Cum se potrivesc rapid

Fiind "potrivit" înseamnă, în esență, să fie capabilă să funcționeze bine într-o mare varietate de circumstanțe provocatoare din punct de vedere fizic. Fitness are atât de multe beneficii și este ușor de realizat!

Pași

Partea 1 din 3:
Exerciții eficiente
  1. Imagine intitulată Obțineți FIT FAST PASUL 1
1. Exercițiu eficient. Încercați să faceți exerciții care funcționează simultan mai multor grupuri musculare și oferă rezultate superioare pentru timpul de timp pe care trebuie să-l puneți pentru a le face, ca exerciții ca acestea sunt mai eficiente. Astfel de exerciții sunt de obicei foarte obositoare și grele pe corp, dar ei vă vor face cel mai rapid cel mai rapid.
  • Imagine intitulată Obțineți FIT FAST PASUL 2
    2. Încercați scânduri. Scândurile sunt una dintre cele mai eficiente exerciții. Vă puteți îmbunătăți foarte mult miezul, piciorul și puterea brațului cu doar câteva minute din acest exercițiu în fiecare zi. Scândurile se fac prin menținerea unei poziții similare cu o împingere, dar susținând jumătatea superioară a corpului pe antebrațele. Țineți acest lucru cât mai mult posibil. Faceți 5-10 minute de această zi, rupt în seturi, pentru rezultate vizibile.
  • Imagine intitulată Obțineți FIT FAST PASUL 3
    3. Face burpeii. Burpees se fac prin începerea într-o poziție în picioare. Picătură la o cruce, du-te într-o formă push-up, du-te înapoi în poziția Crouch și apoi săriți în sus cu mâinile ridicate pentru a reveni la poziția în picioare. Acestea sunt considerate un exercițiu foarte eficient, deoarece lucrează toate zonele corpului.
  • Imaginea intitulată câștiga un centimetru pe șoldul dvs. Pasul 7
    4
    Practice lunges. Pas cu pas cu piciorul drept și coborâți corpul până când ambele picioare sunt îndoite la unghiuri de 90 de grade. Păstrați-vă spatele drept și nu lăsați genunchiul frontal să vă îndoiți peste degetele de la picioare. Împingeți înapoi în poziția de pornire și repetați cu piciorul stâng.
  • Puteți adăuga cu ușurință greutatea acestei mișcări făcând bicep bucles cu dumbbells.
  • Imagine intitulată Obțineți FIT FAST PASUL 4
    5. Încercați squats. Squats se fac prin picioarele cu picioarele tale un șold distanța, spatele drept, brațele încrucișate în fața ta și coboară încet ca să stai într-un scaun. După ce vă aflați în poziția de ședere, ridicați-vă înapoi. Acestea sunt un exercițiu excelent pentru mușchii de bază și picioare. Puteți adăuga greutăți de mână în rutină pentru a lucra și la arme.
  • Pentru a vă deplasa în același timp corpul inferior și superior, încercați să adăugați o presă deasupra capului dvs. Squat. Țineți gantere în fiecare mână la nivelul șoldului sau umărului. Squat în jos, și în timp ce vă ridicați din ghemuit, apăsați dumbbells deasupra capului.
  • Imagine intitulată Starea dvs. Articlează Pasul 3
    6
    Fa flotari. Push-up-urile sunt un exercițiu excelent care va funcționa triceps, umeri, glute și nucleu. Pentru a începe, intrați într-o placă puneți-vă cu mâinile plate pe pământ sub umeri. Coborâți corpul până când sunteți chiar deasupra solului. Așa cum faceți acest lucru, vă puneți coatele aproape de corpul dvs., menținându-vă miezul angajat. Împingeți înapoi și repetați pentru numărul dorit de repetări.
  • Imagine intitulată Get Fit Fast Pasul 5
    7. Nu uitați de mers pe jos. Majoritatea experților vor fi de acord că mersul pe jos este probabil unul dintre cele mai bune modalități de a se potrivi. Dacă sunteți complet în afara formei, puteți merge doar pe jos. Dacă sunteți în formă decent în formă, puteți merge rapid. Pentru cei care sunt mai departe, puteți face excursii, jogging sau alergați. Plimbarea este o modalitate excelentă de a lucra mai multe grupuri musculare și de a îmbunătăți forța inimii și fluxul sanguin.
  • Partea 2 din 3:
    Formarea intervalului
    1. Imagine intitulată Get Fit Fast Pasul 6
    1. Înțelegeți formarea intervalului. Intervalul de formare este orice exercițiu repetat la o intensitate foarte mare timp de doar câteva minute (cel mult 2-3 cel mult) și alternat cu o activitate sau o odihnă lentă. Continuați intensitatea ridicată și intervalele de intensitate scăzută pentru aproximativ douăzeci de minute. Intervalul de formare este considerat unul dintre cele mai eficiente regimuri de exerciții fizice. Este mai puțin consumator de timp, dar pare să producă efecte identice.
  • Imagine intitulată Obțineți FIT FAST PASUL 7
    2. Faceți o rutină de mers pe jos. Cea mai bună rutină de formare a intervalului este de a alerga cât de repede puteți pentru 2-3 blocuri (sau aproximativ 400 de metri) și apoi mergeți înapoi la punctul de plecare, începând din nou procesul.
  • Alternativ, încălziți-vă încetând încet timp de cinci minute și repede timp de zece minute. Puteți apoi sprint pentru trei blocuri, umblați înapoi două blocuri, sprint pentru trei blocuri, mergeți înapoi la două blocuri (și așa mai departe, durata de 15 minute). Când a trecut timpul, mergeți înapoi la punctul de origine pentru a se răci.
  • Imagine intitulată Get Fit Fast Pasul 8
    3. Aplicați formarea intervalului la activitatea preferată. Puteți aplica formarea intervalului la aproape orice activitate de exerciții, atâta timp cât are potențialul de a fi foarte intens. Puteți încerca ciclismul, înotul, precum și multe exerciții de bază. Alternează între activitățile de exerciții în diferite zile, dacă puteți să vă asigurați că toate grupurile dvs. musculare sunt lucrate uniform.
  • Partea 3 din 3:
    Mânca sănătos
    1. Imagine intitulată Get Fit Fast Pasul 9
    1. Mănâncă o dietă echilibrată. Puteți să vă exercitați tot ceea ce doriți, dar dacă trăiți din cheeseburgerii lui McDonald`s, veți avea un timp îngrozitor de greu să se potrivească. Este important să mănânci o dietă echilibrată, astfel încât corpul dvs. să obțină tot combustibilul esențial pe care trebuie să-l facă. Mâncați un echilibru de carne slabă, leguminoase, fructe, legume și carbohidrați pentru a obține corpul dvs. ceea ce are nevoie.
    • Veți dori să fiți sigur că obțineți o mulțime de proteine ​​slabe, deoarece acest lucru este necesar pentru construirea mușchiului. Sursele bune de proteine ​​includ fructe de mare, carne slabă, ouă, lapte, fasole, soia și nuci.
    • Carbohidrații din cereale întregi, legume, fructe și produse lactate vă vor oferi energie.
    • Evitați alimentele cu o cantitate mare de grăsimi trans. Acest lucru include în mod obișnuit alimente prelucrate, mese cu microunde, produse de patiserie și alimente prăjite.
  • Imagine intitulată Get Fit Fast Pasul 11
    2. Bea multa apa. Corpul tău este făcut mai ales de apă, deci mai bine crezi că ai nevoie de ea! Încercați să beți apă dreaptă sau apă aromată cu un mic suc natural de lămâie sau alte arome naturale. Băutura de băut va adăuga prea mult zahăr la dieta dvs. (zahărul fals nu este bun pentru dvs.), la fel ca și sucul. Ceaiul și cafeaua își deshidrați corpul și ar trebui, de asemenea, să fie evitate.
  • Laptele este de fapt o sursă excelentă și ieftină atât a calciului cât și a proteinei.
  • Se recomandă ca adulții să bea opt pahare de apă în fiecare zi. Acest număr va fi diferit pentru toată lumea, deci acordați atenție la ceea ce are nevoie organismul dvs., dar 8 este un excelent punct de plecare. Nu uitați că acest număr poate fi împărțit între diferite tipuri de lichid.
  • Nu așteptați până când vă însetați să beți apă. Dacă vă simțiți însetat, probabil că sunteți deja deshidratat. În plus, sete vă poate face uneori să vă supraviețuiți.
  • Imagine intitulată Get Fit Fast Pasul 13
    3. Discutați cu medicul despre suplimente. În timp ce știința are încă o mulțime de necunoscuți în ceea ce privește beneficiile vitaminelor, în general, sunt înțelese probabil că sunt de ajutor (atâta timp cât luați cele drepte în sumele potrivite). Consultați-vă medicul, un nutriționist sau un dietician înregistrat despre suplimentele pe care le-ar recomanda.
  • Vitaminele pot fi și periculoase. Anumite combinații vă pot face rău sau pot complica orice condiții de sănătate existente. De asemenea, puteți supradoza pe multe vitamine. Tratați-le ca medicament și discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice regim suplimentar.
  • Ce bauturi de recuperare de post antrenament ar trebui să beau?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Scott Anderson, Ma, ATC, SFMA, DNSPScott Anderson, Ma, ATC, SFMA, DNSPSPORTS Specialist medicină și prevenire a prevenirii

    sfaturi

    Odată ce ați ajuns la fitness dorit, continuați pașii care v-au adus acolo. Wellness este un stil de viață, nu un premiu.
  • Stai in siguranta
  • Recompenseaza-te
  • Antrenează un pic mai mult în fiecare zi și mergeți cât mai tare posibil până când ați ajuns la obiectivul dvs.
  • Recompensați-vă ocazional pentru păstrarea pe drumul cel bun. Un pătrat de ciocolată întunecată de fiecare dată sau apoi poate face un tratament frumos fără a vă distruge dieta.
  • Plimbați-vă roz și nu bate. Ar trebui să simțiți inima dvs. pompând repede, ca și cum ați fi alergat. În acest fel, metabolismul dvs. funcționează rapid, arzând grăsime și ajutându-vă la creșterea de fitness.
  • Avertizări

    Ascultați-vă corpul - dacă există o durere, opriți-vă.
  • Nu ridicați greutățile prea grele
  • Nu fugi noaptea fără o jachetă de înaltă vizibilitate
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar