Cum de a vindeca respirația de alcool

Respirația de alcool poate fi enervantă și jenantă. Dacă nu doriți să mergeți la un eveniment mirositor de băutură, există modalități de a diminua mirosul de alcool în respirație. Prin consumul și consumul de anumite substanțe, curățați-vă și lucrați pentru a împiedica respirația de băuturi pentru a începe, puteți ajunge la mirosul alcoolului!

Pași

Metoda 1 din 3:
Mancand si band
  1. Imagine intitulată vindeca respirația alcoolului Pasul 1
1. Mâncați înainte sau în timp ce beți. Mănâncă în timp ce bea poate ajuta la reducerea respirației de alcool. Alimentele absoarbe o parte din alcoolul pe care îl bei în timp ce stimulează și producția de saliva. Acest lucru poate preveni deshidratarea, care poate spori prezența respirației de alcool.
  • Barele oferă adesea gustări cum ar fi arahidele, popcornul și alte mâncăruri pentru a vă asigura că patronii nu se îmbolnăvesc de la supra-băuturi. Încercați să gustați periodic pe aceste alimente gratuite în timp ce sunteți afară.
  • Dacă beți la locul unui prieten, oferiți-vă să aduceți o gustare pentru grup. Aduceți câteva pungi de jetoane de cartofi sau un popcorn cu microunde. Acest lucru vă poate aduce beneficii prin reducerea respirației de alcool și vă faceți, de asemenea, să arătați generos în ochii gazdei.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 2
    2. Încercați ceapă și usturoi. Alimentele foarte aromatice pot ajuta la suprascrierea la alcool. Ceapă roșie și usturoi ambele rămân pe respirația dvs. pentru o lungă perioadă de timp, reducând mirosul de alcool.
  • Puteți comanda alimentele de bare care conțin ceapă sau usturoi. Articole infuzate de usturoi, cum ar fi cartofi de usturoi sau pâine de usturoi, sunt adesea elemente de bar populare.
  • Adăugați ceapa roșie la un sandwich, burger sau salată după băut.
  • Unii oameni, dacă caută un tratament rapid, pur și simplu mănâncă ceapa sau usturoi crud. În timp ce acest lucru este destul de eficient, țineți cont de mirosul de usturoi sau ceapa poate fi destul de puternic. Nu numai că radiază din gura dvs. De asemenea, vă scoate porii. Dacă încercați să eliminați respirația de alcool pentru că aveți undeva, acest lucru nu poate fi cea mai bună opțiune. Mirosul de usturoi, în timp ce este mai acceptabil din punct de vedere social, poate fi la fel de îndepărtat ca respirația de băut.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 3
    3. Guma de mestecat. Guma poate ajuta la eliminarea respirației de alcool. Nu numai că mirosul puternic acoperă mirosul de băutură, dar vă poate face, de asemenea, să salivați. Acest lucru poate reduce, de asemenea, respirația de alcool.
  • Încercați gingii cu aromă acru. Acest lucru va provoca o salivare excesivă, care poate elimina respirația alcoolului mai repede. În timp ce aroma poate fi inițial greu de manevrat, rețineți că devine mai blând cu cât mestecați mai mult.
  • Menta Gum este, de asemenea, o opțiune bună. O aromă puternică de mentol poate acoperi rapid respirația de alcool și este adesea folosită ca o forță de protecție pentru respirație.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 4
    4. Beți cafea și apă. Bea atât cafeaua, cât și apa poate ajuta la reducerea respirației de alcool. Apa completează hidratarea pe care ați pierdut-o băut și promovează salivarea, care poate diminua respirația de alcool. Cafeaua are un miros puternic pe cont propriu, care poate acoperi mirosul fault de băutură. Cu toate acestea, cafeaua este cea mai bună folosită dimineața după băut. Amestecurile de stimulente și depresive pot provoca un vârf în energie, făcându-vă să vă simțiți mai puțin beți. Acest lucru poate duce la consumul din greșeală mai mult decât vă puteți ocupa.
  • Metoda 2 din 3:
    A curăța
    1. Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 5
    1. Periați dinții pentru un număr suplimentar de minute. Periajul dinților poate ajuta la diminuarea respirației urâte asociate cu băutura. Cheltuirea unui timp suplimentar pe igiena dvs. dentară poate ajuta la acoperirea respirației urâte.
    • Utilizați o pastă de dinți puternică care conține mentol. Acest lucru este cel mai eficient pentru acoperirea respirației de alcool.
    • Petreceți un supliment de două minute periați dinții. Veți avea nevoie de acest timp suplimentar pentru a obține reziduuri de alcool și alimente înmuiate de alcool din gură.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 6
    2. Floss. Nu neglijați culoarea dentară după o noapte de băut. Particulele alimentare, care sunt diluate cu alcool, adesea se blochează între dinți. Acest lucru poate contribui la respirația de alcool chiar și după ce ți-ai periat bine dinții.
  • Imagine intitulată Cure de respirație alcoolică Pasul 7
    3. Utilizați gura de spălare. Odată ce ați periat și a înflorit, asigurați-vă că ați luat-o și clătiți cu o spălare bună a gurii. Spălările gurii sunt concepute pentru a elimina respirația urâtă și au tendința de a avea un miros minty care va acoperi respirația de alcool. Gargară pentru timpul recomandat listat pe sticlă, de obicei în jur de 30 de secunde și apoi scuipa în chiuvetă și clătiți cu apă.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 8
    4. Duș. Alcoolul nu vă afectează doar respirația. De asemenea, trece prin porii tăi, provocând un miros boozy să vină de la corpul tău. Faceți întotdeauna un duș în dimineața sau noaptea după alcool.
  • Luați un duș normal, acordând o atenție deosebită spălării corpului.
  • Săpunuri puternice, șampoane și balsamuri pot ajuta la eliminarea sau diminuarea mirosului alcoolului.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea respirației alcoolului
    1. Imagine intitulată Cure respirație de alcool Pasul 9
    1. Bea în moderare. Beau moderat mai degrabă decât băuturile de binge pot diminua mirosul de alcool. Încercați să rămâneți la câteva băuturi pe parcursul serii. Băutura de binge nu numai că poate duce la un miros puternic, ci și alte probleme de sănătate, mai ales atunci când sunt făcute frecvent. Tăierea înapoi pe băut, și nu beți să se îmbece, poate ajuta la prevenirea respirației de alcool.
    • Încercați să rămâneți la băut doar două băuturi pe ședință.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 10
    2. Nu amestecați băuturi. Diferitele băuturi au mirosuri diferite. Dacă amestecați o varietate de tipuri de alcool, acest lucru poate face mai rău mirosul general. Stick la un tip de alcool vă place pentru noapte, deoarece acest lucru poate diminua respirația de alcool.
  • Imagine intitulată Cure respirație alcoolică Pasul 11
    3. Stick la băuturi simple. Băuturile mixte care conțin ierburi și condimente pot avea un miros mai puternic decât bere simplă, vin și băuturi alcoolice. Stick la băuturi simple, deoarece acest lucru va diminua mirosul de alcool pe respirație.
  • sfaturi

    Păstrați menta, scorțișoară sau guma de spearmint aproape în orice moment.
  • Dacă credeți că aveți o problemă de băut, luați în considerare să mergeți la un grup de asistență socială, cum ar fi alcoolicii anonim. Conectarea cu o comunitate de oameni care susțin și înțeleg ceea ce treceți, vă poate ajuta să renunțați la băut.
  • Luați în considerare vorbirea cu un terapeut dacă sunteți îngrijorat de cât de mult consumați. Vorbind cu o persoană imparțială vă poate ajuta să vă dați perspectivă.
  • Dacă vă luptați cu dependența de alcool, discutați cu un membru al familiei sau iubiți unul despre ceea ce se întâmplă. Fiind cinstit este un pas important spre recuperare.
  • Avertizări

    Dacă aveți sentimente pe care trebuie să le tăiați pe alcool, dacă vă simțiți supărați de oameni care vă spun că beți prea mult, dacă vă simțiți vinovați după băutură, sau dacă aveți nevoie de un ochi-deschizător dimineața pentru a vă aduce Mergând, atunci puteți avea o problemă de băut. Discutați cu medicul dumneavoastră despre cât de mult beți și ce puteți face pentru a reduce înapoi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar