Cum să vă ocupați de prietenul feminin al prietenului tău

Chiar și cele mai stabile și mai sănătoase relații pot fi stânjenite la miezurile lor atunci când un partener are o prietenie strânsă cu un membru al sexului opus. Dacă iubitul tău are un prieten de sex feminin, te poți întreba dacă te înșeală. De asemenea, puteți experimenta sentimente de gelozie despre timpul petrecut cu ea. E normal. Dar este important ca tu să încerci să ai încredere în iubitul tău și să nu te aștepți imediat cu atât mai rău. Încercați să acceptați relația lor și să vă răciți cu prietenul de sex feminin al prietenului dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să trebuiască să vă uitați mai atent la relația dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Acceptând rolul ei
  1. Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul dvs. în liceul Pasul 9
1. Să se alăture unor activități împreună. Având șansa de a vedea dacă tratamentul său vă schimbă când este în jur, poate merge mult în a vă asigura că sunt doar prieteni.
  • Dacă prietenul tău nu vă va arăta brusc afecțiunea atunci când cei trei sunteți împreună, probabil că este o problemă.
  • Dacă sunt într-adevăr prieteni, atât iubitul tău, cât și prietenul său ar trebui să-ți arăți respect. Dacă vă puteți petrece cu cele două și nu veți obține vibrații rele, sunt șanse, sunt doar prieteni și nu aveți de ce să vă faceți griji.
  • Încercați să vă faceți prieteni cu prietenul de sex feminin, poate prin invitarea ei pentru băuturi sau cină, astfel încât să puteți cunoaște mai mult.
  • Imaginea intitulată face față unui liceu pe care colegii tăi nu sunt
    2. Să-i cunoști mai bine prietenul său. Dacă aveți îngrijorări cu privire la intențiile ei, ar putea să vă facă să vă simțiți mai bine să vă petreceți ceva timp împreună cu ei împreună cu ea pe cont propriu. Poate că petrec mai mult timp cu ea vă poate ajuta să vedeți că preocupările dvs. nu au fost justificate.
  • Când cei doi vă petreceți timp împreună, încercați să o priviți de ochii prietenului tău. Are o personalitate distractivă? Spune glume grozave? Este un mare ascultător? Dă-i beneficiul îndoielii și nu caută imediat defecte.
  • Dacă nu mai este nimic pentru relația lor, nu ar trebui să aibă nici o problemă să te cunoască mai bine. Este un steag roșu dacă pare gelos pentru că voi doi aveți roluri foarte diferite în viața lui.
  • Petrecând mai mult timp cu fata, puteți obține mai multă claritate despre prietenia prietenului tău și poate chiar câștiga un nou prieten.
  • Imaginea intitulată devine o îmbunătățită
    3. Nu fi pasiv agresiv cu privire la relația lor. Dacă aveți probleme cu acceptarea prieteniei lor, este posibil să aveți nevoie să vă verificați. Agresiunea pasivă poate fi demonstrată când vă este frică să vă vorbiți mintea sau să fiți cinstiți. S-ar putea să nu ascultați când prietenul tău vorbește despre prietenul său de sex feminin. Sau, puteți să vă planificați petrecerea de aniversare și "a uita" să o invite.
  • Agresiunea pasivă poate servi scopurile dvs., dar vă poate distruge și relația dvs.Dacă observați că faceți aceste lucruri, întrebați-vă cum puteți avea gândurile și nevoile dvs. întâlnite într-un mod mai adaptiv.
  • În schimb, încercați să discutați cu prietenul dvs. să vă dați seama de ce prietenul dvs. îi place să petreacă timpul cu această fată.
  • Partea 2 din 3:
    Având o discuție
    1. Imaginea intitulată Fii o fată mai bună Pasul 6
    1. Scrieți-vă preocupările înainte de a vă apropia de prietenul dvs. Acest pas vă va ajuta să vă organizați gândurile. Scrierea problemelor dvs. despre preocupările vă va ajuta să vă concentrați și să nu reacționați într-un mod prea emoțional. Vrei să-ți audă preocupările nu doar că plângi sau strigă.
    • Concentrați-vă pe comportamente sau evenimente specifice care sunt steaguri roșii pentru dvs. Acest lucru poate include lucruri precum apelurile telefonice de noapte târziu, prietenul tău, care a luat timp special pentru a se face să arate frumos înainte să o vede sau pe el să păcălească să ascundă lucrurile de la tine.
  • Imaginea intitulată face față unui liceu pe care colegii tăi nu sunt
    2. Vorbește-o cu o persoană imparțială ca un frate sau un prieten. Vedeți dacă această persoană este de acord cu nevoia dvs. de a vă îngrijora. De exemplu, este posibil să nu vă faceți griji dacă aceștia trăiesc în toată țara unul de celălalt și se văd doar pe alții ocaziori față de a fi în afara zilnic.
  • Este posibil să găsiți că această persoană din afara poate avea o perspectivă pe care ați pierdut-o și vă va ajuta să vă clarificați dacă vă vedeți probleme reale sau vă îngrijorați de nimic.
  • Această conversație vă va oferi, de asemenea, practică vorbind lucrurile peste așa că sunteți pregătiți când vine timpul să aveți conversația cu prietenul dvs. dacă se pare că este necesar.
  • Luând timp pentru a ajunge la o altă opinie, vă oferă, de asemenea, un pic de timp între un eveniment care ar putea să declanșeze această conversație și să stea în jos cu prietenul. În general, este mai bine să vă oferiți cel puțin 24 de ore după un eveniment stresant să se calmeze și să se pregătească pentru o conversație de ședere.
  • Imaginea intitulată Țineți prietena interesată de tine Pasul 1
    3. Abordați-vă prietenul într-un mod ne-amenințat. Nu spuneți "trebuie să vorbim ...", care l-ar putea pune pe defensivă că există o problemă. Aduceți ocazional subiectul atunci când conduceți sau faceți o anumită activitate împreună. Băieții pot fi intimidați de discuții care necesită un contact excesiv de ochi. Stați lângă el și încercați să fiți ne-confruntați.
  • Începeți cu o conversație ocazională pentru a măsura cum se simte despre situație. Dacă el este brusc defensiv în legătură cu lucrurile sau este protejat prea mult de prieten, acest lucru poate însemna că există probleme mai mari.
  • Accentul conversației ar trebui să fie despre voi doi și nu dominat de el stând la pământ în măsura în care petrecerea timpului cu ea singură. Dacă cheltuiți întreaga conversație vorbind despre ce trebuie să o vadă sau de ce are nevoie într-adevăr, există sentimente mai profunde acolo.
  • Imaginea intitulată Țineți prietena interesată de tine Pasul 13
    4. Explicați-vă griji folosind declarațiile "I". Fii specific. Poate credeți că nu o vadă, dar ea este în el. Sau, poate că simți că petrec mai mult timp împreună decât el și tu. Faceți-vă îngrijorarea clară. Deținerea sentimentelor dvs. va ajuta la ghidul conversației la ceea ce aveți nevoie de relația și departe de ea. Exemple de declarații "i" pot fi:
  • "Mă simt lăsat când tu și Jill fac activități am vorbit despre a face împreună pentru că se pare că nu m-ai vrut acolo."
  • "Mă simt trist când anulați planurile cu mine și ajungeți să vă petreceți cu ea pentru că se pare că este mai distractivă decât mine."
  • "Mă simt supărat când văd postări de linie de fotografii ale celor doi, pentru că prietenii noștri se întreabă de ce vă aflați așa cu ea."
  • Imaginea intitulată Evitați o luptă la școala Pasul 4
    5. Încercați să nu fiți supărați dacă îl perie. Dacă el nu este într-adevăr în ea, acesta poate fi calea lui de a trece prin conversație. În unele cazuri, el nu poate fi cel care se apropie de ea să o vadă. Există o șansă pe care o dorește de fapt mai mult și este singura care face eforturi pe care le poate vedea, de fapt,. Dă-i timp să se gândească la relația sa cu ea pe cont propriu.
  • Făcându-l conștient de unele steaguri roșii legate de modul în care ea se comportă, de asemenea, să-l facă mai conștienți de faptul că prietenul său poate avea sentimente subiacente pentru el, el nu ar fi putut lua în considerare. De exemplu, dacă ea sună și el lasă-o să meargă la mesageria vocală când ești împreună, își aruncă brusc telefonul până când răspunde el? Acesta ar putea fi un steag roșu că este ea și nu el.
  • Partea 3 din 3:
    Setarea limitelor în relație
    1. Imaginea intitulată Păstrați prietena dvs. interesată de tine Pasul 9
    1. Au o discuție despre înșelăciune. Ce clasificați pe amândoi ca o indiscreție? Bărbații și femeile au adesea viziuni foarte diferite despre ceea ce contează ca înșelăciune. Bărbații se concentrează asupra actului real de sex, în timp ce femeile includ, de asemenea, lucruri precum flirtul și apropierea emoțională ca formă de înșelăciune.
    • Acceptarea unei definiții de înșelăciune pentru relația dvs. va servi ca un punct de referință pentru comportamente și lucruri care nu sunt în regulă. Asigurați-vă că sunteți cât mai clar posibil, în ceea ce privește lucrurile pe care nu le vedeți ca fiind într-o prietenie cu genul opus.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 16
    2. Aflați unde stați în relație. Ești exclusiv? Sau, iubitul tău ar crede că este bine să întâlnești o altă fată? Asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină vă va ajuta să clarificați dacă există, de fapt, o altă relație care se întâmplă în același timp cu prietenul de sex feminin.
  • Dacă voi doi decideți împreună, sunteți exclusiv, trebuie să fiți comunicați cu prietenul de sex feminin pentru a vă asigura că primește aceleași informații despre care vă aflați.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 6
    3. Setați câteva linii directoare care vă fac să vă simțiți mai confortabil. Poate că ați prefera dacă nu au ieșit singur. În cazul în care prietenul dvs. nu dispune să negocieze aceste orientări, ar putea exista mai mult relația decât admite. Dacă nu este cu adevărat interesat de acest prieten, el ar trebui să fie deschis doar pentru a face lucrurile cu care vă aflați.
  • Lucrurile de luat în considerare ar include cât de des se văd reciproc, dacă își petrec timpul singuri și cum se ocupă de apeluri telefonice sau de texte în timp ce sunteți împreună.
  • Imaginea intitulată se rupe cu prietenul dvs. în liceul Pasul 8
    4. Întoarce roata. Vezi dacă prietenul tău ar fi bine dacă ai avea prieteni de sex masculin. Poate că nu înțelege pe deplin invidia ta. Aduceți subiectul și vedeți ce spune el. Aceasta nu este represalii, deci nu ar trebui să ieșiți și să găsiți pe cineva care să-l facă să se simtă gelos. Este menit să-l ajute să ia în considerare lucrurile din perspectiva voastră.
  • Imaginea intitulată câștiga pe cineva
    5. Amintiți-vă că încrederea este un aspect important al unei relații sănătoase. O mare parte a încrederii respectă partenerul dvs. și nu ascunde lucrurile de la el sau ea. De asemenea, este în mare parte dependent de crederea celor mai bune unul unul în celălalt.
  • Aflind că prietenul tău ascunde detalii despre prietenia cu o femeie poate fi un semn că există mai multe. Explică-i că vă pune în pericol încrederea când ascunde lucrurile.
  • Cu toate acestea, este, de asemenea, important să credem că el va fi credincios pentru tine. Doar dacă nu ți-a dat semne clare că se întâmplă ceva mai mult, încercați să nu faceți o problemă în cazul în care nu există unul.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu prietenul dvs. în liceul Pasul 6
    6. Sparge-o. Da, ar trebui să ai încredere în partenerul tău. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți scutura sentimentul că se întâmplă ceva între ele, poate doriți să urmați instinctele. Dacă există relații vă face să vă simțiți incomod și prietenul dvs. refuză să obțineți o anumită distanță, este posibil să trebuiască să mergeți în moduri separate.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să părăsiți relația dacă nu puteți să vă depășiți gelozia și să acceptați prietenia lor. Poate că pur și simplu nu poți face față "partajare" timpul său cu o altă persoană. Va trebui să vă examinați așteptările - și poate vorbi cu un consilier - înainte de a putea fi într-o relație de încredere romantică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar