Cum să găsiți partenerul potrivit sau soțul / soția

Găsirea partenerului sau a soțului potrivit nu este ca și cum ați găsi persoana potrivită pentru a vă ajuta să supraviețuiți unei vini singuratice - înseamnă a găsi o persoană pe care o puteți vedea în creștere în creștere și iubitoare a treizeci, patruzeci sau cincizeci sau mai mulți ani în linie. Alegerea persoanei pe care doriți să o căsătoriți sau să vă angajați pentru totdeauna este o afacere serioasă și solicită o mulțime de concurs, responsabilitate și onestitate. Dar, odată ce ați găsit acea persoană specială, toată munca voastră grea va merita și vă puteți pregăti pentru o viață de fericire. Dacă doriți să știți cum să găsiți partenerul potrivit sau soțul / soția, urmați acești pași.

Pași

Metoda 1 din 4:
Ajustați mentalitatea dvs
  1. Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau Soțul 1
1. Iubeste-te. Serios - iubiți-vă inainte de veți găsi persoana pe care doriți să o petreceți restul vieții cu cea mai ușoară modalitate de a vă asigura că vă veți angaja la acea persoană din motive corecte. Nu trebuie să fiți 100% mulțumiți de dvs., dar dacă sunteți nemulțumiți de cine sunteți, sunteți în pericol să vă întâlniți cu cineva doar pentru că vă fac să vă simțiți mai bine despre voi înșivă.
  • Într-un sens, da, persoana pe care o căsătorești ar trebui "completați-vă," Te face să vă simțiți complet în întregime ca o persoană - dar ar trebui să iubiți deja cine sunteți și să vă simțiți binecuvântați că persoana pe care doriți să o faceți te face să vă simțiți mai bine!
  • Ar trebui să fii fericit cu cine ești, ce faci și cum arăți - acest lucru nu numai că vă va ușura să atrageți oameni cu încrederea dvs., dar vă va face să căutați o persoană la fel de uimitoare care va face numai viața ta mai bună, nu persoana care poate completa toate golurile din viața ta nesatisfăcătoare.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul drept sau soțul / soția Pasul 2
    2. Fi (în mod rezonabil) fericit fiind singur. Să ne confruntăm cu aceasta - fiind singură când toți prietenii tăi sunt fericiți de întâlniri sau căsătoriți nu este un picnic. Poate doriți să iubiți mai mult decât orice în lume și este natural să vă simțiți singuri sau trist dacă nu o puteți găsi. Dar o parte a iubirii dvs. este iubitoare de petrecere a timpului solo și găsirea unor modalități de a rămâne interesat și încântat de viață fără un altele semnificative. Acest lucru vă va face să vă simțiți și mai bine atunci când vine o persoană specială!
  • Dacă sunteți mizerabil de unul singur, atunci veți fi prea ușor de influențat de prima persoană care vine de-a lungul și vă oferă ceva de făcut. Nu greșiți compania pentru iubire.
  • Imaginea intitulată Găsiți partenerul drept sau soțul / soția Pasul 3
    3. Obțineți o experiență. Dacă găsiți prima dvs. dragoste când sunteți șaisprezece, atunci sunteți o rasă rară și norocoasă. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu se căsătoresc cu primul lor sau, al doilea sau chiar al patrulea lor iubit sau prietena lor. Dating mai mulți oameni vă permite să înțelegeți căile nesfârșite pe care o relație le poate lucra și vă poate face să vedeți că există atât de multe forme și dinamici pe care o poate avea o relație.
  • Deși nu ar trebui să renunțați la persoana pe care o iubiți doar pentru a juca câmpul, dacă credeți că sunteți doar "destul de fericit" Cu persoana cu care te afli, dar nu ai datat pe nimeni altcineva, e mai bine sa vezi ce e acolo decat sa se stabilesti.
  • Dating o mulțime de oameni vă ajută să învățați să compromiteți și vă voi face și mai sigur că ceea ce simțiți pentru viitorul dvs. soț este cu adevărat special.
  • Obținerea unei experiențe sexuale niciodată nu rănește pe nimeni. Dacă ați avut câțiva parteneri înainte de a vă întâlni cu cineva special, veți fi și mai siguri că chimia pe care o împărțiți este cu adevărat specială.
  • Dacă ajungeți să vă angajați la prima persoană cu care ați fost cu adevărat fericită, vă puteți petrece restul vieții, întrebându-vă despre ceea ce este acolo.
  • Imaginea intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 4
    4. Nu se stabilește. Nu se îndreaptă este legată de iubirea dvs., iubirea fiind singură și având o experiență. Oamenii se stabilesc prea des pentru că găsesc pe cineva care îi face să se simtă mai puțin singuri și iubiți, chiar dacă nu este în calea cea bună. Un alt motiv pentru care oamenii se stabilesc este că au fost cu aceeași persoană timp de cinci ani și au realizat ei "ar putea la fel de bine" se căsătorește pentru că asta face ceilalți sau pentru că au fost împreună atât de mult încât este singurul pas logic.
  • Ar trebui să te căsătorești doar pentru că asta ești tu vrei, nu pentru că este ceea ce vrea cealaltă persoană, pentru că este ceea ce vrea familia ta, sau pentru că ești prea speriat să-ți spui la revedere.
  • Metoda 2 din 4:
    Știți ce doriți
    1. Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 5
    1. Luați în considerare calitățile pe care le doriți într-un soț / soție. Deși nu știți niciodată exact cine este perfect potrivirea pentru tine până când blocați ochii cu acea persoană și lumea voastră se oprește, vă puteți gândi cu siguranță la calitățile pe care le căutați în viitorul vostru soț. Aceste calități pot fi atât de importante pentru dvs., încât să aveți un timp greu chiar să luați în considerare o persoană care nu posedă unele dintre ele. Iată câteva lucruri de gândit când vă alegeți viitorul soț:
    • Religie.Dacă sunteți evreiesc și doriți să vă căsătoriți evreiască, "Stick cu propriul tău fel" Din moment ce nu toți cei care dorește să se căsătorească cu un evreu se vor converti la iudaism.
    • Valorile familiei. Mă doare să ai cinci copii sau să refuzi să ai copii în nici un caz? Deși oamenii își pot schimba mințile mai mult decât credeți că este ceva de luat în considerare pe măsură ce căutați pe cineva care vă împărtășește ideile (deși nu trebuie să vorbiți despre acest drept atunci când vă întâlniți cu cineva, evident.)
    • Personalitate. Deși nu puteți prezice personalitatea cuiva în avans, pot exista câteva lucruri care trebuie să fie pentru dvs. Aveți un sentiment ucigaș al umorului și aveți nevoie absolut de o persoană care împărtășește dragostea dvs. pentru râs? Sunteți în mod natural un pic nervos și aveți nevoie de cineva care este mai detaliat pentru a centra? Păstrați acest lucru în minte în timp ce căutați persoana perfectă pentru dvs.
    • Atitudine față de relații. Căutați pe cineva care dorește să-și petreacă fiecare secundă trezită cu dvs. sau doriți pe cineva care înțelege cu adevărat sensul "singur timp"? Acest lucru este mai important decât credeți.
    • Rulment social. Vrei cineva care este distractiv și are o mulțime de prieteni în jur sau o persoană care este mai rezervată cu doar câțiva prieteni apropiați și loiali? Dacă sunteți un fluture social și cineva special este mai mult de o floarea de perete, puteți să vă aduceți partea socială - sau poate fi o problemă.
    • Interese similare. Deși persoana pe care o iubiți probabil nu ar trebui să o împărtășească toate din interesele dvs. sau poate că nici măcar mulți dintre ei, ar trebui să aveți în continuare câteva interese pe care le puteți împărtăși, astfel încât să vă puteți păstra relația. Dacă sunteți un romancier și iubitul dvs. refuză să citească sau dacă sunteți un instructor de fitness și nu a văzut niciodată o sală de gimnastică, puteți să ieșiți din lucruri despre care să vorbiți. Dar poate nu! Acesta este fluid.
  • Imaginea intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 6
    2. Luați în considerare calitățile pe care nu le doriți. Calitățile pe care nu le doriți într-un viitor soț pot fi la fel de importante și decisive ca și calitățile pe care le căutați. Pe măsură ce începeți să căutați partenerul sufletului dvs., vă puteți gândi la lucrurile care sunt întreruptoarele absolute care vă vor face imposibil să vă loviți indiferent de ce. Iată câteva lucruri de luat în considerare:
  • Lipsa de atracție. Atracția fizică poate crește, dar este nu supraevaluat. Deși este posibil să nu doriți să rupeți cămașa soțului dvs. de cincizeci de ani - sau Hei, câțiva ani - în jos pe linie, ar trebui să aveți o linie de bază de atracție care păstrează lucrurile. Chiar dacă persoana se potrivește mucegaiului în toate celelalte aspecte, din păcate, nu poți forta tu să fii atras de cineva.
  • Lipsa de acord asupra ceva care vă contează cu adevărat pentru dvs. Dacă sunteți un liberal al copacului dur și el este obsedat de Mitt Romney, atunci puteți avea o problemă. Dar nu știți niciodată - vă puteți distra dezacordul despre unele lucruri. Dar dacă există ceva care definește cine sunteți că viitorul dvs. soț nu înțelege absolut, atunci puteți avea o problemă.
  • Incompatibilitate geografică. S-ar putea să fi găsit dragostea vieții voastre, dar el poate trăi în Hawaii. Dacă trăiți literalmente o lume în afară și nici unul dintre voi nu vă va mișca în niciun caz, nu va funcționa.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 7
    3. Pregătește-te să compromite (pe unele lucruri). Deși face o listă a tuturor lucrurilor pe care le doriți și nu doriți, vă poate ajuta să aveți un sens mai bun al ceea ce vă va face cu adevărat fericiți, adevărul este că nu veți putea găsi vreodată persoana care vă satisface pe toți are nevoie - și asta e ok. Persoana potrivită pentru tine va fi cea care te face cel mai fericită și acea persoană poate chiar să îndeplinească unele nevoi pe care nu le cunoașteți că ați avut.
  • Nu întoarceți o persoană în jos, deoarece nu se întâlnesc toate din nevoile dvs. Acest lucru este nerealist și prea pretențios nu te va aduce prea departe.
  • Nu stați cu o persoană dacă știți că nu îndeplinesc nevoile care contează cu adevărat pentru dvs. Deși ar trebui să fiți flexibili, nu rămâneți cu o persoană dacă știți că nu vă vor da ceea ce doriți în cele din urmă.
  • Găsiți un echilibru între găsirea unei persoane care vă face cu adevărat fericită fără a sacrifica lucrurile care cu adevărat contează pentru dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Uită-te în locurile potrivite
    1. Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau Soțul / Soțul 8
    1. Întreabă-ți prietenii. Multe cupluri se întâlnesc din cauza prietenilor reciproci. Deși poate părea puțin probabil, s-ar putea să vă căsătoriți cu vărul prietenului sau cu fostul coleg de cameră. Puteți fi deschisă pentru a fi înființat de prietenii dvs., care vă vor cunoaște personalitatea, precum și personalitatea persoanei pe care doresc să o stabilească. Sau puteți merge la o adunare cu unul dintre prietenii dvs., care poate avea o idee despre o anumită persoană care ar fi perfectă pentru dvs.
    • Nu fi timid - prietenii tăi știu ce te face fericit și te poate ajuta să găsești acea persoană perfectă fără a fi prea evident despre asta.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau Soțul 9
    2. Găsiți pe cineva care împărtășește interesele. Interesele comune pot face o relație să se dezvolte, așa că priviți-vă la orice persoană specială care împărtășesc interesele dvs., indiferent dacă blocați ochii cu un tip drăguț în clasa Yoga, observați cineva Cute Citește cartea dvs. preferată într-o cafenea sau dacă faceți cu adevărat clic Cu acea fată din clasa școlii de grad. Interesul comun poate fi un punct de lansare pentru o relație interesantă.
  • Interesul comun vă va oferi, de asemenea, o deschidere ușoară pentru o primă dată de distracție - dacă sunteți amândouă în ceva, puteți face acest lucru împreună și vedeți unde merge.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul drept sau soțul / soția Pasul 10
    3. Găsiți pe cineva la locul de muncă - fără a rupe orice reguli. Este un fapt cunoscut că mai mulți oameni se întâlnesc la locul de muncă decât vor recunoaște. Este logic: într-o anumită zi, puteți petrece mai mult timp cu colegii tăi decât oricine altcineva și dacă vă place ceea ce faceți, atunci tu și acea persoană poate avea interese similare.
  • Deși nu ar trebui să vă urmăriți în mod activ colegii dvs., deoarece acest lucru ar putea să vă rupeți codul companiei, dacă într-adevăr simțiți o atracție față de cineva de la locul de muncă, fiți deschis la posibilitatea ca această persoană să poată ajunge foarte specială - atâta timp cât tu Urmați politica companiei.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 11
    4. Găsiți pe cineva online. Dating online a devenit una dintre cele mai ușoare modalități de a vă întâlni viitorul soț / soție. Site-urile de dating online vă ajută să vă restrângeți alegerile pe baza intereselor comune și alte calități importante, iar persoanele care se alătură site-urilor online de dating tind Pentru a fi mai serios de comiterea vieții. Aproximativ 20% din relațiile curente au început online, deci nu fiți timizi de aderarea la tendință.
  • Chiar dacă sunteți squeamish despre această opțiune, dați-i o șansă. Puteți să vă încheiați mereu calitatea de membru dacă nu funcționează.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 12
    5. Fi deschis oriunde te duci. Este adevărat: într-adevăr vă puteți întâlni viitorul soț la un bar cu voce tare, mirositor. Deși este mai puțin probabil, persoana perfectă poate veni la tine în orice moment, așa că nu puneți ochelarii la momentul nepotrivit. Deși nu ar trebui să vă căutați viitorul soț la o întâlnire a companiei sau într-o înmormântare, ar trebui să fiți deschisi la posibilitatea ca iubirea să poată lovi aproape în orice moment. Dacă sunteți receptivi, atunci mai mulți oameni vor fi receptivi pentru a vrea să vă cunoască.
  • Metoda 4 din 4:
    Asigurați-vă că funcționează
    1. Imagine intitulată Găsiți partenerul drept sau soțul / soția Pasul 13
    1. Asigurați-vă că sunteți compatibil. Compatibilitatea este incredibil de importantă. Această persoană specială poate trece fiecare test de soț viitor cu culori zburătoare, dar când ești împreună, puteți găsi că există doar o lipsă de...ceva. Poate că nu prea ai "obține" unul pe altul - poate că întotdeauna sfârșești cu bickering - poate că nu poți vorbi fără a ieși din lucruri de spus după câteva minute. Dacă nu sunteți compatibil, nu sunteți compatibili și nu puteți face nimic pentru a schimba acest lucru.
    • Atracția sexuală este diferită de compatibilitate - ea poartă. Compatibilitatea înseamnă că personalitățile dvs. funcționează cu adevărat împreună și că lucrurile doar faceți clic pentru dvs. mai des decât nu.
  • Imaginea intitulată Găsiți partenerul potrivit sau Soțul 14
    2. Dă-i timp. Deși s-ar putea să fiți dornici să vă căsătoriți timp de douăzeci de ani, nu ar trebui să începeți să fugiți pe culoar după două săptămâni cu persoana pe care o credeți că este dl. Dreapta. Chiar dacă aveți doar "acea senzatie," Este foarte riscant să se căsătorească cu cineva pe care l-ai cunoscut doar câteva luni sau chiar doar un an. Dați relației suficient timp pentru a ști că sentimentele voastre nu se bazează doar pe atracție, că puteți obține prin câteva urci și coborâșuri și că puteți vedea cu adevărat o viață de fericire cu acea persoană.
  • Poți gândi că sunteți absolut sigur după doar câteva luni, dar acest lucru nu vă va oferi suficient timp pentru a testa relația.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 15
    3. Asigurați-vă că este reciprocă. S-ar putea să fiți absolut Gaga pentru cineva specială, dar trebuie să aveți sensul că el simte și el. Sau - trebuie să vă asigurați că nu este nebun de tine, în timp ce vă simțiți doar "destul de fericit." Amândoi nu ar trebui să fii nebun unul pe celălalt și complet încântați de restul vieții împreună pentru a merge mai departe.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau Soțul Pasul 16
    4. Asigurați-vă că puteți fi tu însuți. Deși căsătoria va schimba în mod natural două persoane, deoarece acestea se leagă mai îndeaproape, asigurați-vă că persoana pe care doriți să o faceți vă permite să fiți cu adevărat în loc să încercați să fiți o persoană ideală. Dacă prietenii sau familia ta vă spun că nu sunteți în jurul acelei persoane, este un semn rău. Dar veți ști dacă într-adevăr nu puteți fi cine sunteți în jurul acelei persoane, pentru că vă veți simți înapoi.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau Soțul Soțului Pasul 17
    5. Împărtășiți aceleași obiective pe termen lung. S-ar putea să vă place să fiți cu acea persoană timp de un an sau două, dar ar trebui să vă asigurați că aveți aceeași viziune a viitorului - indiferent dacă se află într-o casă frumoasă cu doi copii sau călătoresc în lume și a fi nomazi împreună. Deși viața este imprevizibilă și niciunul dintre voi nu veți putea face exact ceea ce doriți, viziunile voastre ale viitorului nu ar trebui să fie sălbatic diferit sau veți fi în multe probleme.
  • Imagine intitulată Găsiți partenerul potrivit sau al soțului / soției Pasul 18
    6. Imaginați acea persoană în viitorul dvs. Dacă ați găsit cu adevărat soțul / soția, atunci ar trebui să vă puteți imagina să fiți cu acea persoană pentru restul vietii tale. Probabil că este foarte mult timp, așa că asigurați-vă că vreți cu adevărat că doriți să vedeți acea persoană să îmbătrânească, să aibă copii cu acea persoană (dacă asta doriți atât pe amândoi), să vă sprijiniți reciproc sau alte activități și pentru a deveni cu adevărat parteneri de viață. "fac" mijloace "Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna," nu "Vreau să fiu cu tine pentru o vreme."
  • Dacă într-adevăr nu vă puteți imagina restul vieții fără acea persoană, atunci felicitări - ați găsit partenerul potrivit sau soțul / soția. Acum aveți o călătorie incredibilă!
  • sfaturi

    Gândește-te din greu pe viitorul tău soț. Deschideți-vă oamenilor noi. Întotdeauna înconjurați-vă cu cercul de prieteni și fiți în comunitate. Timpul în sine vă va permite să obțineți persoana potrivită.
  • Țineți minte că acest om / femeie își caută "ideal" de asemenea și dacă căutați suficient de mult vă veți găsi unul pe celălalt.
  • Asigurați-vă că sunteți compatibil în toate domeniile - fiți dispuși să vorbiți despre tot - major sau minor.Dar nu trebuie să sari în pat cu toată lumea pe care o întâlnești dacă sunt compatibile.
  • Du-te peste lista ta și întrebați-vă ce ar putea vedea o astfel de persoană în tine. Acest lucru nu este un apel pentru a vă bate, ci mai degrabă, pentru a repara sau a regândi orice variante evidente.
  • Să presupunem, de exemplu, doriți să vă căsătoriți cu bani. O persoană bogată, cu orice sens nu va mai lua cu cineva care este prea motivat de bogăție - prin urmare, obțineți-vă finanțele pentru a nu fi disperat, poate arăta că știi cum să se ocupe de bani și nu va să fie dezamăgit (cel puțin nu financiar) printr-un acord prenupțial.
  • În mod similar, dacă doriți pe cineva atletic, ar trebui să intrați în formă, deoarece sportivii preferă partenerii lor să fie în stare fizică bună. Dacă doriți pe cineva religios, să vă alăturați unei congregații - dacă doriți ca cineva educat, terminați-vă propria diplomă etc.
  • Evident, aceste ajustări ar putea lua un pic de muncă. Poate doriți să prioritizați calitățile pe care le căutați.
  • Nu forțați-vă dragostea unul pentru celălalt, lăsați-l să ia timp și efort.
  • Niciodată nu se stabilește niciodată cu cineva din cauza simpatiei, că vă pare rău pentru ei din cauza oricăror neajunsuri. Acest lucru nu funcționează.
  • Dacă nu simți că ai un iubit, fii fericit și fii tu însuți!
  • Avertizări

    Nu ignorați niciodată curajul. Dacă simțiți că ceva este în neregulă cu relația dvs., terminați-l imediat. Faceți cât mai devreme stadiul de pornire al relației, astfel încât să nu dezvoltați unul rău.
  • Dacă iubitul sau prietena dvs. este abuziv - mai ales fizic - Sunați serviciile de urgență și acuzații de presă.
  • Dacă iubitul sau prietena dvs. nu a terminat liceul și / sau nu poate păstra un loc de muncă, este un pariu rău pentru o căsnicie fericită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar