Cum să-ți convingi soția să-ți urmeze așteptările

Cineva a spus că cel mai mare avantaj al oricărei persoane este un partener de susținere. Cum construiți și mențineți o astfel de relație?

Pași

  1. Imagine intitulată Convingeți soțul / soția să urmați așteptările dvs. Pasul 1
1. Condus de exemplu. Partenerul dvs. va respecta obiceiurile și comportamentele dvs. și va începe să le imite. Dacă ignorați soțul / soția și lăsați-vă temperamentul să zboare de pe cârlig, soțul dvs. va reacționa prost pentru dvs. Dacă arătați respect și afecțiune, partenerul dvs. vă va întoarce la fel. Ia decizii care sunt în interesul ambelor. Nici o persoană nu poate fi ordonată să facă licitarea altui, dar el sau ea poate consimți să urmeze o relație iubitoare.
  • Imagine intitulată Convingeți soțul / soția să urmați așteptările dvs. Pasul 2
    2. Respectați-vă partenerul. Soțul tău nu a jurat să devină sclavul tău. Nu ți-ai promit să-i urmezi și să-i urmezi. Când soțul dvs. nu face așa cum doriți, ar trebui să răspundeți întotdeauna cu respect și iubire, niciodată ostilitate. Când v-ați căsătorit, ați făcut anumite jurăminte de loialitate: să vă onorați, să iubiți, să prețuiți și așa mai departe. Prin comportamentul tău altruist, să-ți convingi soțul cu loialitatea și respectul tău sincer.
  • Imaginea intitulată Convinge soțul / soția să urmeze așteptările dvs. Pasul 3
    3. Vorbiți cuvintele înălțătoare. Nu ți-ai pus niciodată soțul / soția. Sprijiniți-vă partenerul în public și în privat. Vorbiți cuvinte de binecuvântare, nu găsiți niciodată vina. Când cereți partenerului dvs. să facă ceva, utilizați un ton de voce plină cu respect și afecțiune. Utilizați cuvinte care permit partenerului dvs. să-și facă propria decizie și să nu se simtă forțați sau manipulați. Vorbiți așa cum doriți ca partenerul dvs. să vă vorbească.
  • Imagine intitulată Convinge soțul / soția să urmeze așteptările dvs. Pasul 4
    4. Asculta. Adevăratul secret al comunicării eficiente nu este știind cum să vă exprimați, dar a învățat atenția. Când soțul / soția începe să vorbească, să zicem, "Doar un moment." Opriți toate distragerile, față de partenerul dvs., faceți contact vizual, apoi spuneți, "Dați-i drumul. ascult." Este posibil să auziți cuvintele și să nu ascultați de fapt mental. Ascultați atât cuvintele și intenția partenerului dvs. Ascultați așa cum doriți ca partenerul dvs. să vă asculte.
  • Când vă ascultați soțul / soția, vizați-vă să înțelegeți punctul lor de vedere. Să înțeleagă întreaga poveste înainte de a trece judecata sau oferirea unei idei.
  • Spunând lucruri precum "Înțeleg," "Te rog continua," sau "te aud" Semnalele către soțul / soția dvs. pe care îl ascultați, fără a vă cere să vă angajați într-o opinie.
  • Imagine intitulată Convinge soțul / soția să urmeze așteptările dvs. Pasul 5
    5. Simte-te bine. Înviorează-te. Dacă fiecare moment al fiecărei zile este greu și sumbru, trebuie să luați în considerare schimbarea stilului dvs. de abordare a subiecților. Petreceți timp cu soțul / soția când nu discutați "Afaceri". Desemnați o perioadă de zi sau de locul pe care vorbiți doar despre chestiuni personale. Partenerul dvs. are nevoie de o pauză de la luarea deciziilor pentru a lua decizii clare.
  • Imagine intitulată Convingeți soțul / soția să urmați așteptările dvs. Pasul 6
    6. Oferi un sentiment de securitate. Construiți un mediu de origine în care este sigur să nu fiți de acord. Încurajați soțul / soția să experimenteze dezvoltarea personală și creșterea independentă. O relație sănătoasă nu este vorba despre dominația unei persoane sau îndoirea voinței altui, dar indivizii care au ajuns la un acord de a se supune reciproc.
  • sfaturi

    Spuneți întotdeauna partenerului dvs. adevărul.
  • Nu este vorba de a lua independența cuiva, ci dându-i acelei persoane libertatea de a alege să urmeze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar