Cum să prindă o prietena înșelătoare

Dacă relația dvs. este pe roci, puteți bănui că prietena dvs. vede pe altcineva. Aceasta poate fi o perioadă dificilă, dar cum puteți ști dacă suspiciunile dvs. sunt reale sau doar paranoia? Este important să căutați tipurile potrivite de semne, să vă comportați într-un mod responsabil și respectuos și să învățați să vorbiți despre relația dvs. cu partenerul dvs. într-un mod deschis și sănătos, mai degrabă decât să vă loviți.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutați semne de avertizare
  1. Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 1
1. Urmăriți semnele pe care le poate pierde interesul față de tine. Oamenii înșelă din mai multe motive, dar se întâmplă de obicei atunci când cineva este nemulțumit în relația lor. Dacă bănuiți că prietena dvs. ar putea vedea pe altcineva, urmăriți semnele de avertizare că relația dvs. poate fi un pic. Urmăriți pentru a vedea dacă prietena dvs.:
  • Solicită mai puțin frecvent
  • Pare distras când ești împreună
  • Rochii diferite
  • Anulează în mod regulat planurile
  • Vă minții despre unde merge
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 2
    2. Urmăriți obiceiurile și obiceiurile de text. Când vă aflați împreună, prietena dvs. își petrece cea mai mare parte a timpului cu capul îngropat în telefonul ei în loc să facă contact vizual cu tine? Păstrează prea preocupat de a vorbi cu cineva în special?
  • O mulțime de texting ar putea fi un semn al unui ochi roving, sau doar că ea trimite mama ei. Încercați să vă amintiți cine vorbește este afacerea ei. Dacă trebuie, spuneți ceva asemănător, "Speram să putem petrece ceva timp împreună acum, nu cu telefoanele noastre, dacă nu există o urgență. Că ok? Totul este ok?"
  • Nu încercați să vă bucurați de parola telefonului și să începeți săpați în lucrurile personale. Dacă simțiți nevoia de a spiona partenerul dvs., relația dvs. este deja în formă proastă și ar trebui să terminați.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 3
    3. Urmăriți obiceiurile sale de rețele sociale. Facebook, Twitter, Snapchat și alte aplicații de rețele sociale și de mesaje text fac ca înșelăciune mult mai complicată. Dacă bănuiți că prietena dvs. ar putea fi înșelați online, ați putea chiar să deschideți niște conturi de tipare falsă pe cont propriu pentru a verifica și a vedea.
  • Ați observat că postează o mulțime de comentarii despre fotografiile unui coleg de sex masculin? Nu te sperie. Ea poate posta tot ce vrea, pe oricine dorește să posteze. Asta nu înseamnă că este înșelătoare, dar înseamnă că ar putea să-și piardă un interes sau o implicare în relația voastră.
  • Niciodată, în niciun caz, ar trebui să încercați să vă conectați la adresa de e-mail a prietenei dvs., pe Facebook sau la alte informații securizate cu parolă. Încrederea încrederii pentru că sunteți suspecte înseamnă că sunteți într-o relație proastă.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 4
    4. Urmăriți planurile anulate sau planurile ciudate. Dacă prietena dvs. începe să se comporte într-un mod care să contraagă modul în care acționează de obicei, ar putea fi cauzată de alarmă. Este greu să spui exact ce ar putea consta în acest lucru, dar ținându-se un ochi pentru orice, care pare a fi obișnuit ca ea să facă.
  • Dacă aveți planuri împreună, și prietena dvs. anulează sau le schimbă brusc, ar putea fi un semn al ceva ce se întâmplă.
  • Dacă prietena dvs. începe să stea în mod deosebit cu oameni, cu care nu se află, de obicei, ați putea vorbi despre asta.
  • Imagine intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 5
    5. Încearcă să vorbești cu prietenele ei. Dacă prietena dvs. are două gânduri despre relația dvs. sau chiar a luat-o cu altcineva, va dori probabil să vorbească despre asta cu cineva. Dacă vă jucați cărțile corecte, probabil că îmi pare rău pentru poziția pe care ți-a pus-o și s-ar putea să vină curată.
  • Nu veniți cu acuzații, veniți cu întrebări supărate. Spune-i prietenilor că ai observat că ea părea foarte îndepărtată, și nu ești sigur de ce. Întrebați-i dacă știu ceva care vă poate ajuta să remediați relația.
  • Dacă spun că nu, asta nu înseamnă că sunt "în ea." Ar putea însemna că prietena ta nu este înșelătoare. Incearca sa te relaxezi.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 6
    6. Căutați semne de avertizare în relația dvs. și atitudinea dvs. față de ea. Sunteți cel mai bun partener pe care îl puteți fi? Contribuiți la sănătatea relației într-un mod pozitiv? Faci tot ce poți pentru a face relația de lucru? Sunteți un partener respectuos, bun și oferind partener? Este posibil ca partenerul dvs. să nu trișească, dar se simte mai puțin entuziasmat de relația în general, deoarece relația însăși merge în jos, nu pentru că există altcineva să o tragă departe.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 7
    7. Rețineți dacă este paranoică tu Cheating. Uneori o persoană care înșelă sau vrea să trișeze, își va proiecta propriile înclinații asupra partenerului lor.
  • Partea 2 din 3:
    Mergând sub acoperire
    1. Imagine intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 8
    1. Privi la telefonul ei, pe Sly. O mulțime de dovezi de înșelăciune pot fi găsite pe telefonul mobil sau mobil, dar verificarea proprietății altcuiva trebuie făcută cu atenție și tact pentru a evita trecerea liniei.
    • Dacă trebuie să arăți, fă-o "accidental." Când telefonul ei este afară, priviți-o când vine un mesaj pentru a vedea cine este din colțul ochiului tău. Dacă există un șir lung de texte de la cineva suspicios, ați putea avea un motiv bun pentru a vorbi.
    • Veți sparge încrederea cuiva în întregime dacă vă ridicați telefonul mobil și începeți să derulați prin istoricul mesajului. Și dacă nu găsești nimic, vei fi ticălosul.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 9
    2. Schimbați rutina. Dacă sunteți îngrijorat, prietena dvs. ar putea fi încurcată în jurul dvs. atunci când nu sunteți în jur, vă puteți schimba în mod regulat rutina, să veniți acasă în momente ciudate când ați fi de obicei afară.
  • Au un motiv bun pentru a ieși în. Aduceți-vă la prânz la prânz dacă de obicei apucați prânzul lângă locul de muncă sau la școală. Sau arătați devreme când vii acasă, doar pentru o surpriză.
  • Dacă nu trăiți împreună, nu vă arătați doar la ușa cuiva când nu ar trebui să fiți acolo. Care ar putea să vină învârtiți decât orice altceva.
  • Este important să știți că prinderea prietenei tale în act poate fi destul de traumatică. De obicei, este mai bine să vorbim despre asta înainte de a recurge la Tactica Jerry Springer.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 10
    3. Dacă nu găsiți nimic, nu mai căutați. Dacă relația dvs. suferă și sunteți preocupat de acest lucru, concentrați-vă la evaluarea acestuia și fie să o faceți mai bine, fie să o încheiem, nu pe un fel de cruciadă înșelătoare. Fi mai mare decât asta. Mai bine, nu vă opriți în primul rând. Dacă aveți câteva probleme cu partenerul dvs., le aduceți mai întâi.
  • Nu obseda. Dacă vă gândiți să plasați camerele de pathole în locuri pe care le credeți că vă înșeală sau vă contemplă televizorul cu circuit închis, trebuie să încheiați acum această relație și să găsiți unul mai sănătos.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 11
    4. Evaluați-vă relația, indiferent de ceea ce găsiți. Dacă prietena ta este înșelătoare, gândiți-vă de ce, și dacă doriți sau nu să terminați relația din cauza asta. Dacă prietena dvs. nu este înșelătoare, gândiți-vă la ceea ce s-ar fi putut schimba în relația dvs. pe care ați devenit suspicios.
  • Dacă ați suferit doar o bucată de paranoia care sa dovedit a fi falsă, vorbiți-vă cu prietena voastră și veniți curată. Scuza. Vorbește despre relația dvs. într-un mod deschis, cinstit și de încredere. Lucrați la construirea înapoi încrederea pe care ați pierdut-o.
  • Dacă prietena ta a fost înșelătoare, întreabă-o ce vrea să facă și să încerce să decidă dacă o infidelitate înseamnă sau nu sfârșitul relației tale pentru tine. Dacă sa terminat pentru ea, sa terminat indiferent. Dacă vrea să o facă, trebuie să decideți dacă merită sau nu.
  • Partea 3 din 3:
    Având discuția
    1. Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 12
    1. Rămân calm. Dacă prietena ta vă cheează, ghiciți ce? Nu este sfârșitul lumii. De fapt, ar trebui să o luați ca un lucru bun. Dacă prietena dvs. a simțit nevoia de a înșela, înseamnă că relația dvs. a fost neîngrădită într-un fel, eventual ruptă dincolo de reparații. Acum, se poate termina și puteți să vă opriți să vă pierdeți timpul într-o relație care nu funcționează. Rămâi calm, respirați mare și încercați să păstrați un cap rece.
    • Lăsați scena, dacă este necesar. Dacă vă prindeți înșelăciunea prietenei, doar ieșiți. Dacă găsiți un fel de dovezi, plecați. Apelați un prieten sau un membru al familiei și vorbiți-l.
    • Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să se aprindă violent sau irațional. Fii persoana mai mare din această relație. Rămâneți liniștiți și decideți ce vreți să faceți.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 13
    2. Întreabă-o dacă e fericită, nu o întreba dacă ea înșelă. Ruperea este greu. Sentimentele prietenei tale pentru tine ar fi putut să o țină de la tine în fața ta, să evite durerea despărțirii. Deci, într-adevăr, dacă prietena ta este sau nu înșelăciune, este un semn rău că ați venit oricum în acest moment. Este încă important să încercați să fiți obiective și cinstiți unul cu celălalt.
  • Adresați-vă prietenei mari întrebări. Ce vrei de la această relație? Ce nu primiți din această relație? Ce ar putea să mă pot schimba pentru a face să funcționeze mai bine?
  • Încercați să fiți cât mai specific posibil. Nu aveți nevoie de răspunsul la o întrebare cum ar fi, "De ce m-ai înșelat?" sau "Ce ai făcut cu el?" Concentrați-vă asupra lucrurilor care contează pentru a merge înainte, fără a privi înapoi.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 14
    3. Întreabă-i ce vrea ea. Încercați să păstrați lucrurile concentrate asupra sentimentelor ei și nu pe modul în care vă simțiți. Fiind înșelat pe doare și poate doriți să vă exprimați sentimentele și să o faceți cu partenerul dvs., dar faceți un pas înapoi și să vă concentrați energia în cazul în care va conta.
  • Dacă ea a renunțat deja la relație, există puține puncte în a-ți purta sufletul la cineva care nu-i pasă. Ieșiți pe ea. Relația sa încheiat, dacă o parte a renunțat la ea.
  • Dacă vrea să o facă afară, atunci puteți vorbi despre modul în care vă simțiți și decideți dacă doriți sau nu. Încercați să vă gândiți dacă veți putea să iertați o infidelitate sau bariera de încredere este întreruptă dincolo de reparații.
  • Dacă suspiciunile voastre au greșit, dar aveți probleme serioase de relații, este încă important să discutați această discuție.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 15
    4. Ascultați ce are de spus. Chiar dacă credeți că știți cum vă simțiți, ați putea fi surprins. Dă-i prietenei tale ocazia de a vorbi și într-adevăr încercați să auziți partea ei a povestii. Asta nu înseamnă că trebuie să accepți o scuză, dar este încă important să o dați șansa de a vorbi. Puteți să încheiați întotdeauna relația.
  • Nu presupuneți că știți de ce prietena dvs. poate sau nu ar fi înșelat. Nu acuză sau nu încercați să vă predați prietena în nici un fel. Auzi-o afară.
  • Dacă este necesar, puteți încerca un fel de joc de conversație. Setați un cronometru pe ea și promiteți-vă că veți obține fiecare să vă exprimați, judecata liberă, timp de 15 minute, fără ca cealaltă persoană să întrerupă. Lipiți de el.
  • Imaginea intitulată prinde o prietena înșelătoare Pasul 16
    5. Distribuiți-vă sentimentele atunci când timpul este corect. Dacă veți lucra la relația dvs., trebuie să vă confruntați așa cum ați fost rănit de o infidelitate, dacă a avut loc. Când faci asta, va fi de până la tine. Este de obicei cel mai bine să auziți mai întâi partea ei a lucrurilor, apoi decideți dacă doriți sau nu să vă împărtășiți sentimentele sau doar să o apelați.
  • Discutați cu un prieten de încredere despre cum vă simțiți mai întâi. Obținerea unei perspective asupra a ceea ce sa întâmplat poate fi greu de unul singur. Vorbește despre ce sa întâmplat, economisind orice detalii grafice și obțineți o contribuție suplimentară.
  • Mulți oameni consideră că este dificil, dacă nu imposibil, pentru a trece printr-un episod de înșelăciune. Dacă simți că nu poți să stai gândul de a fi cu cineva care ți-a înșelat, atunci nu. Despartire.
  • sfaturi

    Uneori trebuie să faceți un pas înapoi și să vă întrebați dacă sunteți prea suspicios. Faptul că prietena ta ar putea fi brusc ocupată cu altceva nu înseamnă neapărat că te înșeală. Și gândind că ea înșelă va aduce la rândul său o profeție de auto-împlinire, pentru că o accentuați prea mult și ea crede că relația nu este ceea ce dorește, așa că ea optează din ea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar