Cum să se ocupe de o altă nevoie semnificativă

Toată lumea are nesiguranță și are nevoie de asigurarea de la ceilalți din când în când. Cu toate acestea, uneori că nevoia poate ajunge la un punct nesănătos. Dacă partenerul dvs. este prea nevoiaș, învățați cum să vă ocupați de ei, astfel încât să puteți face relația mai sănătoasă pentru amândoi. Puteți face lucruri cum ar fi stabilirea limitelor corespunzătoare, lucrați la relația dvs. și căutarea unui ajutor profesional pentru a vă îmbunătăți situația.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilind limite adecvate
  1. Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 5
1. Încurajați interese separate. O modalitate bună de a obține un spațiu de la o altă semnificație semnificativă este să vă încurajați pe amândoi să urmăriți interese separate. Amândoi ați putea avea lucruri care vă place că cealaltă nu este, și acesta este un lucru bun. Sugerează că altele semnificative se implică într-o activitate pe care o doresc să o facă și apoi faceți același lucru.
  • De exemplu, vă puteți încuraja pe alții semnificativi să se alăture unui program de fitness sau unei echipe sportive de agrement, să se implice cu o organizație de voluntariat sau să se alăture unui teatru comunitar. Vă recomandăm să ia o clasă de artă sau de fotografie sau să se alăture unui club.
  • Să fie de susținere și pozitiv cu privire la urmărirea altora semnificativă a unei noi activități. Face un lucru pozitiv. De exemplu, ați putea încerca să spuneți ceva de genul: "Cred că este atât de cool încât învățați cum să decorați prăjiturile! Aceasta este o abilitate foarte mare de a avea."
  • Dacă altele semnificative îi place numai ceea ce vă place, atunci îi ajutați să-și găsească propriile interese. Întrebați-i ce le place, ce au făcut înainte de a ne întâlni, și ce au vrut mereu să învețe.
  • Să se abțină de la a spune lucruri precum "Avem nevoie de un spațiu" sau "Aceasta este o modalitate bună pentru a găsi niște prieteni care nu sunteți voi."
  • Imaginea intitulată atrage o femeie pasul 8
    2. Setați limitele despre a ieși fără ceilalți. Tu și celălalt dvs. semnificativ pot avea mulți dintre aceiași prieteni, dar probabil că aveți propriul dvs. prieteni separați, de asemenea. Când ieșiți cu prietenii dvs., ar trebui să stabiliți limite despre contactarea reciprocă în timp ce vizitați cu ceilalți.
  • De exemplu, atunci când sunteți afară cu prietenii dvs., ar putea fi frustrant pentru ca ceilalți dvs. semnificativi să vă scrieți non-stop. În schimb, setați o limită a numărului de texte și apeluri telefonice pe care le faceți unul la celălalt atunci când vă aflați cu alți oameni, cum ar fi doar verificați unul cu altul o dată pe noapte.
  • Nu este nimic în neregulă cu textarea sau chemarea pentru a vă lăsa pe alții semnificativi să știți că ați schimbat planurile sau veți veni acasă mai târziu, dar nici unul dintre voi nu trebuie să scrieți obsesiv celălalt.
  • Imaginea intitulată atrage o feminină Fecioară Pasul 8
    3. Sugerează că faceți sarcini singure. Pentru a vă ajuta să vă stabiliți propriile identități și independență, sugerează partenerului dvs. că faceți sarcini numai. Nu trebuie să faci totul împreună ca un cuplu. Nu fiecare moment trebuie să fie petrecut împreună. A face lucrurile singure nu înseamnă că vă place să vă iubiți sau să vă îngrijiți unul de celălalt.
  • De exemplu, puteți merge la magazinul alimentar sau pentru a vă spăla mașina în monoterapie. Puteți merge la antrenament sau să mergeți la muncă în curte fără alte semnificative. Puteți chiar să vizionați singuri televiziune sau filme.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva care este întotdeauna târziu pasul 5
    4. Fii sincer despre timpul tău în afară. Când vă decideți să faceți lucrurile în afară, vă reasigurați partenerul că vă pasă de ei. Spuneți-le care sunt planurile dvs. și discutați despre faptul că vă puteți împărtăși experiențele cu ei după ce vă întoarceți.
  • Spune-le că acest lucru este un moment bun pentru ca ei să facă ceva pe cont propriu și că ești încântat să audă despre ceea ce au făcut în timpul lor personal.
  • Imaginea intitulată Fii singur și fericit Pasul 4
    5. Întâlni oameni noi. Pentru a vă ajuta pe alții semnificativi să-și reducă dependența de dvs., faceți un efort să ieșiți și să întâlniți oameni noi. Acest lucru poate fi prin intermediul prietenilor pe care îl aveți deja, prin familie sau prin activități sociale.
  • Încurajați-vă partenerul să facă prieteni. Spune-le că credeți că întâlniți oameni noi și ieșiți cu ceilalți este un lucru bun pentru ei.
  • Metoda 2 din 3:
    Lucrul la relația dvs
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 11
    1. Ridica problema. În loc să ignorăm problema până când explodați și să vă supărați, discutați despre această problemă cât mai curând posibil. Fii deschis și cinstit despre sentimentele tale, dar natură și îngrijește spre partenerul tău. Este posibil să puteți lucra prin problema dacă vorbiți despre asta. Poate că partenerul dvs. are o problemă cu unele dintre comportamentele dvs. sau este inconfortabil despre anumite lucruri. Știind că acest lucru vă poate ajuta să veniți la o soluție.
    • Încercați să inițieți conversația spunând ceva de genul: "Simt că petrecem puțin prea mult timp împreună și cred că am nevoie de mai mult spațiu. Putem discuta acest lucru?"
    • Încercați să vă concentrați asupra viitorului și să fiți specifice cu privire la ceea ce doriți să vedeți schimbarea. De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Cred că ar fi bine să avem o seară în fiecare săptămână. Puteți petrece timp singur cu prietenii dvs. și voi petrece ceva timp cu prietenii mei."
  • Imagine intitulată acceptă un membru al familiei LGBT Pasul 5
    2
    Ascultați partenerul dvs. Ascultarea sentimentelor altora și luarea lor în mod serios va ajuta la deschiderea calea pentru a stabili problema. Arătând că vă pasă suficient pentru a vorbi despre această problemă, lucrați prin el și luați critici în mod serios, poate ajuta la diminuarea nevoii lor.
  • Cereți partenerului dvs. o întrebare deschisă despre ceea ce el sau ea se gândește la ceea ce tocmai ați împărtășit. De exemplu, încercați să spuneți ceva de genul: "Ce credeți despre asta?"
  • Asigurați-vă că eliminați toate distragerile înainte de a începe să vorbiți, astfel încât să puteți oferi o altă atenție deosebită. Puneți-vă telefonul, opriți televizorul, închideți computerul și alegeți un timp liniștit și loc pentru a vorbi.
  • În timp ce altul semnificativ vorbește, se confruntă cu ei și faceți contact vizual. De asemenea, puteți să arătați că ascultați prindeți și folosiți declarații neutre, cum ar fi "Da", "Văd" și "Continuați."
  • Imaginea intitulată face soția ta fericit pasul 12
    3. Lăsați-vă alte semnificative să știe ce sunt nevoile dvs. Partenerul dvs. poate să nu știe că doriți mai mult spațiu sau că credeți că sunt prea nevoiași. Stai jos cu cealaltă semnificativă și vorbește cu ei. Lăsați-i să știe că vă place să fiți cu ei și să petreceți timp cu ei, dar ați dori un spațiu mai mic.
  • Explicați că doriți să faceți lucruri pentru dvs., cum ar fi lucrați, bucurați-vă de un hobby sau relaxați-vă. Spuneți-le că aveți nevoie de o jumătate de oră pentru a decomprima după ce ați lucrat singur sau puteți dori să aveți o noapte cu prietenii dvs. Este bine să fii specific cu privire la nevoile dvs. sunt, astfel încât ceilalți semnificativi să știe ce să se aștepte.
  • Încercați să vă explicați nevoile dvs. semnificative, spunând ceva de genul: "Înțeleg că vă place să petreceți timpul cu mine, dar eu sunt o persoană diferită cu nevoi diferite. Am nevoie de mai mult timp pentru mine pentru a obține anumite lucruri."
  • Evitați să așteptați până când sunteți supărat și frustrat să vă ocupați de acest lucru. Care poate duce la lupte și cuvinte pe care nu le puteți însemna.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 9
    4
    Lucrați la construirea încrederii. O modalitate de a ajuta la reducerea nevoii altora semnificative este de a lucra la Clădind încrederea între voi doi. Încredere într-o relație este unul dintre cele mai importante lucruri, mai ales dacă partenerul dvs. are nesiguranță care îi determină să fie prea mare atașați sau emoționali.
  • Fiind fiabil, făcând ceea ce spui că vei face, și fii deschis și cinstit sunt pietrele de temelie ale încrederii clădirii într-o relație. Ajutați-vă partenerul să vă pasă că sunteți cineva pe care îl pot conta pe.
  • Nu minți partenerului dvs., chiar dacă încercați să vă schimbați sentimentele. Dacă minți și partenerul dvs. află, poate să le facă mai nesiguri și să facă mai nevoiașii.
  • Fii acolo pentru partenerul tău. Altele semnificative pot fi nevoiabile din cauza relațiilor anterioare, a problemelor de sănătate mintală sau a altor motive. Nu lăsați partenerul dvs. sau ignorați nevoile lor. Stabilirea limitelor și a spațiului pentru cei doi nu înseamnă că ar trebui să vă abandonați partenerul. Asigurați-vă că vă cunosc.
  • Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 2
    5. Setați obiectivele de relație împreună. O modalitate de a vă ajuta să vă ocupați de ceilalți nevoiași este de a stabili obiective pentru relația dvs. împreună. Discutați unul cu celălalt despre ceea ce doriți și aveți nevoie de relație. Să fie specifice în legătură cu obiectivele și asigurați-vă că au marcaje clare și concrete.
  • Obiectivele pot fi despre orice. Vorbește despre locul în care vrei să fii într-unul, doi, cinci sau chiar douăzeci de ani.
  • De exemplu, obiectivele dvs. ar putea fi să faceți o vacanță împreună într-o locație exotică combinată cu petrecerea într-o noapte pe săptămână făcând o activitate singură sau cu alte persoane.
  • Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 4
    6. Recunoașteți ce vă faceți fiecare dintre voi. De multe ori, când vă aflați într-o relație nevoiașă, înclinată, lucrurile vor declanșa un răspuns emoțional, nevoiaș. Pe măsură ce începeți să vă ocupați de partenerul dvs. nevoiaș, să fiți cinstiți și să discutați ce este problema. Acest lucru va ajuta la deschiderea calea pentru compromisuri și reconstruirea relației.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. devine supărat dacă nu răspundeți la texte, încercați să explicați de ce faceți acest lucru uneori. De exemplu, ați putea spune ceva de genul ", nu pot verifica întotdeauna telefonul la locul de muncă. Sunt ocupat și nu pot răspunde imediat la textele tale, deci este mai bine să mă trimiteți după ce am lucrat sau să mă aștept să vă text."
  • Fiind capabil să recunoască și să abordeze problemele pot aduce conștientizare, astfel încât amândoi să puteți lucra împreună pentru a elimina comportamentele.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 15
    7. Știți când să încheiați relația. Puteți ajunge la un punct în care se termină relația este singura modalitate prin care puteți seta limitele sănătoase. Terminarea relației poate fi o ultimă soluție dacă doriți să încercați să salvați relația dvs. Puteți alege să terminați relația dacă nu mai este sănătoasă pentru dvs.
  • De exemplu, este posibil să doriți să puneți capăt relației dacă altele semnificative refuză să obțină ajutor sau să recunoască problema.
  • Puteți decide să încheiați relația dacă partenerul dvs. a devenit control.
  • Un alt motiv pentru care doriți să terminați relația este că altele semnificative au ajuns fizic, emoțional sau verbal abuziv.
  • Metoda 3 din 3:
    Căutarea unui ajutor profesional
    1. Imaginea intitulată face ca soțul dvs. să se îndrăgostească de tine din nou pasul 9
    1. Aflați dacă nevoia a fost cauzată de problemele anterioare. Dacă ceilalți dvs. semnificativi este nevoiași, poate exista un motiv pentru care se simt atât de atașați și să vă aglomeră. Vorbește cu ei despre de ce simt așa. Poate că este cauzată de o traumă sau o relație trecută, o boală psihică sau o nesiguranță severă din copilărie.
    • Nu vă scrieți doar altcineva altceva ca nebun sau obsesiv. Este posibil să existe un motiv pentru comportamentul lor pe care îl puteți afla și apoi lucrați la fixare.
  • Imagine intitulată Cute Greață Pasul 9
    2. Încurajați tratamentul pentru anxietate sau fobii. Uneori, dessiness provine din anxietate sau temeri. Poate că au neliniște despre faptul că nu te pot păstra pentru că se simt prea plictisitor, urât sau nu destul de bun. Uneori, persoana poate fi în mod constant îngrijorată de ceva cu dvs. sau că veți trișa. Dacă suferă de fobii, ei pot să-ți extindă fobia. Dacă acest lucru este cazul pentru alta semnificativă, îi încurajează să obțină tratament pentru tulburarea de anxietate.
  • Există multe modalități de a gestiona și trata anxietatea și fobiile. Sugerează că alții semnificativi văd un terapeut sau psiholog. Psihoterapia, cum ar fi terapia de discuții și terapia comportamentală cognitivă, poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate.
  • Tehnici de relaxare, cum ar fi respirația și meditația adâncă, pot ajuta la reducerea simptomelor de anxietate. Exercițiul regulat, cum ar fi mersul pe jos sau yoga, ajută la gestionarea tulburării.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o carte verde dacă vă căsătoriți cu un cetățean al S.S
    3. A se vedea un consilier de relații. Puteți beneficia de a merge la un consilier de relații. Un consilier poate ajuta la atenuarea problemelor dintre dvs. și altele semnificative. Un consilier sau terapeut ar putea ajuta la descoperirea problemelor subiacente în relație. Când intrați în consiliere relație, ambii ar trebui să o abordăm cu o minte deschisă.
  • Consilierul poate sublinia problemele de ambele părți, nu numai pe altele semnificative.
  • Un consilier vă poate ajuta să găsiți modalități sănătoase de a lucra prin problemele dvs.
  • Imaginea intitulată tratează o fată Pasul 12
    4. Încurajați-vă partenerul să găsească fericirea interioară. O mare parte din nevoia partenerului dvs. poate provoca insecuritățile lor. Încurajați-vă alte persoane lucrează la stima lor de sine. Ajutați-vă partenerul să le vadă așa cum faceți.
  • Simt ca ei trebuie sa fie cu tine mereu, ca nu sunt destul de buni, sau sentimentul nesigur poate provina dintr-o lipsă de incredere in sine. Să vă încurajeze pe ceilalți semnificativi să se concentreze asupra lor în locul dvs. Ei trebuie să-și găsească propriile interese și hobby-uri.
  • Ajutați-vă alte semnificative să realizeze calitățile lor bune. Încurajați-i să înceapă să se vadă ca o persoană separată, independentă în afara dvs.
  • Altul semnificativ ar putea avea nevoie pentru a obține ajutor de la un terapeut. O lipsă severă de stima de sine este o problemă care poate dura luni sau chiar ani pentru a remedia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar