Cum să fii credincios într-o căsătorie

Ați luat plonjorul și ați făcut cel mai mare angajament al vieții voastre. Dar statisticile arată că, în SUA, aproape jumătate din toate căsătoriile se termină în divorț, iar una dintre principalele cauze este infidelitatea maritală. Indiferent dacă sunteți căsătorit sau partener într-o relație comisă, fiți credincioși nu este întotdeauna ușor - dar dacă vă angajați să fiți soț sau un partener credincios, puteți face acest lucru.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii credincioși într-o căsătorie Pasul 1
1. Sunt de acord cu încrederea unii pe alții. Odată ce ți-ai luat jurămintele, nu face nimic pentru a sparge încrederea.Ambele luați jurămintele pentru a fi credincioși în orice mod unul față de celălalt. Acum este timpul să credem unul în celălalt și să aveți încredere în partenerul dvs. Suspiciunea și îndoiala nu fac ca un soț să trișească, dar dacă un soț / soție prezintă grade mari de oricare dintre acestea, ea vrăză probleme pentru relație. Setați limite rezonabile și rămâneți în interiorul lor - această favorizare încredere, Și cu cât rămâneți mai mult în limitele pe care le-ați convenit, cu atât mai mult încredere veți construi odată cu trecerea timpului.
  • Comportamentul dvs. devreme va stabili tonul pentru restul relației dvs. Dacă ați stabilit un ton de credință, încredere și credință unul într-un alt sens real că relația dvs. este solidă și neclintită, va fi un mare confort pentru dvs. și vă va ajuta prin momente dificile. Dacă vă dovediți demn de încredere astăzi, în zece ani dacă cineva vă acuză de ceva, el / ea o va respinge, știind că ați fi nu să-l trădeze din cauza istoriei dvs. împreună.
  • Pe de altă parte, dacă faceți ceva pe care nu ar trebui să-l faceți, nu vă puteți aștepta ca soțul dvs. să aibă încredere în tine. Ai pus îndoieli în mintea lui și asta la făcut nesigur. Singura modalitate de a corecta asta este de a face totul în puterea dvs. (prin acțiuni reale) pentru a-i arăta că ei pot avea încredere în tine.
  • Imaginea intitulată Fii credincioși într-o căsătorie Pasul 2
    2. Acceptați faptul că nu mai sunteți singuri. Nu, poți nu veniți și mergeți așa cum vă rog, indiferent cât de mult se poate confrunta. Tu ai responsabilitate la soțul / soția sau partenerul dvs. acum și cu cât acceptați mai devreme, cele mai puține lupte și argumente pe care le veți avea. Acționând ca și cum sunteți liber și responsabili față de nimeni nu se va asigura destul de mult că veți fi singură din nou - în curând. În schimb, păstrați-vă minte dragostea pentru soțul / soția dvs. și iubirea soțului dvs. are pentru dvs., dvs angajament și jurămintele voastre. Exemple:
  • Dacă sunteți de acord cu ceva, exact așa asta. Nu-l modificați decât dacă este absolut necesar, de preferință din cauza circumstanțelor pe care nu le puteți controla.Dacă se întâmplă acest lucru, sunați și anunțați-vă soțul cu privire la schimbarea imediat - nu așteptați până când el sau ea este îngrijorată sau supărată.
  • Deşi "Verificarea in" Sau raportarea schimbărilor în planuri vă pot freca în mod greșit, aflați că trebuie să sacrificați câteva lucruri dacă trebuie să aveți succes ca o echipă - amintiți-vă că acest lucru vă ajută soț / soție Pentru a păstra încrederea pe care o are în tine.Fiind responsabili față de soțul dvs. vă ajută să vă păstrați aproape, și care ajută la construirea fidelității și credinței.
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 3
    3. Înțelegeți că soțul dvs. nu încearcă să vă pună pe o lecție. Este pur și simplu o chestiune de a-ți onora angajamentul și de a lăsa soțul / soția să știe când să înceapă îngrijorarea. Dacă nu ați vrut să vă îngrijiți sau să fiți responsabili față de altcineva, nu ar fi trebuit să vă căsătoriți.
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 4
    4
    Purtați inelul de nuntă tot timpul. Evitați să luați inelul în majoritatea situațiilor, chiar dacă prietenii dvs. vă spun. Unele excepții sunt atunci când se joacă sport, spălarea vaselor sau dacă ar putea fi deteriorate sau să vă răniți la locul de muncă.Nu uitați să o puneți înapoi imediat!
  • Lăsând inelul dvs., trimite un semnal clar tuturor celorlalți din afara Uniunii dvs. Îți amintește că ești "Luat" și majoritatea oamenilor vor ști mai bine decât să treacă.
  • Dacă cineva nu reușește să respecte semnul inelului tău, să-i arăți aproape și să fie sigur că știu că înseamnă că ești cu adevărat căsătorit și că nu ești interesat să flirtezi deloc. Dacă vă prezentați inelul dvs. și afirmând în mod clar că sunteți căsătoriți și fericiți, așa că nu funcționează și persoana respectivă să vă urmeze, opriți contactul cu acea persoană simultan, dacă este posibil. (Dacă este soția fratelui tău, poți să ai un timp greu să faci asta, dar să limitezi contactul cu grupurile și să nu fiți niciodată singur cu ea.Dacă reușește să te izoleze de restul familiei, să te eliberezi rapid - dacă este posibil, dar este necesar, dacă este necesar.În orice caz, să fie complet clar.)
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 5
    5. Hrăniți-vă intimitate cu soțul / soția dvs. Dacă vreunul dintre voi întâmpină probleme cu intimitatea, vorbiți-vă prin - și cu atât mai devreme, cu atât mai bine. Fiind intim prin gesturile iubitoare, îmbrățișările, sărutările și relațiile sexuale este o parte vitală a păstrarii celor doi dintre voi legați. Chiar și notele dulci zilnice șopti unul altuia și laudă pentru lucrurile pe care le iubești unul pe celălalt în mod regulat sunt garantate modalități de a păstra arderea incendiilor și amintirile originale despre motivul pentru care ați căzut unul pentru celălalt cu adevărat în viață.
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 6
    6. Nu mișcați probleme în care nu există niciunul. A face lucruri dureroase pentru a vedea cum va reacționa soțul dvs. este o idee rea. Problema este că testarea reacției soțului tău la Flirt sau plata altor persoane prea multă atenție creează un climat de îndoieli despre onestitatea ta și introduce anxietate și turbulență. Nu alegeți luptele doar pentru a vedea ce spune sau va face.
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 7
    7. Evitați chiar și aspect de răutate. Dacă vă întâlniți cu cineva care încearcă să vină la tine și poate chiar cine este atractiv pentru tine, nu panică. Pur și simplu nu arată nici un interes și spune-o în mod clar acelei persoane. Explicați că sunteți foarte fericit în căsnicia dvs. și nu aveți intenția de a fi îndepărtați.Spune exact aceste cuvinte.Apoi scuza-te si du-te undeva unde sunt alti oameni.Nu vă permiteți să vă loviți din nou de acea persoană.
  • Nu vă gândiți în nici o situație în care chiar și un miros de poftă este aproape. Este firesc să vă găsiți atrasi de ceilalți, chiar și pe alții decât soțul / soția dvs.Dar nu vă permiteți să fiți singuri cu cineva ca acesta și nu ieșiți din calea voastră să-l vedeți.Nu-i așadar sau e-mail, nu distrați noțiunea de a fi cu altcineva - dacă nu este cineva ca Katy Perry sau Ryan Reynolds.Cineva care nu poate fi atins este o pasiune stupidă (totuși, nu ar trebui să obsezi peste o pasiune ca asta în detrimentul căsniciei tale).Cineva la locul de muncă sau la o petrecere (eu.E., în aceeași cameră cu tine) este a amenințare la căsnicia ta fericită.
  • Au un plan de evadare. De exemplu, considerați că, dacă o anumită persoană care vă atrage vine în apropierea dvs., că veți merge pentru baie și apoi, poate un alt grup de oameni - sau chiar acasă acasă.
  • Imaginea intitulată Fii credincioși într-o căsătorie Pasul 8
    8. Spuneți oricărei persoane care încearcă să vă atragă într-o încurcătură cu ei că nu sunteți interesați, perioadă. Nu dați o jumătate de inimă "Gee, sunt foarte atras de tine, dar sunt căsătorit" raspuns. Aceasta trimite A gresit Mesaj - se spune, "Dacă numai soțul meu stupid nu era în cale, atunci tu și cu mine ne putem conecta." Oricine știe că ești căsătorit și persistă să vină la tine nu va ezita să fugi peste soțul / soția dacă el / el crede că ești interesat. Ce contează este că sunteți căsătoriți, iar angajamentul dvs. este partenerului sau soțului dvs.Puneți piciorul în jos și plecați, fără a lăsa loc de îndoială sau speranță.Nu vă faceți griji că îi lăsați ușor.
  • Oamenii care încearcă să încurajeze o persoană să-și încurajeze o persoană care să știe că cea mai mare persoană este căsătorită sunt adesea foarte nefericiți oameni, și nu-i pasă să vadă pe oricine altcineva fericit. Întrebați-vă această întrebare: "De ce nu există cineva special în viața lor?"De multe ori este pentru că ei pur și simplu nu sunt fericiți să fie fericiți.Amintiți-vă că, dacă nu vă deranjează să vă rănească căsnicia, ei nu vor fi agățați după ce emoția de a fi cu tine poartă.
  • Imaginea intitulată Fii credincioși într-o căsătorie Pasul 9
    9. Luați soțul / soția cu dvs. Dacă știți că veți fi într-o situație în care nu puteți evita o persoană care continuă să vină la dvs., luați-vă soțul / soția. Cunoașterea partenerului dvs. se uită vă va ține în linie și, sperăm, va descuraja orice acte discutabile din partea celeilalte persoane.
  • Image denumită fi credincioasă într-o căsătorie Pasul 10
    10. Părăsiți situația. Nu contează dacă este un loc de muncă sau un cerc de prieteni. Dacă ați încercat cel mai bine să puneți opririle asupra interesului pe care cineva îl are în voi - și mai rău, dacă ați început să returnați acele sentimente, trebuie să părăsiți situația imediat.Dacă este legată de muncă, fie să solicitați un transfer, fie să solicitați transferarea celeilalte persoane, deoarece pune în pericol căsătoria. Dacă este un cerc de prieteni, nu mai agățați cu prietenii în care vă întâlniți cu această persoană. Nu muriți și plângeți - Amintiți-vă, obiectivul dvs. este cea de-a 40-a aniversare a nunții și dincolo de. Nici un loc de muncă, nici o pui sau tip, nici o sumă de Ego Boosting merită să vă distrugeți șansa la asta. Amintiți-vă: Câteva momente de plăcere nu merită să renunțe la o viață de fericire cu acea persoană specială.
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 11
    11
    Stai acasă. Studiile au arătat că bărbații care trișesc încep să petreacă timpul departe de casă, cum ar fi lucrul târziu la birou, ieșind pentru băuturi după muncă etc. Curtail acest obicei - aduceți acasă de lucru cu dvs., programați discuțiile dial-în-ale cu alți piloți de lucru după ore folosind videoconferințe pe dvs bandă largă și ia-ți soțul / soția la cină în loc de colegii tăi.
  • Image denumită fi credincioasă într-o căsătorie Pasul 12
    12
    Faceți planuri pentru viitorul dvs împreună și revizuiți aceste planuri în mod regulat. Asigurați-vă că nu numai planificați, ci și pentru a face lucrurile interesante și uimitoare pe care le-ați planificat împreună. Agitați lucrurile acum și apoi faceți lucruri pe care nici unul dintre voi nu ați făcut-o înainte. Du-te la locuri împreună care emoționează și te-ai emoționat, face lucrurile împreună care sperie și te trezesc și aruncați în tratamente neașteptate, excursii și surprize pentru unii pe alții aici, acolo și peste tot.
  • Când vin copiii, asigurați-vă că păstrați soțul / soția ca pe o singură prioritate. Îți poți iubi copiii absolut fără să-ți părăsească dragostea pentru soțul / soția. A fost o tendință în cultura noastră actuală obsedată a copilului (parțial, este vorba despre agăța pe propria copilărie) pentru a pune interesele copiilor înainte de viața iubirii de soț. Care este dezechilibrată și va ajunge să epuizeze limitele tuturor, incluse copiii sufocați. Să fie un model de rol iubitor pentru copiii dvs., astfel încât acestea să crească, văzând părinții a căror dragoste unul față de celălalt și respect reciproc pe tot parcursul dezordonat scutece, Tweens bossy și teens de rupere a cursei!
  • Imaginea intitulată Fii credincios într-o căsătorie Pasul 13
    13. Comunica! Dacă vă simțiți împins, din cauza lipsei de atenție sau a contribuției. Să comunice sentimentele soțului dvs., partenerul dvs. poate chiar să se simtă în același mod.
  • Exemple: faceți toate lucrările de uz casnic, iar soțul dvs. nu contribuie. Soțul dvs. nu pare interesat de dvs. și vă simțiți împins când încercați să obțineți atenția. Simți că ceva lipsește în modul în care soțul tău te tratează. Simți că ceva lipsește în zona relației pe care o simți este importantă.
  • sfaturi

    Întotdeauna amintiți-vă ce vă face să vă iubiți cealaltă jumătate. Amintirile dulci tind să lege sentimentele.
  • Amintiți-vă că vă iubești soțul din cauza lucrurilor mici pe care le fac și chiar dacă cineva arată mai bine pentru o clipă, soțul dvs. vă iubește înapoi pentru toate lucrurile mici pe care le faceți.
  • Dacă alții în jurul tău vorbește despre alte femei / bărbați care ar putea să vă intereseze, spuneți-le că nu sunteți într-adevăr interesați de faptul că, pentru că sunteți foarte mulțumiți de soțul / soția dvs. și că își îndeplinește toate nevoile. Acest lucru îi va trimite un mesaj și vor înceta să încerce să vă influențeze să faceți o alegere greșită, ceea ce ar putea duce la divorțul dvs. Amintiți-vă: nu doriți să fiți în jurul valorii de oameni care nu iau în serios jurămintele de căsătorie. Este posibil ca ei să fie trișori care nu pot comite și ura oamenii care pot, căutând "trage in jos" la nivelul lor.
  • Nu vă supărați dacă vă dați seama că altcineva găsește soțul / soția dvs. atractivă, mai ales dacă soțul dvs. nu face nimic pentru ao încuraja. Luați plăcere în faptul că se întoarce acasă tu.
  • Puteți întâlni, ambii oameni care sunt atractivi pentru dvs. și care vă tentează indiferent cât de mult vă iubești soțul / soția. Nu vă păcăliți să vă credeți că este inofensiv să flirtezi cu acești oameni. Înainte de a ști, veți fi îndreptat spre Curtea de divorț. Aveți o obligație de a vă elimina din astfel de situații. Amintiți-vă jurămintele.
  • Nu luați "50% din căsătoriile se termină în divorț" ca o scuză. Asta e 50% din căsătoriile... Nu sunt căsătoriți. Oamenii care au avut un divorț sunt din punct de vedere statistic mai probabil să aibă alta, conducând percentilele. Să se angajeze să nu aibă nici măcar un divorț sau dacă sunteți deja divorțat, să fiți angajați să nu aveți alta.
  • O căsătorie mare nu este creată într-o perioadă scurtă de timp. Se așteaptă la provocări și să le lucreze împreună. Întotdeauna ajutați și respectați reciproc. Ia timp pentru a reflecta împreună.
  • Daca tu vreodata do Stray, va fi o lovitură gravă căsătoriei tale.Va trebui să decideți dacă doriți să mărturisiți sau să vă purtați singur secretul întunecat.Mulți oameni favorizează onestitatea totală, dar unii simt că mărturisirea este pur și simplu ajuta pe trișori să-și descopere vinovăția.Indiferent ce decideți, nu faceți-o despre dvs.Faceți-vă despre ceea ce este foarte bun pentru căsătoria dvs.
  • Uneori, mai ales acum în epoca modernă, partenerii pot negocia granițe cu alte persoane. Multe cupluri au soții care se lasă reciproc să sărute alți oameni atâta timp cât se întorc acasă unul altuia. Discutați despre limitele dvs. reciproc în mod clar!
  • Avertizări

    Suspiciunea și îndoiala în mintea soțului dvs. vor submina și distruge credința și încrederea. Evitați-le la toate costurile și evitați să intrați în situații care le creează.
  • Nu uitați că o căsnicie bună are de lucru. Dacă introduceți o căsătorie cu gânduri de Bliss True, cu siguranță trebuie să luați în considerare faptele dvs "mici diferențe", și, dacă sunt acceptabile pe termen lung. Este într-adevăr să vină la voința voastră de a face împreună ceea ce poate implica să vă păstrați căsnicia fericită.
  • Să se ocupe de lucrurile care nu funcționează în relația dvs inainte de ei devin obstacole masive. Și evitați să fiți condescendenți, nepoliticoși în gândurile și cuvintele pe care le folosiți atunci când vorbiți și despre soțul / soția dvs. Dacă începeți să vă simțiți așa, căutați ajutor pentru a lucra prin tot ce se întâmplă.
  • Divulgând o infidelitate din trecut pentru soțul dvs. poartă riscul real de a vă termina căsătoria. Ar putea provoca, de asemenea, soțului dvs. o mare durere emoțională, traume și probleme de încredere pe care nu le-ar putea împiedica, indiferent dacă vă părăsesc sau nu. Luați în considerare dacă vă spuneți sau nu soției dvs. din motive potrivite - dacă este doar să calmezi orice vină pe care o simțiți asupra afacerii, acesta este un motiv foarte rău. Dacă afacerea este mult timp și ați fost credincioși de când sa încheiat, dar vă simțiți vinovați și credeți că ar trebui să vă spuneți soțului dvs., trebuie să decideți dacă vă asumați sau nu vinovăția dvs. merită trauma pe care o veți aduce la soțul / soția dvs. Uneori, prețul o persoană plătește pentru comiterea adulterului împotriva unui soț pe care îl iubesc cu adevărat este că ei trebuie să trăiască în tăcere cu vinovăția pentru totdeauna.
  • Tratatul soțului ca pe care doriți să îl tratați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar