Cum să participați la consiliere cupluri

Cele mai multe cupluri au probleme din când în când. Dacă tu și partenerul tău aveți probleme în relația dvs., puteți lua în considerare o consiliere cuplurilor. Dacă doriți ajutor să lucrați prin problemele dvs., să învățați noi modalități de a vorbi unul cu celălalt și să identificați ceea ce este rădăcina problemelor dvs., puteți participa la consiliere cuplurilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrul prin problemele dvs
  1. Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 11
1. Fii sincer cu tine și partenerul tău. Trebuie să vă apropiați de terapia cuplurilor cu o minte deschisă și o onestitate. Sesiunile de consiliere cuplurile vor începe cu consilierul dvs. solicitând o serie de întrebări pentru a afla unde este relația dvs. Consilierul dvs. vă va întreba despre istoria dvs. ca un cuplu, de ce ați căutat tratament și alte întrebări pentru a vedea unde sunteți ca un cuplu.
  • Asigurați-vă că obțineți totul pe masă despre relația dvs. Exprimați orice nemulțumiri sau probleme pe care le-ați avut cu partenerul dvs., astfel încât să puteți afla care probleme de care aveți nevoie pentru a vă adresa.
  • Dacă credeți că sunteți Pierzându-vă în relație și considerați că a fi o problemă, ați putea vorbi cu consilierul dvs. și alte lucruri semnificative despre acest lucru, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin ciudat Pasul 12
    2. Aflați ce sunt principalele tale probleme. Din moment ce tu și partenerul tău ați optat pentru a merge la terapia cuplurilor, este posibil să știți câteva dintre problemele pe care le aveți ca un cuplu și acestea vor ieși destul de ușor. Cu toate acestea, pot exista și alte probleme pe care nici măcar nu le cunoașteți. Lucrați cu consilierul dvs. pentru a afla fiecare problemă pe care o aveți și partenerul dvs.
  • Acest lucru vă va ajuta să obțineți la orice chestiuni de bază care au condus și la problemele dvs.
  • Imaginea intitulată are succes într-o relație cu un pas Gemeni 7
    3. Îmbunătățiți comunicarea. În timp ce lucrați prin problemele dvs., consilierul dvs. vă va ajuta să lucrați cum să comunicați mai bine între ele, astfel încât să puteți trece prin aceste probleme și să vă deplasați în relația dvs. Consilierul dvs. vă va antrena în modul în care să schimbați modul în care vorbiți unul cu celălalt în moduri mai productive și de susținere.
  • Consilierul dvs. vă va ajuta, de asemenea, pe dvs. și partenerul dvs. să vă aflați care sunt cele mai bune pentru voi doi pentru a comunica.
  • De exemplu, dacă dvs. și partenerul dvs. ați evitat conflictul între ei în trecut, consilierul dvs. vă va ajuta să comunicați sincer despre problemele dvs. fără a păstra lucrurile îmbuteliate.
  • Dacă tu și partenerul tău ați recurs la o critică constantă între ei, consilierul dvs. vă va ajuta să învățați să vă comunicați sentimentele cu un limbaj pozitiv și de susținere.
  • Imaginea intitulată ieșiți la prietenii dvs. Pasul 19
    4. Nu vă fie frică de tăcere. Când mergeți mai întâi la consiliere, poate dura ceva timp pentru dvs. și partenerul dvs. pentru a începe să vorbiți unul cu celălalt. Consilierul dvs. vă va ajuta să vă dați seama cum să începeți să vorbiți despre problemele dvs. într-un mod productiv în loc să suferiți în tăcere. Aceste tăceri pot fi umplute cu mânie sau tristețe, în funcție de problemele pe care încercați să le faceți.
  • Aceste momente pot fi folosite pentru a asculta partenerul dvs. sau pentru a începe să vorbească sincer cu partenerul dvs. despre modul în care vă simțiți.
  • Imaginea intitulată deranjează prietenul tău Pasul 26
    5. Se așteaptă să strige sau să lupți. Odată ce ați început să lucrați prin problemele dvs., sentimentele vechi vor apărea. Probabil că vă veți supăra, supărați sau răniți când aceste probleme ies. Se așteaptă să strige și să lupți cu partenerul tău. Consilierul dvs. va fi acolo pentru a fi Mediator și vă va ajuta să vă dați seama cum să treceți peste aceste lupte și să răniți sentimentele.
  • Aceasta poate fi o experiență cathartică, deoarece sunteți în stare să obțineți toate sentimentele pent-up în aer, astfel încât să puteți mișca peste ele.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea relației dvs
    1. Imaginea intitulată se comportă în jurul valorii de homosexuali dacă nu
    1. Schimbați abordarea dvs. față de relația dvs. Consilierul dvs. vă va ajuta să schimbați modul în care vă gândiți la relația dvs. în timp ce sunteți în consilierea cuplurilor. Acest lucru vă va ajuta să ajungeți la un loc în care nu vă învinovățiți reciproc pentru probleme, să vedeți de unde vine partenerul dvs. și să vă vedeți relația într-o manieră obiectivă.
    • Consilierul dvs. va urmări modul în care dvs. și partenerul dvs. interacționați pentru a veni cu modalități de a reduce decalajul dintre dvs. și de a vă ajuta să ajungeți la un loc de înțelegere reciprocă.
    • De exemplu, dacă aveți probleme de comunicare, consilierul dvs. va da seama unde vă lipsesc în acea zonă și vă va oferi modalități de a depăși barierele.
  • Imaginea intitulată Fiți cu pasul 8 altruist 8
    2. Modificați comportamentele unul față de celălalt. În multe cupluri, problemele dvs. vă pot face să schimbați modul în care vă comportați unul cu celălalt. Acest lucru poate duce la mai multe probleme. Consilierul dvs. vă va ajuta să examinați modelele actuale de comportament între dvs. și partenerul dvs. și să vă oferiți modalități de a le schimba pentru a fi mai productive și iubitoare.
  • Acest lucru vă poate ajuta să vă opriți provocarea emoțională sau vătămătoare pentru dvs. și partenerului dvs.
  • Imaginea intitulată ieșiți la prietenii dvs. Pasul 8
    3. Învață să-ți exprimi emoțiile. Când lucrați prin problemele dvs. cu partenerul dvs., consilierul dvs. vă va ajuta să vă dați seama de o modalitate de a vă exprima emoțiile oneste între ele. Dacă opriți să vă conectați cu partenerul dvs. emoțional, veți continua să aveți probleme și veți crește mai departe.
  • Consilierul dvs. vă va ajuta, de asemenea, să vă dați seama dacă dvs. sau partenerul dvs. aveți probleme subiacente care pot provoca distanța emoțională, cum ar fi teama de respingere, nesiguranță sau lipsă de a accepta atașamentul.
  • Consilierul dvs. va ajuta fiecare dintre munca voastră dincolo de aceste probleme subiacente și dați seama cum să vă apropiați ca un cuplu.
  • Acest lucru vă va ajuta să învățați să fiți mai intim emoțional unul cu celălalt. Intimitatea emoțională se concentrează pe faptul că este reciproc vulnerabilă și deschisă între ele prin împărtășirea sentimentelor într-un mod cinstit și real.
  • Imaginea intitulată vin în termeni cu a fi transgender ca un adolescent pas 18
    4. Aflați-vă punctele forte ca un cuplu. Pe măsură ce consilierea cuplurilor dvs. se apropie de sfârșit, veți fi lucrat peste majoritatea problemelor dvs. În acest moment, consilierul dvs. va începe să se concentreze asupra punctelor forte pe care le aveți ca un cuplu. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama cât de rezilient poate fi relația dvs. și cât de mult puteți îndura cei doi. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra lucrurilor bune despre reciproc și despre plăcerea pe care o puteți deduce din relația voastră.
  • Aceasta este de obicei o schimbare de bun venit de la toate accentul pe problemele dvs. ca un cuplu.
  • Consilierul dvs. se poate concentra asupra lucrurilor pe care le faceți pentru a vă compliment reciproc sau a modalităților în care vă sprijiniți emoțional unul pe altul în relația dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătirea pentru consiliere cuplurilor
    1. Imaginea intitulată atrage un om de cancer Pasul 16
    1. Recunoașteți dacă aveți nevoie de consiliere cuplurilor. Cuplurile de consiliere pot fi frecventate de oricine într-o relație romantică. Deși unii merg la consilierea cuplurilor înainte de căsătorie pentru a vă asigura că relația lor se află la locul potrivit pentru următorul pas, este de obicei pentru acele cupluri care au probleme în relația de care au nevoie de fixare în afara ajutorului. Adesea, cei care frecventează consilierea cuplurilor lucrează prin probleme care pot duce la separare sau divorț / despărțire, cum ar fi:
    • Infidelitate
    • Nemulțumire sexuală
    • Probleme de comunicare
    • Lupte pentru putere
    • Trădare
    • Furie
    • Probleme cu rulmenți pentru copii, cresterea sau familiile amestecate
    • Abuz de substante
    • Probleme financiare
  • Imagine intitulată de confort prietena ta Pasul 3
    2. Acceptați că aveți nevoie de consiliere. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face înainte de a vă duce la consilierea cuplurilor este acceptată că dvs. și partenerul dvs. aveți nevoie de ajutor. Acest lucru trebuie făcut de amândoi. Dacă partenerul dvs. nu este dispus să meargă la consiliere, atunci puteți merge mai departe pe cont propriu și să beneficiați de terapie. S-ar putea să fie mai greu să vă îmbunătățiți relația în acest fel.
  • Acceptarea că aveți nevoie de ajutor nu înseamnă eșec. Înseamnă că înțelegi că tu și partenerul tău îngrijesc destul de celuilalt pentru a lucra la relația ta și ai nevoie de puțin ajutor pentru a da seama totul.
  • De asemenea, ar trebui să vă angajați să faceți munca dvs. de relație. Dacă nu vă permiteți să vă deschideți pentru a vă stabili relația, nu veți putea participa pe deplin la consiliere.
  • Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
    3. Știți ce să vă așteptați de la consilierea cuplurilor. Cuplurile consilierea este o metodă de a vorbi despre terapia care se concentrează asupra relației dvs. cu partenerul dvs. Veți lucra cu consilierul dvs. pentru a vă exprima emoțiile, apropiați și lucrați prin problemele dvs. de relații. Veți decide, de asemenea, dacă vă puteți deplasa dincolo de problemele dvs. și dacă vă puteți salva relația.
  • Tu și partenerul dvs. veți vorbi prin problemele dvs. cu ajutorul consilierului dvs., unde el sau ea vă va conduce și partenerul dvs. în direcția cea bună pentru a se vindeca.
  • Deși sesiunile se vor concentra pe dvs. și pe partenerul dvs. ca un cuplu, veți putea, de asemenea, să completați unele sesiuni individuale dacă doriți.
  • Imagine intitulată Deal cu familia homofobică Pasul 22
    4. Găsiți un consilier licențiat. Odată ce decideți că aveți nevoie de consiliere cuplurilor, trebuie să găsiți un consilier licențiat în zona dvs. Puteți să vă adresați medicului dumneavoastră pentru o trimitere la un terapeut bun. De asemenea, puteți să vă adresați familiei sau prietenilor.
  • Există unele asigurări care vor plăti pentru sesiunea de consiliere. Puteți verifica cu asigurarea dvs. și puteți cere și terapeutului cât de mult acționează pentru fiecare sesiune.
  • Imagine intitulată Deal cu un pas de trișor 9
    5. Faceți timp în programul dvs. Terapia cuplurilor are loc, de obicei, o dată pe săptămână, iar sesiunea durează aproximativ o oră. Aceasta este pentru a vă asigura că aveți timp suficient pentru a lucra prin problemele dvs. și discutați unul cu celălalt. Timpul pe care îl veți rămâne în consiliere va varia în funcție de nevoile dvs. specifice și de profunzimea problemelor dvs.
  • Cuplurile consilierea este adesea pe termen scurt, care durează de la câteva sesiuni pentru a lucra printr-o mică problemă la câteva luni, dar va dura atâta timp cât dumneavoastră și partenerul dvs. aveți nevoie de ajutorul dvs.
  • Consilierul dvs. poate sugera sau oferi sesiuni suplimentare de consiliere individuale dacă aveți probleme de care aveți nevoie pentru a lucra pe cont propriu. Acestea vor fi programate la un moment diferit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar