Cum să atașeze cu bretele

Deoarece orice ortodont vă va spune, în timp ce Flossing poate fi dificil atunci când aveți bretele tradiționale de metal, este mai important ca niciodată să păstrați golurile din dinți curat atunci când aveți aceste dispozitive. Din fericire, indiferent dacă lucrați cu ață de modă veche și cu mâinile goale sau oricare dintre o serie de instrumente utile, obținându-vă dinții și brațele curat, este un cinch odată ce obțineți atârnă de ea.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind Floss obișnuit
  1. Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 1
1. Utilizați atașața cerată, dacă este posibil. Când sunteți atașați cu bretele, este important să vă amintiți că există o mulțime de piese metalice și colțuri pentru a vă prinde atașamentul. Din acest motiv, veți dori să utilizați un ață subțire, acoperită de ceară ori de câte ori puteți. Floss asemănător cu fir este mult mai probabil să se blocheze la bretele dvs.
  • Cantitatea de ață pe care trebuie să o utilizați poate varia ușor pe baza dimensiunii gurii și a mâinilor. Cele mai multe resurse dentare recomandă o bucată de aproximativ 12 - 18 inci (30 - 46 cm).
  • Imagine intitulată ața cu brațele Pasul 2
    2. Atrageți atașamentul din spatele firului de braț. Apucați atașamentul cu o mână la câțiva centimetri de la un capăt. Cu grijă să-l înfășoară sub sau peste firul principal al brațelor, având grijă să nu-l blocheze. Când este în jurul firului, trageți-l prin urmare, există suficientă slăbire la fiecare capăt pentru a apuca. O oglindă poate fi un mare ajutor aici.
  • Fii delicat. Nu trageți firul de braț cu ața - încercați doar să obțineți atașamentul din spatele ei, nu "Scrub" firul însuși.
  • Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 3
    3. Glisați atașamentul dintre dinți. Apuca un capăt al atei în fiecare mână. Înfășurați capetele în jurul degetelor de index pentru o aderență mai strânsă. Reglați atașamentul astfel încât să ruleze fundul fiecărui deget arătător la vârful degetului. Mutați un deget arătător în gură și trageți ușor atașamentul astfel încât să intre în spațiul dintre dinți.
  • Dacă ați aprins înainte, această mișcare ar trebui să se simtă naturală. În principiu doriți să mutați atașamentul în decalajul dintre dinți, apoi împingeți-l în decalaj. Pentru unii dinți, acest lucru va fi probabil o potrivire strânsă - acest lucru este normal.
  • Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 4
    4. Glisați atașamentul în sus și în jos. Acum că atașatul este între dinți, folosiți degetele pentru a glisa în sus și în jos de la gingii până la punctul în care este dificil să-l păstrați în mișcare. Trageți ușor astfel încât atașamentul să se frece împotriva insidelor ambii dinți.Doriți să "Scrub" La fel de mult din acest spațiu interior posibil - încercați să o faceți de cinci ori pe fiecare suprafață.
  • Această mișcare de spălare poate părea că nu este "face" nimic, dar este. Flossing nu este doar pentru îndepărtarea biților de alimente care se blochează - este, de asemenea, important pentru eliminarea plăcii, un film invizibil de bacterii care pot provoca degradare, durere și decolorare dacă nu este tratată.
  • Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 5
    5. Trageți cu atenție Floss Out. Apuca un capăt al atei și trageți ușor până când vine liber, având grijă să nu o prindeți pe bretele dvs. Felicitări - tocmai ați aruncat între un set de dinți!
  • Imagine intitulată ața cu brațele Pasul 6
    6. Repetați pentru fiecare dinte până când ați terminat. Du-te în jos pe fiecare rând de dinți și trageți cu atenție atașamentul dintre fiecare set de dinți până la molarii tăi mai îndepărtați. Cand ai "curățată" cu fiecare set de dinți de sus și partea de jos a gurii tale, ai terminat.
  • Nu vă grăbiți.Flossing corect atunci când aveți bretele pot dura până la trei ori mai mult decât o sesiune de dentare normală, dar este deosebit de important să atacăm atunci când purtați dispozitive ortodontice, deoarece aceste dispozitive pot obține în calea curățării cu o perie singur.
  • De asemenea, puteți suferi o sângerare gumă, care este normală datorită inflamației care apare atunci când se introduc bretele în.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind un filetat cu ață
    1. Imagine intitulată ața cu brațele Pasul 7
    1. Încercați să utilizați un filetat cu ață. Bolnav de a atașat cu mâinile goale? Un instrument util numit un filet FLOSS poate face mai ușor să obțineți atașamentul din spatele brațelor. Filetul arată similar cu un ac din plastic mic și poate fi folosit pentru a atașa.
  • Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 8
    2. Introduceți o bucată de ață în ochiul filetului. Este același mod în care ați fi în legătură cu un ac de cusut. Introduceți acul din plastic sub arcada de bretele și trageți atașamentul.
  • Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 9
    3. Utilizați atașatul pe măsură ce în mod normal. Acum că este în poziție, apucați atașamentul în mâinile voastre și aterizați-vă între dinți. Trageți aterul afară și repetați-l cu același subțire. Filetul este util pentru a facilita obținerea atei în poziția corectă fără a vă răzgândi degetele.
  • Aveți grijă când aplicați presiunea de a intra între dinți - mergeți ușor cu o mișcare înainte și înapoi.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind un flosser de apă
    1. Imagine intitulată ață cu brațele Pasul 10
    1. Achiziționați un flosser de apă. Mulți dentiști și ortodontiști recomandă astăzi un instrument special numit flosser de apă (sau "irigator oral") pentru a ajuta la denatura. Flossersul de apă sunt disponibile online, în magazine de specialitate și chiar la biroul dentist pentru aproximativ 50 de dolari și în sus (un brand popular de apă flosser este apa de apa).
  • Imagine cu denumirea atei cu brațele Pasul 11
    2. Umpleți rezervorul cu apă. Există o linie indicatoare care să arate unde ar trebui să ajungă apa. Asigurați-vă că ați curățat regulat rezervorul - nu doriți ca bacteriile să se reproducă.
  • Adăugați și apă de gură la apă pentru a crește protecția antibacteriană și a preveni gingivita.
  • Imagine intitulată ața cu brațele Pasul 12
    3. Utilizați flosserul de apă. Acest instrument împușcă un flux îngust de apă care poate fi utilizat pentru a îndepărta particulele de alimente și pentru a curăța dinți, deși stomatologii nu le recomandă de obicei la loc de flossing. Ele pot fi foarte utile ca o completare a aței dentare, spălând unele dintre alimentele care ar putea fi în locuri deosebit de dificil de ajuns. Ca beneficiu suplimentar, dentara de apă poate fi utilizată pentru stimularea gingiilor, restabilirea sănătății și funcției adecvate la gingiile care sunt inflamate sau retrase.
  • Metoda 4 din 4:
    Explorarea altor opțiuni
    1. Imagine intitulată ața cu brațele Pasul 13
    1. Utilizați banda dentară. Dacă se doare atașarea normală, o bandă dentară netedă și uneori s-ar putea să nu. Banda dentară este un tip special de ață care este deosebit de subțire și largă - aproape ca o mică panglică. Banda dentară este folosită în același mod ca și atașamentul normal, dar oamenii care au dinți dureroasă sau gingii găsesc adesea să fie mai confortabili.
  • Imagine intitulată ața cu brațele Pasul 14
    2. Utilizați o perie interdentală. Perii interdentale sunt perii mici, flexibile, care au părul care arată similar cu un copac de pin. Forma lor unică îi face perfect pentru curățarea în spatele brațelor - pur și simplu introduce peria sub sârmă și între dinți, apoi curățați-vă pentru a curăța. Perii interdentale nu sunt disponibile peste tot, deci discutați cu dentistul sau ortodontul dvs. dacă sunteți interesat să obțineți unul.
  • De asemenea, puteți utiliza un pic de pastă de dinți pe peria interdentală pentru o curățare mai bună.
  • Perii interdentale nu sunt destinate să fie folosite ca înlocuitor pentru FLOSS. Ei nu pot curata intre dinti ca fiind bine ca Floss poate. În schimb, sunt folosite împreună cu ața pentru a se asigura că zona din spatele brațelor primește o curățare suficientă.
  • Imagine intitulată ață cu brațele Pasul 15
    3. Utilizați o perie ortodontică. O perie ortodonta este un tip special de periuță de dinți cu părul în formă de V. Aceste fire speciale îi ajută să curețe în spatele brațelor și alte aparate ortodontice, făcându-le un mare ajutor atunci când vine vorba de păstrarea dinților curată.
  • Ca și în cazul periilor interdentale, ar trebui să se folosească perii ortodontice cu Floss - nu in schimb din ea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să utilizați o mică presiune pe măsură ce vă curățați pe partea fiecărui dinte pentru a ajuta la descărcarea plăcii. Cu toate acestea, nu împingeți atașamentul greu în gingiile dvs. - acest lucru le poate deteriora.
  • Nu uitați să curățați spatele molarilor din spate și să vizitați o vizită de curățare dentară la medicul dentist la fiecare șase luni.
  • Nu vă fie frică dacă vedeți o cantitate mică de sânge pe ața dvs. când ați terminat atașat prima dată. Atâta timp cât nu sunteți în durere gravă, acest lucru nu este nimic de îngrijorat. Ar trebui să sângerați mai puțin când vă obișnuiți cu Flossing - Cu toate acestea, dacă sângerarea dvs. nu pare să se îmbunătățească, discutați cu medicul dentist.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar