Cum să te îmbraci și să te îngrijești pentru o dată de film

Ai o dată de film care vine! Decizia ce să poarte și cum să mă îngrijească este parte din ceea ce face o dată de film interesantă. Du-te pentru un confortabil, dar pus împreună aspect, ca o pereche de blugi și un buton în sus sau o rochie casual. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că vă scăldați, spălați-vă părul și vă spălați dinții înainte de a merge la filme.

Pași

Metoda 1 din 2:
Dressing casual
  1. Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 1
1. Du-te pentru un confortabil, dar pus împreună aspect. Nu trebuie să vă îmbrăcați în mod oficial pentru o dată de film, dar, de asemenea, nu ar trebui să apară în tricoul de ieri și pantaloni scurți. Alegeți ceva casual că arătați bine și vă simțiți încrezător. Du-te pentru un costum care este confortabil, un pic flirty și bine pus împreună.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 2
    2. Evitați îmbrăcămintea strânsă. Veți sta în teatru timp de câteva ore. Îmbrăcămintea strânsă vă poate afecta circulația și vă pot face incomod. În loc să purtați blugi strânși, optați pentru o pereche care vă dau o cameră pentru a respira în timp ce încă vă lăudați figura.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 3
    3. Încercați un buton relaxat în sus. Butonul în jos se uită împreună fără a fi prea formal. Încercați să purtați un buton în jos, realizat dintr-o țesătură ușoară, respirabilă ca bumbacul. Puteți asocia partea de sus cu blugi preferați sau chiar o fustă.
  • Evitați să purtați o cămașă de îmbrăcăminte formală sau ceva de genul unui costum la o dată de film.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 4
    4. Du-te pentru un tricou clasic. Dacă un buton în jos cămașă nu este lucrul tău, încercați să purtați un tricou clasic pe data filmului. Puteți opta pentru un simplu tee fără grafică. Puteți purta și un tricou cu logo-ul dvs. preferat de modă sau bandă. Doar asigurați-vă că tricoul este curat și liber de pete, găuri sau lacrimi.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 5
    5. Purtați o pereche de blugi confortabili. Puteți asocia un tricou clasic sau o cămașă în jos cu o pereche de blugi pentru o dată de filmare. În loc să stoarceți în acei blugi incomod, dar la modă, mergeți la o pereche pe care o puteți sta confortabil timp de câteva ore. Încercați denim întunecat pentru un aspect mai rafinat și lăsați blugi cu găuri acasă.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 6
    6. Du-te pentru o rochie casual, dar flirta. Teatrul de film nu este un loc pentru rochia de cocktail uimitoare. În loc să purtați o rochie mai formală, încercați ceva care este casual și vă plătește figura. De exemplu, puteți purta o rochie de înfășurare de bumbac pentru o vibrație sexy, dar confortabilă.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 7
    7. Aduceți un pulover. Teatrul de film poate fi rece! Dacă nu doriți să petreceți filmul tremurând, sau dacă aveți tendința de a se răcească ușor, luați-vă de-a lungul unui pulover. Încercați să purtați un cardigan elegant care va adăuga Dome Pep la o pereche de blugi și tricou simplu.
  • Metoda 2 din 2:
    Îngrijindu-te
    1. Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 8
    1. Duș înainte de dată. Vrei să fii proaspăt și curățat pentru data filmului. Asigurați-vă că luați un duș sau o baie cât mai aproape posibil până la data datei dvs. Încercați să utilizați un săpun sau o spălare corporală cu un miros neutru sau unul care se potrivește cu parfumul sau cu Köln.
    • Evitați mirosurile puternice - veți sta lângă data dvs. pentru câteva ore, deci păstrați lucrurile neutre pentru a face experiența confortabilă și pentru data dvs.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 9
    2
    Spala-ti parul. De asemenea, trebuie să vă asigurați că părul dvs. este curat pentru data filmului. În timp ce luați un duș sau o baie, spălați-vă părul cu șampon și apoi condiționați-l așa cum ați fi în mod normal. Evitați utilizarea șamponului uscat, care nu vă curăță scalpul sau părul.
  • Asigurați-vă că vă uscați părul cu un uscător de păr sau lăsați suficient timp pentru a lăsa să se usuce la aer.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 10
    3
    Aplicați deodorant și / sau antiperspirant. Odată ce vă scăldați și ați terminat spălarea părului, aplicați un deodorant sau antiperspirant pentru a ajuta la controlul mirosului corpului și / sau a transpirației. Încercați să purtați deodorant chiar dacă credeți că nu aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 11
    4
    Stilul părului tău. În timp ce nu doriți să treceți peste vârf cu coafura dvs. pentru o dată de film, ar trebui să vă asigurați cel puțin că părul dvs. este pieptănat și aspect îngrijit. Dacă aveți păr mai lung, încercați o coadă simplă sau o panglică. Puteți merge, de asemenea, pentru o mai implicată în sus, ca un bun sau topknot. Dacă aveți păr mai scurt, puteți să le pieptene sau să o periați și să setați stilul în poziție cu un gel mic sau de păr.
  • Imagine intitulată rochie și mire-te pentru o dată de film Pasul 12
    5. Încercați să purtați Machiaj simplu. O dată de film este o oportunitate de a vă arăta cel mai bine în timp ce căutați încă casual. Mai puțin poate fi mai mult pe o dată de film în ceea ce privește machiajul. În loc să purtați machiajul de ochi intensificați și culoarea buza îndrăzneață, încercați mai multe tonuri neutre. De exemplu, du-te pentru o umbră de ochi taupe, rimel și o mică luciu de buze.
  • Imagine intitulată rochie și mire pentru o dată de film Pasul 13
    6
    Spala-te pe dinti. Veți dori să vă asigurați că aveți o respirație proaspătă pentru data filmului. Chiar înainte de a ieși din ușă, periați dinții. De asemenea, puteți atașa și utilizați apă de gură dacă doriți. Evitați să mâncați ceva care vă poate da respirație urâtă după ce vă spălați dinții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar