Cum se solicită o licență de căsătorie în virginia

Pentru a vă căsători în Virginia, dvs. și viitorul dvs. soț trebuie să solicitați o licență de căsătorie. Din fericire, procesul de aplicare este relativ simplu. Nu există o perioadă de așteptare după ce ați primit licența și aveți până la 60 de zile pentru a vă completa ceremonia de căsătorie înainte de expirarea licenței.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea de a aplica
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 1
1. Determinați dacă dvs. și partenerul dvs. sunteți eligibili să se căsătorească reciproc. Statul Virginiei nu necesită cupluri să fie rezidenți ai Virginiei să se căsătorească acolo. Cu toate acestea, licențele de căsătorie emise în Virginia trebuie utilizate în statul Virginia. Se aplică și următoarele regulamente:
  • Statut juridic. Nici un partener nu poate fi căsătorit în prezent cu o altă persoană.
  • Relatii de familie. Tu și partenerul tău nu pot fi legate între ele prin sânge sau adopție. Statul Virginiei nu permite căsătoriile dintre strămoșii și descendenții (e.G., părinți și copii, bunicii și nepoții, frații sau mătușii / unchii și nepoții lor / nepoții lor. Pasii-frați nu se pot căsători. Cu toate acestea, primii veri se pot căsători.
  • Competență. Ambii parteneri trebuie să fie capabili mental să aleagă căsătoria.
  • Începând cu data de 6 octombrie 2014, căsătoria de același sex este legală în Virginia. Virginia recunoaște, de asemenea, căsătoriile de același sex din alte state și țări. Procesul de aplicare este același ca și pentru cuplurile heterosexuale.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 2
    2. Confirmați că sunteți suficient de bătrâni pentru a vă căsători unul cu celălalt. Tu și partenerul tău trebuie să fie peste 18 ani să se căsătorească fără consimțământul părinților. Dacă aveți 16 sau 17 ani, trebuie să aveți aprobarea părintească sau legală a tutorelui.
  • Părintele sau tutorele juridic pot consimți în persoană în timpul procesului de aplicare. De obicei, consimțământul poate fi dat, de asemenea, în formă scrisă notarizată atunci când este jurat în fața unui notar public.
  • Consimțământul special este posibil atunci când partenerul feminin este sub vârsta de 16 ani și este însărcinată. Dacă partenerul de sex feminin este sub 16 ani și a fost însărcinat în ultimele nouă luni, consimțământul poate fi dat dacă un medic documentează sarcina anterioară. Consimțământul părinte sau tutore este necesar în ambele cazuri. Consimțământul trebuie să fie dat în județ sau în jurisdicție în care partenerul feminin locuiește în aceste cazuri.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 3
    3. Strângeți documentele necesare. Curțile de circuite diferite necesită dovada identității și data nașterii. Documente emise de guvern, cum ar fi licențele șoferilor, pașapoartele, ID-urile militare, certificatele de naștere și cardurile de securitate socială ar trebui să fie suficiente. Verificați cu instanța de circuit specifică pentru cerințele lor, deoarece acestea pot varia.
  • Dacă dvs. sau partenerul dvs. ați fost căsătoriți anterior, ar trebui să planificați să furnizați dovada că căsătoria anterioară sa încheiat.
  • Virginia nu necesită teste de sânge pentru a obține o licență de căsătorie.
  • Dacă decretul dvs. de divorț este într-o altă limbă, trebuie să furnizați o traducere certificată. O traducere certificată va fi semnată și datată de către traducător și va garanta că documentul a fost tradus cu precizie și competent.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de căsătorie în Virginia Pasul 4
    4. Vizitați directorul paginilor de instanță individuale ale Circuitului din Virginia. Puteți solicita o licență de căsătorie în oricare Curtea de Circuit din Virginia. Nu trebuie să fii căsătorit în același județ ca cel în care aplicați.
  • Puteți găsi directorul Aici.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 5
    5. Faceți clic pe județul în care doriți să aplicați pentru licența de căsătorie. Acest lucru vă va duce într-o pagină de director care conține numele funcționarului, orele de birou ale grefierului și informațiile despre telefon și adresa.
  • Faceți clic pe link-ul "site-ul local" din colțul din dreapta sus pentru a accesa site-ul instanței individuale. Acest site web local vă va oferi informații despre solicitarea unei licențe de căsătorie la această instanță, cum ar fi orele, onorariile și cerințele de identificare.
  • De exemplu, la Curtea de Circuit Arlington, licențele de căsătorie sunt date M-F de la 8 am-4pm. Taxele de licență de căsătorie sunt de 30 USD și pot fi plătite de numerar sau Visa / Mastercard (se aplică o taxă de serviciu de 4%). ID-ul, cum ar fi permisul de conducere, pașaportul sau ID-ul militar.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 6
    6. Sunați la Curtea de Circuit în care doriți să aplicați pentru a verifica cerințele acestora. În unele cazuri, cum ar fi cele care implică căsătoria unor instanțe minore, pot necesita o documentație suplimentară sau alte pași. Apelați funcționarul Curții de Circuit pentru a vă asigura că știți toate cerințele înainte de a vă aplica.
  • Unele instanțe de circuite nu mențin un site web. Apelarea prin telefon este cea mai bună modalitate de a verifica informațiile.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 7
    7. Decideți pe numele dvs. de familie. Dacă doriți să vă schimbați numele de familie legal După ce sunteți căsătoriți, cel mai simplu mod de a face acest lucru este să indicați numele nou dorit la cererea dvs. pentru licența de căsătorie. Odată ce căsătoria este finalizată legal, numele pe care îl furnizați în cererea de licență de căsătorie va deveni numele dvs. de familie legal.
  • Numele dvs. de familie nu se va schimba automat când vă căsătoriți.
  • Nu trebuie să vă schimbați numele de familie pentru a fi căsătorit legal.
  • Puteți alege să utilizați același nume de familie pentru ambii parteneri. De asemenea, puteți alege un nume de familie combinat sau de crateză.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea pentru licența dvs. de căsătorie
    1. Imagine intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 8
    1. Apar personal la Oficiul Curții Circuitului. Tu și partenerul tău trebuie să fii prezent în același timp pentru a aplica. Virginia nu solicită martori să solicite o licență de căsătorie. Asigurați-vă că aduceți toate documentele și plata necesară.
    • În unele instanțe de circuite, părinții sau tutorii legali ai minorilor pot fi obligați să apară în persoană să consimtă căsătoria minorului. Verificați cu instanța de circuit înainte de a aplica.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 9
    2. Completați aplicația. Trebuie să completați cererea în biroul Circuit Curtea unde solicitați o licență.
  • Citiți cu atenție aplicația pentru a vă asigura că nu ați făcut erori. Chiar și erori simple de ortografie pentru o schimbare de familie pot fi foarte dificil de corectat odată ce licența a fost depusă. Modificările pot necesita o hotărâre judecătorească.
  • Unele instanțe de circuite pot avea o "pre-aplicație" on-line pentru disponibilă. Pre-aplicarea online va accelera procesul de aplicare, dar ambele trebuie să apară în continuare la Curtea de Circuit pentru a vă completa cererea.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 10
    3. Plătiți taxele solicitate. Taxa de a solicita o licență de căsătorie în Virginia va varia în funcție de instanța de circuit la care aplicați. Verificați taxele și opțiunile de plată înainte de timp.
  • Taxa nu este permisă în mod legal să fie mai mare de 50 USD.
  • Unele instanțe de circuite nu pot accepta anumite forme de plată, cum ar fi carduri de debit sau de credit. Verificați cu instanța de circuit înainte de a se aplica.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 11
    4. Primiți licența de căsătorie de îndată ce aplicația este completă. Nu există o perioadă de așteptare să se căsătorească după ce ați primit licența de căsătorie. Licența este valabilă pentru 60 de zile calendaristice.
  • Dacă nu utilizați licența pentru a vă căsători în termen de 60 de zile, va trebui să re-aplicați și să plătiți o nouă taxă. Cele mai multe instanțe de circuite nu oferă restituiri.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 12
    5. Verificați că semnăturile necesare sunt pe licența de căsătorie după ceremonia de nuntă. Ambii soți și un sărbători eligibili (persoana care efectuează ceremonia) trebuie să semneze licența pentru a fi valabilă. Virginia nu solicită ca alți martori să fie prezenți la ceremonie sau să semneze licența.
  • Celebratele religioase eligibile trebuie să fie autorizate de un tribunal de circuit Virginia înainte de a efectua ceremonia de nuntă. Miniștrii în afara statului trebuie să se prezinte și să documenteze ordonarea și numirea pastorală la Oficiul Circuit al Circuitului.
  • Ordinațiile online, cum ar fi cele din Biserica Universală din Life sau Ministerul căsătoriei americane, nu sunt de obicei recunoscute de instanțele de circuite.
  • Persoanele religioase ale căror tradiție religioasă nu au comandat miniștri pot fi căsătoriți de o persoană desemnată de această tradiție.
  • Fiecare Curte de Circuit menține o listă a persoanelor desemnate care sunt eligibile să efectueze ceremonii civile de căsătorie. Un sărbători non-religios poate fi autorizată să efectueze o ceremonie de căsătorie prin ordin al Curții de Circuit care emite licența de căsătorie.
  • Imaginea intitulată Aplică pentru o licență de căsătorie în Virginia Pasul 13
    6. Asigurați-vă că celebratorul dvs. returnează formularele necesare. Celebrantul dvs. trebuie să semneze și să returneze registrul de căsătorie și formularele de returnare a căsătoriei (obținute la Oficiul Circuit Curții) în termen de 5 zile de la ceremonia de căsătorie.
  • Dacă celebrantul nu returnează aceste forme, Virginia nu va avea o înregistrare a căsniciei dvs.
  • sfaturi

    Nu vi se cere să aveți martori semnează licența de căsătorie.
  • O licență de căsătorie din Virginia este valabilă în orice locație din cadrul statului, indiferent de Curtea de Circuit pe care o aplicați.
  • În Virginia nu sunt necesare teste de sânge pentru căsătorie.
  • Dacă tu sau logodnicul tău (e) au fost căsătoriți anterior, nu există o perioadă de așteptare de la data divorțului la recăsătoriri. Cu toate acestea, poate fi obligat un decret de divorț pentru a dovedi data divorțului.
  • Noul nume de familie va deveni numele dvs. de familie legal după ce formularele de căsătorie au fost depuse. Cu toate acestea, veți mai fi nevoie să informați securitatea socială și alte instituții despre schimbarea numelui dvs.
  • Avertizări

    Dacă dvs. sau partenerul dvs. este sub influența drogurilor sau alcoolului sau altfel cu deficiențe mental, cererea de licență de căsătorie va fi respinsă.
  • O licență de căsătorie din Virginia expiră în 60 de zile de la emitere. Dacă nu ați terminat ceremonia de căsătorie în acest interval de timp, va trebui să reaplicați o licență de căsătorie suplimentară și să plătiți o altă taxă.
  • Căsătoriile cunoscute ca "drept comun" Căsătoriile din alte state nu sunt acceptate sau acordate în statul Virginia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar