Cum să mestec guma

Indiferent dacă i-ați bătut, chomping-o sau apăsați-o, guma de mestecat are o varietate de beneficii. Acesta vă poate îmbunătăți memoria și poate crește vigilența, astfel încât unii studenți le place să pop o bucată înainte de o sesiune de studiu sau un examen mare. Pentru oricine încearcă să-și piardă un cuplu de lire sterline, guma poate fi utilă ca un supresor de apetit supresoare și fix de dinți dulce. Cu arome variind de la Spearmint de Minty până la Fruity Watemelon, există o gumă pentru toată lumea.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea gingiei tale
  1. Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 1
1. Alegeți-vă forma de gumă. Vrei un băț de gumă, o filă de gumă sau chiar o gumball? Diferite branduri vin în diferite forme și dimensiuni și puteți experimenta pentru a afla care dintre dvs. preferați. Branduri precum EXTRA și WRIGLEY Piața lor în bastoane, în timp ce orbita, trident și eclipsa vin în file mici sau mini-bastoane. Bubble dublu face bile de gumă de bomboane și mestecul mare de ligă își vinde gingul tocmai într-o pungă. Există un fel de gumă de mestecat pentru toată lumea!
  • Imagine intitulată Mequ Gum Pasul 2
    2. Găsiți aroma perfectă. Respirația dvs. are nevoie de împrospătare? Dacă da, ar trebui să căutați o aromă de minciună care vă va lăsa gura să se simtă curat. Încercați ceva de genul Spearmint sau Peppermint și veți simți că tocmai ați periat. Dacă doriți ceva cu o lovitură de fructe, există arome ca Berry și pepene verde, care vor face trucul. Oamenii care doresc să satisfacă un dinte dulce ar trebui să verifice încântătoarele suplimentare de desert - acele arome includ tratamente cum ar fi sherbet de curcubeu, chip de ciocolată de menta și shortcake de căpșuni!
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 3
    3. Decideți dacă doriți gumă regulată sau fără zahăr. Guma regulată conține zahăr, care poate duce la creșterea carcasei dintelui sau a cavităților.Guma fără zahăr utilizează îndulcitori chimici, cum ar fi aspartam, făcându-l gust dulce, dar de fapt nu are zahăr.. Există o diferență calorică de aproximativ 5 calorii între cele două tipuri.
  • Dacă ați optat pentru guma fără zahăr, căutați guma cu un sigiliu de la American Dental Association. Sigiliul ADA pe un pachet de gumă înseamnă că guma a fost dovedită a fi sănătoasă și sigură.
  • Partea 2 din 3:
    Mestecând gingia ta
    1. Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 4
    1. Așezați guma în gură. Acest pas poate să arate diferit în funcție de tipul de gumă pe care ați selectat-o. Dacă ați ales un băț de gumă, ați putea plânge piesa în jumătate, pe care o popați în gură dacă gura dvs. este puțin mică. Cu file mici, puteți chiar să plasați două în gură imediat. Dacă ați ales o guranță gigant, puteți opta pentru a mușca jumătate, deoarece majoritatea gumballs sunt mari.
  • Imagine cu titlu de mestecat Gum Pasul 5
    2. Începeți să vă mestecați guma. Este posibil să aveți nevoie să mestecați un pic mai viguros pentru a slăbi o nouă bucată de gumă. Folosește-ți dinții mari în spatele gurii, numiți-vă molarii, să mestecați. Molarii sunt dinții asociați cu mestecarea din cauza suprafețelor lor pline.
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 6
    3. Mutați guma de la o parte la alta. Acest lucru se va asigura că o parte a gurii nu se obosesc de mișcarea repetitivă de mestecare. Ocazional, trageți guma în fața gurii și vă exercitați dinții de mușcătură. Acest lucru vă va da molarii o scurtă pauză.
  • Imagine intitulată Mequ Gum Pasul 7
    4. Distrează-te cu guma ta. Dacă nu sunteți într-un cadru formal, puteți încerca suflare. Bucurați-vă de aroma pe care ați ales-o. După cum mesteci, agenții de aromatizare din gumă vor dizolva treptat și vor fi înghițiți, astfel încât în ​​cele din urmă gingul își pierde complet aroma.
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 8
    5. Scoateți guma dvs. odată ce și-a pierdut aroma. Legenda urbană sugerează că guma înghițită rămâne în stomac de ani de zile, dar acest lucru nu este de fapt. Guma este trecută prin tractul dvs. digestiv în scaunul tău. Cu toate acestea, frecvent înghițind guma dvs. poate duce la constipație și alte probleme minore ale stomacului, așa că nu este recomandat.Cel mai ușor lucru este să-l scuipă odată ce ați terminat.
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 9
    6. Înfășurați guma în hârtie. Deoarece guma este încă lipicioasă, poate face o mizerie mare dacă nu o aruncați în mod corespunzător. Este o idee bună să salvați învelișul de gumă, astfel încât să puteți înfășura guma în ea când ați terminat. Dacă nu ați salvat învelișul, împachetați-l într-un țesut sau într-un rest de hârtie.
  • Partea 3 din 3:
    Guma de mestecat
    1. Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 10
    1. Pretindeți că sunteți la căști. Așezați guma inculpată în mână și aduceți ocazional mâna în gură, ca și cum ar fi acoperirea căscariei. Poptați guma în gura deschisă. Acest truc este util dacă sunteți într-un loc în care guma este interzisă, cum ar fi o clasă. Probabil că sunteți deja căscați în școală oricum, deci este o acoperire ușoară pentru lipirea unor gume de mestecat în gură.
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 11
    2. Înmoaie guma cu saliva ta. Guma de mestecat este de obicei un pic mai greu și mai dur când o puneți mai întâi în gură, dar veți atrage atenția dacă vă mestecați viguros. Lăsați guma să stea pe limbă în timp ce se înmoaie în mod natural din saliva voastră. Vă puteți bucura în continuare de aroma gingiei prin suge.
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 12
    3. Luați niște mușcături foarte mici, lentă pe gingie cu molarii din spate. Asigurați-vă că maxilarul dvs. nu este vizibil în mod vizibil așa cum faceți acest lucru. Este important să faceți mișcări minuscule cu dinții cu gura închisă, astfel încât mestecarea este extrem de discretă.
  • Dacă aveți probleme de mestecat în mod inconspicuos, vă poate ajuta să vă înfruntați fața cu mâna pe măsură ce mestecați. Se va arăta ca și cum vă odihniți în mod obișnuit fața în mână, ascunzând în același timp o maxilară în mișcare.
  • Imagine intitulată de mestecat Gum Pasul 13
    4. Liniște. Acest lucru ar trebui să fie evident, dar mulți oameni se chomp și își pop gingiile cu voce tare fără să-și dea seama. Nu numai că mestecarea puternică va fi o dăruire moartă Dacă sunteți undeva că guma este interzisă, poate fi, de asemenea, extrem de iritantă pentru oamenii din jurul vostru. Fiți atenți la zgomotul pe care îl faceți în timp ce mestecați guma și practica mestecând liniștit cu gura închisă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Guma de mestecat poate fi un pericol de sufocare.Nu se recomandă să-l mestecați în timp ce participați la o activitate fizică intensă.
  • Guma nu este biodegradabilă și poate fi dăunătoare pentru mediu, dacă nu este dispusă în mod corespunzător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar