Cum să câștigi încrederea prietenei tale

În ceea ce privește relațiile, puteți simți un pic de stand dacă există o lipsă de încredere din ambele părți. O lipsă de încredere nu trebuie să însemne sfârșitul unei relații, dar poate fi un detriment dacă nu este depășit. Încrederea poate fi creată, câștigată și reconstruită pentru o relație mai sănătoasă și mai puternică.

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigați încrederea în relația dvs
  1. Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 1
1. Prioritizați prietenia peste tot. Baza oricărei relații minunate este fundamentul pe care îl construiți. Știind unul pe altul ca prieteni mai întâi este o modalitate excelentă de a câștiga încredere încet, pe măsură ce relația se dezvoltă organic.
  • Având o prietenie puternică ca un nucleu pentru relația dvs. vă va ajuta să vă spuneți reciproc totul și să vă acordați timp și atenție reciprocă cu ușurință în timp ce așteaptă cu nerăbdare să fie între ei.
  • Dați partenerului dvs. cel mai bun cadou de prietenie, darul de acceptare totală și completă. Acceptați-o ca ea fără a aștepta nimic în schimbul pentru a vă întări relația prin întărirea prieteniei dvs.
  • Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 8
    2. Urmați și fiți un om al cuvântului dvs. Cuvântul tău este legătura ta, așa că atunci când spui lucruri sau fă promisiuni, asigurați-vă că sunteți un om de acțiune. Dacă nu sunteți în stare, nu promiteți sau va provoca mai multă rănire decât orice.
  • Promisiunile ar putea fi mici sau mari în perspectivă, dar își dau seama că făcând o promisiune pe termen lung și poate afecta atât viitorul dumneavoastră, cât și viitorul ei.
  • Dacă spui prietenei tale, vei ajunge la sărbătoarea zilei de naștere, să fii acolo. Dacă oferiți să o ajutați să-și miște lucrurile într-un loc nou, faceți asta. Cuvintele și acțiunile care se potrivesc cu încredere.
  • Imaginea intitulată Fiți romantică Pasul 9
    3. Spune întotdeauna adevărul. Adevărul uneori doare, dar durerea sa este temporară în comparație cu durerea de la minciuni sau trădare. Câștiga încrederea partenerului dvs. prin faptul că a fost 100% sincer 100% din timp. HONESTY Fostește încrederea în relații.
  • O minciună este o minciună, mare sau mică. Regândirea ei spunându-i că ați fost cu prietenii tăi de tipul cealaltă noapte când ați fost cu adevărat cu o fată din clasă ca parte a grupului de studiu. Nu răspundeți niciodată la o întrebare cu o minciună.
  • Trădarea, chiar și cel mai mic fel, poate deraia o relație și poate provoca prietena dvs. să vă rătăcească complet, mai ales dacă aceasta atinge o cicatrice dintr-o relație trecută care nu a vindecat încă. Și este greu de recuperat de la.
  • Imagine intitulată de abordare Femei oriunde Pasul 8
    4. Să comunice cu ea să o lase să știe despre ursuri și coborâșuri. Relațiile sănătoase sunt un rezultat al unei comunicări sănătoase și onestibile. Este întotdeauna mai bine să auziți ce sa întâmplat și să căutați iertarea. Fiind deschis se extinde pentru ao lăsa să știe și informații pertinente.
  • Nu prezentarea faptelor de la început vă face să arătați înșelător și ca și cum ați ascunde ceva. Chiar și ceva mic ar putea să arate de zece ori mai rău dacă nu sunteți sincer despre el de la început.
  • Păstrarea prietenei dvs. în buclă pentru a vă sprijini în timpul provocărilor este la fel de importantă și în momentele de bucurie. Nu numai că vă veți simți ca tine contează, dar ea se va simți ca și cum ar fi contează și că împărțiți momente speciale, cum ar fi obținerea unei promoții sau primiți o scrisoare de acceptare de la o școală pe care ați murit pentru a intra, și cu dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 7
    5. Implicați-vă prietena în ziua de zi cu zi. Care se ocupă de cineva cu probleme de încredere înseamnă să se ocupe de suspiciune dacă renunți la anumite detalii. Apucând o ceașcă de cafea nevinovată cu o prietenă de sex feminin poate ridica suspiciuni pentru o prietena care are probleme cu încrederea dacă lucrați peste detalii și ea trebuie să o audă de la altcineva.
  • Doar fiți viitoare și, în ziua, stați: "Am apucat cafeaua cu Sasha astăzi. Misto?"Este o modalitate simplă de a fi sincer în timp ce o arăt că opinia ei contează în același timp.
  • Dacă nu vă ascundeți, nu trebuie să fie în mod inutil preocupat, astfel încât să o țineți la curent cu ceea ce faceți cu sexul opus, chiar dacă sunteți doar prieteni.
  • Metoda 2 din 3:
    Depășiți problemele de încredere ale prietenei dvs
    1. Imaginea intitulată construi încredere într-o relație Pasul 5
    1. Asigurați-vă că aveți încredere în ea.Fără încrederea dvs. pentru prietena voastră, ea nu va putea avea încredere în tine. Înțelegeți că unele lucruri se încadrează dincolo de încredere, inclusiv punerea în situații tentante.
  • Imagine intitulată înveselește o femeie pasul 2
    2. Spune-i lucrurilor pe care nimeni altcineva nu le știe despre tine. Acțiunile ca acestea asociate cu consistența dvs., urmând cu cuvintele dvs., o vor ajuta încet, dar cu siguranță să dezvolte încredere în tine.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 5
    3. Fii sistemul de asistență al prietenei tale. În calitate de prieten al unei persoane care are probleme de încredere, nu este treaba ta să o rezolvi situația ei. În schimb, este treaba dvs. să jucați un rol de susținere.
  • Întreabă-o povestea ei și ascultă temerile ei. De la un loc de îngrijorare, întreabă-o: "Știu că ai fost rănit înainte, poți să împărtășești cu mine ce sa întâmplat exact?"
  • Sugerează că ea va vedea pe cineva profesionist sau citit cărți pentru ao ajuta cu strategii de coping și pentru a-i ajuta în descoperirea de ce trecutul ei joacă un rol atât de mare în relația actuală pe care o aveți cu ea.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie pasul 7
    4. Practicați răbdarea cu problemele de încredere. Prietena ta este mai mult decât probabil încercând la fel de greu ca tine să-ți depășești lipsa de încredere, așa că ai încredere în ea și la proces. Întrebându-i să aibă încredere că nu vei crea încredere. În schimb, se bazează pe răbdare pentru a fi ghidul dvs. pentru a ajuta relația să crească deasupra problemelor de încredere.
  • Drumul spre încredere este un proces lung care va întâmpina obstacole și obstacole de-a lungul drumului. Este un proces lent, deci nu vă așteptați la o întoarcere peste noapte în capacitatea ei de a avea încredere în tine.
  • Dacă o ia o vreme pentru a-ți lua gardă pentru tine, fii înțelegere și răbdare despre asta. Încurajați-o să împărtășească mai multe părți ale ei prin împărtășirea mai multor detalii personale despre dvs.
  • Imaginea intitulată Fii Romantic Pasul 16
    5. Fiți în concordanță cu modul în care vă arătați dragostea ei. Faceți timp pentru relația dvs. Dați-i dragostea, aprecierea și susținerea într-o formă sau alt zilnic.
  • Întreabă-i cum face sau despre ziua ei. Când se simte îndepărtat sau se retrage din frică, cereți-i ușor cum vă puteți ajuta: spațiu, apropiere?
  • Tratați-o cu sărutări moi, complimente dulci și o zi romantică zi sau dată excursii de noapte.
  • Metoda 3 din 3:
    Reconstruirea încrederii după o trădare
    1. Imaginea intitulată Construirea încrederii într-o relație Pasul 9
    1. Să fie apologetic și de propuneți-vă la greșelile dvs. Dezvăluie orice secrete pe care le-ați păstra, dar rețineți că nu trebuie să cunoască fiecare detaliu despre indiscrețiile voastre.
    • Fii sincer despre intențiile tale cu prietena ta acum. S-ar putea să fi făcut o greșeală, dar o iubiți și doriți să faceți lucrurile să funcționeze. De exemplu: "Știu că am mințit despre cine era pentru mine și știu că necinstea te-a rănit, dar îți promit că nimic nu sa întâmplat și chiar vreau să fac lucrurile să lucreze cu tine pentru că te iubesc. Tu ești singura femeie pe care o vreau. Îmi pare rău că am pus-o cu acțiunile mele. Te rog să mă ierți."
    • Dă-i spațiul. Dacă ar dori timpul să decidă ceea ce este următoarea mișcare, permiteți-i cât de mult are nevoie.
  • Imaginea intitulată Construirea încrederii într-o relație Pasul 10
    2. Explicați-vă motivațiile în trădarea dvs. Vă permite prietena dvs. să știe că aveți un motiv în spatele de ce ați făcut ceea ce ați făcut și vă ajută să reconstruiți încrederea care a fost pierdută.
  • Vorbește despre ce te-a făcut să faci ceea ce ai decis să faci. Ce te simți? Speriat? Copleşit? Nesigur? Releu aceste sentimente partenerului tău pentru a câștiga simpatie și înțelegere. De exemplu: "M-am simțit ca și cum ar fi fost bine să ieși cu o altă fată, deoarece sincer, m-am simțit deconectat din relația noastră în ultima vreme și am vrut doar o pauză. Poate că a fost auto-sabotaj într-un fel ..
  • Vorbește despre motivul pentru care trădarea nu se va mai întâmpla din nou în viitor. Dezvălui modul în care durerea ei te-a făcut să simți - cum trezirea a fost, etc.De exemplu: "Văd cât de distras și ofensat vă simțiți de acțiunile mele. Nu vreau să fiu cel care te doare din nou. Nu vreau să fac asta din nou. Mi-a deschis cu adevărat ochii despre ceea ce am cu tine și de ceea ce nu vreau să pierd."
  • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 14
    3. Iartă-te pentru ceea ce ai făcut. Dacă prietena dvs. este capabilă să treacă peste trădare, să-ți accepți scuzele și să vă iertați, dar nu sunteți, doar jumătate din relație este susținută.
  • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 13
    4. Ușurați relația înapoi la normal. Îmbrățișează indiferent de răsturnarea rămășiței. Du-te înapoi la cine erai ca un prieten loial și iubitor.
  • Rețineți cât de greu este să câștigați încrederea înapoi odată ce sunteți cel care a făcut pierdut.
  • Se bazează pe sentimentele negative care au apărut ca urmare a trădării dvs. și a potențialului pierderii relației pentru a vă menține din nou.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu fi prea judecătoresc.Întotdeauna încercați să vedeți lucrurile din perspectiva ei și întrebați ce o împiedică să vă încredeți într-o anumită situație.
  • Respectă sentimentele ei. Poate părea că ea nu are încredere în tine, dar are motivele ei de ce. De exemplu, ea nu se simte bine cu partenerul de birou al dvs. care, de multe ori te cheamă - cel mai bun lucru de făcut este să o prezinte la acel birou de birou, astfel încât să se simtă în siguranță și acest lucru va face să se oprească.
  • Nu face o fată o promisiune, dacă știi că nu o poți păstra.
  • Nu o cere să aibă încredere în tine. Mai degrabă să-și depășească problemele de încredere.
  • Asigurați-vă că efortul de a avea încredere reciproc este reciproc și că aveți încredere în ea la fel de mult cum încercați să o faceți să aibă încredere în ea.
  • Doar pentru că cineva nu are încredere în tine într-o anumită situație, nu înseamnă că nu te iubesc.Întotdeauna aveți răbdare în legătură cu această problemă, este foarte încercată.
  • Tine minte: Fetele iubesc romantismul. Nimic nu este o fată care îi place mai mult decât o cină frumoasă de lumânare. Fii un prieten remarcabil și, de fapt, gândește-te la prietena ta și despre nevoile ei. În schimb, ar trebui să facă același lucru
  • Păstrați promisiunile. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că promisiunile dvs. sunt realiste și sunteți dispus să urmați înainte de a le face.
  • Să o ofere o armare pozitivă. Prietena ta ar fi putut fi maltratată în trecut, de aceea garda ei este în sus.
  • Să fie constructiv într-un mod blând și productiv, dacă vreodată. Nu trebuie să deveniți un mut doar pentru că prietena ta are probleme de încredere. Dacă va fi prea mult, simțiți-vă liber să vă exprimați și sentimentele, dar faceți acest lucru cu cât mai multe "simt" afirmații cât mai mult posibil pentru a evita de la un loc de vină.
  • Avertizări

    Fi atenți la semne de abuz. O lipsă de încredere că prietena ta ar putea avea nu este o scuză pentru ea să te ducă în orice fel. Asta înseamnă, niciun nume de apel, abuz verbal sau violență fizică de orice fel de ea. Având problemele de încredere nu este o scuză pentru a fi o persoană rea.
  • Să se abțină de la codificarea ei până la punctul de pacificare. În schimb, dați-i relației ceea ce vă așteptați să vă întoarceți.
  • Dacă v-ați trădat prietena și căutăm-o să aibă încredere în tine și să continue să relații, să înțeleagă că ar putea pleca. Deși infidelitatea este cauza celor mai multe relații care se încheie, oamenii fac relații finale din cauza minciunilor și a altor acte mici de trădare, de asemenea. Respectați-i decizia și continuați cu viața voastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar