Cum să solicitați o licență de căsătorie în michigan

Să se căsătorească în Michigan implică mai mult decât să se prezinte în fața unei oficiali și a prietenilor și a familiei pentru a face schimb de jurăminte. Soțul dvs. potențial trebuie să completeze o cerere de licență de căsătorie Michigan cu cel puțin trei zile înainte de nuntă. Ambii trebuie să furnizați și anumite informații pentru a primi licența de căsătorie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pregătirea de a aplica
  1. Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Michigan Pasul 1
1. Confirmați că dvs. și partenerul dvs. sunteți eligibili să se căsătorească reciproc. Puteți vizita site-ul guvernului Michigan pentru legile lor privind căsătoriile eligibile.
  • Vârstă - Trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a vă căsători în Michigan. Dacă aveți sub 18 ani, trebuie să arătați o copie certificată a certificatului de naștere și să aveți consimțământul scris al unui părinte sau tutore legal, care trebuie să apară și la momentul aplicării cu identificarea imaginii (cum ar fi permisul de conducere sau pașaport).
  • Relația de familie - Rețineți că Michigan nu acordă licențe de căsătorie pentru căsătorii între membrii aceleiași familii, inclusiv între primii veri. Căsătoriile dintre veriști al doi nu sunt, totuși, considerați ilegali.
  • Sex - Începând cu luna iunie 2015, acești parteneri sexuali și diferiți sunt permiși să se căsătorească.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Michigan Pasul 2
    2. Strângeți identificarea și documentația corespunzătoare. Fiecare parte va avea nevoie de următoarele pentru a completa și a trimite cererea de licență de căsătorie:
  • Permis de conducere valabil sau ID de stat pentru a afișa dovada identificării și rezidenței. Rețineți că nu trebuie să fiți un rezident al lui Michigan să se căsătorească în stat. Mai multe informații despre acest lucru sunt furnizate în pasul 3.
  • Copie certificată a certificatului de naștere. Certificatele spitalicești și / sau certificatele baptismale nu vor fi acceptate. De asemenea, puteți utiliza un pașaport valabil dacă nu aveți o copie certificată a certificatului dvs. de naștere, dar rețineți că va trebui să furnizați numele complete ale ambelor părinți, cât și statul sau țara în care s-au născut. Dacă o căsătorie anterioară sa încheiat în divorț în ultimele șase luni înainte de a vă afla în ultimele 6 luni, va trebui să aduceți dovada divorțului care poate fi lăsată cu grefierul.
  • Numerele de securitate socială ale ambelor părți.
  • Orice informație privind căsătoriile anterioare, inclusiv numele complet al fostului soț, data divorțului sau decesului, județului și starea de dizolvare sau decesul soțului / soției. Dacă sunteți divorțat în ultimele 6 luni, va trebui să aduceți dovada divorțului care poate fi lăsată cu funcționarul.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pasul 3 Michigan
    3. Localizați biroul grefierului județ în județul unde locuiți. Aici veți trimite cererea dvs. de căsătorie.
  • Dacă sunteți un rezident Michigan (ceea ce înseamnă că aveți o licență de conducere valabilă sau un stat i.D.), trebuie să aplicați în județul în care locuiți. Dacă ambii parteneri sunt rezidenți Michigan, puteți aplica în oricare dintre județ. Licența este valabilă în întreaga stare.
  • Cuplurile în afara statului care doresc să se căsătorească în Michigan trebuie să se aplice județului în care vor fi căsătoriți. Licența este valabilă numai pentru acest județ.
  • Metoda 2 din 2:
    Aplicarea pentru o licență de căsătorie
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Pasul 4 Michigan
    1. Mergeți la biroul grefierului județului și completați cererea de licență de căsătorie. Aduceți toate documentele dvs. de susținere. O serie de județe oferă, de asemenea, aplicații online pe care le puteți completa online în loc să mergeți la biroul funcționarului.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Michigan Pasul 5
    2. Plătiți taxa de licență. Rezidenții Michigan plătesc o taxă de 20 USD. Solicitanții de nunți în afara statului plătesc 30 de dolari. Cele mai multe birouri acceptă numerar, carduri de credit și ordine de bani. Rețineți că dacă plătiți online, trebuie să plătiți cu un card de credit.
  • Dacă aplicați personal, este o idee bună să planificați să aduceți bani. Unele birouri vor accepta doar plăți în numerar.
  • O instanță de probate poate renunța la taxă în cazurile în care există greutăți nejustificate. Verificați cu grefierul local dacă aceasta este o opțiune pentru dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Michigan Pasul 6
    3. Așteptați la trei zile după depunerea cererii. După aplicarea personalului sau online, vă puteți ridica licența de căsătorie în a treia zi de la data cererii (cu condiția îndeplinirii tuturor cerințelor de mai sus). Trebuie să vă ridicați licența la biroul în care ați depus cererea.
  • În unele județe, puteți solicita o renunțare la perioada de așteptare de trei zile pentru o taxă de 10 USD. Verificați în avans cu biroul grefierului județului pentru a confirma dacă aceasta este o opțiune pentru dvs.
  • Una sau ambele părți trebuie să parie pentru a solicita licența de căsătorie sau dacă ați aplicat online, trebuie să alegeți licența în persoană. Dacă este prezent un singur solicitant, trebuie să aveți toate elementele enumerate mai sus pentru ambele părți (o fotocopie, o față și înapoi, de permisul de conducere al partenerului dvs. sau de ID de stat vor fi acceptate).
  • Licența dvs. va veni cu o copie originală și un duplicat. Originalul se întoarce la biroul grefierului după ce căsătoria este pronunțată și veți obține cealaltă pentru propriile dvs. înregistrări.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Michigan Pasul 7
    4. A se casatori! Licența este valabilă timp de 33 de zile. Dacă ceremonia dvs. este mai mare de 34 de zile de la data cererii, licența dvs. nu va fi validă și va trebui să reaplicați.
  • Înainte de ceremonia de nuntă, manifestați cererea persoanei solemnând jurămintele de nuntă.
  • O căsătorie poate fi solemnizată de un judecător judecătoresc districtual din Michigan, un magistrat de judecată în Michigan, un judecător municipal din Michigan, un judecător de probate în Michigan, un judecător federal, un primar din județ, un grefier sau un ministru din Evanghelie sau cleric sau practicianul religios din Michigan. Miniștrii nerezidenți ai Evangheliei și Clericilor și practicienilor religioși pot, de asemenea, să-și solemnizeze căsătoriile din Michigan atâta timp cât el sau ea este autorizată să-și soleze căsătoriile în conformitate cu legile statului său.
  • După ceremonie, oficialul autorizat care a efectuat ceremonia de căsătorie semnează licența de căsătorie, împreună cu mireasa și mirele și doi martori (care trebuie să aibă cel puțin 18 ani). Partea marcată "duplicat" este dată noilor și originalul trebuie să fie prezentat grefierului județului care a emis-o în termen de 10 zile.
  • Licența de căsătorie poate fi folosită ca dovadă a căsătoriei dacă o parte dorește să-și schimbe numele după căsătorie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar