Cum să flirtezi

Flirtează, la cel mai de bază, arată că vă arată că sunteți atras romantic de cineva. Dacă sunteți gata să flirtezi cu cineva, ar trebui să știți deja că sunteți atrași sexual de ei și ca ei! Ar putea părea nervos să înceapă să flirtezi și să te pui acolo, dar nu te teme - este normal să fii nervos în jurul cuiva într-adevăr cum ar fi și există modalități de a părea încrezător și de a scoate o flirtare de succes. Indiferent dacă flirtează online sau în persoană, este important să păstrați un echilibru între dezvăluirea sentimentelor dvs. și păstrarea persoanei pe care o doriți intrigate. Dacă doriți să știți cum să flirtați și doriți ca unii să vă cunoști pe cineva, acest articol oferă câteva sfaturi generale.

Pași

Metoda 1 din 2:
Flirtează în persoană
  1. Imagine intitulată flirt Pasul 11
1
A stabili un contact vizual. Contactul cu ochii este cel mai bun și mai ușor lucru pe care îl puteți face pentru a începe flirtul. Puteți să vă uitați profund în ochii persoanei, luând timp pentru a sparge contactul vizual pentru a păstra lucrurile de a deveni prea intense. Luați în considerare utilizarea acesteia în aceste moduri:
  • Fiți prinși în căutarea. Nu priviți, dar aruncați priviri mici la cineva. Continuați să o faceți până când vă prinde. Țineți privirea pentru o secundă, zâmbet, și priviți-vă departe.
  • Uită-te în ochii lui când vorbești, în special la punctele semnificative din conversație (de exemplu, în timp ce plătiți un compliment).
  • A face cu ochiul sau ridica-ti sprancenele la pasiunea ta. Este brânzos, dar funcționează dacă este folosit cu ușurință. Faceți-o când vă uitați la cineva dintr-o cameră sau dacă vorbiți într-un grup și spuneți ceva cu adevărat destinat lui sau ei.
  • Fetele pot încerca să se uite la un tip, coborând privirea și privirea la tipul de la genele reduse.
  • Imagine intitulată Flirt Pasul 12
    2
    Zâmbet. Probabil că veți zâmbi automat dacă vorbiți cu cineva care vă place, dar puteți utiliza albușurile perle în avantajul dvs. înainte de a începe conversația. Poți să zâmbești chiar la persoana când îl transmiteți-l în sălile sau chiar din întreaga cameră. Nu trebuie să zâmbiți de la ureche la ureche, fie doar un zâmbet simplu, subtil va face trucul. Încercați aceste variații:
  • Zâmbește încet. Dacă vă uitați la cineva, dar nu vorbiți cu ei, încercați să lăsați un zâmbet lent să se răspândească pe față în loc să se rupă într-un instalator. Smilele lenești sunt în general considerate sexy.
  • Zâmbiți când faceți contact vizual. Dacă vă uitați brusc în ochii cuiva, aruncați într-un zâmbet pentru un apel suplimentar. (Dacă este un zâmbet autentic, cealaltă persoană o va vedea fără să se uite chiar la gura dvs. - va înclina ochii și este cunoscută ca un zâmbet Duchenne.)
  • Încearcă să zâmbești cu ochii, nu doar gura ta. Faceți-vă toată fața luminoasă când zâmbiți.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 13
    3. Începe să vorbească. Prezinta-te - sau să mențină mister (opțional). Dacă nu știți deja persoana cu care flirtul, o introducere (sau lipsa unuia) poate fi un lucru minunat pentru a construi flirtul în jur. Evitați nevoia de a avea o linie de pick-up brânză. Zicală "Salut" urmată de o introducere sau o întrebare simplă este mult mai eficientă și mai puțin forțată.
  • Dacă zdrobirea dvs. nu vă cunoaște numele și sunteți o persoană naturală gregarioasă, încercați să vă prezentați la un moment dat. Poate fi la fel de simplu ca, "Bună, sunt [Nume].Si tu esti...?"Face sigur obțineți numele celeilalte persoane.Pentru a vă ajuta să vă amintiți, încercați să repetați după el sau ea vă spune. (Ca "Crin.Îmi place numele ăsta.")
  • Sau, dacă doriți să vă faceți ca un pic de provocare, lucrați pentru a vă păstra identitatea un mister pentru puțin timp.Dacă cealaltă persoană vrea cu adevărat să știe, el sau ea va cere în jur sau să vă urmărească.
  • Dacă persoana care vă interesează vorbește într-o altă limbă Spaniolă, ridica câteva cuvinte ale limbii înainte de a lovi o conversație.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 14
    4
    Inițiați o conversație. Indiferent dacă cunoașteți deja cealaltă persoană sau nu, o conversație este cea mai bună modalitate de a muta flirtul înainte. Persoana pe care o flirtezi va fi impresionată de îndrăzneala și încrederea voastră. Iată câteva linii directoare:
  • Discutați cu cineva pe care nu-l cunoașteți deja. Poate că cel mai bun mod de a lovi o conversație este să începeți cu o observație care se termină cu o întrebare: "Nu-mi vine să cred cât de mult a plouat în această săptămână" sau "Acest loc sigur este ambalat, eh?"Ceea ce spuneți nu este important - pur și simplu invitați persoana să vorbească cu dvs.
  • Găsiți un teren comun cu cineva pe care îl cunoașteți.Dacă ați întâlnit deja cealaltă persoană, găsiți o conversație bazată pe o experiență sau un interes comun.De exemplu, ați putea vorbi despre o clasă pe care o luați împreună sau cu trenul pe care îl luați la muncă.Din nou, subiectul în sine nu contează - ce contează este că îl invitați să interacționeze cu tine.
  • Măsurați răspunsul. Dacă persoana răspunde plăcut, continuați conversația. Dacă persoana nu răspunde sau pare preocupată sau dezinteresată, el sau ea, probabil, nu este interesat să flirteze cu tine.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 15
    5. Păstrați-o. Nu aduceți nimic prea personal când vorbiți. Vorbește despre mediul din jurul tău, spectacolul pe care tocmai l-ai văzut, etc. Păstrați informațiile personale (cum ar fi religia, banii, relațiile, educația și așa mai departe), cu excepția cazului în care persoana se bucură de dezbateri intelectuale fără a deveni prea emoțională. În general, este mai bine să evitați discutarea subiectelor personale relevante pentru oricare dintre voi (fie a dvs. sau a religiei lor), cât și pentru a discuta mai degrabă subiecte pe care amândoi nu aveți o participație personală.
  • Este mai ușor să flirtezi când vorbești despre mai multe subiecte distractive și mai ușoare, cum ar fi animalele de companie, televiziunea de realitate sau spoturile dvs. preferate de vacanță. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te dumnezi să flirtezi, dar înseamnă că trebuie să te relaxezi și să eviți vorbirea profundă pentru o vreme.
  • Fii jucăuș. Fiind jucăuș înseamnă să nu vă luați prea serios, fiind un pic prost, lovindu-vă zdrobirea sau vorbind despre ceva ușor offbeat sau neașteptat. De asemenea, înseamnă să nu puneți prea multă presiune asupra dvs. pe parcursul conversației.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 16
    6. Utilizare limbajul trupului Pentru a vă comunica intențiile. Indicele non-verbale pot spune mult mai multe despre modul în care vă simțiți decât ceea ce ieșim din gură, așa că asigurați-vă că comunicați cum vă simțiți. Încercați următoarele:
  • Păstrați-vă poziția "deschis."Nu vă traversați brațele sau picioarele, deoarece acestea sunt, în general, semne pe care doriți să le izolați de cealaltă persoană.
  • Întoarceți corpul spre cealaltă persoană. Stați sau stați astfel încât să vă confruntați cu persoana pe care o flirtați.Unghi-ti trunchiul spre el sau spre ea sau îndreptați picioarele în acea direcție.
  • Sparge "Atingeți barieră". Inițial inițierea contactului fizic prin atingerea lui pe antebraț în timp ce vorbiți sau prin "accidental" Mergând prea aproape și periaj împotriva celeilalte persoane.
  • Jucați cu părul (fete). Jocul cu părul tău este, de obicei, un semn de nervozitate, care este un lucru bun dacă vă place cealaltă persoană - aproape vrei el sau ea să știe că ești nervos pentru că înseamnă că ești interesat. Pentru a comunica conștient acest lucru, încet răsfoiți o catenă de păr în jurul degetului în timp ce vorbiți.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 17
    7. Sparge bariera de atingere. Primele câteva ori vă atingeți zdrobirea, aveți grijă să nu "capcană" el sau ea. În funcție de zonă, contactul ar trebui să fie suficient de lung pentru a fi mai mult decât accidental, dar nu mai este mai mult. Evitați apucarea unei mâini sau a unui braț și, în schimb, încercați gesturi cum ar fi periajul unei specii imaginați de murdărie de pe braț, sau "accidental" atingând picioarele sau genunchii fără a se îndepărta.
  • Toate aceste atingeri pot fi respinse fără umilință sau infracțiune, deci dacă pasiunea dvs. nu este pregătită pentru acest tip de contact, nu veți fi forțați să vă respingă în întregime.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 18
    8. Complimentează cealaltă persoană la începutul conversației. Ar putea părea prea înainte, dar lăsându-i să știe că sunteți interesat să întâlniți înainte ca o prietenie solidă să înceapă este cea mai ușoară cale de a ocoli în jurul zonei prietenilor.Devin încrezători și nu Să alunece oportunitatea - nu știți niciodată când veți obține un altul. Iată câteva tehnici de încercat:
  • Mențineți contactul vizual în timp ce sunteți compliment. Privind departe ar putea să vă facă în mod accidental să fiți nesincer.
  • Coborâți ușor tonul și volumul vocii. Plata unui compliment într-un registru ușor mai mic decât vocea obișnuită de vorbire face să pară intimă și sexy. În plus, ar putea, de asemenea, să coaxă cealaltă persoană să se apropie de tine.
  • Utilizați alte interese ale lui Crush în avantajul dvs. Dacă știți că această persoană se datorează (sau interesată) altcineva, puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. într-un compliment.
  • Încercați să țeseți complimentul în conversație. De exemplu, dacă fata pe care o doriți se vorbește despre cum a avut o zi groaznică, ați putea spune ceva "Urăsc să văd pe cineva la fel de frumos cum te simți atât de nefericit. Ce pot face pentru a ajuta?"
  • Fii atent la aspectul de complimentare. O fată ar putea să-ți placă dacă observi ochii ei, dar te-ar putea eticheta ca fiind înfiorătoare dacă spui că are o figură frumoasă prea curând. Redați-l în siguranță și respectați aceste caracteristici fizice:
  • Ochi
  • Zâmbet
  • Buze
  • Păr
  • Mâini
  • Imagine intitulată flirt Pasul 19
    9. Păstrați interacțiunile scurte și dulci. Amintiți-vă că cheia pentru crearea cererii este de a face alimentarea curată, așa că încercați să vă limitați interacțiunile cu obiectul de flirtări. Nu vorbiți cu el sau cu ea în fiecare zi. Faceți-o un eveniment special și salvați-l de câteva ori pe săptămână.
  • Nu lăsați conversațiile să tragă mai mult de 5 sau 10 minute. Cu cât continuă, cu atât sunt mai mari șansele de a intra într-o tăcere ciudată.
  • Lăsați cealaltă persoană să vină la tine. După ce ați pus în lucrarea de a începe interacțiunea și de a sparge un interes, trageți înapoi un pic și vedeți dacă el sau ea caută tu out pentru o interacțiune. Acest lucru poate fi o modalitate bună de a măsura interesul, precum și de a construi tensiunea.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 20
    10. Încheie înțelegerea. Dacă flirtul dvs. a avut succes până acum și doriți să cunoașteți mai bine cealaltă persoană, este timpul să vedeți dacă îl puteți transforma într-o dată. Iată câteva abordări:
  • Întrebați dacă cealaltă persoană are planuri la o dată ulterioară. De exemplu, ați putea spune, "Deci, ce mai faci sâmbătă noaptea?" Încercați să păstrați această întrebare deschisă, în loc de unul care necesită un răspuns da sau nu - veți obține mai multe informații în acest fel. Nu întrebați pe cineva ce face el sau ea astă seară, sau chiar mâine. Încercați să programați data la câteva zile, astfel încât să nu ieșiți prea disperați.
  • Sugerează un eveniment specific și întreabă dacă ar vrea să vină.Aceasta este cea mai bună abordare dacă încercați să organizați o dată de grup.Ai putea spune ceva, "Deci, o grămadă de noi urma să vadă un film vineri și mi-ar plăcea cu adevărat dacă ați venit cu noi."
  • Fii direct.Dacă vă simțiți foarte încrezători, intrați pentru uciderea fără nici o pretenție.De exemplu, ai putea spune ceva, "Mi-ar plăcea cu adevărat să vă duc la o întâlnire. Când ești liber?"
  • Metoda 2 din 2:
    Flirtează prin textarea sau discutarea
    1. Imagine intitulată flirt Pasul 1
    1. Păstrați-vă abordarea casuală. Nu vă lăsați să ajungeți așa agitat că uitați abilitățile de conversație de bază. În schimb, încercați să stai calm și deschideți conversația într-un mod de joasă presiune. Dacă nu ați vorbit niciodată cu persoana online înainte, puteți găsi chiar o scuză pentru a vorbi cu el, cum ar fi să vă întrebați despre temele de acasă sau să vorbim despre o echipă sportivă. Dacă trimiteți textul unei persoane pentru prima dată, asigurați-vă că el sau ea știe cine sunteți și că ei nu se simt creed. Iată câteva modalități de a începe o conversație prin text sau chat:
    • "Hei ce mai faci?"
    • "Ați văzut / auziți [inserați evenimentul pe care îl cunoașteți aici]?"
    • "Cum merge săptămâna ta?"
  • Imagine intitulată flirt Pasul 2
    2
    Nu vorbi prea mult despre tine. Majoritatea oamenilor sunt cel mai confortabil vorbind despre ei înșiși pentru că este un subiect pe care îl cunosc bine. În loc să luăm calea ușoară și să discutați tu fără sfârșit, încurajați cealaltă persoană să vorbească despre el sau ea însăși. Cu toate acestea, puteți și ar trebui să aruncați ocazional câteva fapte personale în direcția persoanei pentru a le ajuta să pună întrebări despre tine la rândul său. Cheia este de a le lăsa la ei să-și urmeze un interes în lucrurile relevante pentru tine.
  • Această tactică servește două scopuri: nu numai că menține conversația merge, dar vă permite să aflați mai multe despre zdrobirea voastră.
  • Nu trebuie să aveți informații prealabile despre cealaltă persoană pentru a face acest pas. Dacă nu îl cunoști pe el sau ei foarte bine, puteți întreba:
  • "Cum a mers ziua ta?"
  • "Deci, ce faci cu timpul liber?"
  • Dacă cunoașteți puțin cealaltă persoană, concentrați-vă pe un hobby sau un interes pe care îl cunoașteți deja.De exemplu, poate că este într-adevăr în baschet sau știi că iubește să citească. "Ați văzut jocul aseară?" sau "Ai citit cărți bune în ultima vreme?" ar fi bine începe.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 3
    3. Știți când să apăsați pentru mai multe informații. Puteți păstra discuția plină de viață și interesantă fără a examina prea profund pe subiecte personale. De exemplu, cerând zdrobirea ce-i place exact el sau ea în legătură cu rularea țării încrucișate ar fi o idee minunată - întrebându-l pentru mai multe detalii despre relațiile de familie sau prietenii apropiate ar fi prea mult, prea curând. O puteți face într-o glumă, flirpatioasă, care nu se simte prea gravă sau ca și cum ați intervievat persoana. Iată câteva modalități de a cere mai multe informații flirturii:
  • "Deci, intenționați să cheltuiți toată noaptea online sau aveți mai multe planuri interesante pentru această seară?"
  • "Vrei să lovești un fund în jocul din seara asta?"
  • "Am observat pisicile drăguțe din imaginea de profil. Este că cine îți petreci cel mai mult timp cu?"
  • Imagine intitulată flirt Pasul 4
    4. Compliment pasiunea ta devreme în conversație. Nu pui de pui și săriți acest pas - ar putea părea dificil, dar este incredibil de important. Un compliment comunică că sunteți potențial interesat de întâlniri și vă îndreptați departe de zona de prietenie îngrozitoare. Dacă săriți să plătiți zdrobirea un compliment și pur și simplu păstrați conversația pe un nivel prietenos, ar putea fi prea târziu data viitoare. Iată câteva complimente de bază pe care le puteți utiliza:
  • Dacă nu știți prea bine zdrobirea ta, dar lucrați la el, utilizați un compliment orientat în această direcție. Spune ceva de genul, "Este atât de ușor să vorbim cu tine," sau "Nu pot să cred că mă cunosc pe cineva la fel de interesant ca tine."
  • Încercați să țeseți complimentul în conversație. De exemplu, dacă fata pe care o doriți se vorbește despre cum a avut o zi groaznică, ați putea spune ceva "Urăsc să văd pe cineva la fel de frumos cum te simți atât de nefericit. Ce pot face pentru a ajuta?"
  • Imagine intitulată flirt Pasul 5
    5
    Fi îndrăzneț. Dacă nici una dintre sugestiile de mai sus nu vă atrage, mergeți pentru că ați rupt și plătiți-vă un compliment îndrăzneț. Încercați aceste posibilități, folosind adjectivul care se potrivește cel mai bine sau înlocui propriul dvs.:
  • "Sper că știți că sunteți minunată / frumoasă / uimitoare / persoana mea preferată de a vorbi cu / etc."
  • "Îmi pare rău dacă acest lucru este prea înainte, dar trebuie să spun că sunteți incredibil / o persoană uimitoare / atât de frumoasă / etc."
  • Imagine intitulată Flirt Pasul 6
    6. Nu veniți prea puternici. Evitați încărcarea complimentelor cu sentimente prea devreme. Lăsând o persoană ușor nesigură de amploarea sentimentelor dvs. pentru ele vă poate crește atractivitatea, oferindu-vă un pic de margine misterioasă. Punctul nu este acela de a face persoana întrebarea dacă le place deloc ei, dar pentru a le face să se întrebe cât costă iti plac. Dacă spuneți doar în mod deschis, "Am o pasiune mare asupra ta" sau "Întotdeauna am crezut că ești atât de fierbinte," Apoi luați misterul din schimb.
  • În schimb, puteți trimite un text sau un mesaj care spune ceva de genul, "Te-ai uitat drăguț în noul tău pulover astăzi" sau un alt comentariu frumos și flirtat, fără a da totul departe.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 7
    7. Convingeți-vă zdrobirea pentru a vă urmări în loc să vă faceți griji. Deși flirtul ar trebui să lase persoana să știe că îți place el sau ea, nu ar trebui să faci să pară că faci toată lucrarea. În schimb, ar trebui să fii suficient de măgulitor, astfel încât persoana să știe că ești interesată, dar lasă-l să se întrebe cât de mult îți pasă. Pentru a realiza acest lucru, încercați să formați complimentele obiectiv mai degrabă decât subiectiv. Iată exemple de obiective împotriva complimentelor subiective:
  • "Îmi place foarte mult ochii tăi, sunt atât de drăguți." La suprafață, acest compliment poate părea bine și probabil că ar fi apreciat. Cu toate acestea, un defect comun în formarea unui compliment romantic este de a folosi în mod constant cuvintele "Îmi place / iubesc * Introduceți trăsăturile aici *". Ei spun persoanei că au reușit să-ți câștige inima. Acest lucru este minunat dacă ați construit deja o relație solidă, dar mai devreme pe ea vă poate face să pari "prea ușor".
  • "Ai ochi mari, sunt foarte drăguți". Deși tehnic, ambele propoziții vă transmiteți că vă place ochii persoanei, aceasta face mai mult o observație decât o opinie personală. Aceasta implică faptul că găsiți persoana atractivă, dar nu o confirmă. Ca atare, receptorul se va simți atât flatat, cât și tras pentru a afla cât de atractiv le găsiți.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 8
    8. Tease ușor. Pentru că nu puteți folosi limba corpului pentru a comunica despre text sau chat, va trebui să vă bazați pe cuvintele dvs. pentru a menține lumina de spirit și distracția. Se bazează pe glume în interior (pe baza evenimentelor pe care le-ați prezentat), Sarcasm ("Da, sunt sigur că arăți ca un Ogre dimineața -)") și exagerarea ("Probabil că sunteți de un milion de ori mai bine la acest lucru decât mine") la început.
  • Face clar că glumești. Dezavantajul de utilizare a textului pentru a comunica este că nu puteți citi întotdeauna emoția din spatele cuvintelor. Dacă veți flirta cu cineva prin tachinarea lor, asigurați-vă că presupuneți că este o glumă. Puteți folosi fețele Smiley Winking, toate capacele sau punctele de exclamare pentru a comunica acest lucru. Doar nu-l exagerez cu emoticoanele sau va începe să se simtă Corny pentru cealaltă persoană.
  • Dacă ați trimis deja ceva care ar putea fi interpretat în mod greșit, faceți sensul dvs. de cristal clar. Spune ceva de genul "(glumă)" sau "JK" Pentru a face o salvare rapidă.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 9
    9. Întotdeauna lăsați-ți zdrobirea mai mult. La fel de mult ca și cum ați putea dori să trimiteți acest lucru pentru totdeauna, este mai bine să vă plecați înainte ca conversația să fie veche (deoarece toate conversațiile sunt obligate să facă la un moment dat). Cea mai bună modalitate de a evita o pauză ciudată este să plecați înainte de a se întâmpla. Stabilirea conversației pe o notă bună va conduce partenerul dvs. de conversație pentru a aștepta la următoarea dată când puteți discuta.
  • Configurați următoarea dvs. interacțiune înainte de a merge. Aruncați ceva de genul "Hei, așa că te voi vedea mâine?" sau "Voi vorbi cu tine în curând."
  • Dacă discutați online, rețineți că vă bucurați de conversație chiar înainte de a pleca. Nu trebuie să fie complicat - un simplu "A fost minunat" sau "M-am simțit bine să vorbesc cu tine" E deajuns. Dacă aveți mesaje text, puteți fi un pic mai casual despre el.
  • Aveți grijă să nu supraîncărcați zdrobirea. Complimentele dvs. vor avea mult mai puțin înțeles dacă le dăruiți pentru fiecare trăsătură pozitivă pe care o are persoana. În schimb, le rezervă pentru lucruri semnificative care sunt importante pentru persoana, cum ar fi complimentarea unei abilități în care se mândresc.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 10
    10. Nu o luați prea serios. Rețineți că flirtul ar trebui să fie distractiv și să încerce să nu fie zdrobit dacă eforturile dvs. nu au succes - nu fiecare interacțiune va fi perfectă 10. Rămâneți pozitiv și încercați din nou cu altcineva. Ca și în cazul altceva, flirtul se îmbunătățește cu practica. Flirtul nu trebuie, de asemenea, să aibă un endgame - nu fiecare flirtare se termină într-o dată. Uneori, este posibil să doriți să flirtați pentru distracția lui, în loc să sperăm că va merge undeva.
  • Flirtul vă poate ajuta să întâlniți oameni noi, să vă simțiți mai confortabil și să învățați să vă amestecați. Nu trebuie să vă puneți nicio presiune pentru a vă face să însemne ceva sau să fiți perfect.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu flirtați cu cineva care nu sunteți interesat din punct de vedere romantic, dacă nu sunteți 100% sigur că nu sunt interesați români de tine. În caz contrar, riscă să le conduceți accidental, ceea ce poate duce la un moment jenant și o interacțiune incomodă după aceea.
  • Nu vă plângeți când flirtează. Amintiți-vă, lumea nu se învârte în jurul vostru. Dacă vă plângeți prea mult, alții vă vor găsi deprimarea și vă vor evita. Acest lucru merge, de asemenea, pentru a vă insulta în mod constant, care nu este umil - Este o altă formă de auto-absorbție.
  • Lăsați vreo nevoie de a fi nevoie. Decesul este un precursor al obsesivității, iar obsesivitatea este înfiorătoare. Oamenii nevoiași sunt oameni dezechilibrați și instabili, deoarece fericirea lor se blochează prea mult pe altcineva, mai degrabă decât un sentiment stabil de auto-valoare de sine. Dacă proiectați o vibrație că veți fi devastat dacă o persoană nu vrea să fie prietenul dvs. sau partenerul romantic, LightHearteneditatea care face flirturi va fi stinsă.
  • Dacă flirtezi cu o fată și gândește-te la ruperea barieră de atingere, testați apele cu maniere impecabile. De exemplu, oferiți-vă mâna când ar putea fi nevoie să-și păstreze echilibrul, cum ar fi atunci când intră sau iese dintr-o mașină sau când ea trece peste o băltoacă sau orice altă suprafață neuniformă. Cum răspunde când vă oferiți mâna? Ea pare receptivă? Sau se grăbește să renunțe?
  • Utilizați flirtul care este potrivit pentru setare. Întâlnire la A bibliotecă sau tare dans Hall, de exemplu, ar putea să nu conducă să vorbească prea mult. În acest caz, zâmbet, acționați interesat și așteptați o oportunitate spontană de a se întâlni la Bowl Punch sau în hol. Nu, totuși, urmați-le în jur pentru o vreme, deoarece sunteți prea nervos să vă apropiați de persoana - acest lucru vă va face să păstrăm înfiorător. Vorbiți cu ei prima șansă pe care o obțineți.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil cerând numărul lor, încercați să le oferiți numărul dvs.Dacă sunt cu adevărat interesați de dvs., vă vor da un apel. De asemenea, le puteți transmite adresa dvs. de e-mail.
  • Dacă sunteți o femeie, încercați să vă răsturnați părul sau să faceți versiunea realistă a curbei și snap-ului. Cu toate acestea, aveți grijă să nu loviți pe nimeni în față cu părul în timp ce faceți acest lucru.
  • Flirtul nu este potrivit peste tot.Înmormântările, de exemplu, nu sunt în general locuri bune pentru a flirta.Flirtul la locul de muncă este, de asemenea, în general un nu-nu.Dacă se întâmplă flirt la muncă, să fie pe cel mai bun comportament și nu apăsați problema dacă cealaltă persoană nu este interesată.
  • Nu utilizați telefonul (ceea ce înseamnă nici un mesaj text) în timp ce flirtează cu cineva. Aceasta arată că sunteți mai interesați să discutați cu altcineva care nu este acolo sau că sunteți deja implicat într-o relație.
  • Avertizări

    În unele contexte, flirtul poate fi nedorit. Comportamentul flirtatic nedorit poate fi considerat hărțuire sexuală. Hărțuirea sexuală dăunează victima emoțională și, de asemenea, ar putea fi ilegală sau cel puțin să vă încalcă politicile la locul de muncă sau la școală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar