Cum de a exprima dragostea într-o relație de lungă distanță

Fiind într-o relație pe distanțe lungi poate fi dificilă, mai ales când vine vorba de comunicare. Cel mai important lucru de a stabili este dragostea ta pentru partenerul tău, dar chiar și asta ar putea să se simtă greu de exprimat când nu ești cu ei. Fiind cinstit și permițându-vă să vă deschideți, fie că este vorba de un apel telefonic, chat video sau chiar un mesaj text, vă va ajuta să vă întăriți relația, indiferent cât de departe sunteți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Trimiterea mesajelor text dulci
  1. Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 1
1. Le textați la întâmplare pe tot parcursul zilei. Puteți arăta altcineva dvs. semnificativă că sunt în mintea dvs. prin trimiterea de texte pe tot parcursul zilei, nu doar atunci când aveți o întrebare specifică sau ceva de spus. Verificați la fiecare două ore de spus, spuneți-le ceva amuzant despre ziua dvs. sau doar spuneți că le lipsește. Trimiteți ceva ocazional, cum ar fi:
  • "Ugh, în această zi ... Cum merge marți, haha"
  • "Hei ghici ce, te iubesc :)"
  • "Gândește-te doar la tine, ți-e dor de tine atât de mult <3 "
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 2
    2. Intrați în detaliu când vorbiți despre ziua dvs. pentru a vă face ca partenerul să se simtă ca și cum ar fi acolo. Împărtășiți lucrurile care vă întâmpină în detaliu că partenerul dvs. se simte într-adevăr ca și cum ar fi acolo cu dvs. Acest lucru îi va ajuta să se simtă ca o parte din viața voastră, diminuând distanța dintre voi.
  • De exemplu, ați putea spune: "Această cină a luat Forever Haha. Clientul a ordonat ca 3 aperitive și au fost atât de fanteziste când tot ce am vrut a fost French Fries Loud. Era drăguță și cred că avem vânzarea, dar am fost atât de gata să plec până la capăt."
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 3
    3. Textul lor despre lucruri care le reamintesc. Când auziți sau vedeți ceva care vă amintește de partenerul dvs., spuneți-le despre asta! O să le facă să se simtă bine să știe că te gândești la ei și să-i amintești de ei pe tot parcursul zilei.
  • Ai putea spune, de exemplu, "Tocmai am trecut pe cineva care mergea pe câine și arăta exact ca amicul" sau "tocmai ați comandat preferatul dvs .: ouă simple și slănină pentru cină haha."
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 4
    4. Trimiteți-le imagini și videoclipuri pentru a le face să zâmbească. Trimiteți alte imagini și videoclipuri mai importante pe care le vedeți online, de sine și chiar imagini din viața de zi cu zi. Puteți face acest lucru peste text sau Snapchat și chiar începeți o lovitură cu ei prin trimiterea de imagini multiple de zile la rând.
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 5
    5. Spune-le că le iubești în moduri diferite, specifice. Partenerul dvs. vă cunoaște deja că vă pasă de ei, dar nu doare niciodată să le reamintească din când în când, mai ales când nu o așteaptă. Încercați să vă gândiți la un alt motiv la fiecare câteva zile și să le trimiteți fără preambul, doar pentru a le face să se simtă bine.

    Spunând partenerului dvs. le iubiți asupra textului

    "Iubeste-ti zâmbetul :) Trimite-mi un auto?? : D "

    "Spuneți cele mai grave glume și iubiți că despre tine haha"

    "Sunt atât de norocos să te am <3 "

  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 6
    6. Salvați câteva lucruri pentru a le spune la telefon sau în persoană. Textarea este minunată pentru păstrarea legăturii pe tot parcursul zilei, dar nu-l faceți mijloacele principale de comunicare. Salvați câteva lucruri interesante pentru a vorbi despre telefon sau pe chat video, cum ar fi mai multe povestiri sau evenimente mari. Vrei să te asiguri că ai multe pentru a trece când vorbești mai târziu.
  • Îți poți interesa interesul prin promițătoare să-i spui ceva mai târziu. Spune: "Cel mai hilar lucru sa întâmplat doar lol, amintiți-mi să vă spun despre asta mai târziu!"
  • Metoda 2 din 4:
    Vorbind la telefon și pe schiță
    1. Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 7
    1. A stabilit un timp pentru a vorbi în fiecare zi. Încercați să păstrați un program de chat obișnuit sau un program de chat video pentru a vă asigura că sunteți partenerul dvs. în rutina dvs. de zi cu zi. Este, de asemenea, o modalitate frumoasă de a se verifica unul cu celălalt și de a auzi vocile celorlalți, care vă pot ajuta să vă simțiți mai aproape. Dacă programele dvs. nu vă permit să vorbiți în fiecare zi, veniți cu o rutină realistă care funcționează pentru dvs.

    Bacsis: Sunând unul pe celălalt chiar înainte ca patul să fie un mod frumos de a coborî după o zi lungă. De asemenea, vă poate ajuta să vă simțiți ca și cum doriți să dormiți unul lângă celălalt.

  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 8
    2. Dați-le un apel neașteptat o dată într-o vreme pentru a le surprinde. Doar pentru că ați creat un program de apel nu înseamnă că nu puteți renunța din când în când! Surprindeți-vă ceilalți semnificativi la ora de prânz sau imediat după ce se trezesc pentru a-și pune un zâmbet pe față.
  • Spune ceva de genul: "Hei, știu că te îndrepți, dar am vrut doar să-ți văd fața foarte repede. Te iubesc!"
  • Asigurați-vă că aveți o idee bună despre programul lor. Nu doriți să apelați și să întrerupeți o clasă sau o întâlnire importantă.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 9
    3. Întrebați despre viața zilnică a celuilalt atunci când vorbiți. Când ajungeți la telefon, consultați partenerul dvs. despre ziua la locul de muncă sau la școală. Întrebați despre prietenii sau colegii lor, vezi cât de diferite proiecte merg și, în general, exprimă interesul în viața lor de zi cu zi. Acest lucru ar putea părea mic, dar arătând că sunteți investit în ceea ce se întâmplă în viața lor poate face să se simtă iubită și specială.
  • Spuneți ceva de genul: "Hei, cum merge în grupul ăla din grupul dvs. bio?"Sau" Cum e totul cu colegul tău de cameră?"
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 10
    4. Deschideți lucrurile pe care nu le puteți vorbi cu nimeni altcineva. Dincolo de viața de zi cu zi, puteți vorbi și cu partenerul dvs. despre orice altceva care vă este în mintea voastră. Telefonul și apelurile video sunt momentul pentru a aduce orice îngrijorare sau solicitări pe care le puteți avea, despre relația dvs. și altfel. Întrebați-i cum fac și împărtășesc ceea ce simțiți și ei. Ascultați-le și puneți întrebări și fiți cinstiți și despre dvs.
  • Pentru a aduce ceva despre relația dvs., ați putea spune: "M-am simțit destul de lasat în ultima vreme. Mă bucur că te simți cu prietenii tăi, dar mi-e dor de tine."
  • Vorbind despre problemele sau sentimentele mai profunde ar putea fi greu, dar arată că aveți încredere reciproc. În cele din urmă, lucrul prin lucruri împreună vă va aduce mai aproape.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 11
    5. Spune-le că le lipsești și le iubești. Acesta vă poate ajuta partenerul să audă că vă place și să le pierdeți în vocea voastră, nu doar peste text. Asigurați-vă că le spuneți că vă pasă de ei de fiecare dată când vorbiți, chiar dacă este doar câteva minute. Păstrați tonul dvs. pozitiv cu privire la faptul că le-ar putea aduce și le-ar putea aduce în jos. În schimb, concentrați-vă asupra cât de mult le iubiți și cât de fericiți sunteți cu ei, chiar dacă este greu.

    Spunând că le iubești la telefon

    "Chiar ți-am lipsit. Nu pot să aștept să te văd curând."

    "Este atât de bine să vă auziți vocea! Știu că tocmai am vorbit ieri, dar totuși."

    "Sunt atât de bucuros că trebuie să vorbim în seara asta. Te iubesc atat de mult!"

  • Metoda 3 din 4:
    Afișarea dragostei în moduri unice
    1. Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 12
    1. Trimite o scrisoare de dragoste. Snail Mail s-ar putea simți de modă veche, dar este un mod unic de comunicare cu partenerul dvs. Ei vor fi surprinși și au atins că ați făcut timp pentru a le scrie o scrisoare reală. Textele și apelurile telefonice sunt minunate, dar vor comasi scrisorile dvs. de mult timp.
    • În scrisoarea dvs., discutați despre cât de mult le iubiți și cum vă fac să vă simțiți. Descrieți viitorul pe care îl vedeți pentru relația dvs. și cât de emoționați trebuie să aveți acest lucru cu ei.
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 13
    2. Configurați datele pe distanțe lungi pentru a face timp unul pentru altul. Doar pentru că nu sunteți în același loc, nu înseamnă că nu puteți avea nopți de întâlnire! Planificați chat-ul video în același timp și faceți ceva împreună, cum ar fi o cină frumoasă sau să jucați un joc. Aceasta este o modalitate specială de a reconecta și petrece timp împreună în afara apelurilor telefonice obișnuite.

    Distracție idei de date la distanță

    Au o noapte de film împreună.

    Gătiți aceeași cină.

    Joaca un joc de masă pe distanțe lungi.

    Vă arată reciproc petele dvs. preferate la școala sau orașul dvs.

  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 14
    3. A face conturile sociale private doar pentru a împărtăși lucrurile unul cu celălalt. Creați un cont privat Instagram sau Pinterest un cont doar pentru voi doi. Post lucruri care vă amintesc unul de celălalt, din viața de zi cu zi, fotografiile de amândoi împreună, sau chiar o numărătoare inversă la data viitoare când veți vedea reciproc.
  • Acest lucru vă oferă o altă modalitate de a vă conecta unul cu celălalt și de a vă exprima dragostea atunci când nu sunteți împreună.
  • Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 15
    4. Planificați să vizitați reciproc când puteți. Într-o relație de lungă distanță, este bine să planificați înainte și să știți întotdeauna când veți vedea unul pe altul, chiar dacă nu va fi câteva luni. Acest lucru vă oferă atât ceva pentru a aștepta și vă împiedică să mergeți prea mult timp fără să vă vedeți reciproc.
  • Când vizitați, profitați de timpul împreună! Puteți face activități distractive în orașele celorlalți, dar asigurați-vă că aveți timp să fiți singuri și să vă reconectați, de asemenea.
  • Nu puneți prea multă presiune asupra dvs. pentru a avea o vizită perfectă. Nu vă simțiți rău dacă intrați într-un argument sau dacă unul dintre voi trebuie să lucrați sau să studiați în timp ce sunteți împreună. Să fie flexibil și înțeleg unul cu celălalt.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 16
    5. Trimiteți imagini intime dacă ambii vă simțiți confortabil cu el. Trimiterea de imagini intime partenerului dvs. le poate ajuta să se simtă iubită și dorită, ceea ce este important într-o relație de lungă distanță. Este important să vă amintiți, totuși, că nu ar trebui să trimiteți imagini decât dacă ambele sunt în regulă cu ea. Ar putea fi ciudat să vorbim, dar fiind cinstit despre ceea ce doriți sau nu doriți să vă puteți face relația mai bună pe termen lung.
  • Ai putea spune, de exemplu, "mi-e dor de a-ți vedea corpul. Vrei să-mi trimiți câteva poze? Este ok să spuneți că nu dacă nu vă simțiți confortabil cu asta."
  • Asigurați-vă că ați stabilit încredere în relația dvs. înainte de a trimite orice poze private.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 17
    6
    Trimiteți-le un pachet de îngrijire în zile speciale. Dacă nu puteți fi împreună la aniversarea, ziua de naștere sau ziua de Valentine, trimiterea unui alt pachet de îngrijire semnificativ este o modalitate excelentă de a le face să se simtă speciale de departe de Afar. Puteți include lucruri cum ar fi alimente non-perisabile, cărți, cadouri mici și alte cadouri mici știți că o vor iubi.
  • Dacă doriți, puteți da pachetului de îngrijire o temă. Un pachet de îngrijire a zilei de Valentine, de exemplu, ar putea fi plin de bomboane, ciocolată și animale umplute, precum și o scrisoare de dragoste și o imagine a celor doi.
  • Imagine intitulată Dragostea expres într-o relație de lungă distanță Pasul 18
    7. Trimiteți-le imagini sau colaje despre amândoi împreună. Trimiterea partenerului dvs. Imagini drăguțe ale celor doi îi puteți reaminti de vremurile pe care le-ați petrecut împreună, ceea ce îl poate face puțin mai ușor de a fi separat. Puteți să le trimiteți câteva imagini la întâmplare, pe telefon sau prin e-mail, ca o surpriză rapidă și dulce. De asemenea, puteți obține imaginile tipărite și încadrate să le trimită ca un cadou sau chiar să facă un colaj de vremuri speciale pe care le-ați avut împreună.
  • Metoda 4 din 4:
    Consolidarea relației dvs. pe distanțe lungi
    1. Imagine intitulată Express Love într-o relație de lungă distanță Pasul 19
    1. Fii cinstit unul cu celălalt. Onestitatea este esențială în orice relație, dar este deosebit de important dacă faceți o distanță lungă. Ar putea fi tentant să împingem îndoieli sau îngrijorări sub covor, dar asta va stinge problema și ar putea chiar să se înrăutățească. Fiind cinstit unul cu celălalt vă va ține liniile de comunicare deschise și vă va ajuta să aveți încredere în celălalt.
    • Dacă sunteți îngrijorat de relația dvs., de exemplu, ați putea spune: "Simt că nu vorbim la fel de mult cum am obișnuit și a fost greu pentru mine. Mi-e dor de auzul vocii în fiecare noapte."
    • Este deosebit de important să discutați cu partenerul dvs. dacă întrebați dacă doriți să păstrați relația. Spune ceva de genul: "M-am gândit foarte mult și nu sunt sigur că mai fac asta. A fost foarte greu pe amândoi și nu vreau să ne pun nici unul dintre noi prin asta."
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 20
    2. Lucrați prin vremuri grele împreună. Fiecare relație are unele umflături în drum, dar se pot simți mai greu să se deplaseze când nu sunteți unul cu celălalt. Când vă simțiți frustrați, supărați, confuzi sau supărați, este important să discutați cu partenerul dvs. despre el și să lucrați prin ea ca o echipă. Imaginându-se o soluție sau un compromis împreună poate fi greu, dar va întări puterea relației dvs. pe termen lung.
  • Nu tăiați comunicarea în timp ce lucrați prin vremuri grele, deoarece ar putea crea mai multe probleme.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 21
    3. Lăsați-i să conducă o viață independentă și să aibă propria voastră, să-ți arăți încrederea. Nu fiți cu partenerul dvs. tot timpul vă poate face să începeți să vă gândiți la ele sau să vă aflați după ei și mai mult. În loc să permitem acest lucru spirală în probleme de încredere sau dedicarea întregului timp liber pentru a vorbi cu ei, încercați să vă lăsați reciproc să vă dezvoltați viața proprie, așa cum ați fi dacă ați fi împreună. Urmăriți hobby-urile dvs., încercați lucruri noi, petreceți timp cu prietenii și familia și lăsați-o partenerul dvs. să facă același lucru.
  • Stați ocupat va ajuta, de asemenea, să vă dezactivați cât de mult vă lipsește partenerul.
  • Spuneți partenerului dvs. despre cine vă petreceți timp, așa că nu primesc gelos.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 22
    4. Vorbește despre viitorul dvs. împreună, astfel încât să știți că sunteți pe aceeași pagină. Dacă sunteți într-o relație de lungă distanță, există o șansă bună pe care o considerați o relație pe termen lung. Majoritatea oamenilor nu încearcă o distanță lungă decât dacă știu că partenerul lor și relația lor merită! Totuși, este important să vă asigurați că sunteți ambii în acord cu privire la locul în care se desfășoară relația dvs. Aceasta nu este o discuție ușoară de a avea, dar este crucială să vă păstrați relația puternică și cinstită.
  • Spune ceva de genul: "Am vrut să vorbesc despre locul în care acest lucru merge, pe termen lung. Chiar cred că putem face această lucrare, chiar și a face o distanță lungă și cred că relația noastră merită o șansă, dar vreau să știu unde ești."
  • Încercați să aveți această discuție înainte de a începe pe distanțe lungi dacă puteți.
  • Determinați mai devreme în relație dacă fie dvs. sau partenerul dvs. este dispus să se miște. În acest fel, puteți determina cât timp veți fi separați înainte de a vă vedea un alt timp complet.
  • Imagine intitulată Dragostea Express într-o relație de lungă distanță Pasul 23
    5. Revizuiți și sărbătoriți relația dvs. de multe ori. O relație de lungă distanță poate fi greu, dar nu ați încerca să o faceți să funcționeze dacă nu merita. La câteva săptămâni, luați o clipă cu partenerul dvs. pentru a vorbi despre tot ceea ce merge bine în relația voastră: sentimentele voastre unul pentru celălalt, valorile pe care le împărțiți, căile pe care le faceți reciproc mai bune.
  • De asemenea, puteți lua acest timp pentru a face stocul de părți nu-atât de bune ale relației dvs. Vorbește despre ultimul argument pe care l-ai avut, trecând peste ceea ce a cauzat-o și cum ați fi putut să-l împiedicați.
  • sfaturi

    Uneori oamenii pot fi prinși în ziua lor, nu este la fel de receptivă ca de obicei. Discutați cu partenerul dvs. despre cum să vă ocupați de vremurile în care nu puteți vorbi unul cu celălalt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar