul tău de înșelăciune, sau chiar de a vrea să trișeze, distruge încrederea în ambele părți ale relației. Nu presupuneți niciodată că partenerul dvs. a fost necredincios și nu-l confrunta niciodată despre el. Dacă sunteți deschis unul cu celălalt și angajați în relația dvs., ea va mărturisi orice infidelitate pentru dvs. și apoi vă puteți ocupa de el într-un mod sănătos și pozitiv. Dacă îl acuziți, introduceți suspiciunea în ambele părți ale relației, în cele din urmă și deteriorarea iremediabil.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 11
    2. Abordați dezacordurile calme și rațional. Ca și în cazul oricărei relații, este inevitabil ca, la un moment dat să vă supărați sau supărați unul la celălalt. Când se întâmplă acest lucru, adresați-vă calm conflictului. Discutați dezacordul dvs. Faceți un efort să înțelegeți partea ei și să-i explicați cum vă simțiți. Lucrați împreună pentru a veni cu o soluție și asigurați-vă că amândoi sunteți mulțumiți de rezoluție. Privind dezacordurile ca o oportunitate de a vă construi relația, mai degrabă decât ceva care ar putea să-l distrugă.
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 12
    3. Gândiți-vă la sacrificiul pe care îl faceți. Înțelegeți că o relație pe distanțe lungi este dificilă pentru amândoi și necesită o mulțime de muncă și efort, când există multe alte lucruri pe care le-ați putea face cu acel timp și energie. Dacă partenerul dvs. merită sacrificiul, ar trebui să fiți fericiți să o faceți. Dar nu lăsați relația să-ți consume viața. Ai nevoie de timp să dedice la muncă, școală, familie și viața socială în afară de relația ta. Dacă se simte că nu sunteți în stare să oferiți suficient timp celorlalți prieteni și activități, este posibil să funcționați cu partenerul dvs. pentru a reevalua relația dvs.
  • 4. Extindeți-vă conversațiile pentru a le menține de la plictisitor. Dacă singurul lucru despre care vorbești este ceea ce ai făcut în acea zi, ești obligat să te plictisești destul de repede, și asta poate să ia rapid căldura din relația ta. Extindeți-vă conversațiile întrebând întrebări, învățând partenerul dvs. despre ceva nou pe care îl învățați, discutați cărți și filme pe care le-ați bucurat sau jucați împreună.
  • Du-te pe date virtuale. Urmăriți un film împreună online, jucați împreună un MMORPG sau un alt joc online sau mâncați aceeași masă în timpul telefonului împreună. Acest lucru poate simula experiența comună pe care o obțineți de la întâlniri în persoană, iar acest lucru vă va ajuta să vă construiți conversațiile.Imagine intitulată Build Trust în relații de lungă distanță Pasul 13bullet1
  • Luați o clasă online împreună. Aceasta va stimula conversația și va provoca intelectual, ceea ce poate adăuga o nouă energie la relație.Imagine intitulată Build Trust în relații de lungă distanță Pasul 13bullet2
  • Du-te înapoi la începutul relației tale, unde te-ai cunoscut unul pe celălalt. Puneți aceleași tipuri de întrebări și concentrați-vă pe învățarea unor lucruri noi despre partenerul dvs. Vor fi întotdeauna lucruri despre ea pe care nu o știi, și aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă reînnoi interesul față de relație.Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 13bullet3
  • Imagine intitulată Build Trust în relațiile de lungă distanță Pasul 14
    5. Planificați următoarea vizită. Chiar dacă nu vă puteți vedea de multe ori, aveți întotdeauna un loc și data stabilită pentru următoarea vizită. Acest lucru vă va oferi atât ceva să așteptăm cu nerăbdare. Vă poate ghida relația și vă poate ajuta să vă deplasați împreună fără a implica în mod necesar planuri definite pe termen lung. Profitați la maximum de vizitele dvs., chiar dacă acestea sunt rare și se gândesc întotdeauna la următoarea.
  • sfaturi

    Comunicarea în orice relație este esențială. Dar comunicarea în relațiile pe distanțe lungi este deosebit de importantă. Vorbi de multe ori - vorbi de zi cu zi. Împărtășiți chiar și cele mai obișnuite lucruri, astfel încât cealaltă persoană să se simtă conectată la dvs.

    Avertizări

    Relațiile pe distanțe lungi sunt foarte dificile și iau o mulțime de muncă, deci fiți în totalitate siguri că sunteți dispus să faceți ceea ce este nevoie înainte de a vă angaja în relație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar