Cum să fii un adolescent frumos

Devine mai greu și mai greu să se potrivească ca adolescent. Cheia de a fi socială este încrederea, care (cele mai multe adolescenți găsiți) este mai ușor de realizat dacă vă simțiți frumos. Frumusețea este, de fapt, totul despre igienă. Ai grijă de tine! O meriți.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent pas 1
1
Au igiena dentară. Spala-te pe dinti, Utilizați apă de gură, și Floss zilnic - de două ori pe zi. De asemenea, încercați să mestecați guma fără zahăr după mese. Nu vrei zâmbet la pasiunea ta (sau oricine altcineva) cu o varietate in dinti. Au un pachet de gumă de menta în apropiere de a mesteca când respirația dvs. nu este mare! obține bretele Dacă trebuie, și nu vă fie rușine să le purtați - veți fi cel care zâmbește în viitor cu dinți minunați când se află că brațele voastre!
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 2
    2
    Utilizați deodorant sau antiperspirant, și dacă doriți, parfum, Chiar dacă credeți că nu miroșiți. Deodorant este probabil o alegere mai sănătoasă decât antiperspirant, deoarece nu există aluminiu în deodorant, dar antiperspirantul funcționează mai bine și este mai ușor de găsit. Un pic de parfum este grozav atâta timp cât nu este puternic și renunță la un miros frumos. Pentru parfum, încercați niște mirosuri de celebritate care nu sunt ieftine (de exemplu, ați putea încerca parfumul prietenei lui Justin Bieber sau parfumul lui Taylor Swift) sau ați putea încerca ceva de la un magazin de frumusețe (de exemplu, lucrări de baie și corp sau magazinul de corp). Aceste tipuri de magazine sunt, de asemenea, excelente pentru găsirea deodorant fără aluminiu în ea.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 3
    3
    Fii sănătos. S-ar putea să nu pară că contează mult, dar fiind în formă și de a fi sănătoasă face o mare diferență. Nu este la fel de greu cum pare. Asigurați-vă că mâncați alimente sănătoase și rămâneți departe de alimentele grase / zaharoase, mâncați o mulțime de legume și fructe și exercițiu de cel puțin 30-60 de minute pe zi. După ce a făcut un bun antrenament cardio, cum ar fi alergarea, timp de 30 de minute vă ridicați ritmul cardiac care vă pune corpul în "Modul de ardere a grăsimilor". Încercați să ardeți mai multe calorii decât mâncați o zi și asigurați-vă că nu săriți niciodată o masă. Ea face ca corpul tau să ia țesut muscular în metabolism și te face să stochezi grăsime, făcând ca metabolismul să funcționeze încet, ducând la creșterea în greutate. De asemenea, după un antrenament cardio (dans, alergare, kickboxing etc), încercați un antrenament ușor de întărire, cum ar fi Yoga sau Pilates, dar nu ceva intens ca și haltere.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 4
    4
    Ai grijă de părul tău! Utilizați șampon și balsam de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. În zilele în care puteți, lăsați părul să obțină gras. Acest sunet gros, dar uleiurile naturale sunt foarte bune pentru părul tău. Cu toate acestea, atunci când părul tău este gras, trageți-l înapoi într-o coadă de cal și / sau purtați o pălărie sau o bandă mare de susținere / bandă de păr, astfel încât părul să pară un pic mai plăcut.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 5
    5
    Bărbierit sau ceară Orice păr pe care nu-l vrei pe corpul tău. Este o idee bună, dacă faci orice îndepărtare a părului facial, pentru a merge să-l faci profesional. Pentru cele mai bune rezultate cu bărbierit, Exfoliați picioarele În primul rând, prosopul uscat, apoi acoperiți picioarele în spumă de ras (o mulțime de ea!) și bărbierit. Aveți grijă să nu intrați în obișnuința de bărbierit (ras în fiecare zi, de exemplu) deoarece va face ca părul să crească mai gros și va ajunge să fie un hassle imens. În plus, probabil că vă tăiați accidental în timp ce vă distrugeți.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 6
    6
    Aveți grijă de unghiile voastre! Nu trebuie să mergi la un salon. Doar obțineți un fișier de unghii și / sau un cina de unghii sau foarfece de manichiură. Puteți să vă modelați unghiile cu un fișier sau un clip de pe piese inegale cu mașini de tuns sau cu foarfece de manichiură. Dacă doriți un aspect natural, aplicați o consolidare clară a unghiilor la ele sau o culoare neutră, cum ar fi bej, maro deschis sau roz deschis. Dacă doriți un aspect funky, du-te pentru orice culoare pe care o doriți, asigurați-vă că le fixați dacă cipul deloc. Paintul cioplit arată teribil. Dacă vrei, încercați niște Nail Art.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent pas 7
    7
    Lupta cu obiceiurile! Opriți mușcă-vă unghiile, alegerea la nivelul pielii.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 8
    8
    Zâmbet! Serios! Te face mult mai drăguț și mai accesibil. Doar asigurați-vă că dinții sunt curați!
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 9
    9
    Aplicați un pic de machiaj (dacă doriți) să vă îmbunătățiți aspectul natural. Nu tencuați-l și folosiți culori neutre. Utilizați mascara îndrăzneață pentru a vă face ochii să pară mai mari. Balstele de buze și glosses sunt drăguțe sau folosesc ruj pentru a obține un aspect mai îndrăzneț. Dacă nu vreți chestii de buze pe buze, puteți hidrata cu buza. Acnee este foarte frecventă cu adolescenții, îl puteți acoperi cu Concealer și Fundația. Potriviți-mă sau fata de acoperire funcționează excelent și este super ieftin! Poate cumpăra o spălare bună, blândă pentru a ajuta la clar.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 10
    10. Găsiți un stil de îmbrăcăminte care se potrivește tipului corpului. Nu purtați haine foarte strânse dacă sunteți puțin mai mare și nu purtați haine cu adevărat baggice care cad. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt curate și ordonate. Dacă au pete sau găuri (cu excepția cazului în care sunt cele celebre "blugi rupti") să le arunce afară. Nu purtați același costum de două zile la rând și asigurați-vă că toate hainele dvs. sunt curate și mai puțin.
  • Imaginea intitulată Fii un frumos adolescent Pasul 11
    11. Amintiți-vă că puteți Schimbați aspectul dar nu este întotdeauna bine să vă schimbați personalitatea dacă doriți să vă potriviți, deci, cu acea fi spus, Fii tu însuți. Da, asta e un pic clichéd, dar este adevărul! Fiind tu te va face să arăți și mai mult frumoasa. Amintiți-vă, încrederea este cheia și când sunteți încrezător că vă va face să vă simțiți mai frumos decât ceea ce sunteți deja!
  • sfaturi

    Fii încrezător în ceea ce spui, face și purta. Nimeni nu te poate aduce în jos dacă ești mulțumit de ceea ce faci.
  • Fiți încrezători mereu și fii singur.
  • Dacă o veți folosi, asigurați-vă că este o schimbare treptată în timp.
  • Dacă începeți să utilizați machiajul, faceți treptat, nu mergeți complet.
  • Fii elegant. În timp ce brandurile precum Adidas, Nike și Puma sunt stiluri populare, este important să găsiți îmbrăcăminte care vă face confortabil și reflectă adevărata dvs. personalitate.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că știți cum să aplicați machiajul înainte de ao purta în școală / la școală. Practică!
  • Nu vă îndepărtați de încercarea de a vă schimba imaginea! Totul este în pași pentru copii. Totul cu moderatie.
  • Aveți grijă să nu vă spălați fața / părul prea des, deoarece acest lucru poate fi de fapt mai rău pentru el (peste bord)
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Apă de gură, ață dentară, pastă de dinți și o periuță de dinți decentă.
    • Deodorante.Roll-on-urile și spray-urile sunt bune de utilizat.
    • Produse de păr - Șampon, balsam
    • Misturant de piele
    • Benzi de ceară / Cremă de depilare / Razor decent.
    • Spumă de ras.
    • Unghii poloneze, tăietoare de unghii, tampoane de unghii, fișiere de unghii, foarfece de unghii, remover.
    • Produse pentru a preveni mușcătura unghiilor.
    • Bold Mascara, Blusher, Balsam Lip / luciu / CHAP, Umbre ochi neutre și îndrăznețe
    • Parfum (sau pulverizare corporală)
    • Lotiune de curatat fata
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar