Cum de a vindeca gingivita cu bretele

Dacă gingiile se simt umflate, pufoase sau licitate, probabil că aveți gingivită. Această formă ușoară de boală a gingiilor este de obicei cauzată de o acumulare a plăcii pe dinți - și când aveți bretele, este foarte ușor să obțineți o acumulare a plăcii, chiar dacă vă periați în mod regulat. Din fericire, există câteva moduri în care vă puteți vindeca gingivita dvs. pentru a vă menține gura curată și sănătoasă de ani de zile.

Pași

Metoda 1 din 7:
Periați dinții de două ori pe zi.
  1. Imagine intitulată Perie dinții cu bretele la pasul 2
1. Păstrați-vă dinții curat, astfel încât gingiile să se poată vindeca. Asigurați-vă că vă periați dinții în fiecare dimineață și noapte timp de cel puțin 2 minute la un moment dat. Dacă medicul dentist îl recomandă, puteți chiar să doriți să vă spălați dinții după fiecare masă până când gingivita dvs. dispare.
  • Este important să curățați atât deasupra și sub brațele dvs. când vă periați dinții.
Metoda 2 din 7:
Așezați o dată pe zi.
1. Utilizați Floss pentru a slăbi particulele de alimente care ar putea fi blocate în dinți. Închideți atașamentul dintre firul brațelor și dinții, apoi mutați-l ușor înainte și înapoi. Trageți atașamentul din fir, apoi treceți la următorul dinte.
  • Flossing cu bretele poate fi un pic dur. Facilitează utilizarea unui filetat cu ață sau o perie interproximală.
Metoda 3 din 7:
Utilizați un apa de apă.
1. Blast placă din gură cu ajutorul unui flux de apă. Cumpărați un apa de apă și umpleți baza cu apă, apoi puneți vârful în gură. Întoarceți apa de apă și îndreptați-o la linia de gingie, deplasându-vă din dinte la dinți până când vă acoperi toată gura.
  • Watespiks, în general, variază de la 60 până la 150 de dolari.
Metoda 4 din 7:
Evitați consumul de alimente zaharoase.
  1. Imagine intitulată Evitați obținerea de alimente în brațele dvs. Pasul 14
1. Sweet, alimentele lipicioase se pot construi pe dinți. Încercați să stați departe de orice care ar putea fi blocat în gură și, în schimb, mâncați o dietă echilibrată plină de alimente sănătoase. Dacă mâncați dulciuri din când în când, încercați să vă spălați dinții cât mai curând posibil.
  • Sticky, alimentele zaharoase nu sunt minunate pentru bretele în general, deoarece pot să încurce parantezele care sunt blocate la dinți.
Metoda 5 din 7:
Bea apă după mese.
1. Clătiți-vă gura, astfel încât alimentele să nu se acumuleze pe dinți. Încercați să aveți apă în timpul fiecărei mese pentru a vă ajuta să spălați mâncarea în gât. Ar putea fi util să luați o sticlă de apă cu dvs. la școală sau să lucrați, astfel încât să aveți ceva de a intra pe tot parcursul zilei.
  • Băuturi zaharoase, cum ar fi sifonul și sucul, pot face gingivită mai rău. Stick la apă până când gingivita dvs. se șterge.
Metoda 6 din 7:
Încercați clătirea gurii antibacteriene.
1. Ridicați o apă de gură pentru a ajuta la uciderea germenilor pe dinți. Gargară și clătiți cu gura spălați în fiecare seară înainte de a vă culca, dar după ce vă spălați dinții. Acest lucru vă poate ajuta să vă protejați gingiile de la iritarea ulterioară și să le vindece dacă sunt deja umflați.
  • Căutați capetele de gură cu timol, eucalipt, salicilat de metil și mentol în ele.
Metoda 7 din 7:
Du-te la dentist în mod regulat.
  1. Imagine intitulată dinții curați cu brațele Pasul 12
1. Medicul dentist vă poate da dinților un profund curat. Majoritatea oamenilor trebuie să vadă dentistul dentist de două ori pe an, dar este posibil să trebuiască să mergeți mai des dacă aveți de-a face cu gingivită. Asigurați-vă că păstrați întâlnirile dvs. și spuneți medicului dentist despre orice iritare pe care o simțiți în gingiile voastre.
  • Ortodontul dvs. ar putea recomanda, de asemenea, să vizitați mai des un dentist.

sfaturi

Menținerea unei bune igiene orale este cea mai ușoară modalitate de a vindeca gingivita.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar