Cum să devii un călugăr

Un călugăr este o persoană care se retrage din societate pentru a se concentra asupra serviciului religios. Câteva religii majore au tradiții monahale, cele mai notabile fiind creștine și budiste. A deveni un călugăr implică studii, devotament și ani de formare și tranziție. Viața monahală este o viață simplă, dedicată de servitute, care cere dedicate să trăiască un stil de viață celibat și să renunțe la bunurile lumești.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru o viață monahală
  1. Imaginea intitulată deveni un călugăr 1
1. Dedicați-vă religiei. Fiind un călugăriu înseamnă să trăiți în devotamentul spiritual, fizic și filosofic față de credința voastră. Începeți călătoria spre Monkhohith, făcând un angajament profund față de calea voastră spirituală astăzi. Începeți să studiați zilnic și să vă angajați în rugăciune mai multe ori pe zi. Străduiți-vă să vă întruchiți credința în fiecare aspect al vieții voastre.
  • Imaginea intitulată devine un călugăr 2
    2. Cercetați diferite ordine monahale. Deși rutina de bază a unui călugăr poate fi aceeași în orice ordine, există, de asemenea, diferențe importante de luat în considerare.
  • Călugării din comenzile contemplative își petrec cea mai mare parte a timpului în interiorul zidurilor mănăstirii, în timp ce cei din ordinele active părăsesc mănăstirea pentru a sluji altora. Unele comenzi active atribuie călugări să lucreze departe de o mănăstire.
  • În ordinele comunale, călugării petrec timpul cu colegii lor călugări, care lucrează, rugându-se și mănâncă împreună. În ordinele eremite, călugării sunt descurajați să interacționeze unul cu celălalt și să petreacă cea mai mare parte a fiecărei zile în celulele lor.
  • Comenzile monastice sunt de obicei pornite de figuri religioase importante care se îndreaptă spre menținerea tradițiilor și de a lucra la cauzele stabilite de fondator.
  • Imaginea intitulată deveni un călugăr 3
    3. Să se angajeze într-o viață de celibație. Indiferent de religie sau ordine, aproape fiecare comunitate monahală practică celibatul. Începeți să mergeți pe calea căii, luând un jurământ personal al celibatului. Această practică vă va permite să măsurați dacă acesta este un scop realist și practic pentru dvs. A fost angajat cu succes la celibay va arăta și profunzimea devotamentului atunci când vă apropiați de o mănăstire care să se alăture.
  • Imaginea intitulată deveni un călugăr Pasul 4
    4. Practicați viața comunală. Un alt aspect al celor mai multe ordine monahale trăiește în comunitatea apropiată cu alții. Aceasta înseamnă împărtășirea meselor, partajarea sferturilor și, în unele cazuri, împărtășind tot ce aparține unii cu alții. Puteți începe să testați acest stil de viață prin aderarea la o situație de viață comunală. Căutați case comunitate în zona dvs. cu camere deschise.
  • Imaginea intitulată deveni un călugăr 5
    5. Lăsați-vă posesiunile lumii. Împreună cu viața în comuniune cu alții, călugării din comenzile religioase renunță la proprietatea lor asupra posesiunilor materiale. În unele cazuri, călugării dau tot ceea ce dețin bisericii. Puteți obține un gust din această viață și puteți să vă apropiați de Monkhoodhood, dar oferind unele dintre ceea ce dețineți și trăiți o viață mai simplă.
  • Metoda 2 din 3:
    Devenind un călugăr creștin
    1. Imaginea intitulată deveni un călugăr 6
    1. Vizitați o mănăstire. Dacă sunteți interesat să primiți un călugăr, primul pas este să vizitați o mănăstire. În cea mai mare parte, mănăstirile sunt deschise spre vizite de la potențialii devotați. Unii vă vor permite să rămâneți pentru câteva zile la un moment dat. Pe aceste vizite, veți afla despre rutina zilnică la mănăstire, precum și despre ceea ce se așteaptă de la călugări.
    • Unele mănăstiri oferă cazare de pensii la outsideri care sunt de acord să respecte anumite reguli, cum ar fi respectând momentele și perioadele de tăcere.
    • Poate doriți să luați în considerare o retragere monahală, în care veți participa la rutina zilnică a mănăstirii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 7
    2. Deveniți un novice. După ce ați vizitat o mănăstire și ați decis că doriți să vă dedicați această viață, vă puteți exprima interesul pentru a deveni un novice și vă puteți deplasa în mănăstire. Aceasta este o practică, uneori numită "Observatorie", este primul tău pas spre a deveni un călugăr creștin. Ca novice, veți fi învățați fiecare aspect al muscării. Între timp, călugării vă vor respecta dacă personalitatea dvs. este potrivită pentru viața monahală.
  • În funcție de comandă, poate exista mai mult de un nivel de novicitate.
  • Acest proces poate dura până la un an, din nou, în funcție de ordin.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 8
    3. Deveni un postulat. După ce ați trecut noviciul, vi se poate cere să deveniți un postulat sau călugăr intenționat. În acest stadiu, este mai multă responsabilitate la mănăstire. De asemenea, așteptările stabilite vor fi mai mari. Această etapă oferă o experiență mai profundă prin care veți decide că această vocație este potrivită pentru dvs., precum și pentru a vă dovedi celorlalți călugări.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 9
    4. Luați jurăminte temporare. Ca postulat, vi se va cere să luați "jurăminte temporare", să vă angajați la stilul de viață și credințele de viață monahală, atâta timp cât rămâneți în interiorul mănăstirii. Aceste jurăminte vor varia în funcție de ordinea specifică, totuși vor implica cu siguranță o devotament profund față de Dumnezeu, o dispoziție de celibat și respingerea bunurilor materiale.
  • Imaginea intitulată devine un pas cu pasul 10
    5. Faceți-vă angajamentul final față de viața monahală. După ora ta ca un postulat, în cele din urmă veți fi invitați să vă alăturați mănăstirii pentru totdeauna. Veți fi hirotonit ca un călugăr creștin, și veți lua jurămintele monahale permanente.
  • Metoda 3 din 3:
    Devenind un călugăr budist
    1. Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 11
    1. Aflați învățăturile budiste. Înainte de a vă putea aborda un profesor cu intenția de a deveni un călugăr, trebuie să fiți destul de învățați în tradiția budistă, citiți bine în învățăturile budiste și bine înregistrat în gândirea budistă. Începeți călătoria dvs. în Monkhohohith Deviceți-vă la studiul budismului.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 12
    2. Găsiți un profesor. Acest pas va fi dificil dacă nu sunteți deja implicat în practicarea buddiștilor, dar pentru a deveni un călugăr, veți avea nevoie de un profesor care vă poate oferi permisiunea de a fi hirotonit. Căutați templele budiste din zona dvs. sau călătoriți într-o parte a lumii în care budismul este mai răspândit. Rămâneți deschis în inima voastră și lăsați-l să vă ducă la dvs. profesorul pe care îl căutați.
  • Puteți încerca să scrieți scrisori sau e-mailuri pentru profesorii budist în zona dvs. și deschiderea unei corespondențe.
  • Imaginea intitulată deveni un călugăr 13
    3. Stabiliți o practică de meditație. O componentă crucială a tradiției monastice budiste este o practică de meditație profundă și dedicată. Unele ordine budiste apreciază de fapt o practică puternică de mediere deasupra cunoașterii învățăturilor budiste. Fiind capabil să demonstreze propria practică, poate fi esențială pentru a arăta că aparții în cadrul Municii.
  • Imaginea intitulată deveni un călugăr 14
    4. Petreceți timp într-o mănăstire. După ce v-ați educat suficient și ați găsit un profesor pentru a lua această educație în continuare, trebuie să localizați o mănăstire și să petreceți ceva timp acolo. Dacă sunteți bine, veți fi bineveniți să vă luați "jurămintele laice" sau jurămintele de devotament budist și intenția făcută de o persoană laică. Petrecând timp într-o mănăstire budistă, veți putea să vă asigurați că aceasta este viața pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 15
    5. Luați jurămintele de-a lungul vieții. După ce ați petrecut ceva timp în comunitatea monahală, este posibil să fiți invitați să rămâneți. Vi se va cere să luați jurămintele de-a lungul vieții ale unui călugăr budist și veți fi hirotonit ca atare. Vi se va cere să vă angajați la un stil de viață Celibate și să renunțați la bunurile dvs. materiale.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 16
    6. Stați timp de cinci ani. Când cineva este hirotonit să fie un călugăr budist, unul rămâne în mod tradițional cu acea mănăstire timp de cinci ani. A deveni un călugăr budist înseamnă aderarea la o comunitate religioasă: Sangha. Scopul acestei comunități este de a studia și de a practica învățăturile lui Buddha, precum și de a le împărtăși cu ceilalți. Ca un călugăr budist, veți întări legăturile Sangha peste cinci (sau mai mulți) ani cu acel grup.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Religiile având tradiții monahale includ creștinismul (catolic, ortodox și protestant), budismul (Theravada, Mahayana și Vajrayana), hinduismul (Brahman, Shaivite și Vaishnavite), Jainism și Taoism. Alte religii, cum ar fi islamul și iudaismul, nu au tradiții monahale per se, deși unii aleg să urmeze tradițiile care sunt în natură monahală.
  • Cercetarea în mănăstirile locale care vă vor potrivi cel mai bine și nevoilor dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar