Cum să faci yoga și gândirea pozitivă

Menținerea unei atitudini pozitive poate aduce beneficii sănătății dvs. în atâtea moduri! Susținerea optimismului pe o bază zilnică are practică, dar aveți o mulțime de instrumente la dispoziția dvs. Combinarea yoga cu afirmații pozitive este o tehnică puternică pe care o puteți începe astăzi. Dacă gândirea pozitivă nu vine cu ușurință pentru dvs., există unele strategii mentale și trucuri pe care le puteți încerca să vă ajute să apreciați viața într-un mod complet nou.

Pași

Metoda 1 din 3:
Principiile yoga pentru gândire pozitivă
  1. Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 1
1. Mișcați corpul în moduri care vă fac să vă simțiți bine. Pozițiile de yoga sunt numite "asanas" și sunt obișnuiți să pună legătura dintre minte și corp. Fiecare Asana vă stimulează corpul și mintea într-un mod unic. Relaxați-vă și permiteți energia pozitivă să curgă prin tine în timpul fiecărei poziții.
  • Pe măsură ce efectuați Asanas, concentrați-vă asupra afirmațiilor pozitive cum ar fi "Această poză se simte bine" sau "Sunt recunoscător pentru corpul meu."
  • Asanas poate fi incomod la început, deoarece nu sunteți obișnuit să vă deplasați în mod special. Acest lucru este normal și ar trebui să treacă în câteva minute.
  • Asanas nu ar trebui să fie niciodată dureroasă. Dacă aveți durere, adaptați asana pentru a se potrivi nevoilor dvs. sau încercați unul diferit.
  • Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 2
    2. Controlați respirația pentru a regla emoțiile și a crea armonie interioară. În yoga, se numește respirație controlată "Pranayama" și funcționează împreună cu Asanele pentru a crea armonie în corp și minte. Lucrați la luarea respirației lente și adânci pe măsură ce faceți fiecare Asana. Acest lucru vă permite corpului să ia mai mult oxigen, care oferă multe beneficii fizice, mentale și emoționale.
  • De exemplu, obținerea mai multor oxigen vă ajută corpul să detoxifieze și să funcționeze la cele mai bune.
  • Respirația controlată vă poate ajuta să vă liniștiți și să reduceți anxietatea.
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 3
    3. Relaxați-vă mintea și corpul pentru a scăpa de gândurile negative. Stresul și anxietatea declanșează gânduri negative. Combinarea postului de yoga și respirația controlată este o modalitate puternică de a vă relaxa mintea și corpul. În cele din urmă, acest lucru poate reduce nivelul de stres și poate face mai mult spațiu pentru pozitivitate în viața ta.
  • Pe măsură ce vă relaxați, concentrați-vă pe o mantra cum ar fi "sunt în siguranță" sau "Sunt în pace."
  • Puteți combina Asanas și Pranayama cu alte tehnici de relaxare, cum ar fi aromoterapia și muzica liniștitoare, pentru a profita și mai multe beneficii.
  • Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 4
    4. Practică sănătate mintală și meditaţie pentru a elimina gândurile negative. Meditația este practica de a vă instrui mintea prin concentrarea asupra conștientizării. Există multe modalități diferite de a medita, dar scopul este întotdeauna același - pentru a găsi gânduri și sentimente negative în tine și pentru a vă clarifica mintea.
  • Exercițiul de bază al minții: stați într-un scaun sau cu picioarele încrucișate pe podea. Alegeți un aspect al respirației dvs. pentru a vă concentra, cum ar fi senzația de aer care curge în nările dvs. sau stomacul în creștere și cădere. Apoi, permiteți-vă să fiți conștienți de sunete, senzații și gânduri. Îmbrățișați fiecare senzație sau gândire fără a-l judeca sau pe tine însuți.
  • Salutând gândurile opuse meditației: găsiți un loc liniștit pentru a vă așeza, închideți ochii și respirați încet, adâncimi. Localizați un gând negativ, cum ar fi "Sunt fără putere," și observați cum influențează corpul. Are rănit în intestin sau în piept? Apoi, introduceți gândul opus, "Sunt puternic," și să acorde atenție modul în care vă simțiți. Meditarea simultană a două gânduri opuse vă poate instrui mintea pentru a accepta ambele și pentru a crea un sentiment de integritate.
  • Metoda 2 din 3:
    Simplu Yoga prezintă pentru pozitivitate
    1. Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 5
    1. Inspirați când intrați în vacă pune pentru a vă liniști mintea. Răspândiți-vă covorul de yoga pe o suprafață plană. Ia-te pe toate patru cu mâinile tale cu lățimea umărului și genunchii Hip-lățime în afară. Începeți cu coloana vertebrală dreaptă și neutră. Inspirați încet când vă lăsați burta spre pământ și arcați gâtul și coada.
    • Imaginați-vă că trimiteți energie pozitivă de la sternul și osul coastei spre cer.
    • Încercați să vă concentrați asupra acestei afirmații pozitive pe măsură ce intrați în poziția: "Mușchii mei sunt relaxați și gândurile mele sunt calm."
  • Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 6
    2. Expirați în timp ce treceți în Cat Pose pentru a vă echilibra emoțiile. Întoarceți încet la poziția neutră cu coloana vertebrală dreaptă. Apoi, respirați în timp ce vă îndoiți ușor coloana vertebrală spre tavan și lăsați-vă capul. Împingeți-vă bărbia la piept și îndreptați osul coada spre podea.
  • Imaginați-vă energia pozitivă care curge prin coloana vertebrală, gâtul și capul într-o mișcare fluidă.
  • Repetați tranziția Cat-Vow 4-5 ori.
  • Afirmarea pozitivă opțională: "Sunt bine odihnit și plin de energie."
  • Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 7
    3. Dați războinicul II să încercați să încercați puterea. Ridicați-vă și faceți un mare pas înainte cu piciorul stâng până când genunchiul stâng este la un unghi de 90 de grade. Păstrați piciorul drept drept și întoarceți piciorul drept perpendicular pe stânga dvs. Răsuciți trunchiul în dreapta, astfel încât șoldul stâng se confruntă cu fața camerei. Extindeți ambele brațe direct, paralele cu podeaua și întoarceți-vă capul să priviți în direcția brațului stâng.
  • Țineți această poziție pentru 1-5 respirații reduse și adânci. Apoi, comutați picioarele și țineți apăsat pentru încă 1-5 respirații.
  • Afirmație pozitivă opțională: "Sunt puternic în minte, corp și spirit."
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 8
    4. Zeita reprezintă pentru energie și împuternicire. Ridicați-vă drept și răspândiți-vă picioarele la aproximativ 3 picioare (0.91 m) în afară. Întoarceți degetele de la picioare și călcâi, astfel încât fiecare picior este la un unghi de 45 de grade. Expirați pe măsură ce vă îndoiți genunchii până când coapsele sunt paralele cu solul și șoldurile sunt la nivelul genunchilor. Extindeți-vă brațele directe în partea laterală și îndoiți coatele la 90 de grade cu palmele cu care se îndreaptă și degetele se întind la nivel larg. Țineți apăsat pentru 5 respirații adânci.
  • Afirmarea pozitivă opțională: "Am puterea de a face față oricărei situații care îmi vine calea."
  • Mișcarea alternativă a brațului: aduceți palmele împreună în centrul pieptului într-o poziție de rugăciune.
  • Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 9
    5. Utilizați câinele îndreptat în jos Pose pentru a vă îmbunătăți starea de spirit. Coborâți pe toate patru cu mâinile pe distanțe de umăr și în genunchiul dvs. Hip-Distance Apart. Inspirați și împingeți corpul cu palmele până când genunchii sunt de pe pământ. Ridicați șoldurile spre tavan și expirați când vă îndreptați picioarele cât mai mult posibil.
  • Țineți posesiunea pentru respirații lente de 5-10, adânci.
  • Afirmarea pozitivă opțională: "Eu eliberez toate emoțiile negative din sistemul meu."
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 10
    6. Tranziția în Pigeon prezintă să elibereze tensiunea și să îmbrățișeze pozitivitatea. Începeți în câinele îndreptat în jos. Expirați pe măsură ce vă ridicați piciorul drept de pe pământ și aduceți genunchiul spre piept. Ușor coborâți genunchiul drept la sol lângă încheietura mâinii drepte și aliniați-vă cu marginea superioară a covorului. Apoi, coborâți piciorul stâng până la pământ și extindeți-l drept înapoi în spatele tău. Pătrați șoldurile în fața camerei pe măsură ce inhalați încet. Țineți postul timp de 30 de secunde.
  • Pentru a finaliza poziția, plantați palmele și întoarceți-vă la poziția de câine cu fața în jos. Apoi, repetați poza cu celălalt picior.
  • Afirmație pozitivă opțională: "Merită dragoste și fericire."
  • Metoda 3 din 3:
    Tehnici de gândire pozitivă
    1. Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 11
    1. Utilizați limba pozitivă atunci când gândiți și vorbiți. Fiți atenți la modul în care vă gândiți la lucruri și discutați cu alții. Utilizați mai mult limbaj negativ decât îți dai seama? Sună prea simplu de a fi adevărat, dar gândirea și vorbind cu limbajul negativ afectează perspectivele și bunăstarea voastră. Verificați cu dvs. de câteva ori pe zi pentru a evalua limba pe care o utilizați.
    • De exemplu, dacă credeți "Nu voi primi niciodată asta," Cuvântul negativ pe care doriți să-l evitați este "nu." Daca spui "Nu pot termina asta," cuvantul "nu poate" este ceea ce aveți nevoie pentru a scăpa de.
    • Încercați să utilizați fraze precum "Pot face acest lucru", "Sunt capabil," "Acest lucru este posibil," "Se poate face" și așa mai departe.
    • Dacă aveți probleme cu acest lucru, luați în considerare crearea unei liste de cuvinte pozitive pe care le puteți începe să vă încorporați în viața voastră.
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 12
    2. Reframează auto-discuții negative cu afirmații pozitive. Când un gând negativ apare în mintea voastră, găsiți o modalitate de a refuza acest gând într-un mod mai pozitiv. Încercați să vă gândiți la dvs. cu același respect și bunătate pe care îi arătați altora. Aceasta are practică, dar veți obține atârna! De exemplu:
  • În loc de "N-am mai făcut niciodată acest lucru înainte de a" încerca ", pot folosi această ocazie pentru a afla ceva nou."
  • În loc de "Nu sunt bun la acest" încercați ", voi da o altă încercare."
  • În loc de "acest lucru este prea greu pentru mine" încercați "pot încerca să abordez acest lucru cu o abordare diferită."
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 13
    3. Petreceți-vă timpul cu oameni pozitivi care vă susțin. Atârnând în jurul valorii de oameni negativi se poate freca pe tine și să perpetueze modelele de gândire negative. Încercați să vă petreceți timpul cu persoane care sunt optimiste în mod deschis. Faceți prieteni cu oameni care vă sprijină eforturile și vă oferă feedback-ul de ajutor.
  • Nu puteți controla cine sunteți în timpul vremii, dar faceți tot posibilul să graviteți față de oamenii pozitivi în orice situație dată.
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 14
    4. Savurați și sărbători lucruri bune când se întâmplă. Dacă întâmpinați ceva pozitiv, faceți un punct pentru a încetini și a vă concentra pe acea experiență. Încercați să vă bucurați conștient de momentul în care se întâmplă. Apoi, țineți-vă la acele emoții pozitive și revizuiți-le ori de câte ori aveți nevoie de un impuls.
  • Nu doar savurați momentele mari în viață. Puteți savura și plăcerile mici. De exemplu, dacă aveți o masă cu un prieten, rămâneți în acest moment și vă bucurați cu adevărat de experiență.
  • Imagine intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 15
    5. Încercați să practicați recunoștința jurnalului în mod regulat. Petreceți timp gândindu-vă la lucrurile bune din viața voastră și scrieți-le într-un jurnal sau notebook. Fi la fel de specific ca tine. A face acest lucru în mod regulat vă poate ajuta să apreciați ceea ce aveți și vă puteți vedea viața într-o lumină mai pozitivă.
  • Puteți face acest lucru zilnic sau câteva ore pe săptămână, în funcție de programul și preferințele dvs.
  • Simțiți-vă liber să scrieți intrări complete de jurnal sau să creați listele de recunoștință-Wharte funcționează cel mai bine pentru dvs!
  • Imaginea intitulată face yoga și gândirea pozitivă Pasul 16
    6. Vizualizați-vă succesul înainte de a începe ceva nou. Nu creați doar obiective pentru dvs. și sperați pentru cea mai bună imagine, realizând de fapt aceste obiective. Imaginați-vă cum va fi și cât de fericit sau de mândru veți simți despre realizarea dvs. Încercați să vă concentrați asupra gândurilor de succes, fericire și putere înainte de a vă scufunda în orice proiect nou.
  • De exemplu, dacă sunteți pe cale să începeți un nou loc de muncă, vizualizați-vă că ați reușit în fiecare zi, adresați-vă cu colegii dvs. și, eventual, obțineți o creștere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar