Cum să evitați căsătoria de drept comun în texas

În Texas, o căsătorie comună de drept apare atunci când un cuplu: (1) sunt de acord că sunt căsătoriți - (2) trăiți împreună în Texas ca soț și soție - și (3) să se susțină ca fiind căsătoriți. Căsătoria implică anumite drepturi și responsabilități legale și poate afecta drepturile dvs. în Divizia de proprietate la divorț sau separare. De exemplu, la sfârșitul unei relații, un partener ar putea afirma că părțile se aflau într-o căsătorie de drept comun și o parte din proprietatea celuilalt partener în conformitate cu legile privind proprietatea comunitară din Texas. Tu și partenerul dvs. puteți lua măsuri pentru a evita prezumția că vă aflați într-o căsătorie de drept comun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evitând un acord care trebuie căsătorit
  1. Imaginea intitulată Evitați căsătoria comunală în Texas Pasul 1
1. Discutați cu celălalt dvs. semnificativ despre relația dvs. Comunicați cu ceilalți dvs. semnificativi și asigurați-vă că ați înțeles limitele relației dvs. Tu și ceilalți dvs. semnificativi ar trebui să aibă înțeles că nu sa făcut niciun acord care să fie căsătorit. De asemenea, trebuie să comunicați următoarele circumstanțe cu partenerul dvs., deoarece acestea vă vor afecta capacitatea de a fi implicați într-o căsătorie de drept comun:
  • Nu poți fi implicat într-o căsătorie obișnuită dacă vreunul sau partenerul tău este sub vârsta de 18 ani.
  • Nu puteți fi implicat într-o căsătorie de drept comun dacă vreunul sau altul este deja căsătorit.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 2
    2. Nu depune niciun document de căsătorie comun cu o instanță din Texas. Tu și partenerul dvs. ar trebui să evitați depunerea anumitor documente cu o instanță din Texas și ar trebui să evitați să solicitați o instanță din Texas să recunoască o căsătorie comună de drept. Acest lucru va duce la recunoașterea statului o căsătorie comună de drept. Documentele importante pe care ar trebui să le evitați depunerea și procedurile pe care ar trebui să le evitați sunt:
  • O declarație de căsătorie. Acesta este un document care formalizează o căsătorie comună de drept. Poate fi, de asemenea, menționată ca a Declarația căsătoriei informale. Acest document vă solicită să completați, să semnați și să vă prezentați o declarație care să respecte că îndeplinesc toate cerințele unei căsnicii informale.
  • O recunoaștere a căsătoriei de drept comun. Acesta este un tip de procedură în fața unui judecător prin care solicitați Curții să recunoască o căsătorie comună de drept pentru un scop specific, cum ar fi atunci când depuneți pentru divorț. Când mergeți la ședința de judecată, probabil că va trebui să completați o declarație de formular de căsătorie și să o depuneți cu instanța.
  • Acordurile semnate ca un cuplu căsătorit. De asemenea, ar trebui să evitați depunerea de documente cu o instanță care a fost semnată de dvs. și altcineva dvs. semnificativă ca un cuplu căsătorit. Exemplele includ contracte de leasing, polițe de asigurare de viață și declarații fiscale.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 3
    3. Semnați un acord de coabitare. Tu și partenerul dvs. ar trebui să elaboreze și să semneze un acord de coabitare, care este un document care specifică drepturile dvs. ca un cuplu și protejează interesele și activele individuale ale fiecărei persoane. Acordul ar trebui să includă o secțiune care clarifică statutul dvs. de relații și afirmă că nu sunteți de acord să vă căsătoriți.
  • Un acord de coabitare ar trebui să includă secțiuni privind modul în care cheltuielile și proprietățile gospodăriilor acumulate în timpul relației vor fi împărțite și stabilite proceduri pentru o rupere. În cadrul prezentului acord, includeți o prevedere care să precizeze: "Relația noastră nu va fi interpretată ca o lege comună sau o căsătorie informală și trăind împreună și de a ne ținem ca fiind un cuplu, nu suntem de acord să ne căsătorim."
  • Legiuitorul din Texas nu a abordat în mod specific problemele juridice care înconjoară acordurile de conviețuire, dar sunt susceptibile de a fi susținute în instanță ca contracte valabile. În afară de aceste cerințe, un acord de cooperare executorie este la fel ca orice alt contract și trebuie să se conformeze legilor contractului dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea de a nu trăi împreună ca soț și soție
    1. Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 4
    1. Ia în considerare să trăiți cu altele semnificative numai atunci când sunteți gata să vă căsătoriți. Fără dovezi, contrariul, viața împreună poate fi interpretată de alții ca dovadă că sunteți și alții semnificativi.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 5
    2. Înțelegeți cum ar trebui să semnați un acord de închiriere, un acord de cumpărare și vânzare, faptă sau ipotecă. Când tu și celălalt dvs. semnificativ decideți să trăiți unul cu celălalt, amândoi trebuie să vă asigurați că nu semnați niciun document ca soț și soție. Pentru a vă asigura că nu locuiți împreună ca soț și soție, nu semnați niciodată un acord imobiliar care conține următoarea limbă:
  • "Sot si sotie."
  • "Domnul. și doamna. [urmat de unul dintre numele dvs. de familie]."
  • "Semnează acest acord imobiliar ca un cuplu căsătorit."
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 6
    3. Discutați cu proprietarul sau agentul imobiliar și faceți cunoscut starea relației dvs. Când tu și partenerul tău vă deplasați împreună, asigurați-vă că discutați despre starea relațiilor dvs. cu proprietarul sau agentul dvs. imobiliar și clarificați că nu sunteți un cuplu căsătorit.
  • Metoda 3 din 3:
    Țineți-vă la fel de necăsătorită
    1. Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 7
    1. Semnați cu atenție documentele. Când tu și partenerul tău semnează împreună documente, asigurați-vă că nu le semnați ca un cuplu căsătorit. Semnează întotdeauna următoarele documente ca individ, sau ca o pereche fără a vă portreza relația ca o căsătorie:
    • Documente imobiliare.
    • Polițe de asigurare de viață.
    • Aplicații de credit.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 8
    2. Fișier de taxe separat. Situația relației joacă un rol important în completarea formularelor fiscale. Dacă depuneți împreună cu cealaltă semnificativă, Guvernul poate revizui declarația dvs. fiscală ca și cum sunteți căsătoriți. Dacă este cazul, guvernul va avea apoi dovezi directe despre tine să te ții căsătorit. Trebuie să trimiteți întotdeauna separat până când sunteți gata să vă căsătoriți.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 9
    3. Nu deschideți conturi bancare comune sau obțineți carduri comune de credit. Deschiderea conturilor comune este o indicație clară a stării dvs. de relație. Având un cont comun nu este probabil suficient pentru a vă menține ca fiind căsătoriți, dar cu siguranță va fi o dovadă puternică în acest sens. Dacă doriți cu adevărat să vă împărtășiți banii, luați în considerare partajarea în numerar pe ambele părți împreună.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun din Texas Pasul 10
    4. Nu utilizați numele dvs. semnificativ al altora. Folosind numele de familie al partenerului dvs. este o indicație clară că vă țineți ca fiind căsătoriți. Luând numele de familie al altcuiva este de obicei rezervat pentru căsătorie și, în timp ce faceți acest lucru înainte de a vă căsători poate fi legal, cu siguranță vă va afecta șansele de a nu fi fost văzute ca fiind căsătoriți căsătoriți. Nu numai că va împărtăși un nume de familie Arătați ca și cum vă țineți ca fiind căsătoriți, va confunda, de asemenea, lucrurile cu documentele dvs. juridice, cum ar fi codul dvs. de fotografie, pașaportul, certificatul de naștere și cardul de securitate socială.
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 11
    5. Fiți conștienți de modul în care vorbiți despre relația dvs. cu alte persoane. Când interacționați cu ceilalți în public, asigurați-vă că nu vă revendicați că sunteți căsătoriți. Următoarele exemple vă vor oferi o idee bună despre ce să nu faceți:
  • Când vă mutați împreună, nu vă spuneți vecinilor sau oaspeților casei că sunteți un cuplu căsătorit.
  • Când vă aflați la întâlniri sociale, nu vă prezentați altcineva "sotia ta."
  • Imagine intitulată Evitați căsătoria de drept comun în Texas Pasul 12
    6. Urmăriți modul în care dvs. și alte acte semnificative asupra mediilor sociale. Tu și partenerul dvs. nu ar trebui să revendicați că sunteți căsătoriți pe site-uri precum Twitter, Facebook, Instagram sau Snapchat. A face acest lucru poate fi suficient pentru tine să te ții la căsătorie. De exemplu:
  • Nu creați o stare de relație pe Facebook care spune "căsătorit."
  • Nu postați o fotografie pe Instagram al dvs. și a altora semnificativă cu o legendă care spune "căsătorit" sau orice altceva care ar putea fi interpretat în acest fel.
  • Nu trimiteți nimic pe Twitter care afirmă că sunteți căsătoriți sau că sunteți cu soțul / soția dvs.
  • sfaturi

    Toate cele trei cerințe trebuie îndeplinite pentru a stabili o căsătorie de drept comun. Dacă chiar și una dintre cerințe nu a fost îndeplinită, nu va fi formată nici o căsătorie de drept comun.
  • Dacă doriți să vă căsătoriți în Texas, dar nu doriți o căsătorie comună de drept, luați în considerare o căsătorie mai tradițională și formală.
  • Aceleași cupluri de sex pot avea în mod legal o căsătorie de drept comun.
  • Avertizări

    Acest articol este destinat ca informații juridice și nu oferă consultanță juridică. Dacă aveți nevoie de consultanță juridică, contactați un avocat licențiat.
  • O căsătorie de drept comun este executorie în Texas la fel ca orice altă căsătorie din Texas ar fi. Prin urmare, dacă sunteți implicat într-o căsătorie de drept comun și doriți să vă divorțați, va trebui să treceți prin proceduri formale de divorț.
  • Dacă vă aflați într-o căsătorie de drept comun și aveți un copil cu soțul dvs. de drept comun, este posibil să fiți obligați să oferiți sprijin pentru copii și asistență medicală acelui copil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar